2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
yok canım ya kayserideyim ben ,burda da çok ürün var. ama kafam çok karıştı cidden eşim kraft twist traveli beğendi, ben karafta emin değilim işte
Kraft chicco ve casual travel sistemlerine bakıyordum bende. En iyisi kafandaki modelleri deneyeceğin bir yere gitmek. Hafif olsun derken taşıyıcı gövdenin biraz uyduruk olabileceğini gördüm, azcık bastırınca esniyordu ya da tekerleri sağa sola açma yapıyordu. arka tekerleri büyük olanları ise baştan elemiştim ama onların sürüşü hem çok kolay yormuyor hemde çok daha dengeli olduğuna ikna oldum. Arka tekerleri de katlanınca çıkabiliyormuş öyle bir model aldım en sonunda. Bunlar da bakarken kriter olabilir diye yazayım denedim. Gönlüne göre bir araba bulursun umarım

amin canım. Hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız inşallah

Nice yillariniz olsun civcivlerinizle canım

o kadar kremler yağlar... sonuç.... dün akşam kaşınıyodu göbüş. sabah bir baktım jilet atmış gibi yarılmış. çatlamış ve kıpkırmızı bir gecede çatır çatır çatladım resmen

hadı yaaaa ...demekkı bosuna suruyoruz..bunyeye gore degısıyor ..bende cok kaşınıyorum bu sıralar

biberon dışında bunların hiç birini almadım daha Allah yardımcımız olsun kızlar. kesemize bereket inşallah

Biraz da genetik sanırım tatlım.. Geçen bi ark dha yazmıştı o kdr kremlenmesi rağmen çatlamış..
Bn de sabah akşam lierac lanıyorum :) şimdilik çatlak yok annem de hiç çatlamamış, bakalım önümüzdeki günler ne göstericek?

Kıyamam cnm yaa üzülme bu çatlama olayı genetik bir durum bence krem kullanıp çatlayan da çok hiç kullanmayıp çizik olmayanda çok.. Üzülme ama zamanla tabi 3 4 yıl gibi bi süreç gözle görülür boyutta incelecek o çatlaklar kafaya takma..

Ayyy demeee korkuyorum bende. Kaşınıyo tatlı tatlı....

Annelerrr hayırlı ramazanlar olsun hepimize bu sene oruç tutamamanin verdiği bir üzüntü var içimde ama napalım bebisler sağlıklı olsun telafi ederiz inşallah.. Bu arada daha yatak araba vs hiç bir büyük eşyayı almamisken bu zam olayı beni çok derinden sarstı bir atasözü geliyor aklıma biraz küfürlü de burda yazsam doverler evet işte bunlar hep zamdan çok kararsızım ne yapsak ne etsek bilemedim

Canım teşekkürler.. bu modeli araştırdım tek dezavantajı sessiz değilmiş kullananlar bebeği uyandıryor diye yorum yapmışlar. Sessiz bi ürün bulabilsek çok güzel olacak..
Bende ses konusunda eger imkanim varsa deneyip almayi dusunuyorum canim cok fazla sesli degilse probpem degil benim icin zaten cok cok gurultulu biapartmanda oturuyorum bebegim muhtemelen seste uyumaya alisacak

Malesef olacağı varsa oluyor ama kullanmaya devam en azından daha az olmasını sağlar kremler. Hangi yağı ve kremi kullanıyordun ?

Lierac'ın üstünde günde 1 kez kullanın yazıyordu sanki diye hatırlıyorum. ben o yüzden sabahları badem yağı ya da mustela aksamları lierac kulanıyorum.

annemin çatlaklarının maşallahı var zaten. hala duruyor. umarım onunki gibi çok olmaz. bi anda bu kadar hızlı çatlamasına çok şaşırdım. bi kaç gündür kaşınıyodu gece bi yandı gibi hissettim uyku sersemi çok umursamadım sabah da gördüğüme inanamadım. umarım artmaz daha fazla

Ayyy demeee korkuyorum bende. Kaşınıyo tatlı tatlı....

benimde kaşıntının arkasından oldu. inş olmaz en az çatlakla atlatırız.

Malesef olacağı varsa oluyor ama kullanmaya devam en azından daha az olmasını sağlar kremler. Hangi yağı ve kremi kullanıyordun ?

mustela ve badem yağı. acaba diyorum zeytinyağı da mı sürsem faydası olur mu ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…