2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canim ben 1,5 yillik evliyim sadece kurutma makinesinde kullaniyorum. Ayari var benimkinin istersen nemli istersen kupkuru derecesini ayarlayabiliyorsun. Gecen gun taktirdim esime balkona ipi ama sunu farkettim evde mandal yok :) valla ben iyiki almisim diyorum krtma buyuk rHatlik.

Cnm ya bna kpss deme valla içim acıyor :)başvuru bile yapmadım merdiven cıkmam uzun süre oturmam sıkıntı olacagı için 1ay kısa vir süre ama degerlendirirsen 3aylık verim alınabilir ...

Bende atanamayan öğretmenim hoş ilk girişim olacak daha KPSS ye ama :)
Ben de çok umutsuzum çünkü alan sınavım var, çalışsam da unutuyorum hemen
Ders çalışırken çok stres oluyorum moralim çok bozuluyor
Ve hamilelikte konsantrasyonumun çooook azaldığını ve çok unutkanlık yaptığını farkettim
Bu seneden umutlu değilim alan olmasa neyse de alan beni bitirecek:S

beşik çok şık cnm güle güle kullanın.. süslerinde çok güzel olmuş eline sağlık..

kesinlikle haklısın cnm kurutma büyük rahatlıkmış.. bende bebek odasını ardiye gibi kullanırdım orda kuruturdum çamaşırlarımı ama hamile kalınca bebek odası yaptım o odayı haliyle çamaşır kurutacak alanım kalmadı balkonda asmayı sevmiyorum cadde üstündeyim çünkü yine toz oluyor çamaşırlar kurutmalı çam. mak. inananılmaz rahat yıka kurut katla dolaba koy..

Of hic sorma 2 yildir atanamamis edebiyat ogretmeniyim. Alan cok zorladi gecen yil beni. Napicam bilmiyorum.

Aynen canim. Ben sevmiyorum oyle sira sira camasirlari ama bebisinkini mecbur asacagim. Bisey soracagim birde dun aile hekimliginde tetanoz asisi oldum lk doz kadin bana tek doz yeter ikiye gerek yok dedi. Niye oyle dedi yeterli olsa niye 2 doz olsun bu asi anlamadim.

cnm son 5 yıl içinde vurulduysan tek doz vuruyorlar.. ben 3 doz olucam 2 doz hamileyken vuruldum 3. doz kasım ayında dedi hemşirem bebekle geldiğinde yaparız sanada ben not aldım dedi.. sen vuruldun mu daha önce..

bayıldım ellerinize sağlık,

Asansörlü gardrop askılığı diye bak istersen :) eğer yüksek gelirse dolap içi sistemler adı altında satılıyor diye biliyorum. Marangozun da biliyordur muhtemelen, raydolap yapan yerlerde daha sık görüyorum ben :) aklında olsun senin de, güzel günlerde kullanın inşallah

kızlar hep bebişlerin ihtiyaçlarını konuşup alıyoruz anneler neler aldı neler almamız gerek acaba ?

Aynen canim ben gecen emzirme sutyenI aldim 4 tane 5 6 tl ye inmisdi normal fiyati 21 miydi neydi tam hatirlamiyorum
bende bitane aldım emzirme sütyeni 15 tl di sanırım ama yeni doğum yapan arkadaşım emzirme atletinden memnun klamış emzirme atleti al diyor 2 tanede ondan alıcam

erken başlamışsın yıkamaya kuzucum bu arada bnm makinede ariston hotpoint gayet güzel bir ürün..

Ooo daha alcagimiz birsuru sey var ben bebisinkileri bile bitirmedim daha.ama kendime 4 emzirme sutyeni
bende bitane aldım emzirme sütyeni 15 tl di sanırım ama yeni doğum yapan arkadaşım emzirme atletinden memnun klamış emzirme atleti al diyor 2 tanede ondan alıcam
Markasi ne canim ??

kızlar hep bebişlerin ihtiyaçlarını konuşup alıyoruz anneler neler aldı neler almamız gerek acaba ?
cnm kendine bir pijama bir gecelik al.. emzirme sütyeni, göğüs pedi, gazlı bez arası pamuk daha hijyenik ped niyetine onlardan hazırla mesela.. başkaca birşeye gerek yok en çok lazım olanlar bunlar.. birde hastane için terlik..

Bana da tek sefer vurdular canım.Hatta herkes 2 sefer gidiyor die bende hemşireye sordum 2.si için ne zaman geleyim dedim.Gerek yok zaten liseyken bu aşı olunuyo tekrar vurulmanıza gerek yok dedi.

Kızlar slm zor gunler gecırıyorum cuma gunu cok agrım oldu acıle gıttım hamıle oldugum ıcın kadın doguma yonlendırdıler kendı doktoruma gıttım hersey normal dedı sadece sol yanım acıyodu bebegın kafası burda o yapıyo olabılır dedı magnezyum verdı gecmezse tekrar gel dedı ılac bıraz ıse yaradı gıbı ama gece sancıyla uyandım tum karnıma yayılmıstı ıkı dakıkada bır keskın sancılar vardı kadın dogum hastanesıne gıttım acıl nst ye bagladılar dogum sancın baslamıs dedı doktor hemen durdurmamız lazım yoksa erken dogum olcak dedı. Bu erken dogum da olmnaz dusuk olur dedı dusuncesız doktor. Dunya basıma yıkıldı sankı uc gun yattım taburcu oldum agrı hıssetmıyorum ama nst de cıkıyor. Tuvalet dısında ayaga kalkmak yasak. Surekklı yatıyorum. Bana cok dua edın. Rabbım bebegımı bana bagıslasın. Psıkolojık olarak cokmus durumdayım. Kendınıze cok dıkkat edın hersey bı anlık cok korktum

Kızlar ne olur yardım edin bayılacağım şimdi. Benim hamile kalmadan önce reflü problemim vardı. Şu iki gündür daha da arttı ve artık yemek yerken yediğim her lokmada sancı çekiyorum , lokmalar mideme inerken midem ağrıyor. Çok acı çekiyorum yemin ediyorum. Üstelik yemek yemediğimde bile yanmalar , mide krampları oluyor. İki büklüm dolaşıyorum. İlaç içmem lazım. Var mı benim gibi olan doktorumu da aramak istemiyorum ama uyuyamıyorum bile. Bu arada göbeğim çıkmaya başladı 2 günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…