- 6 Mart 2015
- 441
- 541
- 18
Canım o kordon tekrar geri de Çıkabilir zaten Bebeğin boynunu sıkmazmış hiçbir zaman içini ferah tut kordon dolanması kordonun kendi içinde şıkışıklık olup kan dolaşımını etkileyebilirmiş ama öyle bi sıkışıp dolanma yok sanırım yazdığına göre; kendi drundan fikir almaya çalış canım inş bi hamlede kurtulur bebişinin boynundan
Cnm quinny zapp ı bir arkadaşim kullanıyo eger toplu tasima araçlarını sık sık kullanacaksan tavsiye etmem yanlarıbiraz genis oldugundan her otobüsün kapısından gecemiyo kapnmasıda sıkıntili oldugu icin her otobüse binemiyo bir keresinde kac otobus gecirdi ona binemem buna binemem diyerekcanım ya kanun değişikliği ile 23ünde zam gelecek yerli üretime teşvik amaçlı o yüzden bizde bebek arabası puset alalım dedik , stokke alıp o kadar para vermek istemiyorum canım ya o yüzden onu eledim, ama çok iyi kullanışlı olduğunu biliyorum.güle güle kullan
günaydın...
bız daha beşik bile alamadık onda kararsızım ...kı bebek arabasına sıra bıle gelmedı
kraft alan arkadaşlar cok...ben araba olayını daha sonraya bırakıcam...hem hemen bınemıcek zaten o yuzden strese gırmıyorum şimdiden
Canim benim bebeginin hareketlenmesine ve problemlerini cozmene cok sevindim hic stres yapma. Doktorun dedigine de cok kafani takma, cok sacma geldi bana sonucta bu bebekler her dakika kipir kipir olmuyor onun baktigi en fazla 5 dakikadir ve o dakikalarda uyuyo veya hareketsiz duruyio olabilir. Hic mi hareketsiz durmicaklar sanki dedim ya benim de gecenki kontrolumde baya bi bekledik hic hareket etmemisti uyuyodu belki de seninki de uyuyodu.Eşimle sorunlarmz oldu bu hafta paylasmstm canm burda doktor dedi ki bu kadar hareketsiz bi bebek görmedimsen kendini ne kadar uzmussn dedieeşimle bu aksam konuştuk şimdi düzeldi aramz uzandm kac gündür hiç kipirdamayan bebek durmuyor ins kordonuda duzelmistir :) perşembe tekrar kontrlm var eğer hareketsizlik olursa hemen gel bekleme dedi
Canim uzulme bisey olmaz Allah in izniyle benim kizimda 5.ayinda dolanmisti bir kere hic bir sorun olmadi cok sukur 38.haftamda sezeryan oldum.38.haftamda olmasinin kordonla alakasi yok ama sancilarim gelmisti benim.korkma sende icini ferah tut.Suanlik normal duruyor doktorumda olabilir dedi ama ben yinede kendime stres yaptım 2. Kat olmazsa sorun yok dedi ins 1.de hemen çözülür annelik ne kadar zormuş
canım ya kanun değişikliği ile 23ünde zam gelecek yerli üretime teşvik amaçlı o yüzden bizde bebek arabası puset alalım dedik , stokke alıp o kadar para vermek istemiyorum canım ya o yüzden onu eledim, ama çok iyi kullanışlı olduğunu biliyorum.güle güle kullan
Canim ben daha almadim ama arastirdim. Weewell'in bi modeli var odadaki nem duzeyini filan gosteriyor hem de ayari var nem yogunlugunu ayarladiginda kendi kendine kapaniyor bu benim icin onemli ben onu almayi dusunuyorum. Sende bi bak istersen, hatta resmini atayimKızlar şu buhar üfleyici cihazlardan alan varmı? hangi modeli tavsiye edersiniz?
