Canım benim çok üzüldüm şimdi duyunca. Unutamıyorum özlem kadının bana bakışını. Allah sizin yardımcınız olsun ne büyük acı. Rabbim bu evladını sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah .Benimde bebegimin kalbi durmustu evlendigim günü unuturum belki ama doktorun bebeginizin kalbi durmus dedigini unutamam o hastane koridorunda yürüyüşümü kader işte ben kürtaj olmak için oturdum doğum yerine yan odada olan kadinda doğum yaptı ikimizde çıktık o bebegiyle ben tekevlat acısı çok büyük Rabbim kimseye yasatmasn bol bol dua edelim snde kendini üzme canm anne zehirlenmeden alınmış ona şükür başka diyebiliriz ki
merhaba ..hoşgeldin aramıza..nedir cinsiyeti bebişinherkese merhaba ... uzun zamandır takipteyim bu sayfayı , ama artık dayanamayıp üye oldum :)
ayy nasıl heyecanla okudum yazdıklarını :) maşallah kocaman olmuş oğlun annesi iyi bakmışsınTeyzeler oğlumu gordum 1425 gram olmus :) gulumsedii el salladi resmen :) gorunurde hersey normalmis..dogumuda konustuk.epidural normal dogumu anlatti dogum sancilarinin % 30 % 40 hissediliyormus okadari sarrt cunku ne zaman ikincagini biliceksin dedi..ama hersey normal giderken bi terslik olmasi durumunda sezeryanada cevrilebilir dedi bebegi sikintiya düşürecek bi durum olmadigi surece epidural normal dogum olcak nasipse agustosun 15inden sonra sonu gibi nasipse olucakmis doğum :)
göz boyaması yaptı gibi geldi banada...sonuçta o doktor zaten hastanenin doktoruymuş..acil bi durumda her hasta için gelir yani..sanki kendi özel getittiriyor havası verdi...valla kusura bakmasın ben 6000 tl kazanmak iiçin hemen hemen 2-3 ay çalışıyorum.şuanda da riskli bi durumum yok çok şükür
Canim Allah yardimcin olsun bu mubarek gunlerde sikintilarini gidersin rabbim.icini ferah tut kuzucum bugunlerde gececek bak.seni cok iyi anliyorum cok zor bi durum herseyi veren Rabbim.ser gibi gozukuyor ama belki senin icin hayirdir.bol bol dua et canim benim bizim dualarimizda seninleŞuan 29+3 üm bebek 27+3 görünüyor kilosu da 1030 gr benimle hamile olanlardan oldukça ufak. Ama sağlıklı olsun ufak olsun hiç önemli değil yeter ki sağlıklı olsun.
Inşallah canım , hiç yoktu aklımda Prof hemen yapalım dedi yaptırdık inşallah sonuçlar güzel gelir.
merhaba ..hoşgeldin aramıza..nedir cinsiyeti bebişin
Kızlar günaydın ;
Hiç uyuyamadım. Dün heyette o kadar çok insanla konuştum ki. Bir kadınla sohbet ettim yaşı da vardı , heyetten bir çıktı ağlıyor hüngür hüngür bebeğinin kalbi Durmuş hemen alacaklarda , kadın yüzüme bir baktı ağlamaklı. Unutamıyorum , rüyalarıma giriyor kadını her düşündükçe ağlıyorum, psikolojim bozuldu. Eşim gece sürekli bana sarıldı öptü. Unutamıyorum kadını eşi de ağlıyordu. Rabbim yardımcı olsun , kadınla da o kadar güzel sohbet ettik ki. Heyetten bir çıktı ağlıyor. Bir kadın daha vardı cvs yaptırırken doktorla tartıştı , ikizlere hamile 5 aylık 1 bebeği ölmüş diğer bebeği de zehirliyormuş o yüzden bebeği almak istiyor doktorlar, kadın sağlam bebeğimi de alacaksınız diyor, her yerden kovuluyoruz diyor . Eşimin bunları gördükçe gözleri doldu, umut yok çocuğunuzda diyenler. Rabbim sana sığınırım. Gözlerimi kapatamıyorum , aklımdan gitmiyorlar. Eşimde evde yok bende işten izin aldım dinleniyorum . Yüreğim sıkışıyor. Size yazdıkça ağlıyorum. Ne olur şükredin, bol bol şükredin. Görseniz bu acıları dayanamazsınız. Sanırım doğumdan sonra psikologa gideceğim , dayanamıyorum.
