kıyamam cnm yaa.. allah korusun sağ salim kucağına al inş. bebişini.. bu nedir yaa eskiden daha kolaydı şimdi heran bir sorun çıkabiliyor anlamadım hormanlarmı değişime uğradı nedir.. yat bol bol dinlen moralini yüksek tutmaya çalış cnm.. çoook g.olsun..Kendınıze cok dıkkat edın hersey bı anlık cok korktum
cnm dr ara o sana uygun bir ilaç versin.. bende de reflü var ama çok şükür hamilelikte azmadı hiç.. ara ara midem tutuyor bir kaşık süt içince geçiyor ama sen baya zordasın dr ara bence..Kızlar ne olur yardım edin bayılacağım şimdi. Benim hamile kalmadan önce reflü problemim vardı. Şu iki gündür daha da arttı ve artık yemek yerken yediğim her lokmada sancı çekiyorum , lokmalar mideme inerken midem ağrıyor. Çok acı çekiyorum yemin ediyorum. Üstelik yemek yemediğimde bile yanmalar , mide krampları oluyor. İki büklüm dolaşıyorum. İlaç içmem lazım. Var mı benim gibi olan doktorumu da aramak istemiyorum ama uyuyamıyorum bile. Bu arada göbeğim çıkmaya başladı 2 günde
yaşın küçük mü acaba liseden mezun olalı kaç yıl geçtiki bnm hemşirem son 5 yıl içinde olunmadıysa 3 doz dedi her biri ayrı konuşuyor yafff yada son 5 yıl içinde doğum yaptınmı hamileyken vuruluyor ya o yüzden tek doz olabilir..Bana da tek sefer vurdular canım.Hatta herkes 2 sefer gidiyor die bende hemşireye sordum 2.si için ne zaman geleyim dedim.Gerek yok zaten liseyken bu aşı olunuyo tekrar vurulmanıza gerek yok dedi.
Rennie bana da fayda etmiyor ki bende kramplar da başladı. Zaten ileri derecede reflüm vardı dayanamıyorum şuanKızlar midem çok fena ağzma acı su geliyo aşırı derecede yanıyo midemne yapsam geçer bilen varmı? Doktor rennie vermişti ama oda fayda etmiyor
Kizlar konu tetanozsa ben hic yaptirmadim doktora sordum yaptirada bilirsin yaptirmayada dedi hamilelikde asi pek fazla tavsiye etmiyorum dedi kafam karisikyaşın küçük mü acaba liseden mezun olalı kaç yıl geçtiki bnm hemşirem son 5 yıl içinde olunmadıysa 3 doz dedi her biri ayrı konuşuyor yafff yada son 5 yıl içinde doğum yaptınmı hamileyken vuruluyor ya o yüzden tek doz olabilir..
cnm ne olur ne olmaz normalde olsa sezeryanda olsa metallere mağruz kalacağız o sebepten yaptırmakta fayda var.. bnm dr hiç bir sakınca görmedi kızıma hamileykende vurulmuştum..Kizlar konu tetanozsa ben hic yaptirmadim doktora sordum yaptirada bilirsin yaptirmayada dedi hamilelikde asi pek fazla tavsiye etmiyorum dedi kafam karisik
Bende var ben kurutma makinasında kurutacağım canım.Selam kizlar :) evde kurutma makinasi kullananlar var mi?bebegin camasirlarini kurutma makinasinda kurutmak ne kadar sagliklidir sizce ?
uyku sorunları için erken ama bende de başladı cnm bir gece deliksiz uyuyorsam 2 gece dönmekten uyuyamıyorum bana karnım fazlalık geliyor ne sağda ne solda ne düz rahat edemiyorum..Uyku duzenim felç olmuş durumdadün akşam 1 saatlik şekerleme yapmıştım eşim kaldırdı hadi gel odamiza diye. Yatağa girdim süt içtim kafamı yastığa koymamla bacak agrilarim başladı. Sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor sırt üstü yatmaya çalışıyorum içim rahat etmiyor. Sabaha kadar dönmekten uyuyamadim. 6 da eşim kalktı onunla kalktım ağladım uyuyamiyorum diye o gittikten sonra uyumusum daha 1 saat önce uyandım. Ne yapacağım ben
Kızlar slm zor gunler gecırıyorum cuma gunu cok agrım oldu acıle gıttım hamıle oldugum ıcın kadın doguma yonlendırdıler kendı doktoruma gıttım hersey normal dedı sadece sol yanım acıyodu bebegın kafası burda o yapıyo olabılır dedı magnezyum verdı gecmezse tekrar gel dedı ılac bıraz ıse yaradı gıbı ama gece sancıyla uyandım tum karnıma yayılmıstı ıkı dakıkada bır keskın sancılar vardı kadın dogum hastanesıne gıttım acıl nst ye bagladılar dogum sancın baslamıs dedı doktor hemen durdurmamız lazım yoksa erken dogum olcak dedı. Bu erken dogum da olmnaz dusuk olur dedı dusuncesız doktor. Dunya basıma yıkıldı sankı uc gun yattım taburcu oldum agrı hıssetmıyorum ama nst de cıkıyor. Tuvalet dısında ayaga kalkmak yasak. Surekklı yatıyorum. Bana cok dua edın. Rabbım bebegımı bana bagıslasın. Psıkolojık olarak cokmus durumdayım. Kendınıze cok dıkkat edın hersey bı anlık cok korktum
kurutma çeker çünkü cnm.. %100 pamuk ısıya maruz kalınca ki kurutma ısısı bi hayli yüksek o yüzden çekme yapar..Bende var ben kurutma makinasında kurutacağım canım.
