2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

ya evet.bi de bu sıcaklarda iyice kötü oluyo yağlar. ama korktum. pehlivan gibi eve gider gitmez yağlancam hemen

kadın doğum olarak beğeniyosan devam et ama böbreklerine baktır kanda kreatinin ve egfr değerlerindende böbrek sorunu çıkıyomuş

kadın doğum olarak beğeniyosan devam et ama böbreklerine baktır kanda kreatinin ve egfr değerlerindende böbrek sorunu çıkıyomuş

aslında cok seviyordum doktorumu. çok da tavsiye edilen bi doktor. işte bu yönlendirme sorunu oldu. aslında başka bir hastaneye gittim ama hamileyim diye bakmadılar. yine kadın doğuma yönlendirdiler. amaannnn. dün eşime de dedim. hamile olduğumu duyan büyükler Allah kurtarsın diyolardı da neden böyle söylüyorlar diyordum içimden. meğer ne zormuş anne olmak. gün geçtikçe anlıyorum ne demek istediklerini. Annelerimiz neler çekmiş.

sorma valla çoçuğu olan olunca doğum yaptı deyince aa ne çabuk geçti doğurdu diyodum neler çekiyolarmış aslında hamile görünce bakışlarım değişti herkesin zor geçmiyo ama genelde bi dönemi sıkıntılı Allah yardımcımız olsun

Benimde sadece popomda var çatlaklar. Ablamda annemde 3 tane doğurdu hiç çatlakları yok benim popo çok büyüdüğü için dayanamadı herhalde çatırt etti

ewet alacak okadar cok sey cıkıyorkı bende al al bııtıremedım:) heelede tayınımız cıktı dıye yatak dolap bıle almadım gıttıgımız yerde alayım dıe en cok ıcımde o kaldı :) ama tasınmaya maruz kalmasın dıe almıcam.onun harıcınde lıstem azaldı :)

Benimde sadece popomda var çatlaklar. Ablamda annemde 3 tane doğurdu hiç çatlakları yok benim popo çok büyüdüğü için dayanamadı herhalde çatırt etti

az hasarla atlatırız inşallah. yoksa çatır çatır çatladı sözü hepimiz için gerçek olcak

Merhaba benimde bugün t4 değerim düşük çıktı 0.45 henüz doktoruma ulaşamadım .
Sizin kaç çıkmıştı endokrin doktoru ne dedi acaba endiselendim nette okuduklairmda dolayı.
Canim benimde 1ay once yaptirdigim testte T4 0.61 cikmisti dr.soracaktim cunku sınirin biraz ustundeydi degerim unuttum.Alt sinir 0.60 zaten.. Bakalim sen goster sonuclarini nedicek bizide bilgilendir canim gecmis olsun..

canım çok çok gemiş olsun inş hiç bi sıkıntı yaşamadan atlatırsın bu dönemide allahım sana yardıcı olsun çok zor yaşadıkların yat ve dinlen hiç birşey yapma yanında yardımcı olabilecek kimsen var mı ara çağır birileri gelsin veya bırak eşin yapsın kendini üzme ii olucak diye düşün ne kadar iyi düşünürsen o kadar iyi olur allah yardım eder

Bebeğimin bugün hareketleri azaldı sabahtan beri çok az hareket etti, geçici birşeydir umarım çikolata yedim yerinde durmazdı azıcık kıpraştı gibi, Rabbim hepimizin yavrularını korusun inş arkadaşlar, sağlıklı bol tekmeler olsun hep inş, sabah sol kasık ağrım vardı 3-4 saat sürdü öğlen gibi geçti umarım ilgisi yoktur

canım aklına kötü şeyler getirme. üç dört gündür benimki de öyleydi. şeker yüklemesi yapıldı onda bile cok az kıpırdadı. bugün yine maşallahı var. sağlam vuruyor. dönem dönem oluyo heralde böyle

Ya inşallah bişey yoktur kontroln var mı yakın zamanda uzan soğuk biseylerde iç belki faydası olur

Ay inşallah bakalım odasını düzenleyince de koyarım resmini ama bitirmem gerek projeler var anca 2 haftaya başlarız.

Geriden geliyor herşeyi doktorlar yapısal diye düşünüyor. Ama cvs önerdiler genetik birşeyi elemem için . 3 hafta sonra yine kontrol. Sonuçlar da 2 hafta sonra çıktığı için hemen acil yaptırdık . Uzandım dinleniyorum şimdi. Senin sonuçlar çıktı mı ?

Canım yatıyorum şimdi, eşim sağolsun herşeyi o yapıyor. Benim iki gün boyunca dinlenmem lazım. İnşallah bu süreçleri de atlatırıx. Rabbim şu mübarek Ramazan ayı hürmetine bebeklerimizi sağ sakim kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…