- 27 Temmuz 2014
- 912
- 1.248
- 133
- 37
canım havuza gırmeyın denızıde temız bır plaj secın ben yazın baslangıcından berı 3 kez gırdım.cok sukur bı problem yok:)Canım deniz é girip girmeme konusunda kararsızım aslında ama eşim mikrop kaparsan girme Başkà zaman tatile gideriz diyor yine.
ama girecek olsam hasema almam lazım tesettürlym. Aslında evin bahçesinde havuz var orda rahat girilir ama onada mikrop korkusu ile yine girer miyim bilmiyorum . Çok da güneş altında kalmak istemiyorum leke olmasın diye
Kızlar benim oğlum 3660gr Doğdu sezeryanla; Dr Um baş Çevresi geniş ve kilosu iyi olduğu için doğumun kolay olmıcağını söyledi ama seçimi bana Bıraktı; ben de bel fıtığı var bunu da gözönünde bulundurarak sezeryana karar verdim; tabiki normal doğum en Güzeli ve sağlıklısı ; sezeryan da ilk kalkarken bi ağrı oldu sonrasında hapşırma ve öksürme dışında ağrım olmadı hatta 4. Gün evi mobla sildim iyileşme çabuk oluyor Allah'tan ilk 2 gün zor; size fikir vermek açısından paylaşmak istedim; ama tabiki de normal doğum en Güzeli ve sağlıklısı umarım bebişler sağlıkla gelir ve en hayırlı biçimde doğarlarCanim gecen doktorumla konusdum diyor ki eger bebegin kilosu 3200 u gecdiyse cok yirtar normal dogurursan 3200 u gecdimi secim senin sezeryan da iyi ama 3200 ve altiysa normal dogur derim
Canım bana ikinci için normal doğum olabilir demedi gerçi ben de sorup istemedim ama vajinal muayenede ameliyatlı yerinde rahmin ince çok fazla son haftalara bırakmamak daha iyi olur gibi bişey söylediikisini de yaşayan anlıyor normalin ne kadar güzel olduğunu sanırım. ben de 5 günlük sezeryanlıyken kpssye girmiştim, bir yerde hayırlısı oldu tabi, yoksa belki o kadar uzun süre oturamazdım. bizim kpss ilk gün 3 saat,ikinci gün iki oturumdan 6 saat sürüyor. normal olsun çok istedim ama kısmet olmadı bu sefere inşallah..
Yok canım ya maşallah sana çok ta şeker görünüyor; ah tatil olsak biz de bi canım çekti; bol yüzmeler canım :)Mustehcen bulurmusunuz bilmiyorum ama bu gobusu sizinle paylasmak istedim :)
Yaa kızlar bu aralar herkesde mi varbenımde ıkı gundur azalma var...sınırlerım bozuluyor akşam bende gıdıcem doktora....sonuç konusunda haberdar edermısın canım...geçmiş olsun
Canım diğer etkenleri bilmem ama kalpteki aritmi için bence kalp Dr undan fikir al normal mi sezeryan mı diye; tabi Allah esirgesin riskler hepimiz için geçerli ama en doğru fikri o verecektir sanaNormal dogumu tasvip ediyo ama 3200 gecerse cok yirtar fln diyo ve bende hemoroid baslangici oldugu icin cekiniyorum canim korkularim var arti kalbimde aritmim de var ondan dolayi acaba sezeryan olsam daha mi iyi diyorum kendime.bide altdan dikis beni korkutan sebeplerden annemde normal dogurmus benide kardesimide ikimizde 36 haftada 4 kg dogmusuz annem zor dogum gecirmis o bile bazen kizim ole sanci cekdimki seni dogururken sezeryan bile daha iyidir belki diyor ve gecen bi arkadasim sezeryan yapti 3 ay sonra calisiyo ise basladi bile cok memnun anlsmiyorumki su kadinlar niye okadar canlarinin acimasina dayaniyorlar flb diyo
Canım o kordon tekrar geri de Çıkabilir zaten Bebeğin boynunu sıkmazmış hiçbir zaman içini ferah tut kordon dolanması kordonun kendi içinde şıkışıklık olup kan dolaşımını etkileyebilirmiş ama öyle bi sıkışıp dolanma yok sanırım yazdığına göre; kendi drundan fikir almaya çalış canım inş bi hamlede kurtulur bebişinin boynundanEve geldim kızlar morelim çok bozuk bebegimin boynuna 1 kat kordon dolanmis sizdede bu sorun var mı nolur yardımcı olun hiç iyi değilim son günlerde olan sıkıntılarm bebeğime yansımış detaylı ultrsnda bakan kişi bu kadar hareketsiz bi bebek görmedim dedi
Hayırlı tatillerin olsun geçen sene bizde antalya üzümlü köyünden villa kiraladık süperdi çok memnun kalmıştik internetten araştırıp gitmiştik biraz korkarak gitmiştik resimde göründüğü gibimi acaba diye aynen öyle çıktı tatilvillam diye bir siteydi bende tesettürluyum kimse havuzu görmüyordu iyi eğlenceler şimdidenCanım deniz é girip girmeme konusunda kararsızım aslında ama eşim mikrop kaparsan girme Başkà zaman tatile gideriz diyor yine.
