Canım benim çok sevindim . İnşallah bizimki de temiz çıkar.9 Temmuz'da bende heyetteyim. Sanırım doğuma kadar heyete gideceğim. Haberleşelim mutlaka.
Allah iyi insanlarla karsilastirsin. Bazen düşünüyorum çok mu abartiyoruz çok mu üstüne düşüyoruz diye. Bir akrabamiz ilk bebeği doğana kadar bir o doktor bir bu doktor gezdi hiç ozele gitmedi. Doğum zamanı geldi halen bir doktoru yoktu bebek geldi gelecek dogurmak için yine öyle gezdi aklım şaştı en son gitti Samatya devlet hastanesinde doğurdu ki evi beylikdüzü nde. Allah işimizi rast getirsin valla başka ne diym :)aynen..zaten yaptığı hastanede doğum fiyat 750 liraymış...bakalım inşş bundan sonrası hayırlı olur benim için. bir iki defa daha gidicem aynı zamanda yeni doktorada başlıcam o arada.
Kızlar günaydın ;
Hiç uyuyamadım. Dün heyette o kadar çok insanla konuştum ki. Bir kadınla sohbet ettim yaşı da vardı , heyetten bir çıktı ağlıyor hüngür hüngür bebeğinin kalbi Durmuş hemen alacaklarda , kadın yüzüme bir baktı ağlamaklı. Unutamıyorum , rüyalarıma giriyor kadını her düşündükçe ağlıyorum, psikolojim bozuldu. Eşim gece sürekli bana sarıldı öptü. Unutamıyorum kadını eşi de ağlıyordu. Rabbim yardımcı olsun , kadınla da o kadar güzel sohbet ettik ki. Heyetten bir çıktı ağlıyor. Bir kadın daha vardı cvs yaptırırken doktorla tartıştı , ikizlere hamile 5 aylık 1 bebeği ölmüş diğer bebeği de zehirliyormuş o yüzden bebeği almak istiyor doktorlar, kadın sağlam bebeğimi de alacaksınız diyor, her yerden kovuluyoruz diyor . Eşimin bunları gördükçe gözleri doldu, umut yok çocuğunuzda diyenler. Rabbim sana sığınırım. Gözlerimi kapatamıyorum , aklımdan gitmiyorlar. Eşimde evde yok bende işten izin aldım dinleniyorum . Yüreğim sıkışıyor. Size yazdıkça ağlıyorum. Ne olur şükredin, bol bol şükredin. Görseniz bu acıları dayanamazsınız. Sanırım doğumdan sonra psikologa gideceğim , dayanamıyorum.
aynen..zaten yaptığı hastanede doğum fiyat 750 liraymış...bakalım inşş bundan sonrası hayırlı olur benim için. bir iki defa daha gidicem aynı zamanda yeni doktorada başlıcam o arada.
ne güzel yazmıssın..agzına sağlıkBence hepimiz şükredelim sen de artık üzme kendini. Bak işte içindeki o meleğin kalbi attıkça ümit var demektir. Ama o minnacık kalbi durursa işte o zaman duruyor herşey.. Almasalar bu kadar erken doğmasa belki gene yaşar diyorsun kafanın bi köşesi hep kalbi orda çalışmadı mı belki gene atar diyor. Doğduğunda bile belki yaşıyordur diye bakıyorsun. Ama hepsi düşünce işte olacak şey değil o an doğmasa seni de öldürecek ama onu bırakmak istemiyorsun kabullenemiyorsun.. Ben dualarıma inanıyorum. Hep aklımda bi hadis var "Allah bir kulun dua etmesine izin vermişse, mutlaka kabulünü de murad etmiştir". Sen de o minik kalp attıkça dualara inanmalısın belma :) rabbime güveniyorum bu zamana geldik inşallah sonunu da güzel kılacak.