NBBOoo daha alcagimiz birsuru sey var ben bebisinkileri bile bitirmedim daha.ama kendime 4 emzirme sutyeni
Markasi ne canim ??
Amelyat oncesi yapiliyomu csnim acabacnm ne olur ne olmaz normalde olsa sezeryanda olsa metallere mağruz kalacağız o sebepten yaptırmakta fayda var.. bnm dr hiç bir sakınca görmedi kızıma hamileykende vurulmuştum..
hiç bi fikrim yok sanmıyorum.. ama gebelikte yapılıyorsa vardır bi sebebi..Amelyat oncesi yapiliyomu csnim acaba
Uyku sorunu bu haftalarda sadece bende degil galiba canim bu gece 3 uyandim onceki 3 gece de pes pese 5 de yorgunlukdan basim donuyoUyku duzenim felç olmuş durumdadün akşam 1 saatlik şekerleme yapmıştım eşim kaldırdı hadi gel odamiza diye. Yatağa girdim süt içtim kafamı yastığa koymamla bacak agrilarim başladı. Sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor sırt üstü yatmaya çalışıyorum içim rahat etmiyor. Sabaha kadar dönmekten uyuyamadim. 6 da eşim kalktı onunla kalktım ağladım uyuyamiyorum diye o gittikten sonra uyumusum daha 1 saat önce uyandım. Ne yapacağım ben
Ben yine sorayim o zamanhiç bi fikrim yok sanmıyorum.. ama gebelikte yapılıyorsa vardır bi sebebi..
Canım benim çok geçmiş olsun. İyi dinlen rabbim bebeğini korusun inşallah..Kızlar slm zor gunler gecırıyorum cuma gunu cok agrım oldu acıle gıttım hamıle oldugum ıcın kadın doguma yonlendırdıler kendı doktoruma gıttım hersey normal dedı sadece sol yanım acıyodu bebegın kafası burda o yapıyo olabılır dedı magnezyum verdı gecmezse tekrar gel dedı ılac bıraz ıse yaradı gıbı ama gece sancıyla uyandım tum karnıma yayılmıstı ıkı dakıkada bır keskın sancılar vardı kadın dogum hastanesıne gıttım acıl nst ye bagladılar dogum sancın baslamıs dedı doktor hemen durdurmamız lazım yoksa erken dogum olcak dedı. Bu erken dogum da olmnaz dusuk olur dedı dusuncesız doktor. Dunya basıma yıkıldı sankı uc gun yattım taburcu oldum agrı hıssetmıyorum ama nst de cıkıyor. Tuvalet dısında ayaga kalkmak yasak. Surekklı yatıyorum. Bana cok dua edın. Rabbım bebegımı bana bagıslasın. Psıkolojık olarak cokmus durumdayım. Kendınıze cok dıkkat edın hersey bı anlık cok korktum
Geçmiyo katti neler neler yapıyorum , dr soracağım o da rennie verecek yine o da geçirmiyor hani boğazın şişer de her yutkunmanda canın yanar ya benim midem de öyle yapıyor her lokma aşağı indiğinde 5 saniyelik kramp yaşatıyor bana.cnm dr ara o sana uygun bir ilaç versin.. bende de reflü var ama çok şükür hamilelikte azmadı hiç.. ara ara midem tutuyor bir kaşık süt içince geçiyor ama sen baya zordasın dr ara bence..
bende farklı değilim sabaha kdar ağrılardan uyuyamıyorum kollarım bacaklarım çok ağrıyo dün de kalçam kopuyodu resmen her kıpırdamamdaUyku duzenim felç olmuş durumdadün akşam 1 saatlik şekerleme yapmıştım eşim kaldırdı hadi gel odamiza diye. Yatağa girdim süt içtim kafamı yastığa koymamla bacak agrilarim başladı. Sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor sırt üstü yatmaya çalışıyorum içim rahat etmiyor. Sabaha kadar dönmekten uyuyamadim. 6 da eşim kalktı onunla kalktım ağladım uyuyamiyorum diye o gittikten sonra uyumusum daha 1 saat önce uyandım. Ne yapacağım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?