2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kendınıze cok dıkkat edın hersey bı anlık cok korktum
kıyamam cnm yaa.. allah korusun sağ salim kucağına al inş. bebişini.. bu nedir yaa eskiden daha kolaydı şimdi heran bir sorun çıkabiliyor anlamadım hormanlarmı değişime uğradı nedir.. yat bol bol dinlen moralini yüksek tutmaya çalış cnm.. çoook g.olsun..

cnm dr ara o sana uygun bir ilaç versin.. bende de reflü var ama çok şükür hamilelikte azmadı hiç.. ara ara midem tutuyor bir kaşık süt içince geçiyor ama sen baya zordasın dr ara bence..

Bana da tek sefer vurdular canım.Hatta herkes 2 sefer gidiyor die bende hemşireye sordum 2.si için ne zaman geleyim dedim.Gerek yok zaten liseyken bu aşı olunuyo tekrar vurulmanıza gerek yok dedi.
yaşın küçük mü acaba liseden mezun olalı kaç yıl geçtiki bnm hemşirem son 5 yıl içinde olunmadıysa 3 doz dedi her biri ayrı konuşuyor yafff yada son 5 yıl içinde doğum yaptınmı hamileyken vuruluyor ya o yüzden tek doz olabilir..

Kızlar midem çok fena ağzma acı su geliyo aşırı derecede yanıyo midem ne yapsam geçer bilen varmı? Doktor rennie vermişti ama oda fayda etmiyor
Rennie bana da fayda etmiyor ki bende kramplar da başladı. Zaten ileri derecede reflüm vardı dayanamıyorum şuan

Kizlar konu tetanozsa ben hic yaptirmadim doktora sordum yaptirada bilirsin yaptirmayada dedi hamilelikde asi pek fazla tavsiye etmiyorum dedi kafam karisik

Uyku duzenim felç olmuş durumda dün akşam 1 saatlik şekerleme yapmıştım eşim kaldırdı hadi gel odamiza diye. Yatağa girdim süt içtim kafamı yastığa koymamla bacak agrilarim başladı. Sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor sırt üstü yatmaya çalışıyorum içim rahat etmiyor. Sabaha kadar dönmekten uyuyamadim. 6 da eşim kalktı onunla kalktım ağladım uyuyamiyorum diye o gittikten sonra uyumusum daha 1 saat önce uyandım. Ne yapacağım ben

Kizlar konu tetanozsa ben hic yaptirmadim doktora sordum yaptirada bilirsin yaptirmayada dedi hamilelikde asi pek fazla tavsiye etmiyorum dedi kafam karisik
cnm ne olur ne olmaz normalde olsa sezeryanda olsa metallere mağruz kalacağız o sebepten yaptırmakta fayda var.. bnm dr hiç bir sakınca görmedi kızıma hamileykende vurulmuştum..

uyku sorunları için erken ama bende de başladı cnm bir gece deliksiz uyuyorsam 2 gece dönmekten uyuyamıyorum bana karnım fazlalık geliyor ne sağda ne solda ne düz rahat edemiyorum..

Allah şifa versin canım 28. Haftaya bi gelebilseydin ondan sonra bi nebze rahatlardin

Uyku sorunu bu haftalarda sadece bende degil galiba canim bu gece 3 uyandim onceki 3 gece de pes pese 5 de yorgunlukdan basim donuyo

Canım benim çok geçmiş olsun. İyi dinlen rabbim bebeğini korusun inşallah..

cnm dr ara o sana uygun bir ilaç versin.. bende de reflü var ama çok şükür hamilelikte azmadı hiç.. ara ara midem tutuyor bir kaşık süt içince geçiyor ama sen baya zordasın dr ara bence..
Geçmiyo katti neler neler yapıyorum , dr soracağım o da rennie verecek yine o da geçirmiyor hani boğazın şişer de her yutkunmanda canın yanar ya benim midem de öyle yapıyor her lokma aşağı indiğinde 5 saniyelik kramp yaşatıyor bana.

bende farklı değilim sabaha kdar ağrılardan uyuyamıyorum kollarım bacaklarım çok ağrıyo dün de kalçam kopuyodu resmen her kıpırdamamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…