2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım çok geçmiş olsun inşallah. allah en kısa zamanda şifa versin. bu günler de geçer ALLAH ın izniyle. dualarım seninle. ben alırım sendeki 2 yasini canım meraak etme. ALLAHa emanet olun her ikinizde.
Allah razı olsun canım benim. Şimdi bir anda uzandığım için abdest alamadım yoksa okutdum.allah razı olsun çanım.Allahın izniyle bugünlerde geçecek. SUHAN de görsün senin aldığını karışıklık olmasın. Tekrar Allah razı olsun yük olduk sana bu hafta.

Canım bnm okuduğuö kitapta, bebişleriniz de sizler gibi bigün durgun ertesi gün dha hareketli olabilir, bazen içerde taklalar atarken bazen minik hareketler olabilir yazıyor..
2 gün boyunca en ufak bi hareket bile olmazsa o zaman doktorunuza danışın yazıyor.. Bence endişelenicek birşeyin yok sadece bebiş bugün sportif gününde değil sanırım
Bnm de son kontrolümde doktorum günde 10 kez hissediyorsan sorun yok, ama 2 gün üstüste 10 hareket sayamazsan mutlaka gel dedi..
Bazen ben de snn gbi endişeleyorum o zmn sağ ya da sol yanıma yatıp karnımı hafif içime çekiyorum hemen dalgalanmaya başlıyor göbişim, bi dene istersen

Iyi düşün iyi olsun annesi endiselenip üzme bebeğini bugün canı tembellik yapmak istemistir belki...

kızlar merhaba. ellerimdeki şişlik ile ilgili yazmak istedim. yaklaşık 2 aydır zaten ayaklarımda fena ödem var, 38 den 40 numaraya çıktım şuan. elimde ise sadece sağ tarafta olan uyuşma ve şişlik beni endişelendirmişti. dr a sordum bebeğimin sağda olduğunu, ve bu yüzden kan dolaşımını etkilediğini, sinir sıkışması yaptığını vs söyledi. doğumdan sonra anca geçer dedi. tabii geçmeme ihtimali de varmış doğumdan sonra ameliyat olabilirim. anlaşılan o ki doğuma kadar elimde uyuşma ve şişlik devam edecek

Canım çok geçmiş olsun tanismiyorz ama hamileler birbirini çok iyi anlıyor bnde sıkıntılı günler geçiriyorum seni anlıyorum ondan rabbim bebegine şifa sanada sabır versin

Cevap yazan oldu mu bilmiyorum ama,ben okuyabilirim

Kumaşı nedir?
bazi yerlerde bilgi vermiyor.Uzun kollusunu gördüm bende.
Linkini atabilirmisin.
Ben nbb'den begenmistim ama ürün kalmamis gonderemediler.Madame Coco'danda 2 tane aldim daha gelmedi umarim guzeldir.

Dün cikti bizimki şükür ki temizmis. Temmuzda heyete girecez yine. benim suyum biraz fazlaydi onu takip etmek gerekiyor bi de gelisimini. Allah sag salim kucağımiza almayi nasip eder insallah oysa ki ne kadar zormus saglikli bir bebege sahip olmak hastaneye gidince etkileniyor insan. Allahim hic kimseyi dermansiz dertle sinamasin

Kizlar gebelikte t4 degerleri kac olmali mesela sizinki kacti? Googla arastirdim ama bi sonuc cikmadi merak ediyorum..

Son düzenleme:
g.olsun cnm olumsuz düşünme uyuşmalar doğum sonrası normale dönüyor kızımda bende yaşadım hatta o kadar yoğundu ki kalpten şüphelenip ona bile baktırmıştı dr doğum sonrası geçti şükür.. sende de geçecektir eminim..

Cok tatli olmuss guzel gunlerde giyinmek nasip olsun kuzucuga)))canim o sade beyaz tulumlari nerden bulabilirim fiyatlari nekadar
havuzlu hanım girişnkatında büyük bir mağaza var canım orda bulmuştum ben. Düz beyaz hastane çıkışı takım olarak yoktu. Bende böyle ayrı ayrı aldım. Yeni doğan almadım 0-3 aldım. Bizde bebekler biraz boylu doğuyor bizimki nasıl olur bilmiyorum ama kasmasın çocuğu dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…