inşş canım temiz çıkacak sonuçlar..Doktorlar olumlu bakıyor ufak bir bebek olduğunu düşünüyorlar şu aşamada. Hep sabit 2 hafta geriden geliyor. Bu fenilalanşn kan testim yüksek çıkmıştı ya ona da anlamlı bir yükseklik değil dedi 110 çıkmıştı benim, 200 olması lazımmış anlamlı olması için. Tabi ben yine diyetisyenle protein diyeti yapıyorum 9 Temmuz'da yine kontrol var, sanırım doğuma kadar hep kontrol olacak. Umarım böyle sabit geriden gelmeye devam eder. Böyle sabit olursa ufak bebek olacağı anlamına gelecek sadece . Profesör sende ufaksın dedi. Umarım cvs de de birşey çıkmaz yapısal deriz içimiz rahatlar dedi. Inşallah bu tahlilde temiz çıkar.
canım ben çarşamba gittim doktora bana 26 hafta bitmiş dedi. kilosu 950 dedi.bence gayet güzel haftasına göre kliosuŞuan 29+3 üm bebek 27+3 görünüyor kilosu da 1030 gr benimle hamile olanlardan oldukça ufak. Ama sağlıklı olsun ufak olsun hiç önemli değil yeter ki sağlıklı olsun.
muhtemelen hediyede gelicek zaten .çabuk büyüyorlar bi ay giydikleri ikinci ay küçük geliyor..bakalım tecrübeli annler kaç takım almışlarCanim bende kac takim alsam diye dusunuyorum biraz aldim ama yetermi yetmezmi kestiremiyorum.cok faxlada almak istemiyorum hemen buyuyorlar diye.
mrb ..hoşgeldin canımherkese merhaba ... uzun zamandır takipteyim bu sayfayı , ama artık dayanamayıp üye oldum :)
Cnm benim yaaa senin kendi yasadıklarının yanında bir de böyle hastaları görmek bir yandan teselli bir yandan daha büyük bir acı oluyor Allahım bu güzel yüregini hep böyle güzel kılsın bebegini sana saglikla bagislasin insaallah bilemeyiz rabbim bizim icin neler dusunuyor sana tavsiyem kehf suresinde musa as ile hızır as .ın kıssası var onu oku azıcık icin ferahlasın bir de bol bol inşirah suresi ben de bunaldıgımda okuyorum coook faydasını gördüm simdiye kadarKızlar günaydın ;
Hiç uyuyamadım. Dün heyette o kadar çok insanla konuştum ki. Bir kadınla sohbet ettim yaşı da vardı , heyetten bir çıktı ağlıyor hüngür hüngür bebeğinin kalbi Durmuş hemen alacaklarda , kadın yüzüme bir baktı ağlamaklı. Unutamıyorum , rüyalarıma giriyor kadını her düşündükçe ağlıyorum, psikolojim bozuldu. Eşim gece sürekli bana sarıldı öptü. Unutamıyorum kadını eşi de ağlıyordu. Rabbim yardımcı olsun , kadınla da o kadar güzel sohbet ettik ki. Heyetten bir çıktı ağlıyor. Bir kadın daha vardı cvs yaptırırken doktorla tartıştı , ikizlere hamile 5 aylık 1 bebeği ölmüş diğer bebeği de zehirliyormuş o yüzden bebeği almak istiyor doktorlar, kadın sağlam bebeğimi de alacaksınız diyor, her yerden kovuluyoruz diyor . Eşimin bunları gördükçe gözleri doldu, umut yok çocuğunuzda diyenler. Rabbim sana sığınırım. Gözlerimi kapatamıyorum , aklımdan gitmiyorlar. Eşimde evde yok bende işten izin aldım dinleniyorum . Yüreğim sıkışıyor. Size yazdıkça ağlıyorum. Ne olur şükredin, bol bol şükredin. Görseniz bu acıları dayanamazsınız. Sanırım doğumdan sonra psikologa gideceğim , dayanamıyorum.