Canım teşekkürler.. bu modeli araştırdım tek dezavantajı sessiz değilmiş kullananlar bebeği uyandıryor diye yorum yapmışlar. Sessiz bi ürün bulabilsek çok güzel olacak..Canim ben daha almadim ama arastirdim. Weewell'in bi modeli var odadaki nem duzeyini filan gosteriyor hem de ayari var nem yogunlugunu ayarladiginda kendi kendine kapaniyor bu benim icin onemli ben onu almayi dusunuyorum. Sende bi bak istersen, hatta resmini atayim
cnm ben nuna pepp aldım hem tek tusla kapanıyor.az yer kaplıyor.kraftı bana aldıgım yer bıle onermedı daha pahalı olmasına ragmen bu aldıgım modele 80 kılo adam bındı bana saglamlıgını gostermek ıcın cok rahat kullanımı ergonomık ve en guzelı az yer kaplıyor.nuna bebek arabası yazarsan vıdeolarını ızle googledan
bu arada ebebekte su anda ındırımde :)
Günaydın :) sanırım en zoru bu. İlk alışverişine bebek arabasından başladım yaklaşık 2 ay önce aldık. Ebebek, Joker, Mothercare, Picabo, ve diğer küçük esnaflardan bir çok modele baktık. Kimisi çok kullanışlı fiyatı yüksek kimisi fiyatı uygun ama çok hantal. Tek elle kapanabilen anakucağıda olan ve bebek için en güvenli ve sağlıklı olanı ve tabiki birazda göze hitap etmesini istiyordum tam bulamadım diyip elim boş çıkıyordum ki picabo diye bi mağaza çıktı karşımıza bide buraya bakalım dedik ve aldık çıktık :) pusetleri çıtçıtlı ve 1 yaşına kadar sadece anakucağı ile kullanılıyor daha sonra takabilirsin puset kısmını tek dezvantajı çift yönlü olmaması. Anakucağı size dönük oluyor ama sadece pusete geçtiğinde dışa dönük oluyor. En kullanışlı kısmı ise tek elle kapanıp çok hafif olması vede fiyatı. Biz aldığımızda 950 tl idi. indirimdeydi. Kraft ve neo conford modellerini çok beğenmiştim ama çok ağır ve yer kaplıyordu ve tek elle kapamak mümkün değildi ve mağazada o modellere bakarken deneyimli genç bir anne sakın güzelliğine aldanıp almayın ben 3 ay bile kullanamadım depoda duruyor bebek gittikçe ağırlaşıyor ve arabada ağır olunca çok zor oluyor dedi. Tvsiyem hafif araçlara bakın. Uzun oldu sanırım kusura bakmayın :)
kızlar bız bu cumartesı kısmet olursa alışverişimizi yapacagız kendıme göre bir liste yaptım..belkı sızede yardımcı olur...sızde eksık varsa soylermısınız eklıyım lısteye
**ateşölçer
**gögük kalkanı ve gögüs pedi
**tırmak makası,saç fırçası ,banyo kuveti,filesi
**emzırme sutyenı ve atleti
**süt saklama poşeti
**cam biberon yeni doğan
**gögüs kremi lansinoh
**elektrıklı gogus pompası
**ev tıpı ana kucagı
**kalın ve ınce battanıye
**uyku seti
**bebek arabası ,beşik
**bebek telsizi
diğer ıhıtyaçlar (hastane cıkısı ,tulum,bornoz ,nevresım vs. ) alındı gerı kalanlarım bunlar aklınıza gelırse paylasırmısınız....eklıyeyım lısteye
canım yer sıkıntım var yatak odasındakı kendı sıfonyerımı boşaltıcam...kendı çamaşırlarımı da yatagın yanlarındakı kucuk modınlere yerlestırıcem o yuzden sıfonyer alamam ...ona elbıselerını asacagım dolap olsa yeter sımdılık
banyo kuveti/filesi/pedi Banyo havlusu bunlar alındı canım..file ve küvette listede varbaya ayrıntılı güzel bi liste hazırlamışsın canım, eline sağlık.. almayı düşünüyorsan;
