- 10 Ocak 2015
- 623
- 576
- 18
Benim annem 4 aylikken catlamaya baslamis beni hamileyken ve jilet atilmis gibi karni cok fena.ama hic su icmemis(gercekten hic icmemis) ben icmeye calisiyorum 2 lt yi bile bulamasamda genelde. Su an catlak yok.sadece lieracBiraz da genetik sanırım tatlım.. Geçen bi ark dha yazmıştı o kdr kremlenmesi rağmen çatlamış..
Bn de sabah akşam lierac lanıyorum :) şimdilik çatlak yok annem de hiç çatlamamış, bakalım önümüzdeki günler ne göstericek?
Kızlar merhaba
Bugün heyetimiz vardı bebek hala 2 hafta geriden geliyor ama olumlu bakıyorlar. Yalnız acil cvs yaptırmak zorunda kaldım bebeğimin kordonundan Parça aldılar eve geçiyorum dinlenmem Lazım düşük tehlikem var. Benim iki Yasinim vardı bugün okuyacaktım her hafta okuyorum bu hafta okuyamayacağım benim yerime biri okuyabilir mi ? Bu haftalık birinden rica ediyorum @miskamber
Teşekkür ederim canım çok heyecanlı bir şeymiş geldiğinden beri başındayım uzak kalamıyorum resmen. Artık sabırsızlanmaya başlıycam sanırım bir an önce geçse zaman diye her geçen gün daha güzel oluyor. haftayada badanasını yapıcaz odanın sonra nasıl beklenir bilmiyorum.
canım çok geçmiş olsun inşallah. allah en kısa zamanda şifa versin. bu günler de geçer ALLAH ın izniyle. dualarım seninle. ben alırım sendeki 2 yasini canım meraak etme. ALLAHa emanet olun her ikinizde.Kızlar merhaba
Bugün heyetimiz vardı bebek hala 2 hafta geriden geliyor ama olumlu bakıyorlar. Yalnız acil cvs yaptırmak zorunda kaldım bebeğimin kordonundan Parça aldılar eve geçiyorum dinlenmem Lazım düşük tehlikem var. Benim iki Yasinim vardı bugün okuyacaktım her hafta okuyorum bu hafta okuyamayacağım benim yerime biri okuyabilir mi ? Bu haftalık birinden rica ediyorum @miskamber
Merhaba benimde bi kaç gündür sağ böbrek tarafında ağrım vardı hatta ara ara çok siddetleniyor doktoruma gittim muayene etti ultrason da bobrek buyumesi olduğunu söyledi bebek baskı yapıyormuş geçmese katater takacaklarmıs bobrekten mesaneye sende git bi baktir bobreklerine inşallah birsey çıkmaz. Birde bol su içmek ve sıcak tutmak iyi geliyormuşmerhaba sancınız nasıl acaba bende aynı bebek ıyı enfeksiyon yok kanlarımız temız ama arada sol bobrek boslugundan kasığıma şiddetli ağrıyla kendimi acilde buluyorum serum taklıyo tetkikler normal diyolar delircem artık bitmiyo ağrılarım bacağımı kaldırdıkca agrım oluyo
Benim annem 4 aylikken catlamaya baslamis beni hamileyken ve jilet atilmis gibi karni cok fena.ama hic su icmemis(gercekten hic icmemis) ben icmeye calisiyorum 2 lt yi bile bulamasamda genelde. Su an catlak yok.sadece lierac
3 teyzem var 3 u de hic dogum yapmadi malesef. Halam 3tane dogurmus bi sorayim catlak var micanım belki sen halana ya da teyzene çekmişindir ve hiç çatlamıcaksındır
Acini paylasiyoruz arkadasimmm... Bende cok korkuyorum ama henuz bisey yok.sadece lierac kullaniyorum.sadece3 kilo aldim gobegim sivriliyo onumuzdeki aylarda mutlaka catlarimmm
Merhaba benimde bi kaç gündür sağ böbrek tarafında ağrım vardı hatta ara ara çok siddetleniyor doktoruma gittim muayene etti ultrason da bobrek buyumesi olduğunu söyledi bebek baskı yapıyormuş geçmese katater takacaklarmıs bobrekten mesaneye sende git bi baktir bobreklerine inşallah birsey çıkmaz. Birde bol su içmek ve sıcak tutmak iyi geliyormuş
