- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 358
- 34
Canim ben 1,5 yillik evliyim sadece kurutma makinesinde kullaniyorum. Ayari var benimkinin istersen nemli istersen kupkuru derecesini ayarlayabiliyorsun. Gecen gun taktirdim esime balkona ipi ama sunu farkettim evde mandal yok :) valla ben iyiki almisim diyorum krtma buyuk rHatlik.Canım bîzde arçelik hem Yıkamalı hem kurutmalı var kaç kere kurutma yaptınız dersen 5 kere olmamıştır hiç işe yaramıyor fikrimce nemli kalıyor o yüzden ben memnun degilim Bebek içinde ne kadar saglıklı olur bilemiyorum
Cnm ya bna kpss deme valla içim acıyor :)başvuru bile yapmadım merdiven cıkmam uzun süre oturmam sıkıntı olacagı için1ay kısa vir süre ama degerlendirirsen 3aylık verim alınabilir ...
beşik çok şık cnm güle güle kullanın.. süslerinde çok güzel olmuş eline sağlık..Dun konusmustuk hastane ikram suslemeleri uzerine hastaneye gelenler icin yaptigim kolonya siselerim, suslemesi henuz bitmemis olan sato seklinde kapi susumuz ve birdeee canim kocamin kizimiz icin yaptigi el emegi besik :) bu besigi evlenmeden once internette gorup kesin alalim bundan beegimiz oluna demistik ama daha sonra yurt disinda yapilmis olan tasarim ve tek urun oldugunu satisi olmadigini ogrenince kocacim sivadi kollari ben yaparim bunu kizima dedi ve yapti :)icine dosegini falan henuz hazirlayamadim ama birde lohusa serbeti takimimi susledim ama o suan annemin evinde orada yapmistim onu o yuzden fotograflayamiyorm...
kesinlikle haklısın cnm kurutma büyük rahatlıkmış.. bende bebek odasını ardiye gibi kullanırdım orda kuruturdum çamaşırlarımı ama hamile kalınca bebek odası yaptım o odayı haliyle çamaşır kurutacak alanım kalmadı balkonda asmayı sevmiyorum cadde üstündeyim çünkü yine toz oluyor çamaşırlar kurutmalı çam. mak. inananılmaz rahat yıka kurut katla dolaba koy..Canim ben 1,5 yillik evliyim sadece kurutma makinesinde kullaniyorum. Ayari var benimkinin istersen nemli istersen kupkuru derecesini ayarlayabiliyorsun. Gecen gun taktirdim esime balkona ipi ama sunu farkettim evde mandal yok :) valla ben iyiki almisim diyorum krtma buyuk rHatlik.
Of hic sorma 2 yildir atanamamis edebiyat ogretmeniyim. Alan cok zorladi gecen yil beni. Napicam bilmiyorum.Bende atanamayan öğretmenim hoş ilk girişim olacak daha KPSS ye ama :)
Ben de çok umutsuzum çünkü alan sınavım var, çalışsam da unutuyorum hemen
Ders çalışırken çok stres oluyorum moralim çok bozuluyor
Ve hamilelikte konsantrasyonumun çooook azaldığını ve çok unutkanlık yaptığını farkettim
Bu seneden umutlu değilim alan olmasa neyse de alan beni bitirecek:S
Aynen canim. Ben sevmiyorum oyle sira sira camasirlari ama bebisinkini mecbur asacagim. Bisey soracagim birde dun aile hekimliginde tetanoz asisi oldum lk doz kadin bana tek doz yeter ikiye gerek yok dedi. Niye oyle dedi yeterli olsa niye 2 doz olsun bu asi anlamadim.kesinlikle haklısın cnm kurutma büyük rahatlıkmış.. bende bebek odasını ardiye gibi kullanırdım orda kuruturdum çamaşırlarımı ama hamile kalınca bebek odası yaptım o odayı haliyle çamaşır kurutacak alanım kalmadı balkonda asmayı sevmiyorum cadde üstündeyim çünkü yine toz oluyor çamaşırlar kurutmalı çam. mak. inananılmaz rahat yıka kurut katla dolaba koy..
