Kasimamaya calis tirnak degdirme tatlim.her kasindiginda biseyler sur nemlensin.benim doktorum catlak kremi kullanabilirsin ama bebe yagi daha iyi kolojen destegi sagliyo cunki demisti.ama ben lierac kullaniyorun.bebe yagi vicik vicik be hic sevmem oyle seyleri.cok nadir kullaniyorum
kadın doğum olarak beğeniyosan devam et ama böbreklerine baktır kanda kreatinin ve egfr değerlerindende böbrek sorunu çıkıyomuşaynen öyle yapayım. yoksa panik oldum en küçük ağrıda doktora koşuyorum artık. dediğin gibi içim rahatlar en azından. doktorumu değiştirmeyi bile düşündüm ama bu saatten sonra yeni bir doktorla sil baştan nasıl yaparım bilmiyorum. cesaret edemedim.
kadın doğum olarak beğeniyosan devam et ama böbreklerine baktır kanda kreatinin ve egfr değerlerindende böbrek sorunu çıkıyomuş
sorma valla çoçuğu olan olunca doğum yaptı deyince aa ne çabuk geçti doğurdu diyodum neler çekiyolarmış aslında hamile görünce bakışlarım değişti herkesin zor geçmiyo ama genelde bi dönemi sıkıntılı Allah yardımcımız olsunaslında cok seviyordum doktorumu. çok da tavsiye edilen bi doktor. işte bu yönlendirme sorunu oldu. aslında başka bir hastaneye gittim ama hamileyim diye bakmadılar. yine kadın doğuma yönlendirdiler. amaannnn. dün eşime de dedim. hamile olduğumu duyan büyükler Allah kurtarsın diyolardı da neden böyle söylüyorlar diyordum içimden. meğer ne zormuş anne olmak. gün geçtikçe anlıyorum ne demek istediklerini. Annelerimiz neler çekmiş.
Benimde sadece popomda var çatlaklar. Ablamda annemde 3 tane doğurdu hiç çatlakları yok benim popo çok büyüdüğü için dayanamadı herhalde çatırt ettiben hiç kilo almadım daha. göbeğim sivriliyor. başlangıca göre -1deyim hala. göbek sivrildikçe daha da çatlıycak galiba. yanıyo da çatlayan yer. elim gidiyo kaşınıyo hep. hemen yanında bi kızarıklık daha olmuş ordan da çatlıycak galiba
ewet alacak okadar cok sey cıkıyorkı bende al al bııtıremedım:) heelede tayınımız cıktı dıye yatak dolap bıle almadım gıttıgımız yerde alayım dıe en cok ıcımde o kaldı :) ama tasınmaya maruz kalmasın dıe almıcam.onun harıcınde lıstem azaldı :)liste yapıyorum da neler alınacak diye. burda her seferinde bişeyler görüp ekliyorum listeye. bir listeye bakıyorum bir fiyatlara.... offff.... offff.... çalışan bir anne olacağım için bu da şart. Allah yardımcımız olsun.
Benimde sadece popomda var çatlaklar. Ablamda annemde 3 tane doğurdu hiç çatlakları yok benim popo çok büyüdüğü için dayanamadı herhalde çatırt etti
Canım nasılsın? Bebeğin nasıl , hareketlendi mi?Ya ben anakucagi almadm sizce kesin almam gerek mi napsam bilemedim sadece beşik aldım o tür ihtiyaçlardan
Canim burdaki hava bugun super ne sicak ne soguk tam ortasi .ayni durumlari yasiyoruz benimde bacagim agriyorBen de iyiyim şükür halsizlik dışında :)
Ara sıra bakıyorum..
Buraların havası çok bunaltıcı bir de ora da öyle mi?
Kemiklerim çok ağrıyor ya oturup kalkarken
Benimde sadece popomda var çatlaklar. Ablamda annemde 3 tane doğurdu hiç çatlakları yok benim popo çok büyüdüğü için dayanamadı herhalde çatırt etti
Canim benimde 1ay once yaptirdigim testte T4 0.61 cikmisti dr.soracaktim cunku sınirin biraz ustundeydi degerim unuttum.Alt sinir 0.60 zaten.. Bakalim sen goster sonuclarini nedicek bizide bilgilendir canim gecmis olsun..Merhaba benimde bugün t4 değerim düşük çıktı 0.45 henüz doktoruma ulaşamadım .
