2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kayınvalidemi istemiyorumki eşim olsun kimseye gerek yok
araştırmammı canım normal doğum yanlısı bi doktormuş kendi siteside var riskli gebelik takibi yapıyomuş zaten. bugünkü hamileden sonra halime şükrettim valla okadar çok sıkıntısı vardı ki ben normalmişim yaa dedim

Öyle tabi daha bilmediğimiz neler vardır kim bilir Allah herkese yardım etsin inşallah biz de tek avazda doğuralım inşallah. Ehh o zaman fiyati çok takma. Bende haftaya annemin yanına gidicem gittiğim doktorun muayene ücreti 100 tl ucak ta bu hafta da rapor istemiyorlar herhangi bir sıkıntım da yok zaten gittiğim de kendi doktoruma muayene olucam. Burda kontrole gitsem mi gitmesem mi kararsızım

en son ne zaman muayne oldun canım

çook teşekkürler hemşerim :) biz nilüferdeyiz, onu yazdığımda sbh saatleriydi ve yağmur vardı ama şuan günlük güneşlik bu taraflarda
yağmur Bursa'dan İstanbul'a ancak gelmiş demek :) döktü dökecek burda, sonra mesai çıkışı işin yoksa çek köprü trafiğini:))

Suanlik normal duruyor doktorumda olabilir dedi ama ben yinede kendime stres yaptım 2. Kat olmazsa sorun yok dedi ins 1.de hemen çözülür annelik ne kadar zormuş
Evet canım hep böyle endişeyle, Büyüdükçe de vicdan azabıyla da geçiyor yeterli vakti ayırabiliyormuyum, doğru davrandım mı vs diye; analarımızın kıymetini anlıyoruz

canım bende bugün yaptırdım 50 grlık sorun olsaydı zaten diyet yapman lazım diye uyarırdı diyetisyene sevk ederdi
ama sadece bıraz dıkkat et dedı ve 3-4 gune bı saglık ocagına gıdıp tahlıl yaptır sabah aclık sekerıne ogleden sonra da tokluk sekerıne baktır dedı ama bnde pek sıkıntı olmadıgını dusunuyorum

cok ıyı olur canım bnım dr normalde 100luk test yapılması gerekıo ama sonucun fena deıl o acıdan yaptırmıycam sadece dıkkat edelım bıraz dedı ve 3-4 gunde bır saglık ocagına gıdıp sabah ve ogle yemekten 2 saat sonra kan verıp aclık ve tokluk sekerıne baktır zaten bı sıkıntı cıkarsa onlar senı buraya yonlendırır dedı ama hadı bakalım hayırlısı ısın acıgı ben kan vermeden once cok panık oldum ya kotu sonuc cıkarsa dıe belkı bırazda onun etkısıyle yuksek cıkmıs olabılır dıe dusunuyorum

Ya ben anakucagi almadm sizce kesin almam gerek mi napsam bilemedim sadece beşik aldım o tür ihtiyaçlardan

Kızlar merhaba
Bugün heyetimiz vardı bebek hala 2 hafta geriden geliyor ama olumlu bakıyorlar. Yalnız acil cvs yaptırmak zorunda kaldım bebeğimin kordonundan Parça aldılar eve geçiyorum dinlenmem Lazım düşük tehlikem var. Benim iki Yasinim vardı bugün okuyacaktım her hafta okuyorum bu hafta okuyamayacağım benim yerime biri okuyabilir mi ? Bu haftalık birinden rica ediyorum @miskamber

Bende bunu aldım şimdi cnm :) kaç günde geldi senin ki?

kızlarr gittigiidiyordan 195 tlye aldım lansınoh cıft pompalı gogus pompasını heryerde fıyatlar delı artmıs arkadasım gıttıgıdıyordan 187ye almıstı ama onun bıle fıyatı artmıs..benım aldgım yerde son 2 adet kaldı diger bi satıstada 20 yazıodu en ucuzu gıttıgıdıyor haberınız olsun..
bu arada alıs verıs lıstelerınıze ınce tulbentte ekleyın bebegın agzı sutten pamukcuk olmasın dıye emzırme sonrası damakları silinmesi gerekiyormus kac yerde okudum :)
Bilgilerinize arz ederim

Acini paylasiyoruz arkadasimmm... Bende cok korkuyorum ama henuz bisey yok.sadece lierac kullaniyorum.sadece3 kilo aldim gobegim sivriliyo onumuzdeki aylarda mutlaka catlarimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…