2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Tatlım şeker olduğunda bebişin genelde karın çevresi ac olan ölçümü önde görünüyor.. Eğer diğer ölçümleri de öndeyse korkucak birşey olmayabilir

hiç kendini sıkma canım banada doktorum kordunu boynunda bir tur dedi ama bebiş hareket ettiği için bi sıkıntı yaratmaz bu dedi doğuma kadar daha çok var kendini sıkıp üzme hiç
senin ne zaman dedi çok kötüyüm ya tansiyonum çıktı uzanyrm zor yazıyorum erken doğum olmaz ins ya

malesef bende çalışıyorum masa başındayım ağrıyı hissettiğim anda kalkıp yuruyorum masanın altına kucuk sehpa koydum ayaklarımı uzatıp oturuyorum evde de yemek iş biraz yoruluyorum olmadı rapor alacam

Benimki 38.haftadan önce hiç bu konuları konuşmaya gerek yok dedi.Ağzıma tıktı

27 Haziranda olan kontrolüm 25 ine alındı pöf yaa
Eşim hep izin almak zorunda kalıyor haftaiçine alınınca..

Herkese merhaba
Siteye yeni üye oldum arkadaşlar hepinize güzel hamişlikler sağlıklı bir şekilde yavrucaklarınızı kavuşun inşallah.
Hamilelik için sigorta yaptıran deneyimi olan arkadaşlar varsa buradan paylaşırlarsa çok sevinirim.Gerçekten kafam allak bullak oldu bu konuda hangisi daha iyi bilemiyorum ve karar veremiyorum. Allianz ve Acıbademle görüştüm çok kafam karıştı

Bnm allianz sigortam var ama aile planlaması teminatı için 1 yıllık aigortalı olup poliçeyi 2. Yıl için yenilemek gerekiyor.. Yani bu yaz sigorta yaptırırsan, haziran 2016dan sonraki doğumda sigortadan faydalanabiliyorsun ki aile planlaması poliçesi ilk yıl en az 1000 tl 2. Yıl 6500 tl oluyor.. Toplayınca o fiyata zaten nerdeyse acıbademde doğum yapılıyor..
Umarım faydalı olmuştur

Methaba kizlar p.tesiden beri drdayiz cok sukur bebeğim cok saglikli 869 gr 33 cm olmus guzel oğlum kendi asagida duruyormus erken dogum olabilir dedi. Ama su an icin korkcak kendini kisitlicak bise yok dedi. Kan sayiminda trombosit sayim cok dusuk çıktı 3 gundur herseyine bakildi sukur ki sadece gebelikle alakali düşmüş korkcak hic birsey yok rahat rahat tatile gidebilir denize girebilirsin dedi. Yarin hemen yazliga kaciyoruz

Bu arada seker yuklemesi yapmadi drum aclik tokluk bakti sade aclik 96 tokluk 125 cikti yuklemeye gerek kalmadi

evt cnm aynn bende yiyemym bide çok fazla lavaboya cikiyrm artk midemmi almiyo anlamadm.elimden geleni yapicam ama bazen de bazı şeylere engel olunamiyo sanrm.herşeyin hayrlisi

iyi beslende alsın bebiş...ılk dogum yapcak sen gıbısın ozaaman aramızda
cnm beslensemde tıkanıklık basladigndan sanrm cokda etkili olamayacak;(( durumdan hiç memnun olmasamda öyle gorunuyo ilk ben dogurcm gibi.temmuz ortasını gecemem herhalde..çok ilginç ya sanki hiç hamile olmadan dogurcm gibi hissedyrm.bazı uzak komşular yeni yeni farkediyo hamileliğimi.karnim hiç buyumedi.hala çok garip geliyo doğum un böyle erkn olmasi

cnm o ilaclar hamileligin enbasindan beri kullaniliyo.pihtilasma problemi olanlar icin.yani o da yetmiyo gordugun gibi ..olacagi varsa oluyo tikaniklik vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…