- 2 Aralık 2014
- 611
- 547
- 63
- 40
Yazılımcı t-shirtü bende çok beğendim :)Selam teyzeler biz bu tişörte bayıldık :) de factoda bulduk :) sizi de öptük iyi geceler
Ayy canm masallah cok yakismis bende de var aynisi :)Selam teyzeler biz bu tişörte bayıldık :) de factoda bulduk :) sizi de öptük iyi geceler
kızlar doktora gittim bugün sonuç göstermeye.pazartesi fetal eko yapılmıştı sonuçlar normaldi. bidaha kanuniye gitmiycem muayne eden doktor gelmene gerek yok demişti. normal kontrollere devam dediler. kendi doktoruma gittim. bizim kerata 1.108 gr 37 cm olmuş. doğum nasıl olcak dedim her halükarda normal doğum dedi. sadece bebek tersse doğum başlamış açılma olmamışsa bebeği kalp atışlarında veya suyunda problem olursa sezeryan yapılır bunun dışında normal doğum yapılır dedi. perine masajını sordum yırtılma olmasın diye. suni sancı verip hemen doğurtayım diye bişey yok dedi sancılarının olgunlaşmasını bekliycez dedi masaja girişmeye gerek yok dedi müdahale etmiycez dedi. eşim sancıları çekerken hep yanımda olcakmış sadece doğum anında yanımda olcakmı onada o zaman karar vercekmiş. çok iyi gidiyosun herşey iyi dedi
Çok güzel bende kapı süsü aldım ortası boş oraya ayna harfle kızımın adını yazacağım.Hanımlar bu kapı süsü sizce masıl 29 lira bebegim yazısını kaldırıp onun yerine oğlumun adını ayna harflerle yazayım dedim sizce nasıl olur
hanı bu kımono gıbı olanlardan demı zıbın deıl yanı uzun kollu atletben iki tane aldım hastane çıkışı.. ama öyle 10 parça filan değil. setin içinde alt üst takım, eldiven, bere, mama önlüğü var.. fiyatı da indirimde 25 lira gibi birşeydi.. yenidoğan atletleri var ya uzun kollu... onlar çok kullanılıyormuş.. benim sette yok onlar ama ablam vermişti yeğeniminkileri.. bende sırf atlet için 10 parçalık almak istemedim çünkü fiyatları çok yüksekti..
İnşallah gidersin canım gayet güvenilir insanlar ne görüyorsan o biz villa nirvanaya gitmiştik bu sene biraz o villanın fiyatı uçmuş ama iki aile için süper bi yer
evet canım önü çapraz gelenlerden.. yenidoğduğunda çok ihtiyaç oluyormuş göbek bağı düşmediği için henüz kullanımı rahatmış.. hastane çıkışlarının içinde oluyor genelde.. ama ayrı satıldığını da gördüm bir kaç mağazada.. ayrı alınca daha uyguna gelebilir. diğer türlü çok parçalı hastane çıkışlarının fiyatları gereksiz pahalı bence..hanı bu kımono gıbı olanlardan demı zıbın deıl yanı uzun kollu atlet
Selam teyzeler biz bu tişörte bayıldık :) de factoda bulduk :) sizi de öptük iyi geceler
Hayırlı olsun sağlıkla uyusun inş bebişiniz içinde :) Kliksanın int sitesinden baktım ama ebatları yazmıyor. Bu modelin ebatlarını siz biliyormusunuz?Biz beşiğimizi aldık
güzel günlerde uyusun inşallah meleğin.. çok güzelmiş, fiyatını ve nereden aldığını yazarsan bize de fikir olur.. bu hafta inşallah bizde almayı düşünüyoruz..Beşikte bu :) mobilya krem renkli olucak sadece
Esimde saglik problemlerimi bildiren bi dilekce hazirladi yoneticilere iletmem icin.sali gunu aksilikler sebebiyle gonderemedim carsambaya kaldi diye cok kizdi bana.cok kotu kavga ettik resmen sinir krizi gecirdim evde birsuru seye zarar verdim dagittim falan. Ta ki bebegim tekmeleyene kadar!!! Oyle bi kendime geldim ki tabi sonrasi sucluluk...kocamda konusmuyo benimle
Kizlar moralim cok bozuk ya
Ben ptt de calisiyorum cok yogun bi subede tek basima birakildim ve gecen hafta bu yuzden rapor almak zorunda kaldim bas agrisi yuzunden.yoneticiler de inadina bu hafta yine yalniz biraktilar beni.ustelik keyfi mi rapor aliyorum dedim diye bide uyari verdiler bana37. Haftaya kadar calismayi planliyodum bebegime kalsin haftalar diye ama malesef 32 de ayrilmaya karar verdim...
güzel günlerde uyusun inşallah meleğin.. çok güzelmiş, fiyatını ve nereden aldığını yazarsan bize de fikir olur.. bu hafta inşallah bizde almayı düşünüyoruz..
anladıgım kadarıyla ptt de sozleşmelı elemansınKizlar moralim cok bozuk ya
Ben ptt de calisiyorum cok yogun bi subede tek basima birakildim ve gecen hafta bu yuzden rapor almak zorunda kaldim bas agrisi yuzunden.yoneticiler de inadina bu hafta yine yalniz biraktilar beni.ustelik keyfi mi rapor aliyorum dedim diye bide uyari verdiler bana37. Haftaya kadar calismayi planliyodum bebegime kalsin haftalar diye ama malesef 32 de ayrilmaya karar verdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?