Allah razı olsun canım benim. Şimdi bir anda uzandığım için abdest alamadım yoksa okutdum.allah razı olsun çanım.Allahın izniyle bugünlerde geçecek.canım çok geçmiş olsun inşallah. allah en kısa zamanda şifa versin. bu günler de geçer ALLAH ın izniyle. dualarım seninle. ben alırım sendeki 2 yasini canım meraak etme. ALLAHa emanet olun her ikinizde.
Bebeğimin bugün hareketleri azaldı sabahtan beri çok az hareket etti, geçici birşeydir umarım çikolata yedim yerinde durmazdı azıcık kıpraştı gibi, Rabbim hepimizin yavrularını korusun inş arkadaşlar, sağlıklı bol tekmeler olsun hep inş, sabah sol kasık ağrım vardı 3-4 saat sürdü öğlen gibi geçti umarım ilgisi yoktur
Iyi düşün iyi olsun annesi endiselenip üzme bebeğini bugün canı tembellik yapmak istemistir belki...Bebeğimin bugün hareketleri azaldı sabahtan beri çok az hareket etti, geçici birşeydir umarım çikolata yedim yerinde durmazdı azıcık kıpraştı gibi, Rabbim hepimizin yavrularını korusun inş arkadaşlar, sağlıklı bol tekmeler olsun hep inş, sabah sol kasık ağrım vardı 3-4 saat sürdü öğlen gibi geçti umarım ilgisi yoktur
Allah razı olsun canım benim. Şimdi bir anda uzandığım için abdest alamadım yoksa okutdum.allah razı olsun çanım.Allahın izniyle bugünlerde geçecek.SUHAN de görsün senin aldığını karışıklık olmasın. Tekrar Allah razı olsun yük olduk sana bu hafta.
Cevap yazan oldu mu bilmiyorum ama,ben okuyabilirimKızlar merhaba
Bugün heyetimiz vardı bebek hala 2 hafta geriden geliyor ama olumlu bakıyorlar. Yalnız acil cvs yaptırmak zorunda kaldım bebeğimin kordonundan Parça aldılar eve geçiyorum dinlenmem Lazım düşük tehlikem var. Benim iki Yasinim vardı bugün okuyacaktım her hafta okuyorum bu hafta okuyamayacağım benim yerime biri okuyabilir mi ? Bu haftalık birinden rica ediyorumSUHAN
Kumaşı nedir?Eki Görüntüle 1560265 kızlar Tozlu Giyimden 2 tane pijama takımı.aldım. Biri bu biri.de bunun kremi. Çok da uygundu, bugün elime ulaştı ve kumaşı da.çok.guzel. İkisini 75 liraya kapıda ödeme ile aldım. Almayanlar bi bakın isterseniz.
Geriden geliyor herşeyi doktorlar yapısal diye düşünüyor. Ama cvs önerdiler genetik birşeyi elemem için . 3 hafta sonra yine kontrol. Sonuçlar da 2 hafta sonra çıktığı için hemen acil yaptırdık . Uzandım dinleniyorum şimdi. Senin sonuçlar çıktı mı ?
http://m2.tozlu.com/urun_339501_u . Link bu canım. Pamuklu kumaşı. Ben fiyatına göre beğendim.Kumaşı nedir?
bazi yerlerde bilgi vermiyor.Uzun kollusunu gördüm bende.
Linkini atabilirmisin.
Ben nbb'den begenmistim ama ürün kalmamis gonderemediler.Madame Coco'danda 2 tane aldim daha gelmedi umarim guzeldir.
Sagolasin pamuk olmasina özen gosteriyorum.polyester olmasinda.http://m2.tozlu.com/urun_339501_u . Link bu canım. Pamuklu kumaşı. Ben fiyatına göre beğendim.
g.olsun cnm olumsuz düşünme uyuşmalar doğum sonrası normale dönüyor kızımda bende yaşadım hatta o kadar yoğundu ki kalpten şüphelenip ona bile baktırmıştı dr doğum sonrası geçti şükür.. sende de geçecektir eminim..kızlar merhaba. ellerimdeki şişlik ile ilgili yazmak istedim. yaklaşık 2 aydır zaten ayaklarımda fena ödem var, 38 den 40 numaraya çıktım şuan. elimde ise sadece sağ tarafta olan uyuşma ve şişlik beni endişelendirmişti. dr a sordum bebeğimin sağda olduğunu, ve bu yüzden kan dolaşımını etkilediğini, sinir sıkışması yaptığını vs söyledi. doğumdan sonra anca geçer dedi. tabii geçmeme ihtimali de varmış doğumdan sonra ameliyat olabilirim. anlaşılan o ki doğuma kadar elimde uyuşma ve şişlik devam edecek
Gerçekten çok güzelmiş ücreti nedir pekiBende bunu aldım şimdi cnm :) Eki Görüntüle 1559991 kaç günde geldi senin ki?
havuzlu hanım girişnkatında büyük bir mağaza var canım orda bulmuştum ben. Düz beyaz hastane çıkışı takım olarak yoktu. Bende böyle ayrı ayrı aldım. Yeni doğan almadım 0-3 aldım. Bizde bebekler biraz boylu doğuyor bizimki nasıl olur bilmiyorum ama kasmasın çocuğu dedim :)Cok tatli olmuss guzel gunlerde giyinmek nasip olsun kuzucuga)))canim o sade beyaz tulumlari nerden bulabilirim fiyatlari nekadar
Kliksa dan aldım fiyatı 649 üye olduğunda 600 tl ye geldi hepsi içinde (yorgan,yastık,yan koruma,cibinlik vs)Gerçekten çok güzelmiş ücreti nedir peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?