ayyyh ececim çok alemsin beni de kopardn :) şevketin o tiplemesine bayılıorm ben de çook komik :)
bence eşine meyve ağacının bi fotosunu yolla, o msgı alır
Bende ayni dusundum canim 21 temmuzda tam 32 haftalik olucam.o gun baslasin iznim.yada oluyosa 20 sinde baslatirim ki bigun icin ise gitmiyim
6000 istiyor biraz zorlarsak 4500'e inecek gibi.bir prof daha girecek diyor ameliyata(cocuk doktoru bahsettiği doktor)...işte bana vereceğiniz parayı ekibe dağıtacam ona vericem şuna vericem hasataneye vericem artık elime ne kalırsa onuda ben alıcam dedi..sanki eline bikaç kuruş kalacak gibi...bizde gidip sezeryanı yapacağı hastaneyle konuştuk..doğum ücretini standart 750 lira dediler..çocuk doktoru prof. olan zaten hastanenin doktoruymuş..benim doktorum sanki onuda extradan getircek gibi konuştu.
Canım benim çok sevindim . İnşallah bizimki de temiz çıkar.9 Temmuz'da bende heyetteyim. Sanırım doğuma kadar heyete gideceğim. Haberleşelim mutlaka.Dün cikti bizimki şükür ki temizmis. Temmuzda heyete girecez yine. benim suyum biraz fazlaydi onu takip etmek gerekiyor bi de gelisimini. Allah sag salim kucağımiza almayi nasip eder insallah oysa ki ne kadar zormus saglikli bir bebege sahip olmak hastaneye gidince etkileniyor insan. Allahim hic kimseyi dermansiz dertle sinamasin
Teyzeler oğlumu gordum 1425 gram olmus :) gulumsedii el salladi resmen :) gorunurde hersey normalmis..dogumuda konustuk.epidural normal dogumu anlatti dogum sancilarinin % 30 % 40 hissediliyormus okadari sarrt cunku ne zaman ikincagini biliceksin dedi..ama hersey normal giderken bi terslik olmasi durumunda sezeryanada cevrilebilir dedi bebegi sikintiya düşürecek bi durum olmadigi surece epidural normal dogum olcak nasipse agustosun 15inden sonra sonu gibi nasipse olucakmis doğum :)
Ewet canim sancilarin basliyor sonra epidural igne yapiyorlar % 30 % 40 hissediosun dediMasallah kuzuya canim.az kaldi artik haftalar sayicaz bundan sonra benimde 38 bitince alicak hicbisey kalmadi.epidural normal dogumda yine sanci gelmesinimi bekliyorlar?
göz boyaması yaptı gibi geldi banada...sonuçta o doktor zaten hastanenin doktoruymuş..acil bi durumda her hasta için gelir yani..sanki kendi özel getittiriyor havası verdi...valla kusura bakmasın ben 6000 tl kazanmak iiçin hemen hemen 2-3 ay çalışıyorum.şuanda da riskli bi durumum yok çok şükürsaçma geldi bana şart mı prof girmesi ters bir durum yok sonuçta
bi 10'lu setKizlar bebislerinize kac takim kiyafet aldiniz?
günaydın kızlar
herkese hayırlı cumalar ..yarın 2 saatlık bır yolculuga cıkacaım kendı arabamızla eşimle gıdecegız...sıkıntı olumu acaba? doktoru aramadım bu yuzden..zaten süreklı tatıle gıdıp duruyor
Canım benim çok sevindim . İnşallah bizimki de temiz çıkar.9 Temmuz'da bende heyetteyim. Sanırım doğuma kadar heyete gideceğim. Haberleşelim mutlaka.
İzinliyim canım. Erken doğum yada ölüm riski olduğu için dinleniyorum evde. 2 hafta sonra çıkacak testler. Inşallah hayırlı sonuçlar temiz sonuçlar alırız canım.belmaakca kuzum geçmiş olsun..sonuçlar ne zaman çıkacak..izinlimisin
doktorlar net bişey konuşmuyor değilmi..şuan kaç haftalıksınız...gelişimi hala sabit ilerliyor değilmiİzinliyim canım. Erken doğum yada ölüm riski olduğu için dinleniyorum evde. 2 hafta sonra çıkacak testler. Inşallah hayırlı sonuçlar temiz sonuçlar alırız canım.