Sizin kaç çıkmıştı endokrin doktoru ne dedi acaba endiselendim nette okuduklairmda dolayı.
Kızlar merhaba
Bugün heyetimiz vardı bebek hala 2 hafta geriden geliyor ama olumlu bakıyorlar. Yalnız acil cvs yaptırmak zorunda kaldım bebeğimin kordonundan Parça aldılar eve geçiyorum dinlenmem Lazım düşük tehlikem var. Benim iki Yasinim vardı bugün okuyacaktım her hafta okuyorum bu hafta okuyamayacağım benim yerime biri okuyabilir mi ? Bu haftalık birinden rica ediyorum @miskamber
Canım nasılsın? Bebeğin nasıl , hareketlendi mi?
Bebeğimin bugün hareketleri azaldı sabahtan beri çok az hareket etti, geçici birşeydir umarım çikolata yedim yerinde durmazdı azıcık kıpraştı gibi, Rabbim hepimizin yavrularını korusun inş arkadaşlar, sağlıklı bol tekmeler olsun hep inş, sabah sol kasık ağrım vardı 3-4 saat sürdü öğlen gibi geçti umarım ilgisi yoktur
Bebeğimin bugün hareketleri azaldı sabahtan beri çok az hareket etti, geçici birşeydir umarım çikolata yedim yerinde durmazdı azıcık kıpraştı gibi, Rabbim hepimizin yavrularını korusun inş arkadaşlar, sağlıklı bol tekmeler olsun hep inş, sabah sol kasık ağrım vardı 3-4 saat sürdü öğlen gibi geçti umarım ilgisi yoktur
Cumartesi gece aldık pazartesi aradılar istediğiniz renk elimizde yok diye salı günü istediğimiz renk model olduğunu görmüşler hemen kargoya verdiler. Direk üreticiden geliyor zaten. Bu gün teslim aldık.Bende bunu aldım şimdi cnm :) Eki Görüntüle 1559991 kaç günde geldi senin ki?
Ay inşallah bakalım odasını düzenleyince de koyarım resmini ama bitirmem gerek projeler var anca 2 haftaya başlarız.tahmin edebiliyorum. üç parça eşya aldım onları bile gidip gelip seviyorum. odası gelse orda yatar kalkarım heralde :) baya yol almışşsın. az kalmış. hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. mis gibi bebek kokar o oda.
Geriden geliyor herşeyi doktorlar yapısal diye düşünüyor. Ama cvs önerdiler genetik birşeyi elemem için . 3 hafta sonra yine kontrol. Sonuçlar da 2 hafta sonra çıktığı için hemen acil yaptırdık . Uzandım dinleniyorum şimdi. Senin sonuçlar çıktı mı ?Canim ben de seni merak ediyordum cok gecmis olsun iyice dinlen cok gerekmedikce kalkma hicbirsey olmayacak Allah in izniyle. Sonuclar iki haftaya cikar heralde ama geriden geliyor diye mi acil cvs yaptilar neye bakmak istiyorlar? cok geçmiş olsun
Canım yatıyorum şimdi, eşim sağolsun herşeyi o yapıyor. Benim iki gün boyunca dinlenmem lazım. İnşallah bu süreçleri de atlatırıx. Rabbim şu mübarek Ramazan ayı hürmetine bebeklerimizi sağ sakim kucağına almayı nasip etsin.canım çok çok gemiş olsun inş hiç bi sıkıntı yaşamadan atlatırsın bu dönemide allahım sana yardıcı olsun çok zor yaşadıkların yat ve dinlen hiç birşey yapma yanında yardımcı olabilecek kimsen var mı ara çağır birileri gelsin veya bırak eşin yapsın kendini üzme ii olucak diye düşün ne kadar iyi düşünürsen o kadar iyi olur allah yardım eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?