2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Allah 40 nızı bitirmeyi de nasib etsin hayırlısıyla

İlk defa boyle küstü bana.ama haksizdi bana kizarken.bi dilekce alti ustu ertesi gun versem de olurdu yani.sanki hemen yanima birini mi verdiler hayir!! Bugunde ramazanin ilk gunu malum.gece sahura kalkti tek basina.cok uzuldum

herkese hayırlı ramazanlar kızlar. bu sene oruç tutamıyor olmak üzse de telafisini sonra yaparız inşallah. aranızda oruç tutan var mı.
Ben varım cnm denemeyi düşünüyorum sağlıkla ilgili bir problemim yok zor gelirse gün aşırıya düsürürüm diyorum kendi kendime bakalım insallah becerebilirim kontrollere de daha sık gidecegim bebegin suyunun ne durumda oldugunu anlamak icin aksi bir durum olmazsa planlarım böyle

bu takım nasıl sızce kızlar??şifonyer hariç almayı düşünüyorum

Eklentiler

• Aymini-Arman-Bebek-Odasi-Mini.webp
    26 KB · Görüntüleme: 114
günaydın....hayırlı ramazanlar...nıce güzel yıllarınınz olsun ınsallah eşin ve mınık melegınle bırlıkte

İlk defa boyle küstü bana.ama haksizdi bana kizarken.bi dilekce alti ustu ertesi gun versem de olurdu yani.sanki hemen yanima birini mi verdiler hayir!! Bugunde ramazanin ilk gunu malum.gece sahura kalkti tek basina.cok uzuldum

eminim ki senin ve bebişinizin sağlığı için endişeleniyor, o yüzden o kdr sert tepki vermiş.. bak sen de üzülmüşsün uzatmaya ne gerek var.. sen ara bi msg at gönlünü al.. ramazanın ilk günü oruçlu haliyle küs geçirmeyin tatlım

Tatlim tam 7.5 saat bizim mesai zaten. Onda sorun yok ama calistigim sube cok yogun.bugun biraz bosum o da millet gece ilk sahura kalktigindan heralde.yoksa sabah ben gelmeden kapida bitiyolar.bizim 2 yil ucretsiz izin hakki var da hafi ucretli olan kismi dogum oncesi yemiyim dedim ama malesef olmicak..hersey bos bi sekilde hallolur da kocamla küs olmak cok zor zaten gurbette yalniziz

Zaten oyle dedi cocugumuzun bu halini gormesini asla istemem sakin bidaha yapma dedi.seni doverim yoksa dedi hatta bana. Ki dovmeyi birak bagirmasi bile cok cok nadirdir. Cok sakin bi adamdir

Cnm üzme kendini aksam iftardan sonra güzel bir dille anlatırsın ama cok ta üstüne gitme ramazan ağzınızın tadı bozulmasın bazen olur öyle dacma sapan bir seyi takıntı yaparlar benimkinde o kadar sık oluyo ki bu durum birz takıntılı sacma sapan seyleri çok uzatır eskiden ben kendimi ifade edebilmek icin parcalanıyodum cinnet gecirir gibi olup wsyalara zarar veriyodum simdi baska odaya gidiyorum duymazdan geliyorum bazen konusmak degil susmak care oluyo yani bizim aramızda

Allah yardımcın olsun canım. kendini iyi dinle. bünyeni kontrol et. kendine ve bebişine zorluk çektirme. ben cesaret edemedim. zaten 6 saatte bir dakikasını bile şaşırmadan progestan içmem gerekiyor çok çok çok dikkat et. Allah kabul etsin

günaydın arkadaşlar , hepimize hayırlı ramazanlar bizde kaç gündür bebek arabası ve puset bakıyoruz. kafamız çok karıştı , ne yapacağımızı bilemedik açıkcası. bu konu da araştırma yapan veya kullanıp memnun kalan var mı ? ben kraft travel twist eco ya baktım güzel gözüküyor ama kullanışlı mı, Qinny zapp hakkında da iyi yorumlar yazmıyor bebek için rahat değil vs,,,,,, offfff ne yapıcam ya tavsiye bekliyorum.

QUOTE="brnbrr, post: 41418650, member: 621139"]Canım inşallah en kısa zamanda düzelir moralini bozma bebekler herşeyi hişsediyor Bursa'dandın diye Hatırlıyorum hangi hastaneye gidiyorsun[/QUOTE]
Ins canım haftaya belli olucakevet bursa danm çekirge doruk hastanesine gidiyorum çok şükür doktorumdan memnunum ona guvenmesem içim rahat etmezdi

günaydın...
bız daha beşik bile alamadık onda kararsızım ...kı bebek arabasına sıra bıle gelmedı
kraft alan arkadaşlar cok...ben araba olayını daha sonraya bırakıcam...hem hemen bınemıcek zaten o yuzden strese gırmıyorum şimdiden

biz bebek arabamızı alalı baya oldu ama istediğimiz renk siparişle geldiği için baya bekledik.. nihayet dün arabamız ve ana kucağımızı getirdiler :) fotosunu çekip size de göndericem aklımda ama fena uyuşukluğum üstümde henüz yapamadım :)
dha önce de yazmıştım biz stokke xplory araba ve stokke izi go ana kucağı aldık canım

ozlemnrtrlk

tatlım çok geçmiş olsun.. dün yazdıklarını kaçırmışım bugün farkettim.. bir dha kontrol için ne zmn gidiceksin? inş o zmna kdr kordon düzelmiş olur.. sana ve bebişine sağlık huzur diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…