2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
inşş canım temiz çıkacak sonuçlar..

Şuan 29+3 üm bebek 27+3 görünüyor kilosu da 1030 gr benimle hamile olanlardan oldukça ufak. Ama sağlıklı olsun ufak olsun hiç önemli değil yeter ki sağlıklı olsun.
canım ben çarşamba gittim doktora bana 26 hafta bitmiş dedi. kilosu 950 dedi.bence gayet güzel haftasına göre kliosu

Canim bende kac takim alsam diye dusunuyorum biraz aldim ama yetermi yetmezmi kestiremiyorum.cok faxlada almak istemiyorum hemen buyuyorlar diye.
muhtemelen hediyede gelicek zaten .çabuk büyüyorlar bi ay giydikleri ikinci ay küçük geliyor..bakalım tecrübeli annler kaç takım almışlar

Cnm benim yaaa senin kendi yasadıklarının yanında bir de böyle hastaları görmek bir yandan teselli bir yandan daha büyük bir acı oluyor Allahım bu güzel yüregini hep böyle güzel kılsın bebegini sana saglikla bagislasin insaallah bilemeyiz rabbim bizim icin neler dusunuyor sana tavsiyem kehf suresinde musa as ile hızır as .ın kıssası var onu oku azıcık icin ferahlasın bir de bol bol inşirah suresi ben de bunaldıgımda okuyorum coook faydasını gördüm simdiye kadar

kesinlikle aynı düşünüyorum canım..hani 2000-2500 olsa bi yolu var yani..devlette çalışan hemşire arkdaşlarım var özelden daha iyi diyorlar ameliyathaneler için doktorlar için ama içimiz rahat etmiyor işte....bikaç doktor ismi aldım bakalım şimdilik ...

ağzına sağlık chek ben dicektim aynısını...şuan başkalarının acısını düşünüp kendi bebeğinide üzüyor zaten hassas dönem hormonlar tavan

:)))) normalde sadece bikaç hastanenin ameliyat hanesini kullanıyormuş...acaba dedim çalıştığı hemşireyi işte anestezi uzmanını vs. tüm ekibidemi dışardan getiriyor ..hiç sanmıyorum hastanenin herşeyini kullanıyordur..eline 4000 kalmıyorsa bende bişey bilmiyorum...

Allah yardımcınız olsun canım bütün dualarimiz seninle inşallah rabbim bu zor sinavinizdan hayırla sabırla cikmanizi nasip etsin kötü dusunmemeye çalış herşey güzel olacak inşallah

Bence daha fazla bile kalır o hastanenin herşeyini bedava kullanıyordur o. Mutlaka anlaştığı işini yapan birileri vardır. Elinde bişey kalmicaksa neden o kadar zahmet e giriyor eline para kalacağı yere gider değil mi ?

aynen..zaten yaptığı hastanede doğum fiyat 750 liraymış...bakalım inşş bundan sonrası hayırlı olur benim için. bir iki defa daha gidicem aynı zamanda yeni doktorada başlıcam o arada.

Sağol canm sende haklısın zaten çok hassas zamanlardauz üzülme çok büyük bi sorun yok senin için neler diyorlsrda bişey çıkmıyor bu konuda doktoruma güveniyorm keske bursada olsan benim doktoruma giderdik birlikte.sen iyi düşün ki iyi olsun olan bişey değişmez ama kendimizi üzersek bebeklerimz sikintiya giriyor doktorum bu kadar hareketsiz bebek görmedim kendini bu kadar sıkma dedi sende kendini mutlu etmeye çalış

Bence hepimiz şükredelim sen de artık üzme kendini. Bak işte içindeki o meleğin kalbi attıkça ümit var demektir. Ama o minnacık kalbi durursa işte o zaman duruyor herşey.. Almasalar bu kadar erken doğmasa belki gene yaşar diyorsun kafanın bi köşesi hep kalbi orda çalışmadı mı belki gene atar diyor. Doğduğunda bile belki yaşıyordur diye bakıyorsun. Ama hepsi düşünce işte olacak şey değil o an doğmasa seni de öldürecek ama onu bırakmak istemiyorsun kabullenemiyorsun.. Ben dualarıma inanıyorum. Hep aklımda bi hadis var "Allah bir kulun dua etmesine izin vermişse, mutlaka kabulünü de murad etmiştir". Sen de o minik kalp attıkça dualara inanmalısın belma :) rabbime güveniyorum bu zamana geldik inşallah sonunu da güzel kılacak.

yan yatış yastığı alan yada almayı düşünen varmı? ben alıp almamakta kararsız kaldım

Bana yan yatış yastığı değilde sevi bebenin varmış reflü ve boğulma önleyici yastık diye bişeysi. Onu önerdiler. Yatak gibi ama baş kısmı hafif yukarda zaten üçgen bi şekli var yandan. İki yanında da çıkarılabilir yan yastıkları var bu eklediğin gibi. Doğuma kadar daha var fikrim değişir mi bilmem ama ben almayacağım sanırım. Battaniyesi de dönmesini engeller diye düşünüyorum ama tecrübeli anneler ne der bilemiyeceğim :)

Bak benim doktorum da koskoca istanbulda sadece 2 hastane ile çalışıyor. Ama ekibini falan kendi getirmiyor, o hastanenin ekibinden kullanıyor. Geçen yattığımda da onun doğum yaptıdığı hastanelerdendi. Ekip hastanenin ekibi ama sürekli iletişim halinde olduğu hemşireler ilgilendi benimle. Başka hemşireler gelmedi. Bildiğim tüm doktor tanıdıklarım da ameliyatlarında böyle yapıyor. Baya açgözmüş senin doktorun misk ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…