ya normalde geçen haftalarda demişti işte fiyat fazla gelirse size doktor arkadaşlarımdan önerebilirim diye baya hoşumada gitmişti..ama çarşamba gittiğimde işte dağıtacam dağıtacam kalanını ben alacam senin gibi riskli gebelerimde şöyle şöyle falan demesi tepemi attırdı..risk dediği de kullandığım kan sulandırıcı ilaç dünya kadar tanıdığım var iğne olup normal doktorla doğum yapanBak benim doktorum da koskoca istanbulda sadece 2 hastane ile çalışıyor. Ama ekibini falan kendi getirmiyor, o hastanenin ekibinden kullanıyor. Geçen yattığımda da onun doğum yaptıdığı hastanelerdendi. Ekip hastanenin ekibi ama sürekli iletişim halinde olduğu hemşireler ilgilendi benimle. Başka hemşireler gelmedi. Bildiğim tüm doktor tanıdıklarım da ameliyatlarında böyle yapıyor. Baya açgözmüş senin doktorun misk ya
Benimde bebegimin kalbi durmustu evlendigim günü unuturum belki ama doktorun bebeginizin kalbi durmus dedigini unutamam o hastane koridorunda yürüyüşümü kader işte ben kürtaj olmak için oturdum doğum yerine yan odada olan kadinda doğum yaptı ikimizde çıktık o bebegiyle ben tekevlat acısı çok büyük Rabbim kimseye yasatmasn bol bol dua edelim snde kendini üzme canm anne zehirlenmeden alınmış ona şükür başka diyebiliriz ki
naz naz nereye kadar dedim kendime..annemde dedi kızım herkes senin gibi değilmi ne bukadar abartıyorsun..komşunun gelini kız arada bir gitti doktora ensonda gece devlete gitmiş ebeler doğum ettirmiş..amin inşşAllah iyi insanlarla karsilastirsin. Bazen düşünüyorum çok mu abartiyoruz çok mu üstüne düşüyoruz diye. Bir akrabamiz ilk bebeği doğana kadar bir o doktor bir bu doktor gezdi hiç ozele gitmedi. Doğum zamanı geldi halen bir doktoru yoktu bebek geldi gelecek dogurmak için yine öyle gezdi aklım şaştı en son gitti Samatya devlet hastanesinde doğurdu ki evi beylikdüzü nde. Allah işimizi rast getirsin valla başka ne diym :)
eşimin iş arkadaşı benim doktora gidiyormuş oda doğuma yakın değiştirmiş..baya övdü doktorunu sanırım ona başlıcam muhtemelen haftaya falan başlarım nasipseBian önce başlaman lazım cnm haberin olsun ben mecburiyetten doktorumu değiştirmek zorunda kaldım hastaneden ayrıldığından dolayı ve fiyatlardan ötürü bi çok hastane kabul etmedi doktorun takipli hastası değilseniz doğuma kabul etmiyoruz devlete yönlendiriyoruz dediler acil sancı durumlarında geçen hafta ilk defa gittim bütün tahlil rapor döküm ne varsa istedi hatta bu hafta tekrar çağırdı sanırım muayene çok görünsün die doğuma kadar
Valla öyle bir doktor değil ki aman onu yeme bunu içme diye diye çok kasiyoruz kendimizi. Ilk gittiğim hastane de bir kadın vardı tabi ki tasvip etmiyorum ayy eltim sigara içti doktorun dediği hicbirseyi yapmadı Ben Yaptım onun çocuğu sağlıklı benim ki hep hasta hep hasta diyo. Eşime yada anneme bişey söylesem artık dinlemiyorlar bile :)naz naz nereye kadar dedim kendime..annemde dedi kızım herkes senin gibi değilmi ne bukadar abartıyorsun..komşunun gelini kız arada bir gitti doktora ensonda gece devlete gitmiş ebeler doğum ettirmiş..amin inşş
Kızlar günaydın ;
Hiç uyuyamadım. Dün heyette o kadar çok insanla konuştum ki. Bir kadınla sohbet ettim yaşı da vardı , heyetten bir çıktı ağlıyor hüngür hüngür bebeğinin kalbi Durmuş hemen alacaklarda , kadın yüzüme bir baktı ağlamaklı. Unutamıyorum , rüyalarıma giriyor kadını her düşündükçe ağlıyorum, psikolojim bozuldu. Eşim gece sürekli bana sarıldı öptü. Unutamıyorum kadını eşi de ağlıyordu. Rabbim yardımcı olsun , kadınla da o kadar güzel sohbet ettik ki. Heyetten bir çıktı ağlıyor. Bir kadın daha vardı cvs yaptırırken doktorla tartıştı , ikizlere hamile 5 aylık 1 bebeği ölmüş diğer bebeği de zehirliyormuş o yüzden bebeği almak istiyor doktorlar, kadın sağlam bebeğimi de alacaksınız diyor, her yerden kovuluyoruz diyor . Eşimin bunları gördükçe gözleri doldu, umut yok çocuğunuzda diyenler. Rabbim sana sığınırım. Gözlerimi kapatamıyorum , aklımdan gitmiyorlar. Eşimde evde yok bende işten izin aldım dinleniyorum . Yüreğim sıkışıyor. Size yazdıkça ağlıyorum. Ne olur şükredin, bol bol şükredin. Görseniz bu acıları dayanamazsınız. Sanırım doğumdan sonra psikologa gideceğim , dayanamıyorum.
Kızlar günaydın ;
canım kesinlikle kalıyordur o kadar para...benim doktorun asistanı 5.500 dr. kendisi alıyor diye net bir şekilde söyledi hastane ücretini de ayrı alıyorlar...:)))) normalde sadece bikaç hastanenin ameliyat hanesini kullanıyormuş...acaba dedim çalıştığı hemşireyi işte anestezi uzmanını vs. tüm ekibidemi dışardan getiriyor ..hiç sanmıyorum hastanenin herşeyini kullanıyordur..eline 4000 kalmıyorsa bende bişey bilmiyorum...
Kizlar bebek arabasi konusunda cok cok kararsixim kafayi yemek uzereyim diyebilirim simdiye kadar hep kraft aura travel sistem dusunuyordum hatta yarin almaya gidecektik bugun tekrar bi incelefim biraz hantal geldi ya yarina kadar bi model begenmem lazim siz aldiniz mi hangi modelleri onerirsiniz fiyat olarak da 600, 700 civari dusunuyorum.
canım aynı durum bende de geçerli, çok mu abartıyorum diye düşünüyorum ama su puset ve bebek arabası çok kararsızımKizlar bebek arabasi konusunda cok cok kararsixim kafayi yemek uzereyim diyebilirim simdiye kadar hep kraft aura travel sistem dusunuyordum hatta yarin almaya gidecektik bugun tekrar bi incelefim biraz hantal geldi ya yarina kadar bi model begenmem lazim siz aldiniz mi hangi modelleri onerirsiniz fiyat olarak da 600, 700 civari dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?