- 10 Ocak 2015
- 623
- 576
- 18
Haklisin arkadasim.zaten bebegim tekmeleyince kendime geldim ziril ziril bagirarak aglarken bi anda sustum dedim napiyorum.ptt a.ş oldugu icin sozlesmeli personeliz kpss ile atandim ama.zaten ptt hic 657 olmadi.daha oncede 399 du.anladıgım kadarıyla ptt de sozleşmelı elemansın
cunku devlette olsan boyle davranamazlar...üzme kendını ...bunlar ıcın bebegını sıkıntıya sokmanın anlamı yok...eşinede uygun bır dılle anlat ...gebelıkte hormonlarımızın cok degıstını ve onunda alttan alıp senı rahatlatması destek olması gerektıgını....bu topikte bebegıyle ılgılı sıkıntı yasayan arkadaşlarımız varken bız bunlar ıcın bebegı strese sokmayalım...
Tatlim tam 7.5 saat bizim mesai zaten. Onda sorun yok ama calistigim sube cok yogun.bugun biraz bosum o da millet gece ilk sahura kalktigindan heralde.yoksa sabah ben gelmeden kapida bitiyolar.bizim 2 yil ucretsiz izin hakki var da hafi ucretli olan kismi dogum oncesi yemiyim dedim ama malesef olmicak..hersey bos bi sekilde hallolur da kocamla küs olmak cok zorzaten gurbette yalniziz
Ayni iste ya kendimi ifade etmek icin paralandim resmen. Bu adamlar hep ayniCnm üzme kendini aksam iftardan sonra güzel bir dille anlatırsın ama cok ta üstüne gitme ramazan ağzınızın tadı bozulmasın bazen olur öyle dacma sapan bir seyi takıntı yaparlar benimkinde o kadar sık oluyo ki bu durum birz takıntılı sacma sapan seyleri çok uzatır eskiden ben kendimi ifade edebilmek icin parcalanıyodum cinnet gecirir gibi olup wsyalara zarar veriyodum simdi baska odaya gidiyorum duymazdan geliyorum bazen konusmak degil susmak care oluyo yani bizim aramızda
günaydın...
bız daha beşik bile alamadık onda kararsızım ...kı bebek arabasına sıra bıle gelmedı
kraft alan arkadaşlar cok...ben araba olayını daha sonraya bırakıcam...hem hemen bınemıcek zaten o yuzden strese gırmıyorum şimdiden
biz bebek arabamızı alalı baya oldu ama istediğimiz renk siparişle geldiği için baya bekledik.. nihayet dün arabamız ve ana kucağımızı getirdiler :) fotosunu çekip size de göndericem aklımda ama fena uyuşukluğum üstümde henüz yapamadım :)
dha önce de yazmıştım biz stokke xplory araba ve stokke izi go ana kucağı aldık canım
Evet tatlim iki yil.ücretsiz izin 2 yıl ya
canım yer sıkıntım var yatak odasındakı kendı sıfonyerımı boşaltıcam...kendı çamaşırlarımı da yatagın yanlarındakı kucuk modınlere yerlestırıcem o yuzden sıfonyer alamam ...ona elbıselerını asacagım dolap olsa yeter sımdılıkemin ol ki şifonyer daha çok lazım olucak cnm dolaba bebişin eşyalarını koyunca nevresim için diğer ıvır zıvırlar için bi ek dolap şart
Beşik çok güzelmiş beğendim... Huzurla yatsın yumurcak... :)Beşikte bu :) mobilya krem renkli olucak sadece
cnm ben nuna pepp aldım hem tek tusla kapanıyor.az yer kaplıyor.kraftı bana aldıgım yer bıle onermedı daha pahalı olmasına ragmen bu aldıgım modele 80 kılo adam bındı bana saglamlıgını gostermek ıcın cok rahat kullanımı ergonomık ve en guzelı az yer kaplıyor.nuna bebek arabası yazarsan vıdeolarını ızle googledangünaydın arkadaşlar , hepimize hayırlı ramazanlar bizde kaç gündür bebek arabası ve puset bakıyoruz. kafamız çok karıştı , ne yapacağımızı bilemedik açıkcası. bu konu da araştırma yapan veya kullanıp memnun kalan var mı ? ben kraft travel twist eco ya baktım güzel gözüküyor ama kullanışlı mı, Qinny zapp hakkında da iyi yorumlar yazmıyor bebek için rahat değil vs,,,,,, offfff ne yapıcam ya tavsiye bekliyorum.
bu arada ebebekte su anda ındırımde :)günaydın arkadaşlar , hepimize hayırlı ramazanlar bizde kaç gündür bebek arabası ve puset bakıyoruz. kafamız çok karıştı , ne yapacağımızı bilemedik açıkcası. bu konu da araştırma yapan veya kullanıp memnun kalan var mı ? ben kraft travel twist eco ya baktım güzel gözüküyor ama kullanışlı mı, Qinny zapp hakkında da iyi yorumlar yazmıyor bebek için rahat değil vs,,,,,, offfff ne yapıcam ya tavsiye bekliyorum.
