bugun seker yukletmesı yaptım canım açlık sekerı 87 yuklemeden sonra kı seker 141 cıktı 50 grlık glukoz yukletılmıstı dr pekte korkulacak bısı yok ama yıne de dıkkat et dedı sence nasıl durum?Tatlım şeker olduğunda bebişin genelde karın çevresi ac olan ölçümü önde görünüyor.. Eğer diğer ölçümleri de öndeyse korkucak birşey olmayabilir
Kötü düşünme ne güzel atlattın. Sıkıntılar olmazsa güzelliklerin kıymeti olmaz. Fiyat konusuna gelince bence hastaneden kaynaklidir bu civarlarda bir sürü hastane var sonuçta ve pahalı onlar tercih edilmek için fiyatları uygun olabilir. Icine sinmeyen birsey yoksa ne güzel. Ben Allah tan annemin yanına gidicem de doktorum orda hazır burda çok doktor sıkıntısı çektim. Halen daha içime sinmiyor. Seninle konuşup ilgilenip seni rahatlatmasi bence çok güzelamin canım hepimiz bi avazda kurtuluruz inşallah. eşim erkek doktor istemiyodu o bile ben bu doktoru beğendim doğumu bu yaptırsın diyo. ücrette sorduk normal doğum 400 sezeryan 850 dedi. 34. haftadan önce olursa başka hastanede olur 35.den sonra olursa burda yaparız dedi. tek kişilik oda verceklermiş sancıları orda bekliycekmişiz kimi istersem yanımda olcakmış. niye böyle ucuz o zaman aklımda deli sorular
beylikdüzü tıp merkezi Kamer Tezer Özer...
kızlar şeker yüklemesinden geliyorum. 50 gramlık istedi doktorum açlık 92 çıktı bi saat sonraki 124 doktorum buda temiz çıktı herşey yolunda bi ay sonra görüşelim dedi. o kadar sıkıntıdan sonra bunlar şaka gibi geliyo
Resimdekilerin hepsi tek koliden çıktı yatağı, yastık, yorgan, lastikli çarşaf, cibinlik hepsi fiyata dahil.Teşekkür ederim cevap Verdiğiniz için peki fiyata yatak ve örtü dahil mi
Çok güzelmiş Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin inşallahResimdekilerin hepsi tek koliden çıktı yatağı, yastık, yorgan, lastikli çarşaf, cibinlik hepsi fiyata dahil.
sorun olacağını sanmıyorum, ben de yanlış hatırlıyor olabilirim akşam eve gidince kontrol edeyimAaaaa hiç dikkatimi çekmemiş, okumadım.. Bn aylardır günde 2 kere sürüorum, umarım büyük bi tehlikesi yoktur?
bende son 8 haftaya girdim 38 bitince alicak canim insallah sorunsuz bir sekilde geciririz.saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi.bugün itibariyle son 10 haftaya girmiş bulunuyorum
annemin çatlaklarının maşallahı var zaten. hala duruyor. umarım onunki gibi çok olmaz. bi anda bu kadar hızlı çatlamasına çok şaşırdım. bi kaç gündür kaşınıyodu gece bi yandı gibi hissettim uyku sersemi çok umursamadım sabah da gördüğüme inanamadım. umarım artmaz daha fazla
benimde kaşıntının arkasından oldu. inş olmaz en az çatlakla atlatırız.
mustela ve badem yağı. acaba diyorum zeytinyağı da mı sürsem faydası olur mu ki.
