Kraft chicco ve casual travel sistemlerine bakıyordum bende. En iyisi kafandaki modelleri deneyeceğin bir yere gitmek. Hafif olsun derken taşıyıcı gövdenin biraz uyduruk olabileceğini gördüm, azcık bastırınca esniyordu ya da tekerleri sağa sola açma yapıyordu. arka tekerleri büyük olanları ise baştan elemiştim ama onların sürüşü hem çok kolay yormuyor hemde çok daha dengeli olduğuna ikna oldum. Arka tekerleri de katlanınca çıkabiliyormuş öyle bir model aldım en sonunda. Bunlar da bakarken kriter olabilir diye yazayım denedim. Gönlüne göre bir araba bulursun umarımyok canım ya kayserideyim ben ,burda da çok ürün var. ama kafam çok karıştı cidden eşim kraft twist traveli beğendi, ben karafta emin değilim işte
Saol cnm umarım planladıgım gibi gider bu sene esim de evde onunla tutmak istiyorum bir de ben calısmıyorum evdeyim yata yata tutarım diyorum niyetime göre versin Allahımsende insallah zamanında hayırlısiyla bebgini kucagına alırsın
Nice yillariniz olsun civcivlerinizle canımGünaydın kızlarcım..
bursada yağmurlu kasvetli bi hava var.. ama malum ramazan ayının ilk günü.. bu serin yağmurlu hava sanki bzlere allahtan bi hediye gibi.. :) allahım oruç tutanların oruçlarını kabul etsin, biz hamilelerin oruç borçlarımızı en kısa sürede ödemesini nasip etsin :)
buarada bugün evlilik yıldönümümüz 4. yılımız bitiyoor
hadı yaaaa ...demekkı bosuna suruyoruz..bunyeye gore degısıyor ..bende cok kaşınıyorum bu sıralaro kadar kremler yağlar... sonuç....dün akşam kaşınıyodu göbüş. sabah bir baktım jilet atmış gibi yarılmış. çatlamış ve kıpkırmızı bir gecede çatır çatır çatladım resmen
kızlar bız bu cumartesı kısmet olursa alışverişimizi yapacagız kendıme göre bir liste yaptım..belkı sızede yardımcı olur...sızde eksık varsa soylermısınız eklıyım lısteye
**ateşölçer
**gögük kalkanı ve gögüs pedi
**tırmak makası,saç fırçası ,banyo kuveti,filesi
**emzırme sutyenı ve atleti
**süt saklama poşeti
**cam biberon yeni doğan
**gögüs kremi lansinoh
**elektrıklı gogus pompası
**ev tıpı ana kucagı
**kalın ve ınce battanıye
**uyku seti
**bebek arabası ,beşik
**bebek telsizi
diğer ıhıtyaçlar (hastane cıkısı ,tulum,bornoz ,nevresım vs. ) alındı gerı kalanlarım bunlar aklınıza gelırse paylasırmısınız....eklıyeyım lısteye
hadı yaaaa ...demekkı bosuna suruyoruz..bunyeye gore degısıyor ..bende cok kaşınıyorum bu sıralar
o kadar kremler yağlar... sonuç....dün akşam kaşınıyodu göbüş. sabah bir baktım jilet atmış gibi yarılmış. çatlamış ve kıpkırmızı bir gecede çatır çatır çatladım resmen
Kıyamam cnm yaa üzülme bu çatlama olayı genetik bir durum bence krem kullanıp çatlayan da çok hiç kullanmayıp çizik olmayanda çok.. Üzülme ama zamanla tabi 3 4 yıl gibi bi süreç gözle görülür boyutta incelecek o çatlaklar kafaya takma..o kadar kremler yağlar... sonuç....dün akşam kaşınıyodu göbüş. sabah bir baktım jilet atmış gibi yarılmış. çatlamış ve kıpkırmızı bir gecede çatır çatır çatladım resmen
Ayyy demeee korkuyorum bende. Kaşınıyo tatlı tatlı....o kadar kremler yağlar... sonuç....dün akşam kaşınıyodu göbüş. sabah bir baktım jilet atmış gibi yarılmış. çatlamış ve kıpkırmızı bir gecede çatır çatır çatladım resmen
Teşekkür ederiz beşiğimiz az önce geldi birazdan fotograflarini da aticam 60x120Hayırlı olsun sağlıkla uyusun inş bebişiniz içinde :) Kliksanın int sitesinden baktım ama ebatları yazmıyor. Bu modelin ebatlarını siz biliyormusunuz?