biberon sterilizatörü
biberon ısıtıcısı
buhar makinesi
banyo kuveti/filesi/pedi
Banyo havlusu
Ağız bezi/mendili
ilk aklıma gelenler
şimdiden kolay gelsin
Eğer Ankaradaysan Ulus Konya sokağa bakmanı tavsiye ederim. Geçen hafta gittim zor bela 2 alternatife düşürdüğüm modellerin ikisinden de vazgeçip wollex marka aldım. Aldığım yer gittigidiyor da satış yapıyor ama aynı şehirde olunca pazarlık avantajı var.canım ya çok yardımcı oldunuz, bugün e bebek gidip ona bakıcam bide bulunduğum sehirde brimer varsa onu değerlendiricem. dediğiniz gibi kraft kullanımı görüntüsü hoş ama o kadar para veriyoruz kullanışlı pratik ve bebek rahatlığı daha önemli,
kızlar bız bu cumartesı kısmet olursa alışverişimizi yapacagız kendıme göre bir liste yaptım..belkı sızede yardımcı olur...sızde eksık varsa soylermısınız eklıyım lısteye
**ateşölçer
**gögük kalkanı ve gögüs pedi
**tırmak makası,saç fırçası ,banyo kuveti,filesi
**emzırme sutyenı ve atleti
**süt saklama poşeti
**cam biberon yeni doğan
**gögüs kremi lansinoh
**elektrıklı gogus pompası
**ev tıpı ana kucagı
**kalın ve ınce battanıye
**uyku seti
**bebek arabası ,beşik
**bebek telsizi
diğer ıhıtyaçlar (hastane cıkısı ,tulum,bornoz ,nevresım vs. ) alındı gerı kalanlarım bunlar aklınıza gelırse paylasırmısınız....eklıyeyım lısteye
yok canım ya kayserideyim ben ,burda da çok ürün var. ama kafam çok karıştı cidden eşim kraft twist traveli beğendi, ben karafta emin değilim işteEğer Ankaradaysan Ulus Konya sokağa bakmanı tavsiye ederim. Geçen hafta gittim zor bela 2 alternatife düşürdüğüm modellerin ikisinden de vazgeçip wollex marka aldım. Aldığım yer gittigidiyor da satış yapıyor ama aynı şehirde olunca pazarlık avantajı var.
çok teşekkür ederim kuzucuk yazdıklarını tam da aynı markalarda düşünüyorumYanlış hatırlamıyorsam istanbuldaydınız siz de :) belki yardımı olur yazacaklarımın :)
-tırnak makası, saç fırçası için chiccoyu öneririm ama kendi mağazasına gitmenizi öneririm. 3 al 2 öde kampanyası var.
- emzirme sütyeni yerine ilk etapta atletin daha rahat olduğunu söyledi çevremdekiler şahsen ben sütyeni doğumdan sonra ne kadar büyüdüğünd göre almaya karar verdim. Şimdi sadece atlet alacağım :)
-süt saklama poşeti yerine kap düşünürsen unnadoda şu an avent ürünleri var ve en uygun fiyatlı süt saklama kapları şu an orada.
-cam biberon avent düşünüyorsan jokerde indirimdeler. Ayrıca şı dışındaki kılıfları da oluyor ya onlar da indirimde jokerde.
-elektrikli göğüs pompası ne marka düşünüyorsun? Avent ise gene jokerde en uygun fiyat.
-ben ev tipi ana kucağı yerine hem mama sandalyedi hem ana kucağı olabilecek bi ürün aldım chiccodan. Polly mama sandalyesi. İstersen bak. %20 indirim var gene kendi mağazasında. Dışarıdan daha hesaplıya geliyor :) içerisine bel desteği alacağım, polly magic mama sandalyesine çevireceğim inşallah :)
-Ben telsiz almadım ama chiccoda yanlış hatırlamıyorsam 3al 2 öde standında telsizler de vardı.
Kolay gelsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?