2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bayram haftasonuna geliyor yaww kaynayacak tatilimiz..bayram sonrası daha mantıklı tabi...

valla bilmiyorum cnm bayramda da yzlığa gitmeyi düşünüyoruz bi yandan da o derdim var orda olursak nası alıcam raporu diye baya kafa karışıklığı senin anlayacağın hayırlısı bklm az kaldı geçip gidicek bugünler de inş hayırlısıyla

uuuu bayıldım keşke biri de bana yollasa ne güzel görünüo güldür güldür showdaki şevket gibi şuan keşke benim olsaaaa dedim

ayyyh ececim çok alemsin beni de kopardn :) şevketin o tiplemesine bayılıorm ben de çook komik :)
bence eşine meyve ağacının bi fotosunu yolla, o msgı alır

bayıldım çok güzel bence, mutlu mutlu seneleriniz olsun bebişinizle birlikte :))

devlette olsa neyse de onca para döküp gittiğimiz doktorların böle gergin davranmaları, o gerginliği bize hissettirmeleri hiiç hoş değil.. doktorla para mevzusu konuşmaksa çok rahatsız edici bi durum bence.. çoğu özel hastanede doktorlar hiç karışmıyor maddi konulara.. sadece bu işle ilgilenen birileri oluyor onlarla hesap kitap konuşuluyor ki bence bu çok dha mantıklı

Bende ayni dusundum canim 21 temmuzda tam 32 haftalik olucam.o gun baslasin iznim.yada oluyosa 20 sinde baslatirim ki bigun icin ise gitmiyim

bayıldım çok güzel bence, mutlu mutlu seneleriniz olsun bebişinizle birlikte :))

çook güzelmiş yaa bayıldım

bayıldımm... çok tatlı bence :) bir ömür yavrunuzla huzurla sağlıklar nice nice yıllara inşallah

günaydın..tebrik ederim canım..bebeğinizle daha nice iyıllara inş...ayy çok güzel bi hediyee...

uuuu bayıldım keşke biri de bana yollasa ne güzel görünüo güldür güldür showdaki şevket gibi şuan keşke benim olsaaaa dedim

çoook çok teşekkürler arkadaşlar hep beraber sevdiklerimizle bebişlerimizle mutlu sağlıklı nice yıllarımız olsun inş

neden ki cnm ne dedi
6000 istiyor biraz zorlarsak 4500'e inecek gibi.bir prof daha girecek diyor ameliyata(cocuk doktoru bahsettiği doktor)...işte bana vereceğiniz parayı ekibe dağıtacam ona vericem şuna vericem hasataneye vericem artık elime ne kalırsa onuda ben alıcam dedi..sanki eline bikaç kuruş kalacak gibi...bizde gidip sezeryanı yapacağı hastaneyle konuştuk..doğum ücretini standart 750 lira dediler..çocuk doktoru prof. olan zaten hastanenin doktoruymuş..benim doktorum sanki onuda extradan getircek gibi konuştu.

benimde 25inden sonra başlıyor sanırım..hayırlısı ya o gün gelsinde alınır bi şekilde

aynen yaa başından beri dünyanın parasını ödedik..küçük dağları ben yarattım havasındaydı..şu saaten sonra doktor değiştirecem sanırım

günaydın kızlar
herkese hayırlı cumalar ..yarın 2 saatlık bır yolculuga cıkacaım kendı arabamızla eşimle gıdecegız...sıkıntı olumu acaba? doktoru aramadım bu yuzden..zaten süreklı tatıle gıdıp duruyor

Çok guzelmis canım oglusunuzla birlikte nice guzel yıllara ins

Bayramda 8 aylik olcam ben.ankaradan eskisehire gidicem hic affetmem esimde gidebilcez mi falan diyo. Tabiki gideriz dedim
Bence halihazirda erken dogum riskin falan yoksa allahin izniyle biseycik olmaz 2 saatlik yoldan

allahın izniyle hiç bşi olmaz canım.. ist.da bursada işten eve bazen 2 saatte gelemiyoruz koltuğunu en arkaya kdr çek ayaklarını uzat ve tadını çıkar
şimdiden ii yolculuklar

Teyzeler oğlumu gordum 1425 gram olmus :) gulumsedii el salladi resmen :) gorunurde hersey normalmis..dogumuda konustuk.epidural normal dogumu anlatti dogum sancilarinin % 30 % 40 hissediliyormus okadari sarrt cunku ne zaman ikincagini biliceksin dedi..ama hersey normal giderken bi terslik olmasi durumunda sezeryanada cevrilebilir dedi bebegi sikintiya düşürecek bi durum olmadigi surece epidural normal dogum olcak nasipse agustosun 15inden sonra sonu gibi nasipse olucakmis doğum :)

Masallah kuzuya canim.az kaldi artik haftalar sayicaz bundan sonra benimde 38 bitince alicak hicbisey kalmadi.epidural normal dogumda yine sanci gelmesinimi bekliyorlar?

Bayramda 8 aylik olcam ben.ankaradan eskisehire gidicem hic affetmem esimde gidebilcez mi falan diyo. Tabiki gideriz dedim
Bence halihazirda erken dogum riskin falan yoksa allahin izniyle biseycik olmaz 2 saatlik yoldan
inşallah sıkıntı olmaz canım sag salım gıder gelırız çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…