slm güzel hamişler bugun kontrolum vardı doktordan geldım normalde bebegım 28+3 gunluk su an ama doktor ultrasyon ıncelemesınde 1 hafta yada 10 gun gıbı ılerı gozuktugunu soyledı seker yuklemesı yapmamıstım onu yaptırmamı soyledı ve cıkan sonuca gore gerekırse yakın takıbe alıcaz dedı bu ne demek sızce bebegımın onde gıtmesıyle seker yuklemesı arasındakı baglantı nedır acaba ? ınanın su an o kadar tuhaf bı durumdayım kı normalde bebegın ılerıde gıtmesı ıyı bırsey dıye dusunurdum ben yoksa deıl mı sastım kaldım
senin ne zaman dedi çok kötüyüm ya tansiyonum çıktı uzanyrm zor yazıyorum erken doğum olmaz ins yahiç kendini sıkma canım banada doktorum kordunu boynunda bir tur dedi ama bebiş hareket ettiği için bi sıkıntı yaratmaz bu dedi doğuma kadar daha çok var kendini sıkıp üzme hiç
malesef bende çalışıyorum masa başındayım ağrıyı hissettiğim anda kalkıp yuruyorum masanın altına kucuk sehpa koydum ayaklarımı uzatıp oturuyorum evde de yemek iş biraz yoruluyorum olmadı rapor alacamcanım çalışmıyorsan sanslısın yat dinlen başka bi yolu yok. stres yapmadan yat diyo doktorum. bide sıcaklardan bahar-yaz aylarında çok oluyomuş böyle. ben çalışıyorum işim masa başı ne kadar da olsa yoruluyorum yine de. akşam eve gider gitmez sabaha kadar uzanıyorum mecbur kalmadıkça çok hareket etmiyorum
Benimki 38.haftadan önce hiç bu konuları konuşmaya gerek yok dedi.Ağzıma tıktıgünaydınnnnn arkadaşlar şimdi bende bi tedirgin oldum doğumu hatırlayınca, aranızda doktoru doğum konusunda bi şey diyenler oldu mu. doktorum en son gittiğim de daha belli olmaz sezeryan mı normal mi olacağı demişti. epiduralı ise hiç önermedi
bız bulmayız hay maşallahhhhMustehcen bulurmusunuz bilmiyorum ama bu gobusu sizinle paylasmak istedim :)
İnşallah gidersin canım gayet güvenilir insanlar ne görüyorsan o biz villa nirvanaya gitmiştik bu sene biraz o villanın fiyatı uçmuş ama iki aile için süper bi yertatilvillam sitesine bakıyorum deminden beri.. yaa tatil istiyorum
Herkese merhaba
Siteye yeni üye oldum arkadaşlar hepinize güzel hamişlikler sağlıklı bir şekilde yavrucaklarınızı kavuşun inşallah.
Hamilelik için sigorta yaptıran deneyimi olan arkadaşlar varsa buradan paylaşırlarsa çok sevinirim.Gerçekten kafam allak bullak oldu bu konuda hangisi daha iyi bilemiyorum ve karar veremiyorum. Allianz ve Acıbademle görüştüm çok kafam karıştı
Cok guzeel.. markasi nedir,fiyat masildir acaba?Biz beşiğimizi aldık
evt cnm aynn bende yiyemym bide çok fazla lavaboya cikiyrm artk midemmi almiyo anlamadm.elimden geleni yapicam ama bazen de bazı şeylere engel olunamiyo sanrm.herşeyin hayrlisiMerhaba perihan hanim sizin yorumlarini okudum ablamin yasadiklarini yasiyorsunuz onun icin yazayim dedim ablamda cok iyi baesleniyordu ama yedikten 5dk sonra kusuyordu 30.haftaya kadar hep kustu sonra bebek gelisimi yavasladi bebek 5hafta geri gitti vs sonra kusmamaya basladi siki bi kahvaltiti yapti ara ogunlere yedi aksam cok iyi yayarken muhallebi irmik tatlisi muz pekmez kilo yapcak herseyi yiyordu ama bebek kilo almiyordu en son doktor yemenle alakasi yok dedi ilk aylarda beslenmek onemli vs anlatti ama artik beslenmenle bebek kilo almiyir sadece sana yariyor dedi ablam hic kilo almadi hatta verdi .bu doktorda antalyada en iyi prof perinatoloji riskli dogum uzmani doktor dedi sonucta 35.haftada 1800gr bebis dunyaya geldi gelmeden once tabi bebek engelli olabilir.denildi.bence kendinizi strese sokup bebekle kendinizi uzmeyin herseyinize dikkat edin ama strese girip psikolojinizi bozmayin Allah size saglikli herseyi yerinde bi bebis vericek ins
cnm beslensemde tıkanıklık basladigndan sanrm cokda etkili olamayacak;(( durumdan hiç memnun olmasamda öyle gorunuyo ilk ben dogurcm gibi.temmuz ortasını gecemem herhalde..çok ilginç ya sanki hiç hamile olmadan dogurcm gibi hissedyrm.bazı uzak komşular yeni yeni farkediyo hamileliğimi.karnim hiç buyumedi.hala çok garip geliyo doğum un böyle erkn olmasiiyi beslende alsın bebiş...ılk dogum yapcak sen gıbısın ozaaman aramızda
cnm o ilaclar hamileligin enbasindan beri kullaniliyo.pihtilasma problemi olanlar icin.yani o da yetmiyo gordugun gibi ..olacagi varsa oluyo tikaniklik vs..Benim de sol taraftaki damar ile ilgili sorun olduğunu söyledi ayrıntılıya bakan doktor, senin doktorun da takip etsin bu durumu dedi. 3 hafta sonra kendi doktoruma gittiğimde evet olması gerektiği gibi değil ama dramatik bir durum da yok en kötü ihtimalle tek damarla beslenir ve çok iri bir bebek olmaz dedi. Sonra da zaten bununla ilgili yapılacak bir tedavi de yok dedi ama sizler ilaç kullandığınızı yazmışsızın kafam karıştı açıkçası
ins cnm umutsuz olmk istemym bndeCanım olur inşallah benim dr normal dedı zayıf vs demedi.
Seninki de inşallah sen bunları düşünürken içerde büyüyor dur. Allah büyük canım inanıyorum ben sağlıklı olucak
Mustehcen bulurmusunuz bilmiyorum ama bu gobusu sizinle paylasmak istedim :)
kızlar bugün bebeğimin hastane çıkışını süsledim. çok zevkliydi ve 2 saatte bitti şimdi aynı süslemelerle tacımı ve terliğimi yapacağım nasıl olmuş sizce........Eki Görüntüle 1559083 Eki Görüntüle 1559083 Eki Görüntüle 1559084
hayirli olsun :)Cok guzeel.. markasi nedir,fiyat masildir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?