2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Haklisin arkadasim.zaten bebegim tekmeleyince kendime geldim ziril ziril bagirarak aglarken bi anda sustum dedim napiyorum.ptt a.ş oldugu icin sozlesmeli personeliz kpss ile atandim ama.zaten ptt hic 657 olmadi.daha oncede 399 du.

gönlünü almaya çalış cnm sende bak beni üzüyosun bebeğimde üzülüo sora içerde fln de akşam içinde sevdiği yemekleri yap tmadır :)

Ayni iste ya kendimi ifade etmek icin paralandim resmen. Bu adamlar hep ayni

canım ya kanun değişikliği ile 23ünde zam gelecek yerli üretime teşvik amaçlı o yüzden bizde bebek arabası puset alalım dedik , stokke alıp o kadar para vermek istemiyorum canım ya o yüzden onu eledim, ama çok iyi kullanışlı olduğunu biliyorum.güle güle kullan

emin ol ki şifonyer daha çok lazım olucak cnm dolaba bebişin eşyalarını koyunca nevresim için diğer ıvır zıvırlar için bi ek dolap şart
canım yer sıkıntım var yatak odasındakı kendı sıfonyerımı boşaltıcam...kendı çamaşırlarımı da yatagın yanlarındakı kucuk modınlere yerlestırıcem o yuzden sıfonyer alamam ...ona elbıselerını asacagım dolap olsa yeter sımdılık

Günaydın sevgili anneler hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum oğluşumun adı kuzey olucak büyük bir ihtimal etrafımızdaki herkes kuzey diye soruyor abimizde beğendi onun adıda poyraz :)

cnm ben nuna pepp aldım hem tek tusla kapanıyor.az yer kaplıyor.kraftı bana aldıgım yer bıle onermedı daha pahalı olmasına ragmen bu aldıgım modele 80 kılo adam bındı bana saglamlıgını gostermek ıcın cok rahat kullanımı ergonomık ve en guzelı az yer kaplıyor.nuna bebek arabası yazarsan vıdeolarını ızle googledan

bu arada ebebekte su anda ındırımde :)

Günaydın :) sanırım en zoru bu. İlk alışverişine bebek arabasından başladım yaklaşık 2 ay önce aldık. Ebebek, Joker, Mothercare, Picabo, ve diğer küçük esnaflardan bir çok modele baktık. Kimisi çok kullanışlı fiyatı yüksek kimisi fiyatı uygun ama çok hantal. Tek elle kapanabilen anakucağıda olan ve bebek için en güvenli ve sağlıklı olanı ve tabiki birazda göze hitap etmesini istiyordum tam bulamadım diyip elim boş çıkıyordum ki picabo diye bi mağaza çıktı karşımıza bide buraya bakalım dedik ve aldık çıktık :) pusetleri çıtçıtlı ve 1 yaşına kadar sadece anakucağı ile kullanılıyor daha sonra takabilirsin puset kısmını tek dezvantajı çift yönlü olmaması. Anakucağı size dönük oluyor ama sadece pusete geçtiğinde dışa dönük oluyor. En kullanışlı kısmı ise tek elle kapanıp çok hafif olması vede fiyatı. Biz aldığımızda 950 tl idi. indirimdeydi. Kraft ve neo conford modellerini çok beğenmiştim ama çok ağır ve yer kaplıyordu ve tek elle kapamak mümkün değildi ve mağazada o modellere bakarken deneyimli genç bir anne sakın güzelliğine aldanıp almayın ben 3 ay bile kullanamadım depoda duruyor bebek gittikçe ağırlaşıyor ve arabada ağır olunca çok zor oluyor dedi. Tvsiyem hafif araçlara bakın. Uzun oldu sanırım kusura bakmayın :)

Eklentiler

• 23908348160921809209.webp
    54,4 KB · Görüntüleme: 87

Oruç tutmayı düşündüğünü doktorunla paylaştın mı
Onun bilgisi dahilinde değilse bence ara sor
Bildiğim kadarıyla hamileyken oruç tutmak zorunlu değil

Gunaydin kizlar hayirli bereketli bol duali bir ramazan diliyorum.Rabbim bu guzel gunlerde dualarimizi kabul etsin bebeklerimizi saglikla zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin...Amin

Günaydın sevgili anneler hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum oğluşumun adı kuzey olucak büyük bir ihtimal etrafımızdaki herkes kuzey diye soruyor abimizde beğendi onun adıda poyraz :)
Tanıdığım kuzey ismindeki tüm çocuklar çok akıllı ve çok yakışıklı :) Sağlıcakla gelsin inşallah

Saol cnm umarım planladıgım gibi gider bu sene esim de evde onunla tutmak istiyorum bir de ben calısmıyorum evdeyim yata yata tutarım diyorum niyetime göre versin Allahımsende insallah zamanında hayırlısiyla bebgini kucagına alırsın

cam olayına bende karsıydım ama..bu bıraz daha guvenlı geldı...alırken sorayım olmadı daha düz bir dolap bakarım.
canım ben bu tarz dolapları çok beğeniyorum görüntü süper.
ama yeğenimde kaç kere kırıldı.çocuk odadayken bişey fırlatsa tehlikeli,
sürekli bunu düşünmen gerekecek.büyüdüğünde de aynı şekilde.bilemiyorum tabi.
dediğim gibi ben çok beğndim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…