Bende ses konusunda eger imkanim varsa deneyip almayi dusunuyorum canim cok fazla sesli degilse probpem degil benim icin zaten cok cok gurultulu biapartmanda oturuyorum bebegim muhtemelen seste uyumaya alisacakCanım teşekkürler.. bu modeli araştırdım tek dezavantajı sessiz değilmiş kullananlar bebeği uyandıryor diye yorum yapmışlar. Sessiz bi ürün bulabilsek çok güzel olacak..
Malesef olacağı varsa oluyor ama kullanmaya devam en azından daha az olmasını sağlar kremler. Hangi yağı ve kremi kullanıyordun ?o kadar kremler yağlar... sonuç....dün akşam kaşınıyodu göbüş. sabah bir baktım jilet atmış gibi yarılmış. çatlamış ve kıpkırmızı bir gecede çatır çatır çatladım resmen
Lierac'ın üstünde günde 1 kez kullanın yazıyordu sanki diye hatırlıyorum. ben o yüzden sabahları badem yağı ya da mustela aksamları lierac kulanıyorum.Biraz da genetik sanırım tatlım.. Geçen bi ark dha yazmıştı o kdr kremlenmesi rağmen çatlamış..
Bn de sabah akşam lierac lanıyorum :) şimdilik çatlak yok annem de hiç çatlamamış, bakalım önümüzdeki günler ne göstericek?
Biraz da genetik sanırım tatlım.. Geçen bi ark dha yazmıştı o kdr kremlenmesi rağmen çatlamış..
Bn de sabah akşam lierac lanıyorum :) şimdilik çatlak yok annem de hiç çatlamamış, bakalım önümüzdeki günler ne göstericek?
Kıyamam cnm yaa üzülme bu çatlama olayı genetik bir durum bence krem kullanıp çatlayan da çok hiç kullanmayıp çizik olmayanda çok.. Üzülme ama zamanla tabi 3 4 yıl gibi bi süreç gözle görülür boyutta incelecek o çatlaklar kafaya takma..
Ayyy demeee korkuyorum bende. Kaşınıyo tatlı tatlı....
Malesef olacağı varsa oluyor ama kullanmaya devam en azından daha az olmasını sağlar kremler. Hangi yağı ve kremi kullanıyordun ?
Güle güle sağlıkla kullanin inşallah. Çok güzel.Merak edenler için beşiğimiz geldi kuruldu.
Ebatlar 60X120 cm
Bebedecor Marmara Karyola
piyasa fiyatı 650 indirim ve chip puanlarla 550TLye geldi
Kliksa'dan aldık.
Resimler;Eki Görüntüle 1559783 Eki Görüntüle 1559784 Eki Görüntüle 1559785 Eki Görüntüle 1559786 Eki Görüntüle 1559787 Eki Görüntüle 1559788 Eki Görüntüle 1559789
Çok güzelmiş canım güle güle kullansın bebeşin :)Merak edenler için beşiğimiz geldi kuruldu.
Ebatlar 60X120 cm
Bebedecor Marmara Karyola
piyasa fiyatı 650 indirim ve chip puanlarla 550TLye geldi
Kliksa'dan aldık.
Resimler;Eki Görüntüle 1559783 Eki Görüntüle 1559784 Eki Görüntüle 1559785 Eki Görüntüle 1559786 Eki Görüntüle 1559787 Eki Görüntüle 1559788 Eki Görüntüle 1559789
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?