kayınvalidemi istemiyorumki eşim olsun kimseye gerek yokAllah kabul etsin bak ta oralardan dualar edecekler sana. Kayinvaliden gelir mi yoksa yalnız mi olacaksın. Gönlünü ferah tut bence aklımda kalmasın dersen bir başka doktor a git birde orda muayene ol kıyasla. Ona göre değerlendirme yaparsın. Arastirdin mi peki burda başka siteler de doktorla ilgili yorumlari
beylikdüzü tıp merkezi canımhangi hastane canım
Bende Yıldırım dayım şuan hava kapalı bir saate yağar gibi bakalımçook teşekkürler hemşerim :) biz nilüferdeyiz, onu yazdığımda sbh saatleriydi ve yağmur vardı ama şuan günlük güneşlik bu taraflarda
Tesekkür ederim canim. İnsallah tez zamanda gecerAcil şifalar tez zamanda sorunsuz iyileşirsin inşallah... Çok geçmiş olsun
Öyle tabi daha bilmediğimiz neler vardır kim bilir Allah herkese yardım etsin inşallah biz de tek avazda doğuralım inşallah. Ehh o zaman fiyati çok takma. Bende haftaya annemin yanına gidicem gittiğim doktorun muayene ücreti 100 tl ucak ta bu hafta da rapor istemiyorlar herhangi bir sıkıntım da yok zaten gittiğim de kendi doktoruma muayene olucam. Burda kontrole gitsem mi gitmesem mi kararsızımkayınvalidemi istemiyorumki eşim olsun kimseye gerek yok
araştırmammı canım normal doğum yanlısı bi doktormuş kendi siteside var riskli gebelik takibi yapıyomuş zaten. bugünkü hamileden sonra halime şükrettim valla okadar çok sıkıntısı vardı ki ben normalmişim yaa dedim
Bende Yıldırım dayım şuan hava kapalı bir saate yağar gibi bakalım
en son ne zaman muayne oldun canımÖyle tabi daha bilmediğimiz neler vardır kim bilir Allah herkese yardım etsin inşallah biz de tek avazda doğuralım inşallah. Ehh o zaman fiyati çok takma. Bende haftaya annemin yanına gidicem gittiğim doktorun muayene ücreti 100 tl ucak ta bu hafta da rapor istemiyorlar herhangi bir sıkıntım da yok zaten gittiğim de kendi doktoruma muayene olucam. Burda kontrole gitsem mi gitmesem mi kararsızım
yağmur Bursa'dan İstanbul'a ancak gelmiş demek :) döktü dökecek burda, sonra mesai çıkışı işin yoksa çek köprü trafiğini:))çook teşekkürler hemşerim :) biz nilüferdeyiz, onu yazdığımda sbh saatleriydi ve yağmur vardı ama şuan günlük güneşlik bu taraflarda
3 hafta olacak nerdeyse ayin 30 unda gitmiştimen son ne zaman muayne oldun canım
Evet canım hep böyle endişeyle, Büyüdükçe de vicdan azabıyla da geçiyor yeterli vakti ayırabiliyormuyum, doğru davrandım mı vs diye; analarımızın kıymetini anlıyoruzSuanlik normal duruyor doktorumda olabilir dedi ama ben yinede kendime stres yaptım 2. Kat olmazsa sorun yok dedi ins 1.de hemen çözülür annelik ne kadar zormuş
yağmur Bursa'dan İstanbul'a ancak gelmiş demek :) döktü dökecek burda, sonra mesai çıkışı işin yoksa çek köprü trafiğini:))
ama sadece bıraz dıkkat et dedı ve 3-4 gune bı saglık ocagına gıdıp tahlıl yaptır sabah aclık sekerıne ogleden sonra da tokluk sekerıne baktır dedı ama bnde pek sıkıntı olmadıgını dusunuyorumcanım bende bugün yaptırdım 50 grlık sorun olsaydı zaten diyet yapman lazım diye uyarırdı diyetisyene sevk ederdi
cok ıyı olur canım bnım dr normalde 100luk test yapılması gerekıo ama sonucun fena deıl o acıdan yaptırmıycam sadece dıkkat edelım bıraz dedı ve 3-4 gunde bır saglık ocagına gıdıp sabah ve ogle yemekten 2 saat sonra kan verıp aclık ve tokluk sekerıne baktır zaten bı sıkıntı cıkarsa onlar senı buraya yonlendırır dedı ama hadı bakalım hayırlısı ısın acıgı ben kan vermeden once cok panık oldum ya kotu sonuc cıkarsa dıe belkı bırazda onun etkısıyle yuksek cıkmıs olabılır dıe dusunuyorumtatlım bnm de sonuçlarım seninle çok yakın.. yükleme sonrası 140 çıktı.. ama bnm doktor yükleme sonrası sınırda çıkmış 100lük yükleyelim dedi.. her doktor farklı yaklaşıyor demekki.. konunun tabiki de uzmanı değiliz ama okuduğum kdrıyla sonuçlarımız çok kötü değil, 100lük yükleme şart değil, haftasonu yeni bi doktora dha gidicektim denk geldi şeker olayını bi de ona danışıcam.. döndüğümde muhakkak buraya da yazarım
Iyiz canim senden naber coktandir gozukmuyodun:)Hayırlı Ramazanlar canım naber? :)
Ben de iyiyim şükür halsizlik dışında :)Iyiz canim senden naber coktandir gozukmuyodun:)
Bende bunu aldım şimdi cnm :)Alırken mobilya rengi gibi tekstil renginide seçiyorsun mesela marmara karyola beyaz- sevimli dostlar mavi aldım ben. bunun gibi isimleri hep ayrı ayrı. Gönlüne göre seçip siparişini veriyorsun. Mobilyasını görmüştüm zaten almadan önce satış yapan bir mağzada. İkea, yada mdf sunta beşiklere göre daha çok beğendim çünkü masif ahşap. İçine yatağını koyduktan sonra gönlümü rahat ettirecek kadar derinlik sağlıyor kenarları. Ayrıca yatağının kumaşı yetişkin yatakları gibi naylonlu değil pamuklu kumaş hemde fermuarlı demekki yıkanabiliyor. Benim içime sindi verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum tavsiye ederim yani.
Acini paylasiyoruz arkadasimmm... Bende cok korkuyorum ama henuz bisey yok.sadece lierac kullaniyorum.sadece3 kilo aldim gobegim sivriliyo onumuzdeki aylarda mutlaka catlarimmmo kadar kremler yağlar... sonuç....dün akşam kaşınıyodu göbüş. sabah bir baktım jilet atmış gibi yarılmış. çatlamış ve kıpkırmızı bir gecede çatır çatır çatladım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?