2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar bugun baya cok soru sordum ama aranızda benım gıbı ayakları sısen var mı aranızda

Hadi ya gözüm korktu bi an canım eşim arabayı kullanıck cok kotu değildir inşallah yollar
Ben çok severim kaşı gitmişken kaş campinge de uğrayın orda denize girin derim Finike kaş arası virajlı bir yol yawaş ve dikkatli gitmek gerekiyor topu topu 30 dklık bir yol ama çok güzel yollar denizin kenarından gidiyosun harika bi manzarası var şimdiden yi tatiller dilerim

ikisini de yaşayan anlıyor normalin ne kadar güzel olduğunu sanırım. ben de 5 günlük sezeryanlıyken kpssye girmiştim, bir yerde hayırlısı oldu tabi, yoksa belki o kadar uzun süre oturamazdım. bizim kpss ilk gün 3 saat,ikinci gün iki oturumdan 6 saat sürüyor. normal olsun çok istedim ama kısmet olmadı bu sefere inşallah..

hala bebek arabasi arastirmasi en zoru buymus sanirim

canım bebek arabasında ilk aylarda bize dönük olması iyi oluyor. ben kraftın bir travel sistemini almıştım memnun kaldık sonra chicconun lite way'ine geçtik, 3 yaşına kadar kullandık. şimdi ydışında olduğumuz ve 1 sene sonra gideceğimiz için yeni araba almak istemiyorum. ne saklama ne de başkasına verme imkanım yok. bana dönük olmayacak ilk aylar ama ben yeni araba almayacağım. engebeli bir yol yok yaşadığım yerde, o yüzden bununla idare edeceğim.

Teşekkür ederim canım ankara dan kara yolu ile gideceğiz artık göre göre gideriz inşallah sıkıntı olmazsa.
ilk defa bir villa kiraladik yemek içme size ait oluyor. Allah herkese gönlünde ki tatili huzuru nasip etsin inşallah

Ben de bazen normal diyorum ama bebegin kilosu cok onemli 3200 u gecerse dusunmem diyorum kendime normal dogursam bile epiduralle yaparim heralde

Canım niye kendini bu kadar kısıtlıyorsun? Doktorun sezeryan yanlısı olmasın senin? 3200 doğan bebek nadirdir sanırım yani benim çevremde zamanında doğup 3500den aşağı doğan görmedim son zamanlarda.. Annem kardeşimi normal doğumla doğurmuş kardeşimin hastaneden çıkarkenki yani zayıflamış kilosu 4900. Kilosu kadar senin çatın ve bebeğin kemik yapısı da önemli. Kilosuna takılmamalısın bence. Benim oğlumun kemikleri iri görünüyor ve geçen hafta 1200dü kilosu hatta doğum kilosunun tahmini olarak 3600 civarı olabileceğini söyledi ama ben normal doğumu çok istiyorum doktorum da normal için bekleyebileceğimizi söyledi. Son ayda tekrar konuşuruz dedi tabii. Bu kadar erken kestirip atma bence sen de, herşeyin doğalı en güzeli değilmidir deneyebilirsin bence :)

normalde 32 haftayı doldurdugun zaman yada 37yi doldurdugun zaman dıe bılıyorum doktrun ona gore vermıstır raporu bence.
yok canım raporda da yazıyordu 36+5 diye.
bana sadece 32.hafta ve 37. haftanın içinde gel rapor verelim dedi.
36+5 de gittiğimde direk çalışamaz raporunu verdiğinde şok olmuştum 2 gün daha çalışmam
gerekiyordu çünkü.tam 40+0 da da doğum yapmıştım sanırım kurum birkaç günü önemsemedi

tesekkurler :)

ahh deniz kum gunes :) neyle giriceksin denize benim aklima takiliyor cok ..

ahh deniz kum gunes :) neyle giriceksin denize benim aklima takiliyor cok ..

Canım deniz é girip girmeme konusunda kararsızım aslında ama eşim mikrop kaparsan girme Başkà zaman tatile gideriz diyor yine.
ama girecek olsam hasema almam lazım tesettürlym. Aslında evin bahçesinde havuz var orda rahat girilir ama onada mikrop korkusu ile yine girer miyim bilmiyorum . Çok da güneş altında kalmak istemiyorum leke olmasın diye

kızlar bugun baya cok soru sordum ama aranızda benım gıbı ayakları sısen var mı aranızda
benım sısıyor ...ama 2 hafta once daha coktu..sımdı bıraz daha az şişiyor tuzu kes,bol su tuket ,yuruyus yap en sonda evde dınlenırken ayaklarının altına kalp hızanı gececek sekılde mınder koy...ıyı gelıyor canım

Normal dogumu tasvip ediyo ama 3200 gecerse cok yirtar fln diyo ve bende hemoroid baslangici oldugu icin cekiniyorum canim korkularim var arti kalbimde aritmim de var ondan dolayi acaba sezeryan olsam daha mi iyi diyorum kendime.bide altdan dikis beni korkutan sebeplerden annemde normal dogurmus benide kardesimide ikimizde 36 haftada 4 kg dogmusuz annem zor dogum gecirmis o bile bazen kizim ole sanci cekdimki seni dogururken sezeryan bile daha iyidir belki diyor ve gecen bi arkadasim sezeryan yapti 3 ay sonra calisiyo ise basladi bile cok memnun anlsmiyorumki su kadinlar niye okadar canlarinin acimasina dayaniyorlar flb diyo

Eve geldim kızlar morelim çok bozuk bebegimin boynuna 1 kat kordon dolanmis sizdede bu sorun var mı nolur yardımcı olun hiç iyi değilim son günlerde olan sıkıntılarm bebeğime yansımış detaylı ultrsnda bakan kişi bu kadar hareketsiz bi bebek görmedim dedi

ıslak durmamak kaydıyla kaş ın denizinden mikrop kapabileceğini sanmıyorum, ben geçen hafta tatildeydim deniz çok iyi geldi diyebilirim ama sürekli mayo değiştirdim. havuz tehlikeli ama bence çok kimyasal var ve de temizliğine güvenemiyorum. biraz güneş gerekli d vitamini için sansın varsa bunu kullan mutlaka :)

tuzla vedalastım canım cok sevmeme ragmen tursu bıle yemıyorum artık ısyerındede ayaklarımı masanın altından cop kovasının uzerıne uzatıyorum :) ısın acıgı pek yuruyus yapamıorum ve aksam eve gıttıgımdede dıger ıslerle ılgılenmekten ayaklarımı tam anlamıyla uzatıp dınlenmeye vaktım olmuyor

Âmin canım inş sakin bi bebiş olur sağlıkla : )

Kaş türlü güzel okadar yola da değer diye düşünüyorum tadını çıkarın

hadı ya
doktor ne dedı? Normale donermiymiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…