2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım havuza gırmeyın denızıde temız bır plaj secın ben yazın baslangıcından berı 3 kez gırdım.cok sukur bı problem yok:)

Canim gecen doktorumla konusdum diyor ki eger bebegin kilosu 3200 u gecdiyse cok yirtar normal dogurursan 3200 u gecdimi secim senin sezeryan da iyi ama 3200 ve altiysa normal dogur derim
Kızlar benim oğlum 3660gr Doğdu sezeryanla; Dr Um baş Çevresi geniş ve kilosu iyi olduğu için doğumun kolay olmıcağını söyledi ama seçimi bana Bıraktı; ben de bel fıtığı var bunu da gözönünde bulundurarak sezeryana karar verdim; tabiki normal doğum en Güzeli ve sağlıklısı ; sezeryan da ilk kalkarken bi ağrı oldu sonrasında hapşırma ve öksürme dışında ağrım olmadı hatta 4. Gün evi mobla sildim iyileşme çabuk oluyor Allah'tan ilk 2 gün zor; size fikir vermek açısından paylaşmak istedim; ama tabiki de normal doğum en Güzeli ve sağlıklısı umarım bebişler sağlıkla gelir ve en hayırlı biçimde doğarlar

Canım bana ikinci için normal doğum olabilir demedi gerçi ben de sorup istemedim ama vajinal muayenede ameliyatlı yerinde rahmin ince çok fazla son haftalara bırakmamak daha iyi olur gibi bişey söyledi

benımde ıkı gundur azalma var...sınırlerım bozuluyor akşam bende gıdıcem doktora....sonuç konusunda haberdar edermısın canım...geçmiş olsun
Yaa kızlar bu aralar herkesde mi var ben de 28+5 günlüğüm, bende de 2 gündür azaldı.gibi.sanki. Bilemedim gitsem mi doktora?

Canım diğer etkenleri bilmem ama kalpteki aritmi için bence kalp Dr undan fikir al normal mi sezeryan mı diye; tabi Allah esirgesin riskler hepimiz için geçerli ama en doğru fikri o verecektir sana

Canım o kordon tekrar geri de Çıkabilir zaten Bebeğin boynunu sıkmazmış hiçbir zaman içini ferah tut kordon dolanması kordonun kendi içinde şıkışıklık olup kan dolaşımını etkileyebilirmiş ama öyle bi sıkışıp dolanma yok sanırım yazdığına göre; kendi drundan fikir almaya çalış canım inş bi hamlede kurtulur bebişinin boynundan

Hayırlı tatillerin olsun geçen sene bizde antalya üzümlü köyünden villa kiraladık süperdi çok memnun kalmıştik internetten araştırıp gitmiştik biraz korkarak gitmiştik resimde göründüğü gibimi acaba diye aynen öyle çıktı tatilvillam diye bir siteydi bende tesettürluyum kimse havuzu görmüyordu iyi eğlenceler şimdiden

Canım inşallah en kısa zamanda düzelir moralini bozma bebekler herşeyi hişsediyor Bursa'dandın diye Hatırlıyorum hangi hastaneye gidiyorsun

ya ben hastane cıkısı almakta kararsıızım ıllakı boyle 10 parca falan olmasına gerek varmı mesela 5 parca falan var annem almıs bıda bıda almalımı? yada illa set mi olmalı

hiç kendini sıkma canım banada doktorum kordunu boynunda bir tur dedi ama bebiş hareket ettiği için bi sıkıntı yaratmaz bu dedi doğuma kadar daha çok var kendini sıkıp üzme hiç

yemin ederim aynı beni tarif ettin bian ben mi yazdım diye düşündüm

ya ben hastane cıkısı almakta kararsıızım ıllakı boyle 10 parca falan olmasına gerek varmı mesela 5 parca falan var annem almıs bıda bıda almalımı? yada illa set mi olmalı

ben iki tane aldım hastane çıkışı.. ama öyle 10 parça filan değil. setin içinde alt üst takım, eldiven, bere, mama önlüğü var.. fiyatı da indirimde 25 lira gibi birşeydi.. yenidoğan atletleri var ya uzun kollu... onlar çok kullanılıyormuş.. benim sette yok onlar ama ablam vermişti yeğeniminkileri.. bende sırf atlet için 10 parçalık almak istemedim çünkü fiyatları çok yüksekti..

tatilvillam sitesine bakıyorum deminden beri.. yaa tatil istiyorum

canım çalışmıyorsan sanslısın yat dinlen başka bi yolu yok. stres yapmadan yat diyo doktorum. bide sıcaklardan bahar-yaz aylarında çok oluyomuş böyle. ben çalışıyorum işim masa başı ne kadar da olsa yoruluyorum yine de. akşam eve gider gitmez sabaha kadar uzanıyorum mecbur kalmadıkça çok hareket etmiyorum

Zam işi gazetede de yayınlandı, ne yazık ki doğru haber.. Ama bence de firmalar önce stoklarını bitirir sonra zamlı satışa başlarlar..
Buarada biz büyük parçaları hallettik araba beşik ana kucağı gibi.. Ama illa ki ıvır zıvır çıkıcak ve onların da hepsi zamlanmış olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…