Lierac'ın üstünde günde 1 kez kullanın yazıyordu sanki diye hatırlıyorum. ben o yüzden sabahları badem yağı ya da mustela aksamları lierac kulanıyorum.
güle güle kullansın bebişiniz çok güzelmiş :) İnternet sitesinde ki tekstil ürünümü bu yoksa sizin seçtiğiniz falan mı? Peki nasıl mobilyası ve yatağı memnunmusunuz. sizden olumlu cvp alırsam bende siparişi geçeceğim de :)Merak edenler için beşiğimiz geldi kuruldu.
Ebatlar 60X120 cm
Bebedecor Marmara Karyola
piyasa fiyatı 650 indirim ve chip puanlarla 550TLye geldi
Kliksa'dan aldık.
Resimler;Eki Görüntüle 1559783 Eki Görüntüle 1559784 Eki Görüntüle 1559785 Eki Görüntüle 1559786 Eki Görüntüle 1559787 Eki Görüntüle 1559788 Eki Görüntüle 1559789
Maşallah çok güzelmiş, mutlu günlerde kullanın inş :)Merak edenler için beşiğimiz geldi kuruldu.
Ebatlar 60X120 cm
Kliksa'dan aldık.
Resimler;Eki Görüntüle 1559783 Eki Görüntüle 1559784 Eki Görüntüle 1559785 Eki Görüntüle 1559786 Eki Görüntüle 1559787 Eki Görüntüle 1559788 Eki Görüntüle 1559789
Çok güzelmiş iyi günlerde kullanın inşallahBeşikte bu :) mobilya krem renkli olucak sadece
Mutluluklar :) ben yıldırımda davutkadi da oturuyorum keşke burda da yağmur olsaydiGünaydın kızlarcım..
bursada yağmurlu kasvetli bi hava var.. ama malum ramazan ayının ilk günü.. bu serin yağmurlu hava sanki bzlere allahtan bi hediye gibi.. :) allahım oruç tutanların oruçlarını kabul etsin, biz hamilelerin oruç borçlarımızı en kısa sürede ödemesini nasip etsin :)
buarada bugün evlilik yıldönümümüz 4. yılımız bitiyoor
Bende netten siparis verdim.dün geldi.Kızlar depend in hastà külot u aldım markette gördüm toplu alışveriş de.
Doğum sonrası için. Ağustos annelerinde numune isteyenler olmuş numuneleri gelmiş ben numune istemeden aldım . Biz ramazan dan sonra temmuz sonunda antalya ya tatile gideceğiz ordan dönünce her an doğum bekliyorum yani.
Hatta eşim orda dogurursun diyor. Deniz é girme konusunda kararsızım son haftalarım olcak o zaman yaklaşık 34-35 haftalık iken tatil de olacağım. Ankarada n antalya Kaş à .
Merak edenler için beşiğimiz geldi kuruldu.
Ebatlar 60X120 cm
Kliksa'dan aldık.
Güle güle sağlıkla kullanin inşallah. Çok güzel.
Çok güzelmiş canım güle güle kullansın bebeşin :)
Maşallah çok güzelmiş, mutlu günlerde kullanın inş :)
Teşekkür ederimgüle güle kullanın cnm çok cici olmuş :)
amin canım hepimiz bi avazda kurtuluruz inşallah. eşim erkek doktor istemiyodu o bile ben bu doktoru beğendim doğumu bu yaptırsın diyo. ücrette sorduk normal doğum 400 sezeryan 850 dedi. 34. haftadan önce olursa başka hastanede olur 35.den sonra olursa burda yaparız dedi. tek kişilik oda verceklermiş sancıları orda bekliycekmişiz kimi istersem yanımda olcakmış. niye böyle ucuz o zaman aklımda deli sorularMaşallah bebişine. O ne güzel bi doktor öyle ona da maşallah. Ben doktora doğum nasıl olcak dedim daha çok var düşünme bakarız dedi lafı ağzıma tikti senin doktorun ne güzel bilgilendirmis. Doğum da da seni çok ca rahatlatır eminim sağ salim kurtul inşallah
beylikdüzü tıp merkezi Kamer Tezer Özer...Merhaba doktorunuz kim hangi hastaneye gidiyorsunuz?
Merak edenler için beşiğimiz geldi kuruldu.
Ebatlar 60X120 cm
Kliksa'dan aldık.
bugün itibariyle son 10 haftaya girmiş bulunuyorum
güle güle kullansın bebişiniz çok güzelmiş :) İnternet sitesinde ki tekstil ürünümü bu yoksa sizin seçtiğiniz falan mı? Peki nasıl mobilyası ve yatağı memnunmusunuz. sizden olumlu cvp alırsam bende siparişi geçeceğim de :)
Bu ölçüdeki beşikler kaç yaşa kadar KULLANILIYOR acabaMerak edenler için beşiğimiz geldi kuruldu.
Ebatlar 60X120 cm
Kliksa'dan aldık.
Teşekkür ederim canım çok heyecanlı bir şeymiş geldiğinden beri başındayım uzak kalamıyorum resmen. Artık sabırsızlanmaya başlıycam sanırım bir an önce geçse zaman diye her geçen gün daha güzel oluyor. haftayada badanasını yapıcaz odanın sonra nasıl beklenir bilmiyorum.bebiş güzel güzel uyusun beşiğinde inşallah :) çok güzel çok beğendim. bende böyle beyaz alacağım modelleri aynı neredeyse
Hayırlı Ramazanlar canım naber? :)Hayirli ramazanlar canlarim
Bu ölçüdeki beşikler kaç yaşa kadar KULLANILIYOR acaba
Teşekkür ederim cevap Verdiğiniz için peki fiyata yatak ve örtü dahil mi25-30 kg kadar taşıyor çocuğu asansörlü tarafı da tamamen çıkabildiği için ben boyu yettiğince kullandırıcam tahminim 4-5 yaşına kadar yatar tabi o kadar sürede kardeşi olupta elinden almazsa beşiği.
çalışan hamile olunca hep bı taraflar eksık kalıo hayatta malesefyemin ederim aynı beni tarif ettin bian ben mi yazdım diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?