kesinlikle aynı düşünüyorum canım..hani 2000-2500 olsa bi yolu var yani..devlette çalışan hemşire arkdaşlarım var özelden daha iyi diyorlar ameliyathaneler için doktorlar için ama içimiz rahat etmiyor işte....bikaç doktor ismi aldım bakalım şimdilik ...O zmn inanki değmez cnm çünkü bakma 6000 dediğine ona bi sürü ek şeyler ekliyolarmış doğumdan sora ıvır zıvır 7 7,5 fln olur o bian önce yeni bi doktor ve hastane arayışına gir bence millet bedavaya doğuruyo devlette pis olmasalar içim rahat edicek olsa bir dk düşünmem boşuna mı sgk ödenio maaşlarımızdan kesilio onca para
ağzına sağlık chek ben dicektim aynısını...şuan başkalarının acısını düşünüp kendi bebeğinide üzüyor zaten hassas dönem hormonlar tavan
Canım şu an başkasının acısını düşünme, kendini o kadının yerine koyma,
Sen kendini, bebeğini düşün belki biraz bencillik ama olsun, bebeğin hissediyor senin ağladını üzüldüğünü
O da üzülür annesi
İnşallah geçip gidecek bu günler doğduktan sonra ay ne günlerdi ya diyip hatırlayacağız bu günleri
ben almadım..alırmıyım bilmiyorum ..çok gereklmi acaba..bilgisi olanlar ???yan yatış yastığı alan yada almayı düşünen varmı? ben alıp almamakta kararsız kaldım
:)))) normalde sadece bikaç hastanenin ameliyat hanesini kullanıyormuş...acaba dedim çalıştığı hemşireyi işte anestezi uzmanını vs. tüm ekibidemi dışardan getiriyor ..hiç sanmıyorum hastanenin herşeyini kullanıyordur..eline 4000 kalmıyorsa bende bişey bilmiyorum...Resmen kendini acindirmis. Bununla ilgili bişey anlatmak istiyorum. Bir gün ameliyatı bir hasta hastaneden çıkış işlemlerini yaptırırken annemden de birseyler istiyor. Sonra hastaneden eve götürmek için ilaç enjektör vs istiyor. Annemde olmaz diyor. O zaman onu yap bunu yap o da olmaz. Adam da bir bağırıyor Ohhh paraları yerken iyi diye. Annem dönüp ne demek istediğini soruyor. Doktor dan Para aldın ya diyor. Meğer doktor ameliyat etmeden önce hasta ile anlasmis para konusunda o da çok yüksek demiş. Ama olur mu bak burdaki hemsirelere vericem ameliyatina giren diğer doktor a ona buna vericem bana hiç kalmicak bile demiş. Bu doktor da ona benzemis şimdi :)
Allah yardımcınız olsun canım bütün dualarimiz seninle inşallah rabbim bu zor sinavinizdan hayırla sabırla cikmanizi nasip etsin kötü dusunmemeye çalış herşey güzel olacak inşallahKızlar günaydın ;
Hiç uyuyamadım. Dün heyette o kadar çok insanla konuştum ki. Bir kadınla sohbet ettim yaşı da vardı , heyetten bir çıktı ağlıyor hüngür hüngür bebeğinin kalbi Durmuş hemen alacaklarda , kadın yüzüme bir baktı ağlamaklı. Unutamıyorum , rüyalarıma giriyor kadını her düşündükçe ağlıyorum, psikolojim bozuldu. Eşim gece sürekli bana sarıldı öptü. Unutamıyorum kadını eşi de ağlıyordu. Rabbim yardımcı olsun , kadınla da o kadar güzel sohbet ettik ki. Heyetten bir çıktı ağlıyor. Bir kadın daha vardı cvs yaptırırken doktorla tartıştı , ikizlere hamile 5 aylık 1 bebeği ölmüş diğer bebeği de zehirliyormuş o yüzden bebeği almak istiyor doktorlar, kadın sağlam bebeğimi de alacaksınız diyor, her yerden kovuluyoruz diyor . Eşimin bunları gördükçe gözleri doldu, umut yok çocuğunuzda diyenler. Rabbim sana sığınırım. Gözlerimi kapatamıyorum , aklımdan gitmiyorlar. Eşimde evde yok bende işten izin aldım dinleniyorum . Yüreğim sıkışıyor. Size yazdıkça ağlıyorum. Ne olur şükredin, bol bol şükredin. Görseniz bu acıları dayanamazsınız. Sanırım doğumdan sonra psikologa gideceğim , dayanamıyorum.
Bence daha fazla bile kalır o hastanenin herşeyini bedava kullanıyordur o. Mutlaka anlaştığı işini yapan birileri vardır. Elinde bişey kalmicaksa neden o kadar zahmet e giriyor eline para kalacağı yere gider değil mi ?:)))) normalde sadece bikaç hastanenin ameliyat hanesini kullanıyormuş...acaba dedim çalıştığı hemşireyi işte anestezi uzmanını vs. tüm ekibidemi dışardan getiriyor ..hiç sanmıyorum hastanenin herşeyini kullanıyordur..eline 4000 kalmıyorsa bende bişey bilmiyorum...
aynen..zaten yaptığı hastanede doğum fiyat 750 liraymış...bakalım inşş bundan sonrası hayırlı olur benim için. bir iki defa daha gidicem aynı zamanda yeni doktorada başlıcam o arada.Bence daha fazla bile kalır o hastanenin herşeyini bedava kullanıyordur o. Mutlaka anlaştığı işini yapan birileri vardır. Elinde bişey kalmicaksa neden o kadar zahmet e giriyor eline para kalacağı yere gider değil mi ?
Hoşbulduk canım :)mrb ..hoşgeldin canım
Ben aldım canım.yan yatış yastığı alan yada almayı düşünen varmı? ben alıp almamakta kararsız kaldım
Amin canim.kızlar yasinlerin duası yapıldı.Allah kabul etsin..bebeklerimize ve bizlere sağlık sıhhat versin hayırlı doğumlar nasip etsin inş amin..birer fatiha alalım
Canım benim çok üzüldüm şimdi duyunca. Unutamıyorum özlem kadının bana bakışını. Allah sizin yardımcınız olsun ne büyük acı. Rabbim bu evladını sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah .
Kızlar günaydın ;
yan yatış yastığı alan yada almayı düşünen varmı? ben alıp almamakta kararsız kaldım
:)))) normalde sadece bikaç hastanenin ameliyat hanesini kullanıyormuş...acaba dedim çalıştığı hemşireyi işte anestezi uzmanını vs. tüm ekibidemi dışardan getiriyor ..hiç sanmıyorum hastanenin herşeyini kullanıyordur..eline 4000 kalmıyorsa bende bişey bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?