cnm son 5 yıl içinde vurulduysan tek doz vuruyorlar.. ben 3 doz olucam 2 doz hamileyken vuruldum 3. doz kasım ayında dedi hemşirem bebekle geldiğinde yaparız sanada ben not aldım dedi.. sen vuruldun mu daha önce..Aynen canim. Ben sevmiyorum oyle sira sira camasirlari ama bebisinkini mecbur asacagim. Bisey soracagim birde dun aile hekimliginde tetanoz asisi oldum lk doz kadin bana tek doz yeter ikiye gerek yok dedi. Niye oyle dedi yeterli olsa niye 2 doz olsun bu asi anlamadim.
bayıldım ellerinize sağlık,Dun konusmustuk hastane ikram suslemeleri uzerine hastaneye gelenler icin yaptigim kolonya siselerim, suslemesi henuz bitmemis olan sato seklinde kapi susumuz ve birdeee canim kocamin kizimiz icin yaptigi el emegi besik :) bu besigi evlenmeden once internette gorup kesin alalim bundan beegimiz oluna demistik ama daha sonra yurt disinda yapilmis olan tasarim ve tek urun oldugunu satisi olmadigini ogrenince kocacim sivadi kollari ben yaparim bunu kizima dedi ve yapti :)icine dosegini falan henuz hazirlayamadim ama birde lohusa serbeti takimimi susledim ama o suan annemin evinde orada yapmistim onu o yuzden fotograflayamiyorm...
K kuzucuk87 Canım dolap normal boyutlarda olacak. Şuan hatırlamıyorum. Askılar da iki kademede olacak. Boruyu istediğin kademeye istediğin zaman alma açısından.. İçinde ufak değişiklikler yaptık zaten ama son halini çekemedim adam götürdü resmimi.Ama tavsiyen için teşekkürler. Sonuçta daha yapılmadı. 1 ay var daha ve önerilere açığım sonuçta sürekli oda yaptırmıcaz. Kullanışlı olmasını isterim. :))
http://www.tozlu.com/penye-hamile-ge_336415_u bu nasıl sizcekızlar hep bebişlerin ihtiyaçlarını konuşup alıyoruz anneler neler aldı neler almamız gerek acaba ?
Aynen canim ben gecen emzirme sutyenI aldim 4 tane 5 6 tl ye inmisdi normal fiyati 21 miydi neydi tam hatirlamiyorumkızlar hep bebişlerin ihtiyaçlarını konuşup alıyoruz anneler neler aldı neler almamız gerek acaba ?
bende bitane aldım emzirme sütyeni 15 tl di sanırım ama yeni doğum yapan arkadaşım emzirme atletinden memnun klamış emzirme atleti al diyor 2 tanede ondan alıcamAynen canim ben gecen emzirme sutyenI aldim 4 tane 5 6 tl ye inmisdi normal fiyati 21 miydi neydi tam hatirlamiyorum
erken başlamışsın yıkamaya kuzucum bu arada bnm makinede ariston hotpoint gayet güzel bir ürün..Sagol canim bende dun su toplanan camasir iplerinden yaptirdim kocama balkon icin balkonumda camekanli kapali yani. Cekme olayini dusunmemistim o aklima gelmemistiama sagliksiz olur gibi dusunmustm. Hotpoint benim ki yikama kurutma antialerjik programda 60 derecede yikiyorum beyaz olanlari attim suan makinede deterjn olarak da omo baby antialerjenik aldim. Balkonda camlar kapali olrak kurturum ozaman esyalari.
Markasi ne canim ??bende bitane aldım emzirme sütyeni 15 tl di sanırım ama yeni doğum yapan arkadaşım emzirme atletinden memnun klamış emzirme atleti al diyor 2 tanede ondan alıcam
cnm kendine bir pijama bir gecelik al.. emzirme sütyeni, göğüs pedi, gazlı bez arası pamuk daha hijyenik ped niyetine onlardan hazırla mesela.. başkaca birşeye gerek yokkızlar hep bebişlerin ihtiyaçlarını konuşup alıyoruz anneler neler aldı neler almamız gerek acaba ?
Bana da tek sefer vurdular canım.Hatta herkes 2 sefer gidiyor die bende hemşireye sordum 2.si için ne zaman geleyim dedim.Gerek yok zaten liseyken bu aşı olunuyo tekrar vurulmanıza gerek yok dedi.Aynen canim. Ben sevmiyorum oyle sira sira camasirlari ama bebisinkini mecbur asacagim. Bisey soracagim birde dun aile hekimliginde tetanoz asisi oldum lk doz kadin bana tek doz yeter ikiye gerek yok dedi. Niye oyle dedi yeterli olsa niye 2 doz olsun bu asi anlamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?