baktılar canım buyume görülmedi banada bol su iç dedi ayakta uyuyorum ben 1 haftadır soluma yatamıyorum sağada yatamıyorum ayağımdan çorap patik çıkarmadım daha yanıyorum ama korkuyorumMerhaba benimde bi kaç gündür sağ böbrek tarafında ağrım vardı hatta ara ara çok siddetleniyor doktoruma gittim muayene etti ultrason da bobrek buyumesi olduğunu söyledi bebek baskı yapıyormuş geçmese katater takacaklarmıs bobrekten mesaneye sende git bi baktir bobreklerine inşallah birsey çıkmaz. Birde bol su içmek ve sıcak tutmak iyi geliyormuş
gebeliklerde böbrek buyumesi normalmiş ama bazen sol yumurtalık böbrek arasında kalıyomus buyudukçe bebek baskısıyla ağrı oluyomuşya benimde o kadar sancım oldu nedenini bulamıyorlar. ama hiç böbreklerime bakılmadı. idrar tahlili isteyip duruyorlar. böbrek büyümesi neden oluyormuş. bebeğin etkisi var mı
kızlarr gittigiidiyordan 195 tlye aldım lansınoh cıft pompalı gogus pompasını heryerde fıyatlar delı artmıs arkadasım gıttıgıdıyordan 187ye almıstı ama onun bıle fıyatı artmıs..benım aldgım yerde son 2 adet kaldı diger bi satıstada 20 yazıodu en ucuzu gıttıgıdıyor haberınız olsun..
bu arada alıs verıs lıstelerınıze ınce tulbentte ekleyın bebegın agzı sutten pamukcuk olmasın dıye emzırme sonrası damakları silinmesi gerekiyormus kac yerde okudum :)
Bilgilerinize arz ederim
gebeliklerde böbrek buyumesi normalmiş ama bazen sol yumurtalık böbrek arasında kalıyomus buyudukçe bebek baskısıyla ağrı oluyomuş
baktır canım benim geçen perşembe acilde yatışım yapıldı usg kan idrar hepsine bakıldı en son boyle olduğu söylendi ozaman rahatlıyosun agrı gelince paniklemiyosunda ıyı oluyo urolojide baktırabilirsin böbreklerinebenimde hep sol yanımda ağrı oluyor. gidip bi baktırayım. bunu söylediğin iyi oldu. yoksa benim doktorda iş yok.ne yönlendiriyo ne bişey. aynı şeyi söyleyip duruyor. rahimde açılma yok..... çok şükür o yok da sorun ne demi ?
Kızlar merhaba
Evet canım hep böyle endişeyle, Büyüdükçe de vicdan azabıyla da geçiyor yeterli vakti ayırabiliyormuyum, doğru davrandım mı vs diye; analarımızın kıymetini anlıyoruz
Kızlar merhaba,
Ben bugün şeker yüklememi yaptırdım sonuçlar normal çıktı. Ancak serbest T4 olması gerekenden biraz düşük çıktı. gebeliğimiz başında da serbest T4 normal ama serbest T3 olması gerekenden biraz düşüktü. sonra bir süre iyot ilacı kullandım ikisi de normale döndü. Doktor iyotu kesmemi zaten imom (omega3) tabletin içinde iyot olduğunu söyledi. ben de öyle yaptım. şimdi de serbest T4 düşük çıkması canımı biraz sıktı. yarın endokdinolojiden randevu aldım. umarım sıkıntılı bir durum yoktur.
baktır canım benim geçen perşembe acilde yatışım yapıldı usg kan idrar hepsine bakıldı en son boyle olduğu söylendi ozaman rahatlıyosun agrı gelince paniklemiyosunda ıyı oluyo urolojide baktırabilirsin böbreklerine
Kasimamaya calis tirnak degdirme tatlim.her kasindiginda biseyler sur nemlensin.benim doktorum catlak kremi kullanabilirsin ama bebe yagi daha iyi kolojen destegi sagliyo cunki demisti.ama ben lierac kullaniyorun.bebe yagi vicik vicik be hic sevmem oyle seyleri.cok nadir kullaniyorumben hiç kilo almadım daha. göbeğim sivriliyor. başlangıca göre -1deyim hala. göbek sivrildikçe daha da çatlıycak galiba. yanıyo da çatlayan yer. elim gidiyo kaşınıyo hep. hemen yanında bi kızarıklık daha olmuş ordan da çatlıycak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?