Aynen ayni degil demekkiBen hemen almistim sonucu demekki her yerde ayni deil
Canım sigorta bi seneden önce Doğumu ödemiyor; şuan hamileysen diye dedim belki söylemişlerdir ama sigortaya da güven olmuyor; biz 4 yıldır ödüyoruz hamile olduğumu öğrendim ve ilk muayenemde Teşhis koyduklarında dank diye duvara çarptık; ilk yaptırdığımız yıl Doğumu kapasayan paket şeklinden sonraki yıl doğum kapsamını çıkartmışlar ve biz Doğumu da kapsıyor diye ödüyoruz hersene düzenli ve haberdar etmemişler; şok olduk; önce dava edecektik sonra doğum önü Astarı yüzenden pahalıya çıkacak diye bi de eşimin ayağı Kırıldı o Sırada artık bıraktık peşini ama sinir oldukHerkese merhaba
Siteye yeni üye oldum arkadaşlar hepinize güzel hamişlikler sağlıklı bir şekilde yavrucaklarınızı kavuşun inşallah.
Hamilelik için sigorta yaptıran deneyimi olan arkadaşlar varsa buradan paylaşırlarsa çok sevinirim.Gerçekten kafam allak bullak oldu bu konuda hangisi daha iyi bilemiyorum ve karar veremiyorum. Allianz ve Acıbademle görüştüm çok kafam karıştı
Ah canım bizimki de Allianz, koçtu o satın almış uğtaştırıyorlar bazen benim ilk yıl boyun fıtığı ameliyatımı da ödememişti mesela 1 ay vardı dolmasına acil di durumum diye oldum tabi ama sigortaları anlamak zorBnm allianz sigortam var ama aile planlaması teminatı için 1 yıllık aigortalı olup poliçeyi 2. Yıl için yenilemek gerekiyor.. Yani bu yaz sigorta yaptırırsan, haziran 2016dan sonraki doğumda sigortadan faydalanabiliyorsun ki aile planlaması poliçesi ilk yıl en az 1000 tl 2. Yıl 6500 tl oluyor.. Toplayınca o fiyata zaten nerdeyse acıbademde doğum yapılıyor..
Umarım faydalı olmuştur
Teşekkür ederimCok guzeel.. markasi nedir,fiyat masildir acaba?
Bende hastane cikisi takim olarak bulamadim duz beyaz tulum falannayri ayri aldim. Silikon tb. Ile yapistirim dikisle sabitledim canim.Ben böyle süslemek için sade hastane çıkışı denk gelemedim slikon tab. İle mi yapıştırdin canım emeğine sağlık çok güzel olmus
Teşekkür ederim. Bebedecor marmara karyola. Piyasa fiyatı 650 TL. Kliksa dan alırsan ve axess kartın varsa 50 TL chip para iade ediyorlar. Ayrıca eğer kliksaya üyeliğin varsa yada üyelik alıp öyle satın alırsan 50 TL de sana özel indirim kazanma şansın var bize çıktı mesela. 550 TLye geldi. Kalitesini tavsiye ediyorum mağzasında gördüm tekstili de ahşabı da çok güzel.
Aynen tatlımAh canım bizimki de Allianz, koçtu o satın almış uğtaştırıyorlar bazen benim ilk yıl boyun fıtığı ameliyatımı da ödememişti mesela 1 ay vardı dolmasına acil di durumum diye oldum tabi ama sigortaları anlamak zor
Canım çok tatlısın maşallahMustehcen bulurmusunuz bilmiyorum ama bu gobusu sizinle paylasmak istedim :)
evet cibinniğine kadar herşey dahil yatağı, nevresimi falan birde vade farkı olmadan 9 taksit yaptık.Tekstiliyle birlikte mi bu fiyat?
evet cibinniğine kadar herşey dahil yatağı, nevresimi falan birde vade farkı olmadan 9 taksit yaptık.
