2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Lierac'ın üstünde günde 1 kez kullanın yazıyordu sanki diye hatırlıyorum. ben o yüzden sabahları badem yağı ya da mustela aksamları lierac kulanıyorum.

Aaaaa hiç dikkatimi çekmemiş, okumadım.. Bn aylardır günde 2 kere sürüorum, umarım büyük bi tehlikesi yoktur?

güle güle kullansın bebişiniz çok güzelmiş :) İnternet sitesinde ki tekstil ürünümü bu yoksa sizin seçtiğiniz falan mı? Peki nasıl mobilyası ve yatağı memnunmusunuz. sizden olumlu cvp alırsam bende siparişi geçeceğim de :)

Mutluluklar :) ben yıldırımda davutkadi da oturuyorum keşke burda da yağmur olsaydi

Bende netten siparis verdim.dün geldi.
artik hersey tamamlansin istiyorum.
numunede kullanmadim umarim iyidir.

amin canım hepimiz bi avazda kurtuluruz inşallah. eşim erkek doktor istemiyodu o bile ben bu doktoru beğendim doğumu bu yaptırsın diyo. ücrette sorduk normal doğum 400 sezeryan 850 dedi. 34. haftadan önce olursa başka hastanede olur 35.den sonra olursa burda yaparız dedi. tek kişilik oda verceklermiş sancıları orda bekliycekmişiz kimi istersem yanımda olcakmış. niye böyle ucuz o zaman aklımda deli sorular

Merhaba doktorunuz kim hangi hastaneye gidiyorsunuz?
beylikdüzü tıp merkezi Kamer Tezer Özer...

kızlar şeker yüklemesinden geliyorum. 50 gramlık istedi doktorum açlık 92 çıktı bi saat sonraki 124 doktorum buda temiz çıktı herşey yolunda bi ay sonra görüşelim dedi. o kadar sıkıntıdan sonra bunlar şaka gibi geliyo

bebiş güzel güzel uyusun beşiğinde inşallah :) çok güzel çok beğendim. bende böyle beyaz alacağım modelleri aynı neredeyse

Alırken mobilya rengi gibi tekstil renginide seçiyorsun mesela marmara karyola beyaz- sevimli dostlar mavi aldım ben. bunun gibi isimleri hep ayrı ayrı. Gönlüne göre seçip siparişini veriyorsun. Mobilyasını görmüştüm zaten almadan önce satış yapan bir mağzada. İkea, yada mdf sunta beşiklere göre daha çok beğendim çünkü masif ahşap. İçine yatağını koyduktan sonra gönlümü rahat ettirecek kadar derinlik sağlıyor kenarları. Ayrıca yatağının kumaşı yetişkin yatakları gibi naylonlu değil pamuklu kumaş hemde fermuarlı demekki yıkanabiliyor. Benim içime sindi verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum tavsiye ederim yani.

bebiş güzel güzel uyusun beşiğinde inşallah :) çok güzel çok beğendim. bende böyle beyaz alacağım modelleri aynı neredeyse
Teşekkür ederim canım çok heyecanlı bir şeymiş geldiğinden beri başındayım uzak kalamıyorum resmen. Artık sabırsızlanmaya başlıycam sanırım bir an önce geçse zaman diye her geçen gün daha güzel oluyor. haftayada badanasını yapıcaz odanın sonra nasıl beklenir bilmiyorum.

Bu ölçüdeki beşikler kaç yaşa kadar KULLANILIYOR acaba

25-30 kg kadar taşıyor çocuğu asansörlü tarafı da tamamen çıkabildiği için ben boyu yettiğince kullandırıcam tahminim 4-5 yaşına kadar yatar tabi o kadar sürede kardeşi olupta elinden almazsa beşiği .

Teşekkür ederim cevap Verdiğiniz için peki fiyata yatak ve örtü dahil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…