İçim cız ettiKızlar günaydın ;
Hiç uyuyamadım. Dün heyette o kadar çok insanla konuştum ki. Bir kadınla sohbet ettim yaşı da vardı , heyetten bir çıktı ağlıyor hüngür hüngür bebeğinin kalbi Durmuş hemen alacaklarda , kadın yüzüme bir baktı ağlamaklı. Unutamıyorum , rüyalarıma giriyor kadını her düşündükçe ağlıyorum, psikolojim bozuldu. Eşim gece sürekli bana sarıldı öptü. Unutamıyorum kadını eşi de ağlıyordu. Rabbim yardımcı olsun , kadınla da o kadar güzel sohbet ettik ki. Heyetten bir çıktı ağlıyor. Bir kadın daha vardı cvs yaptırırken doktorla tartıştı , ikizlere hamile 5 aylık 1 bebeği ölmüş diğer bebeği de zehirliyormuş o yüzden bebeği almak istiyor doktorlar, kadın sağlam bebeğimi de alacaksınız diyor, her yerden kovuluyoruz diyor . Eşimin bunları gördükçe gözleri doldu, umut yok çocuğunuzda diyenler. Rabbim sana sığınırım. Gözlerimi kapatamıyorum , aklımdan gitmiyorlar. Eşimde evde yok bende işten izin aldım dinleniyorum . Yüreğim sıkışıyor. Size yazdıkça ağlıyorum. Ne olur şükredin, bol bol şükredin. Görseniz bu acıları dayanamazsınız. Sanırım doğumdan sonra psikologa gideceğim , dayanamıyorum.
gitmek gibi fikrin varsa psikoloğa doğumu bekleme bence, ben hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez gittim bazı sorunlarım yüzünden çok da iyi geldi... yaşadıkların oldukça yorucu. tek başına mücadele etmeye çalışmak zorunda değilsin, unutma bunu. insanlar her zaman güçlü olmak gerektiğini söylerler ama bu bir zorunluluk değil bizler güçlü olduğumuz kadar zayıflıkları da olan varlıklarız ve bunu kabul etmek bence sorunlarla başa çıkmanı kolaylaştırıyor...Kızlar günaydın ;
Kurban olduğum allahım yardım etsinKızlar günaydın ;
Kızlar günaydın ;
yan yatış yastığı alan yada almayı düşünen varmı? ben alıp almamakta kararsız kaldım
bende lısteye ekledım canım...dusunuyordumda bebısın sırtına normal mınder koyanlarda vardıBen aldım canım doğduğunda yan yatırmayı düşünüyorum :)
yan yatış yastığı alan yada almayı düşünen varmı? ben alıp almamakta kararsız kaldım
Resmen kendini acindirmis. Bununla ilgili bişey anlatmak istiyorum. Bir gün ameliyatı bir hasta hastaneden çıkış işlemlerini yaptırırken annemden de birseyler istiyor. Sonra hastaneden eve götürmek için ilaç enjektör vs istiyor. Annemde olmaz diyor. O zaman onu yap bunu yap o da olmaz. Adam da bir bağırıyor Ohhh paraları yerken iyi diye. Annem dönüp ne demek istediğini soruyor. Doktor dan Para aldın ya diyor. Meğer doktor ameliyat etmeden önce hasta ile anlasmis para konusunda o da çok yüksek demiş. Ama olur mu bak burdaki hemsirelere vericem ameliyatina giren diğer doktor a ona buna vericem bana hiç kalmicak bile demiş. Bu doktor da ona benzemis şimdi :)6000 istiyor biraz zorlarsak 4500'e inecek gibi.bir prof daha girecek diyor ameliyata(cocuk doktoru bahsettiği doktor)...işte bana vereceğiniz parayı ekibe dağıtacam ona vericem şuna vericem hasataneye vericem artık elime ne kalırsa onuda ben alıcam dedi..sanki eline bikaç kuruş kalacak gibi...bizde gidip sezeryanı yapacağı hastaneyle konuştuk..doğum ücretini standart 750 lira dediler..çocuk doktoru prof. olan zaten hastanenin doktoruymuş..benim doktorum sanki onuda extradan getircek gibi konuştu.
Inşallah temiz çıkar sonuçların gönlünü ferah tut Allah sana bagislasin hayirlisiyla. Kötü şeyler düşünme. Burda hep dua ediyoruz birbirimize. Ben her duama sizleri de ekliyorum. Sağ salim anlatacağız bunları sonra burda bebislerimizi anlatacağız :)İzinliyim canım. Erken doğum yada ölüm riski olduğu için dinleniyorum evde. 2 hafta sonra çıkacak testler. Inşallah hayırlı sonuçlar temiz sonuçlar alırız canım.
Canım bana 22'sinde mutlaka gel raporunu açalım dedi, 32. haftayı doldurmuş oluyorum aramızda 1 gün var seninlevalla en sn kontrolümde doktor seni yormaya gerek yok bebek önde gidiyor ztn bi hafta bayramdan önce gel raporunu yazayım dedi ama ben zaten bayramda tatilim boşuna katılmasın içine istiyorum herhalde 20 sinde alacağım kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?