ama girecek olsam hasema almam lazım tesettürlym. Aslında evin bahçesinde havuz var orda rahat girilir ama onada mikrop korkusu ile yine girer miyim bilmiyorum . Çok da güneş altında kalmak istemiyorum leke olmasın diye
Canım inşallah en kısa zamanda düzelir moralini bozma bebekler herşeyi hişsediyor Bursa'dandın diye Hatırlıyorum hangi hastaneye gidiyorsunEve geldim kızlar morelim çok bozuk bebegimin boynuna 1 kat kordon dolanmis sizdede bu sorun var mı nolur yardımcı olun hiç iyi değilim son günlerde olan sıkıntılarm bebeğime yansımış detaylı ultrsnda bakan kişi bu kadar hareketsiz bi bebek görmedim dedi
Eve geldim kızlar morelim çok bozuk bebegimin boynuna 1 kat kordon dolanmis sizdede bu sorun var mı nolur yardımcı olun hiç iyi değilim son günlerde olan sıkıntılarm bebeğime yansımış detaylı ultrsnda bakan kişi bu kadar hareketsiz bi bebek görmedim dedi
Cok tatli olmuss guzel gunlerde giyinmek nasip olsun kuzucuga)))canim o sade beyaz tulumlari nerden bulabilirim fiyatlari nekadarkızlar bugün bebeğimin hastane çıkışını süsledim. çok zevkliydi ve 2 saatte bitti şimdi aynı süslemelerle tacımı ve terliğimi yapacağım nasıl olmuş sizce........Eki Görüntüle 1559083 Eki Görüntüle 1559083 Eki Görüntüle 1559084
tuzla vedalastım canım cok sevmeme ragmen tursu bıle yemıyorum artık ısyerındede ayaklarımı masanın altından cop kovasının uzerıne uzatıyorum :) ısın acıgı pek yuruyus yapamıorum ve aksam eve gıttıgımdede dıger ıslerle ılgılenmekten ayaklarımı tam anlamıyla uzatıp dınlenmeye vaktım olmuyor
ya ben hastane cıkısı almakta kararsıızım ıllakı boyle 10 parca falan olmasına gerek varmı mesela 5 parca falan var annem almıs bıda bıda almalımı? yada illa set mi olmalı
Hayırlı tatillerin olsun geçen sene bizde antalya üzümlü köyünden villa kiraladık süperdi çok memnun kalmıştik internetten araştırıp gitmiştik biraz korkarak gitmiştik resimde göründüğü gibimi acaba diye aynen öyle çıktı tatilvillam diye bir siteydi bende tesettürluyum kimse havuzu görmüyordu iyi eğlenceler şimdiden
merhaba sancınız nasıl acaba bende aynı bebek ıyı enfeksiyon yok kanlarımız temız ama arada sol bobrek boslugundan kasığıma şiddetli ağrıyla kendimi acilde buluyorum serum taklıyo tetkikler normal diyolar delircem artık bitmiyo ağrılarım bacağımı kaldırdıkca agrım oluyo
Günaydın anneler
Şu zam olayı ebebekteki duyuruda anlatılıyor. Görmemiş olanlar okusun isterse:
http://www.e-bebek.com/ebebek-on-bi...ck=1&OM.OSB=anasayfa-bilgilendirme-11-06-2015
Ama kafamı karıştıran jokere gittim. Madem zam gelecek şu sterilizatörlere bi bakayım diye. Görevliye sordum zam gelecekmiş o yüzden alsam mı diye düşünüyorum ama ihtiyacım olmazsa diye de emin değilim falan diye konuştuk. Kadın bizim mağaza fiyatlarımıza yansımayacak dediama böle böle diyorlar dediğimde de internet satışlarına yansır ama mağazamızda fiyat artışı olmayacak dedi işkillendim açıkcası ama detaylı araştırmadım ben bu haber öncesinde herşeyini tamamlamıştım bi işte şu steril aletinden ve odasına konan buhar makinelerinden emin değildim ihtiyaç olursa doğumdan sonra alırım diye bekliyorum şimdi de. Ama siz de bi sorun çevrenize. %50 zamdan bahsediliyor az değil yani... Bir de ebebek marka marka yazmış sanırım herşeyde yok bu zam olayı.
nerde okudunuz bu haberi kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?