sorun olacağını sanmıyorum, ben de yanlış hatırlıyor olabilirim akşam eve gidince kontrol edeyim
bilmiyorumki nolcak benimle beraber olan bi gebe daha vardı eğer herşey yolundaysa burda doğum yapabilirsin burası güzel hastane bendede herşey yolunda olsaydı bende burda yapardım dedi. onda şeker tansiyon varmış bide kanı pıhtılaşmıyomuş. yoğun bakımı olsa burda yapardım dedi. annemler doğum zamanı yanımda olmicak hac çıktı bu sene onlaraKötü düşünme ne güzel atlattın. Sıkıntılar olmazsa güzelliklerin kıymeti olmaz. Fiyat konusuna gelince bence hastaneden kaynaklidir bu civarlarda bir sürü hastane var sonuçta ve pahalı onlar tercih edilmek için fiyatları uygun olabilir. Icine sinmeyen birsey yoksa ne güzel. Ben Allah tan annemin yanına gidicem de doktorum orda hazır burda çok doktor sıkıntısı çektim. Halen daha içime sinmiyor. Seninle konuşup ilgilenip seni rahatlatmasi bence çok güzel
canım bende bugün yaptırdım 50 grlık sorun olsaydı zaten diyet yapman lazım diye uyarırdı diyetisyene sevk ederdislm kızlar bugun seker yuklemesı yapıldı 50 gr glukoz. açlık sekerım 87 ve 1 saat sonrakı sonucum 141 cıktı sızce durum nedır? dr korkulacak bişi yok dedi ama yıne de ınsan tedırgın oluyo
bugun seker yukletmesı yaptım canım açlık sekerı 87 yuklemeden sonra kı seker 141 cıktı 50 grlık glukoz yukletılmıstı dr pekte korkulacak bısı yok ama yıne de dıkkat et dedı sence nasıl durum?
Mutluluklar :) ben yıldırımda davutkadi da oturuyorum keşke burda da yağmur olsaydi
Teşekkür ederim canım darısı başına. Sağlıkla yatsınlar hepsi.Çok güzelmiş Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin inşallah
Acil şifalar tez zamanda sorunsuz iyileşirsin inşallah... Çok geçmiş olsunKizlar soguk alginligiyla beraber kirmizi göz denen bir rahatsizlik var gozumde.Görüntüm berbat.iki goz de kan canagi ve alti mor üstü sis .uzu sürede en erken 3haftada iyilesir diyorlar.Bulasici evdeki 3 yasindaki kizima bulastiricam korkusuyla bir haftadir opup sarilamiyorum Gören esimden dayak yedim saniyor.Aciklasam da yari inanir yari inanmaz bakiyorlar.Az sonra göz doktoru ve kadin dogumcumda randevum var.Moralim de bozuk oldukca. insan icine cikmaya utaniyorum.Dua edin bir an once iyileseyim
Âmin canım inşTeşekkür ederim canım darısı başına. Sağlıkla yatsınlar hepsi.
Allah kabul etsin bak ta oralardan dualar edecekler sana. Kayinvaliden gelir mi yoksa yalnız mi olacaksın. Gönlünü ferah tut bence aklımda kalmasın dersen bir başka doktor a git birde orda muayene ol kıyasla. Ona göre değerlendirme yaparsın. Arastirdin mi peki burda başka siteler de doktorla ilgili yorumlaribilmiyorumki nolcak benimle beraber olan bi gebe daha vardı eğer herşey yolundaysa burda doğum yapabilirsin burası güzel hastane bendede herşey yolunda olsaydı bende burda yapardım dedi. onda şeker tansiyon varmış bide kanı pıhtılaşmıyomuş. yoğun bakımı olsa burda yapardım dedi. annemler doğum zamanı yanımda olmicak hac çıktı bu sene onlara
amin canım hepimiz bi avazda kurtuluruz inşallah. eşim erkek doktor istemiyodu o bile ben bu doktoru beğendim doğumu bu yaptırsın diyo. ücrette sorduk normal doğum 400 sezeryan 850 dedi. 34. haftadan önce olursa başka hastanede olur 35.den sonra olursa burda yaparız dedi. tek kişilik oda verceklermiş sancıları orda bekliycekmişiz kimi istersem yanımda olcakmış. niye böyle ucuz o zaman aklımda deli sorular
hangi hastane cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?