Bende istanbul dayımbende elazığlıyım , adana mersinde geçti benimde tüm zamanım ama şimdi istanbuldayım:)
Canim oncelikle cok gecmis olsun moralini yuksek tutmaya calis rabbimin izniyle hicbirsey olmaz insallah bol bol dua et. Hem o ultrasonda bakan kisinin de soyledigine hic takma kafani. Belkide uyuyordu bebegin bende her kontrole gidisimde farkli oluyor bi onceki gidisimdd baya bi bekledik hic hareket etmedi uyuyodu kontrolden ciktiktan sonrs tekmelemeye basladi. Bence baska bi hastaneye daha gidin asla moralini de bozma unutma sen stresliyken bebeginde stresli ve uzgun oluyor bol bol dua et bende dua edicem senin icin.Eve geldim kızlar morelim çok bozuk bebegimin boynuna 1 kat kordon dolanmis sizdede bu sorun var mı nolur yardımcı olun hiç iyi değilim son günlerde olan sıkıntılarm bebeğime yansımış detaylı ultrsnda bakan kişi bu kadar hareketsiz bi bebek görmedim dedi
Bizde karar vermekte ve istediğimiz gibi birşey bulmakta çok zorlandık. Kısmet işte böyle bir anda çıkıveriyor.canım çoook teşekkür ederim. eşime de gösterdim beğendi, yakınımızda da satış yapılan bi yer varmış. yarın hemen gidip bakıcaz. bu arada ben ekim annesiyim:) nasıl denk geldiyse bu sayfaya düştüm ve senin paylaştığın resmi gördüm. tevafuk işte:)) moralim bozuluyordu bu beşik konusunda, çok iyi oldu
Benim ki zayıf heralde boyu uzun galiba 38 cm 1100 gr dedi dün gittim
Mustehcen bulurmusunuz bilmiyorum ama bu gobusu sizinle paylasmak istedim :)
Maşallah bebişine. O ne güzel bi doktor öyle ona da maşallah. Ben doktora doğum nasıl olcak dedim daha çok var düşünme bakarız dedi lafı ağzıma tikti senin doktorun ne güzel bilgilendirmis. Doğum da da seni çok ca rahatlatır eminim sağ salim kurtul inşallahkızlar doktora gittim bugün sonuç göstermeye.pazartesi fetal eko yapılmıştı sonuçlar normaldi. bidaha kanuniye gitmiycem muayne eden doktor gelmene gerek yok demişti. normal kontrollere devam dediler. kendi doktoruma gittim. bizim kerata 1.108 gr 37 cm olmuş. doğum nasıl olcak dedim her halükarda normal doğum dedi. sadece bebek tersse doğum başlamış açılma olmamışsa bebeği kalp atışlarında veya suyunda problem olursa sezeryan yapılır bunun dışında normal doğum yapılır dedi. perine masajını sordum yırtılma olmasın diye. suni sancı verip hemen doğurtayım diye bişey yok dedi sancılarının olgunlaşmasını bekliycez dedi masaja girişmeye gerek yok dedi müdahale etmiycez dedi. eşim sancıları çekerken hep yanımda olcakmış sadece doğum anında yanımda olcakmı onada o zaman karar vercekmiş. çok iyi gidiyosun herşey iyi dedi
Canim oncelikle cok gecmis olsun moralini yuksek tutmaya calis rabbimin izniyle hicbirsey olmaz insallah bol bol dua et. Hem o ultrasonda bakan kisinin de soyledigine hic takma kafani. Belkide uyuyordu bebegin bende her kontrole gidisimde farkli oluyor bi onceki gidisimdd baya bi bekledik hic hareket etmedi uyuyodu kontrolden ciktiktan sonrs tekmelemeye basladi. Bence baska bi hastaneye daha gidin asla moralini de bozma unutma sen stresliyken bebeginde stresli ve uzgun oluyor bol bol dua et bende dua edicem senin icin.
Saol cnm yaaa utandiriosunCanım çok tatlısın maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?