2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım benim çok üzüldüm şimdi duyunca. Unutamıyorum özlem kadının bana bakışını. Allah sizin yardımcınız olsun ne büyük acı. Rabbim bu evladını sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah .

ayy nasıl heyecanla okudum yazdıklarını :) maşallah kocaman olmuş oğlun annesi iyi bakmışsın hangisi hayırlıysa senin ve oğlun için hangisi kolay olacaksa öyle olur inşallah doğumun canım

O zmn inanki değmez cnm çünkü bakma 6000 dediğine ona bi sürü ek şeyler ekliyolarmış doğumdan sora ıvır zıvır 7 7,5 fln olur o bian önce yeni bi doktor ve hastane arayışına gir bence millet bedavaya doğuruyo devlette pis olmasalar içim rahat edicek olsa bir dk düşünmem boşuna mı sgk ödenio maaşlarımızdan kesilio onca para

Şuan 29+3 üm bebek 27+3 görünüyor kilosu da 1030 gr benimle hamile olanlardan oldukça ufak. Ama sağlıklı olsun ufak olsun hiç önemli değil yeter ki sağlıklı olsun.
Canim Allah yardimcin olsun bu mubarek gunlerde sikintilarini gidersin rabbim.icini ferah tut kuzucum bugunlerde gececek bak.seni cok iyi anliyorum cok zor bi durum herseyi veren Rabbim.ser gibi gozukuyor ama belki senin icin hayirdir.bol bol dua et canim benim bizim dualarimizda seninle

Inşallah canım , hiç yoktu aklımda Prof hemen yapalım dedi yaptırdık inşallah sonuçlar güzel gelir.

Canım şu an başkasının acısını düşünme, kendini o kadının yerine koyma,
Sen kendini, bebeğini düşün belki biraz bencillik ama olsun, bebeğin hissediyor senin ağladını üzüldüğünü
O da üzülür annesi
İnşallah geçip gidecek bu günler doğduktan sonra ay ne günlerdi ya diyip hatırlayacağız bu günleri

Allah yardımcın olsun cnm ama bu şekilde bir düşüncen varsa şimdiiden başlamanda fyda var emin ol hiç doğum sonrasını bekleme şükür ki senin onlar gibi bir problemin yok kaldı ki ben ne zaman okusam yazdıklarını hiç bi sıkıntı girmio içime çok rahat nedense boşuna üzülüosun gibi hissediyorum aslında İstanbulda olanlar bigün buluşsakta birbirimize destek olsak ne güzel olur

İçim cız etti rabbim o annelere sabır versin halimizede binlerce kez şükürler olsun. Çok sıkıntılı dönemler geçirdin cnm inşallah sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağına alınca atlatırsın hepsini.

gitmek gibi fikrin varsa psikoloğa doğumu bekleme bence, ben hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez gittim bazı sorunlarım yüzünden çok da iyi geldi... yaşadıkların oldukça yorucu. tek başına mücadele etmeye çalışmak zorunda değilsin, unutma bunu. insanlar her zaman güçlü olmak gerektiğini söylerler ama bu bir zorunluluk değil bizler güçlü olduğumuz kadar zayıflıkları da olan varlıklarız ve bunu kabul etmek bence sorunlarla başa çıkmanı kolaylaştırıyor...

Kurban olduğum allahım yardım etsin

yan yatış yastığı alan yada almayı düşünen varmı? ben alıp almamakta kararsız kaldım

Eklentiler

• yan ya.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 79

belmacım şuan sadece bebişini düşün.. en başından beri hepimiz onun minyon annesi gbi bi bebiş olacağına inandık, inş son test sonucunda onu göstericek.. her zaman aklımızda dualarımızdasın.. ne kendini ne bebişini üzme yıpratma, bu zmna kdr hep sağlam durdun güçlü oldun.. allahım bu duruşun onca duanın karşılığında yüzünü güldürecektir, bn buna inanıyorum..

Resmen kendini acindirmis. Bununla ilgili bişey anlatmak istiyorum. Bir gün ameliyatı bir hasta hastaneden çıkış işlemlerini yaptırırken annemden de birseyler istiyor. Sonra hastaneden eve götürmek için ilaç enjektör vs istiyor. Annemde olmaz diyor. O zaman onu yap bunu yap o da olmaz. Adam da bir bağırıyor Ohhh paraları yerken iyi diye. Annem dönüp ne demek istediğini soruyor. Doktor dan Para aldın ya diyor. Meğer doktor ameliyat etmeden önce hasta ile anlasmis para konusunda o da çok yüksek demiş. Ama olur mu bak burdaki hemsirelere vericem ameliyatina giren diğer doktor a ona buna vericem bana hiç kalmicak bile demiş. Bu doktor da ona benzemis şimdi :)

İzinliyim canım. Erken doğum yada ölüm riski olduğu için dinleniyorum evde. 2 hafta sonra çıkacak testler. Inşallah hayırlı sonuçlar temiz sonuçlar alırız canım.
Inşallah temiz çıkar sonuçların gönlünü ferah tut Allah sana bagislasin hayirlisiyla. Kötü şeyler düşünme. Burda hep dua ediyoruz birbirimize. Ben her duama sizleri de ekliyorum. Sağ salim anlatacağız bunları sonra burda bebislerimizi anlatacağız :)

Canım bana 22'sinde mutlaka gel raporunu açalım dedi, 32. haftayı doldurmuş oluyorum aramızda 1 gün var seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…