2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Merhaba doktorunuz kim hangi hastaneye gidiyorsunuz?

Hanımlar bu kapı süsü sizce masıl 29 lira bebegim yazısını kaldırıp onun yerine oğlumun adını ayna harflerle yazayım dedim sizce nasıl olur
Çok güzel bende kapı süsü aldım ortası boş oraya ayna harfle kızımın adını yazacağım.

hanı bu kımono gıbı olanlardan demı zıbın deıl yanı uzun kollu atlet

İnşallah gidersin canım gayet güvenilir insanlar ne görüyorsan o biz villa nirvanaya gitmiştik bu sene biraz o villanın fiyatı uçmuş ama iki aile için süper bi yer

bu sene malesef tatile gidemiyoruz.. hamileyken cesaret edemedim :) şimdiden seneye tatil planları yapıyorum o yüzden bu siteyi eşime de söyledim o da inceledi karar verirken aklımızda olsun dedi.. bakalım kısmet artık.. sizin gittiğinizde güzelmiş canım..

hanı bu kımono gıbı olanlardan demı zıbın deıl yanı uzun kollu atlet
evet canım önü çapraz gelenlerden.. yenidoğduğunda çok ihtiyaç oluyormuş göbek bağı düşmediği için henüz kullanımı rahatmış.. hastane çıkışlarının içinde oluyor genelde.. ama ayrı satıldığını da gördüm bir kaç mağazada.. ayrı alınca daha uyguna gelebilir. diğer türlü çok parçalı hastane çıkışlarının fiyatları gereksiz pahalı bence..

Kizlar moralim cok bozuk ya
Ben ptt de calisiyorum cok yogun bi subede tek basima birakildim ve gecen hafta bu yuzden rapor almak zorunda kaldim bas agrisi yuzunden.yoneticiler de inadina bu hafta yine yalniz biraktilar beni.ustelik keyfi mi rapor aliyorum dedim diye bide uyari verdiler bana37. Haftaya kadar calismayi planliyodum bebegime kalsin haftalar diye ama malesef 32 de ayrilmaya karar verdim...

Esimde saglik problemlerimi bildiren bi dilekce hazirladi yoneticilere iletmem icin.sali gunu aksilikler sebebiyle gonderemedim carsambaya kaldi diye cok kizdi bana.cok kotu kavga ettik resmen sinir krizi gecirdim evde birsuru seye zarar verdim dagittim falan. Ta ki bebegim tekmeleyene kadar!!! Oyle bi kendime geldim ki tabi sonrasi sucluluk... kocamda konusmuyo benimle

ahh tatlım yaa.. iş yerindekiler ne kdr da acımasız halden anlamayan insanlarmış, yazıklar olsun onlara.. hep söylüyorum gebelik hormonları hepimzi etkiliyor normale göre dha sabırsız dha toleranssızız kabul edelim.. sen de bi anlık sinirle öyle davranmışsındır.. eşine bu dnmlerde bizdeki değişiklikleri belirten bi yazı gönder netten, okuduğunda anlayacaktır.. iş yerindekileri de umursamamaya çalış, zaten doğum iznine az kaldı, bebişin için dayan, sinirlenme ki o da huzurlu olsun

günlük 7.5 saatten fazla çalıştıramazlar seni biliyorsun değil mi eğer çok rahatsızlanıyorsan hiç düşüme ayrıl yada doktorundan ağır işlerde çalışamaz gibi bi rapor iste veriyorlar durumu anlatırsan tabiki sen bilirsin ama bence de 32 de ayrıl zaten 6 ayda ücretsiz izin hakkın olucak hiçte sıkma canını hepsi pislik hiç birinin başına gelmemiş herhalde anlamıyolar hepsinin böle azını burnunu

güzel günlerde uyusun inşallah meleğin.. çok güzelmiş, fiyatını ve nereden aldığını yazarsan bize de fikir olur.. bu hafta inşallah bizde almayı düşünüyoruz..

Teşekkür ederim canım daha güzelleri sizin olsun. Havuç mobilyadan aldık 850 tl taksitli canım

anladıgım kadarıyla ptt de sozleşmelı elemansın
cunku devlette olsan boyle davranamazlar...üzme kendını ...bunlar ıcın bebegını sıkıntıya sokmanın anlamı yok...eşinede uygun bır dılle anlat ...gebelıkte hormonlarımızın cok degıstını ve onunda alttan alıp senı rahatlatması destek olması gerektıgını....bu topikte bebegıyle ılgılı sıkıntı yasayan arkadaşlarımız varken bız bunlar ıcın bebegı strese sokmayalım...

Günaydın kızlarcım..
bursada yağmurlu kasvetli bi hava var.. ama malum ramazan ayının ilk günü.. bu serin yağmurlu hava sanki bzlere allahtan bi hediye gibi.. :) allahım oruç tutanların oruçlarını kabul etsin, biz hamilelerin oruç borçlarımızı en kısa sürede ödemesini nasip etsin :)
buarada bugün evlilik yıldönümümüz 4. yılımız bitiyoor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…