Inşallah canım , hiç yoktu aklımda Prof hemen yapalım dedi yaptırdık inşallah sonuçlar güzel gelir.Canım sende dün cvs yaptırmışsın geçmiş olsun
Umarım güzel sonuçlar gelir de için rahatlar
Kızlar günaydın ;
Hiç uyuyamadım. Dün heyette o kadar çok insanla konuştum ki. Bir kadınla sohbet ettim yaşı da vardı , heyetten bir çıktı ağlıyor hüngür hüngür bebeğinin kalbi Durmuş hemen alacaklarda , kadın yüzüme bir baktı ağlamaklı. Unutamıyorum , rüyalarıma giriyor kadını her düşündükçe ağlıyorum, psikolojim bozuldu. Eşim gece sürekli bana sarıldı öptü. Unutamıyorum kadını eşi de ağlıyordu. Rabbim yardımcı olsun , kadınla da o kadar güzel sohbet ettik ki. Heyetten bir çıktı ağlıyor. Bir kadın daha vardı cvs yaptırırken doktorla tartıştı , ikizlere hamile 5 aylık 1 bebeği ölmüş diğer bebeği de zehirliyormuş o yüzden bebeği almak istiyor doktorlar, kadın sağlam bebeğimi de alacaksınız diyor, her yerden kovuluyoruz diyor . Eşimin bunları gördükçe gözleri doldu, umut yok çocuğunuzda diyenler. Rabbim sana sığınırım. Gözlerimi kapatamıyorum , aklımdan gitmiyorlar. Eşimde evde yok bende işten izin aldım dinleniyorum . Yüreğim sıkışıyor. Size yazdıkça ağlıyorum. Ne olur şükredin, bol bol şükredin. Görseniz bu acıları dayanamazsınız. Sanırım doğumdan sonra psikologa gideceğim , dayanamıyorum.
Doktorlar olumlu bakıyor ufak bir bebek olduğunu düşünüyorlar şu aşamada. Hep sabit 2 hafta geriden geliyor. Bu fenilalanşn kan testim yüksek çıkmıştı ya ona da anlamlı bir yükseklik değil dedi 110 çıkmıştı benim, 200 olması lazımmış anlamlı olması için. Tabi ben yine diyetisyenle protein diyeti yapıyorum 9 Temmuz'da yine kontrol var, sanırım doğuma kadar hep kontrol olacak. Umarım böyle sabit geriden gelmeye devam eder. Böyle sabit olursa ufak bebek olacağı anlamına gelecek sadece . Profesör sende ufaksın dedi. Umarım cvs de de birşey çıkmaz yapısal deriz içimiz rahatlar dedi. Inşallah bu tahlilde temiz çıkar.doktorlar net bişey konuşmuyor değilmi..şuan kaç haftalıksınız...gelişimi hala sabit ilerliyor değilmi
30.haftalara geldin canım...bıraz daha sabır...hepsi geçecek bunların...ALLah yar ve yardımcın olsun...Allahım korktuğumuz yerlere uğratmasın.Kızlar günaydın ;
Hiç uyuyamadım. Dün heyette o kadar çok insanla konuştum ki. Bir kadınla sohbet ettim yaşı da vardı , heyetten bir çıktı ağlıyor hüngür hüngür bebeğinin kalbi Durmuş hemen alacaklarda , kadın yüzüme bir baktı ağlamaklı. Unutamıyorum , rüyalarıma giriyor kadını her düşündükçe ağlıyorum, psikolojim bozuldu. Eşim gece sürekli bana sarıldı öptü. Unutamıyorum kadını eşi de ağlıyordu. Rabbim yardımcı olsun , kadınla da o kadar güzel sohbet ettik ki. Heyetten bir çıktı ağlıyor. Bir kadın daha vardı cvs yaptırırken doktorla tartıştı , ikizlere hamile 5 aylık 1 bebeği ölmüş diğer bebeği de zehirliyormuş o yüzden bebeği almak istiyor doktorlar, kadın sağlam bebeğimi de alacaksınız diyor, her yerden kovuluyoruz diyor . Eşimin bunları gördükçe gözleri doldu, umut yok çocuğunuzda diyenler. Rabbim sana sığınırım. Gözlerimi kapatamıyorum , aklımdan gitmiyorlar. Eşimde evde yok bende işten izin aldım dinleniyorum . Yüreğim sıkışıyor. Size yazdıkça ağlıyorum. Ne olur şükredin, bol bol şükredin. Görseniz bu acıları dayanamazsınız. Sanırım doğumdan sonra psikologa gideceğim , dayanamıyorum.
Şuan 29+3 üm bebek 27+3 görünüyor kilosu da 1030 gr benimle hamile olanlardan oldukça ufak. Ama sağlıklı olsun ufak olsun hiç önemli değil yeter ki sağlıklı olsun.doktorlar net bişey konuşmuyor değilmi..şuan kaç haftalıksınız...gelişimi hala sabit ilerliyor değilmi
Canim bende kac takim alsam diye dusunuyorum biraz aldim ama yetermi yetmezmi kestiremiyorum.cok faxlada almak istemiyorum hemen buyuyorlar diye.bi 10'lu set
bi 5'li set
annemde almış sanırım ikili takım halinde 2 tane...tabi yenidoğan bu takımlar ilk ay için.dahada bakmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?