2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ayyyh ececim çok alemsin beni de kopardn :) şevketin o tiplemesine bayılıorm ben de çook komik :)
bence eşine meyve ağacının bi fotosunu yolla, o msgı alır

Bakabilecek olsam eve yığıcak çiçek böcek de asla istemem kendi totişimi zor topluyorum eşim sever böle uğraşiim ekip biçim bende tık yok görüntü seviyorum sadece

saçma geldi bana şart mı prof girmesi ters bir durum yok sonuçta

Canım benim çok sevindim . İnşallah bizimki de temiz çıkar.9 Temmuz'da bende heyetteyim. Sanırım doğuma kadar heyete gideceğim. Haberleşelim mutlaka.

maşallah annesi kuzuya..seninde doğum şeklin şimdilik kesinleşmiş gibi...Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inş hepimize

Masallah kuzuya canim.az kaldi artik haftalar sayicaz bundan sonra benimde 38 bitince alicak hicbisey kalmadi.epidural normal dogumda yine sanci gelmesinimi bekliyorlar?
Ewet canim sancilarin basliyor sonra epidural igne yapiyorlar % 30 % 40 hissediosun dedi

saçma geldi bana şart mı prof girmesi ters bir durum yok sonuçta
göz boyaması yaptı gibi geldi banada...sonuçta o doktor zaten hastanenin doktoruymuş..acil bi durumda her hasta için gelir yani..sanki kendi özel getittiriyor havası verdi...valla kusura bakmasın ben 6000 tl kazanmak iiçin hemen hemen 2-3 ay çalışıyorum.şuanda da riskli bi durumum yok çok şükür

Kızlar günaydın ;
Hiç uyuyamadım. Dün heyette o kadar çok insanla konuştum ki. Bir kadınla sohbet ettim yaşı da vardı , heyetten bir çıktı ağlıyor hüngür hüngür bebeğinin kalbi Durmuş hemen alacaklarda , kadın yüzüme bir baktı ağlamaklı. Unutamıyorum , rüyalarıma giriyor kadını her düşündükçe ağlıyorum, psikolojim bozuldu. Eşim gece sürekli bana sarıldı öptü. Unutamıyorum kadını eşi de ağlıyordu. Rabbim yardımcı olsun , kadınla da o kadar güzel sohbet ettik ki. Heyetten bir çıktı ağlıyor. Bir kadın daha vardı cvs yaptırırken doktorla tartıştı , ikizlere hamile 5 aylık 1 bebeği ölmüş diğer bebeği de zehirliyormuş o yüzden bebeği almak istiyor doktorlar, kadın sağlam bebeğimi de alacaksınız diyor, her yerden kovuluyoruz diyor . Eşimin bunları gördükçe gözleri doldu, umut yok çocuğunuzda diyenler. Rabbim sana sığınırım. Gözlerimi kapatamıyorum , aklımdan gitmiyorlar. Eşimde evde yok bende işten izin aldım dinleniyorum . Yüreğim sıkışıyor. Size yazdıkça ağlıyorum. Ne olur şükredin, bol bol şükredin. Görseniz bu acıları dayanamazsınız. Sanırım doğumdan sonra psikologa gideceğim , dayanamıyorum.

Canım ben ankara dan istanbul à geldim kendi arabamiz lâ geldik bugün de burda bi dr muayene oldum canım bi sıkıntı yoktu. Ayrıca dr à temmuz sonunda ankara dan istanbul à karayolu ile seyahat edeceğimiz sordum 3 saatte bir yürü dedi . Ağustos da biyere gitme dedi öyle yani hayirli si

Canım benim çok sevindim . İnşallah bizimki de temiz çıkar.9 Temmuz'da bende heyetteyim. Sanırım doğuma kadar heyete gideceğim. Haberleşelim mutlaka.

Canım sende dün cvs yaptırmışsın geçmiş olsun
Umarım güzel sonuçlar gelir de için rahatlar

İzinliyim canım. Erken doğum yada ölüm riski olduğu için dinleniyorum evde. 2 hafta sonra çıkacak testler. Inşallah hayırlı sonuçlar temiz sonuçlar alırız canım.
doktorlar net bişey konuşmuyor değilmi..şuan kaç haftalıksınız...gelişimi hala sabit ilerliyor değilmi

Benimde bebegimin kalbi durmustu evlendigim günü unuturum belki ama doktorun bebeginizin kalbi durmus dedigini unutamam o hastane koridorunda yürüyüşümü kader işte ben kürtaj olmak için oturdum doğum yerine yan odada olan kadinda doğum yaptı ikimizde çıktık o bebegiyle ben tek evlat acısı çok büyük Rabbim kimseye yasatmasn bol bol dua edelim snde kendini üzme canm anne zehirlenmeden alınmış ona şükür başka diyebiliriz ki

doktorlar net bişey konuşmuyor değilmi..şuan kaç haftalıksınız...gelişimi hala sabit ilerliyor değilmi
Doktorlar olumlu bakıyor ufak bir bebek olduğunu düşünüyorlar şu aşamada. Hep sabit 2 hafta geriden geliyor. Bu fenilalanşn kan testim yüksek çıkmıştı ya ona da anlamlı bir yükseklik değil dedi 110 çıkmıştı benim, 200 olması lazımmış anlamlı olması için. Tabi ben yine diyetisyenle protein diyeti yapıyorum 9 Temmuz'da yine kontrol var, sanırım doğuma kadar hep kontrol olacak. Umarım böyle sabit geriden gelmeye devam eder. Böyle sabit olursa ufak bebek olacağı anlamına gelecek sadece . Profesör sende ufaksın dedi. Umarım cvs de de birşey çıkmaz yapısal deriz içimiz rahatlar dedi. Inşallah bu tahlilde temiz çıkar.

30.haftalara geldin canım...bıraz daha sabır...hepsi geçecek bunların...ALLah yar ve yardımcın olsun...Allahım korktuğumuz yerlere uğratmasın.

Şuan 29+3 üm bebek 27+3 görünüyor kilosu da 1030 gr benimle hamile olanlardan oldukça ufak. Ama sağlıklı olsun ufak olsun hiç önemli değil yeter ki sağlıklı olsun.

bi 10'lu set
bi 5'li set
annemde almış sanırım ikili takım halinde 2 tane...tabi yenidoğan bu takımlar ilk ay için.dahada bakmadım
Canim bende kac takim alsam diye dusunuyorum biraz aldim ama yetermi yetmezmi kestiremiyorum.cok faxlada almak istemiyorum hemen buyuyorlar diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…