2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
günaydın kızlar gene kasvetli birgüne uyandık yarın kontrole gidicem meraktayım ne kadar oldu nasıl diye oğluşum kıpır kıpır maşallah artık çoookk yoruluyorum bian önce izin zamanı gelse diye bekler oldum valla gene buna da şükür

günaydın ece.. temmuzun kaçında başlıyor iznin

Günaydın, benimde yarın kontrolüm var, ama oğlum pek hareketli değil, önceden akşamları kıpır kıpırdı, şimdi çok sakin hareketleri gündüz göbek çevresinde hissediyorum, gece daha aşağıdan ve derinden geliyor, sanki tekmeyi içeriye doğru atıyormuş gibi Yarın göreyim inşallah iyidir

günaydın kızlar. üç gündür bebeğim çok hareketsizdi. çok şükür sonunda hareketlerini dün gece eskisi gibi hissetmeye başladım. Hatta son çare babamıza keman çaldırttım göbeğimin dibinde. Müziğe çok duyarlı çünkü.
bu arada bebek Arabasına hala karar vermiş Değilim. en zoru da buymuş sanırım.

Günaydın Arkadaşlar nasılsınız? :)
Dün evlilik yıl dönümümüzdü eşim bu sefer değişiklik olsun diye bildiğiniz meyve ağacı yollamış bana fotosunu da atayım tam olsun :) dün bütün akşam bakıp bakıp güldük

Eklentiler

• image.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 166
günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese.. Allah dualarımızı okuduğumuz yasin-i şerifleri kabul etsin inşallah... kızlar acaba bir hatim daha yapamaz mıyız? ramazan bitene kadar herkes yine birer cüz alsa okuruz bence..

bnm de yrn yeni bi doktorla kontrolüm var.. inş hepimiz mutlu güzel haberlerle döneriz ececim

bayıldımm... çok tatlı bence :) bir ömür yavrunuzla huzurla sağlıklar nice nice yıllara inşallah

günaydın..tebrik ederim canım..bebeğinizle daha nice iyıllara inş...ayy çok güzel bi hediyee...

miskcim günaydın.. dün hiç yoktun forumda, nasılsın iisiniz inş?
iyidir canım nolsun ..izin aldım hiç halim yoktu.çarşamba iş çıkışı doktora gittim..sonrasında da biraz gezdik eşimle yorgun düşmüşüm :))) sabah kalkamadım

günaydın umut..amin inşşşş

günaydın ece.. temmuzun kaçında başlıyor iznin

valla en sn kontrolümde doktor seni yormaya gerek yok bebek önde gidiyor ztn bi hafta bayramdan önce gel raporunu yazayım dedi ama ben zaten bayramda tatilim boşuna katılmasın içine istiyorum herhalde 20 sinde alacağım kararsızım

uuuu bayıldım keşke biri de bana yollasa ne güzel görünüo güldür güldür showdaki şevket gibi şuan keşke benim olsaaaa dedim

ne ii yapmışınız.. sağlığımız yerinde olsun da gezelim :))
aynen canım...ya ben geçen hafat doktorun birine gitmiştim bebek önde görülüyor demişti bir hafta ama knedi doktorum öyle bişey demedi...kafam karıştı 26. haftayı bitirmişsin dedi...çıktısınıda alamadım ultrason görüntüsünün..doktorum biraz gergindi..doğum fiyatı konuştuk bizide gerdi kendi gerginliği yetmiyormuş gibi

neden ki cnm ne dedi

bayram haftasonuna geliyor yaww kaynayacak tatilimiz..bayram sonrası daha mantıklı tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…