2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Benim annem 4 aylikken catlamaya baslamis beni hamileyken ve jilet atilmis gibi karni cok fena.ama hic su icmemis(gercekten hic icmemis) ben icmeye calisiyorum 2 lt yi bile bulamasamda genelde. Su an catlak yok.sadece lierac

Canim ben de seni merak ediyordum cok gecmis olsun iyice dinlen cok gerekmedikce kalkma hicbirsey olmayacak Allah in izniyle. Sonuclar iki haftaya cikar heralde ama geriden geliyor diye mi acil cvs yaptilar neye bakmak istiyorlar? cok geçmiş olsun

tahmin edebiliyorum. üç parça eşya aldım onları bile gidip gelip seviyorum. odası gelse orda yatar kalkarım heralde :) baya yol almışşsın. az kalmış. hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. mis gibi bebek kokar o oda.

canım çok geçmiş olsun inşallah. allah en kısa zamanda şifa versin. bu günler de geçer ALLAH ın izniyle. dualarım seninle. ben alırım sendeki 2 yasini canım meraak etme. ALLAHa emanet olun her ikinizde.

Merhaba benimde bi kaç gündür sağ böbrek tarafında ağrım vardı hatta ara ara çok siddetleniyor doktoruma gittim muayene etti ultrason da bobrek buyumesi olduğunu söyledi bebek baskı yapıyormuş geçmese katater takacaklarmıs bobrekten mesaneye sende git bi baktir bobreklerine inşallah birsey çıkmaz. Birde bol su içmek ve sıcak tutmak iyi geliyormuş

Benim annem 4 aylikken catlamaya baslamis beni hamileyken ve jilet atilmis gibi karni cok fena.ama hic su icmemis(gercekten hic icmemis) ben icmeye calisiyorum 2 lt yi bile bulamasamda genelde. Su an catlak yok.sadece lierac

canım belki sen halana ya da teyzene çekmişindir ve hiç çatlamıcaksındır

Acini paylasiyoruz arkadasimmm... Bende cok korkuyorum ama henuz bisey yok.sadece lierac kullaniyorum.sadece3 kilo aldim gobegim sivriliyo onumuzdeki aylarda mutlaka catlarimmm

ben hiç kilo almadım daha. göbeğim sivriliyor. başlangıca göre -1deyim hala. göbek sivrildikçe daha da çatlıycak galiba. yanıyo da çatlayan yer. elim gidiyo kaşınıyo hep. hemen yanında bi kızarıklık daha olmuş ordan da çatlıycak galiba

ya benimde o kadar sancım oldu nedenini bulamıyorlar. ama hiç böbreklerime bakılmadı. idrar tahlili isteyip duruyorlar. böbrek büyümesi neden oluyormuş. bebeğin etkisi var mı

baktılar canım buyume görülmedi banada bol su iç dedi ayakta uyuyorum ben 1 haftadır soluma yatamıyorum sağada yatamıyorum ayağımdan çorap patik çıkarmadım daha yanıyorum ama korkuyorum azaldı inşallah sabır sağlıkla tamamlanır alırız yavrularımızı kucağımız ağrı sızı kalmaz

ya benimde o kadar sancım oldu nedenini bulamıyorlar. ama hiç böbreklerime bakılmadı. idrar tahlili isteyip duruyorlar. böbrek büyümesi neden oluyormuş. bebeğin etkisi var mı
gebeliklerde böbrek buyumesi normalmiş ama bazen sol yumurtalık böbrek arasında kalıyomus buyudukçe bebek baskısıyla ağrı oluyomuş

liste yapıyorum da neler alınacak diye. burda her seferinde bişeyler görüp ekliyorum listeye. bir listeye bakıyorum bir fiyatlara.... offff.... offff.... çalışan bir anne olacağım için bu da şart. Allah yardımcımız olsun.

gebeliklerde böbrek buyumesi normalmiş ama bazen sol yumurtalık böbrek arasında kalıyomus buyudukçe bebek baskısıyla ağrı oluyomuş

benimde hep sol yanımda ağrı oluyor. gidip bi baktırayım. bunu söylediğin iyi oldu. yoksa benim doktorda iş yok.ne yönlendiriyo ne bişey. aynı şeyi söyleyip duruyor. rahimde açılma yok..... çok şükür o yok da sorun ne demi ?

baktır canım benim geçen perşembe acilde yatışım yapıldı usg kan idrar hepsine bakıldı en son boyle olduğu söylendi ozaman rahatlıyosun agrı gelince paniklemiyosunda ıyı oluyo urolojide baktırabilirsin böbreklerine

canım çok çok geçmiş olsun. kendine çok dikkat et. dinlen bol bol. Rabbim sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

Merhaba benimde bugün t4 değerim düşük çıktı 0.45 henüz doktoruma ulaşamadım .
Sizin kaç çıkmıştı endokrin doktoru ne dedi acaba endiselendim nette okuduklairmda dolayı.

aynen öyle yapayım. yoksa panik oldum en küçük ağrıda doktora koşuyorum artık. dediğin gibi içim rahatlar en azından. doktorumu değiştirmeyi bile düşündüm ama bu saatten sonra yeni bir doktorla sil baştan nasıl yaparım bilmiyorum. cesaret edemedim.

Kasimamaya calis tirnak degdirme tatlim.her kasindiginda biseyler sur nemlensin.benim doktorum catlak kremi kullanabilirsin ama bebe yagi daha iyi kolojen destegi sagliyo cunki demisti.ama ben lierac kullaniyorun.bebe yagi vicik vicik be hic sevmem oyle seyleri.cok nadir kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…