Günaydın :) sanırım en zoru bu. İlk alışverişine bebek arabasından başladım yaklaşık 2 ay önce aldık. Ebebek, Joker, Mothercare, Picabo, ve diğer küçük esnaflardan bir çok modele baktık. Kimisi çok kullanışlı fiyatı yüksek kimisi fiyatı uygun ama çok hantal. Tek elle kapanabilen anakucağıda olan ve bebek için en güvenli ve sağlıklı olanı ve tabiki birazda göze hitap etmesini istiyordum tam bulamadım diyip elim boş çıkıyordum ki picabo diye bi mağaza çıktı karşımıza bide buraya bakalım dedik ve aldık çıktık :) pusetleri çıtçıtlı ve 1 yaşına kadar sadece anakucağı ile kullanılıyor daha sonra takabilirsin puset kısmını tek dezvantajı çift yönlü olmaması. Anakucağı size dönük oluyor ama sadece pusete geçtiğinde dışa dönük oluyor. En kullanışlı kısmı ise tek elle kapanıp çok hafif olması vede fiyatı. Biz aldığımızda 950 tl idi. indirimdeydi. Kraft ve neo conford modellerini çok beğenmiştim ama çok ağır ve yer kaplıyordu ve tek elle kapamak mümkün değildi ve mağazada o modellere bakarken deneyimli genç bir anne sakın güzelliğine aldanıp almayın ben 3 ay bile kullanamadım depoda duruyor bebek gittikçe ağırlaşıyor ve arabada ağır olunca çok zor oluyor dedi. Tvsiyem hafif araçlara bakın. Uzun oldu sanırım kusura bakmayın :)günaydın arkadaşlar , hepimize hayırlı ramazanlar bizde kaç gündür bebek arabası ve puset bakıyoruz. kafamız çok karıştı , ne yapacağımızı bilemedik açıkcası. bu konu da araştırma yapan veya kullanıp memnun kalan var mı ? ben kraft travel twist eco ya baktım güzel gözüküyor ama kullanışlı mı, Qinny zapp hakkında da iyi yorumlar yazmıyor bebek için rahat değil vs,,,,,, offfff ne yapıcam ya tavsiye bekliyorum.
Günaydın :) sanırım en zoru bu. İlk alışverişine bebek arabasından başladım yaklaşık 2 ay önce aldık. Ebebek, Joker, Mothercare, Picabo, ve diğer küçük esnaflardan bir çok modele baktık. Kimisi çok kullanışlı fiyatı yüksek kimisi fiyatı uygun ama çok hantal. Tek elle kapanabilen anakucağıda olan ve bebek için en güvenli ve sağlıklı olanı ve tabiki birazda göze hitap etmesini istiyordum tam bulamadım diyip elim boş çıkıyordum ki picabo diye bi mağaza çıktı karşımıza bide buraya bakalım dedik ve aldık çıktık :) pusetleri çıtçıtlı ve 1 yaşına kadar sadece anakucağı ile kullanılıyor daha sonra takabilirsin puset kısmını tek dezvantajı çift yönlü olmaması. Anakucağı size dönük oluyor ama sadece pusete geçtiğinde dışa dönük oluyor. En kullanışlı kısmı ise tek elle kapanıp çok hafif olması vede fiyatı. Biz aldığımızda 950 tl idi. indirimdeydi. Kraft ve neo conford modellerini çok beğenmiştim ama çok ağır ve yer kaplıyordu ve tek elle kapamak mümkün değildi ve mağazada o modellere bakarken deneyimli genç bir anne sakın güzelliğine aldanıp almayın ben 3 ay bile kullanamadım depoda duruyor bebek gittikçe ağırlaşıyor ve arabada ağır olunca çok zor oluyor dedi. Tvsiyem hafif araçlara bakın. Uzun oldu sanırım kusura bakmayın :)
Ben varım cnm denemeyi düşünüyorum sağlıkla ilgili bir problemim yok zor gelirse gün aşırıya düsürürüm diyorum kendi kendime bakalım insallah becerebilirim kontrollere de daha sık gidecegim bebegin suyunun ne durumda oldugunu anlamak icin aksi bir durum olmazsa planlarım böyle
Tanıdığım kuzey ismindeki tüm çocuklar çok akıllı ve çok yakışıklı :) Sağlıcakla gelsin inşallahGünaydın sevgili anneler hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum oğluşumun adı kuzey olucak büyük bir ihtimal etrafımızdaki herkes kuzey diye soruyor abimizde beğendi onun adıda poyraz :)
bu takım nasıl sızce kızlar??şifonyer hariç almayı düşünüyorum
Saol cnm umarım planladıgım gibi gider bu sene esim de evde onunla tutmak istiyorum bir de ben calısmıyorum evdeyim yata yata tutarım diyorum niyetime göre versin Allahımsende insallah zamanında hayırlısiyla bebgini kucagına alırsınAllah yardımcın olsun canım. kendini iyi dinle. bünyeni kontrol et. kendine ve bebişine zorluk çektirme. ben cesaret edemedim. zaten 6 saatte bir dakikasını bile şaşırmadan progestan içmem gerekiyorçok çok çok dikkat et. Allah kabul etsin
cam olayına bende karsıydım ama..bu bıraz daha guvenlı geldı...alırken sorayım olmadı daha düz bir dolap bakarım.hayırlı ramazanlar kızlar,
canım ben çok beğendim.ama camlı olan tehlikeli olabilir mi acaba?
canım ben bu tarz dolapları çok beğeniyorum görüntü süper.cam olayına bende karsıydım ama..bu bıraz daha guvenlı geldı...alırken sorayım olmadı daha düz bir dolap bakarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?