2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım benim çok sevindim . İnşallah bizimki de temiz çıkar.9 Temmuz'da bende heyetteyim. Sanırım doğuma kadar heyete gideceğim. Haberleşelim mutlaka.

Inşallah canim cikar Allahin izniyle. Bize 2 temmuz dediler heyet icin inşallah normal gider herşey. Haberleselim canim bi de ben yeni doktor hastane arayisindayim öğrenmeden onceki doktoruma gitmedim sonradan hic. Simdi de dogduktan sonra bu konuda yardim edip oglumu beslemede yardim edebilecek deneyimli calisanlarin oldugu bir hastane arayacagim. Bulursam tabi

aynen..zaten yaptığı hastanede doğum fiyat 750 liraymış...bakalım inşş bundan sonrası hayırlı olur benim için. bir iki defa daha gidicem aynı zamanda yeni doktorada başlıcam o arada.
Allah iyi insanlarla karsilastirsin. Bazen düşünüyorum çok mu abartiyoruz çok mu üstüne düşüyoruz diye. Bir akrabamiz ilk bebeği doğana kadar bir o doktor bir bu doktor gezdi hiç ozele gitmedi. Doğum zamanı geldi halen bir doktoru yoktu bebek geldi gelecek dogurmak için yine öyle gezdi aklım şaştı en son gitti Samatya devlet hastanesinde doğurdu ki evi beylikdüzü nde. Allah işimizi rast getirsin valla başka ne diym :)

Su an yazdiklarini o kadar iyi anliyorum ki onceki gun hastaneye gidene kadar test sonuclari icin ufak da olsa bir gerginlik vardi ama çok şükür toparlanmistim da gayet iyiydim oglusumla. Oraya gittik geldik benim kafa yine gitti ruh gibi oldum aglayasim geliyor benim de surekli. Aglayip kötu seyler düşünüp gunaha da girmek istemiyorum ama seni cok iyi anliyorum. Allah sabir versin o annelere

aynen..zaten yaptığı hastanede doğum fiyat 750 liraymış...bakalım inşş bundan sonrası hayırlı olur benim için. bir iki defa daha gidicem aynı zamanda yeni doktorada başlıcam o arada.

Bian önce başlaman lazım cnm haberin olsun ben mecburiyetten doktorumu değiştirmek zorunda kaldım hastaneden ayrıldığından dolayı ve fiyatlardan ötürü bi çok hastane kabul etmedi doktorun takipli hastası değilseniz doğuma kabul etmiyoruz devlete yönlendiriyoruz dediler acil sancı durumlarında geçen hafta ilk defa gittim bütün tahlil rapor döküm ne varsa istedi hatta bu hafta tekrar çağırdı sanırım muayene çok görünsün die doğuma kadar

ne güzel yazmıssın..agzına sağlık

ya normalde geçen haftalarda demişti işte fiyat fazla gelirse size doktor arkadaşlarımdan önerebilirim diye baya hoşumada gitmişti..ama çarşamba gittiğimde işte dağıtacam dağıtacam kalanını ben alacam senin gibi riskli gebelerimde şöyle şöyle falan demesi tepemi attırdı..risk dediği de kullandığım kan sulandırıcı ilaç dünya kadar tanıdığım var iğne olup normal doktorla doğum yapan

Cok gecmis olsun Allah bir daha yasatmasin

naz naz nereye kadar dedim kendime..annemde dedi kızım herkes senin gibi değilmi ne bukadar abartıyorsun..komşunun gelini kız arada bir gitti doktora ensonda gece devlete gitmiş ebeler doğum ettirmiş..amin inşş

eşimin iş arkadaşı benim doktora gidiyormuş oda doğuma yakın değiştirmiş..baya övdü doktorunu sanırım ona başlıcam muhtemelen haftaya falan başlarım nasipse

naz naz nereye kadar dedim kendime..annemde dedi kızım herkes senin gibi değilmi ne bukadar abartıyorsun..komşunun gelini kız arada bir gitti doktora ensonda gece devlete gitmiş ebeler doğum ettirmiş..amin inşş
Valla öyle bir doktor değil ki aman onu yeme bunu içme diye diye çok kasiyoruz kendimizi. Ilk gittiğim hastane de bir kadın vardı tabi ki tasvip etmiyorum ayy eltim sigara içti doktorun dediği hicbirseyi yapmadı Ben Yaptım onun çocuğu sağlıklı benim ki hep hasta hep hasta diyo. Eşime yada anneme bişey söylesem artık dinlemiyorlar bile :)

canım benim diğer mesajlarını da okudum. Rabbim den o anları hafızandan silmesini diliyorum. Lütfen meleğini düşün. bu dünyada her an kötü şeyler olabiliyor. ama tanıdık birinin başına geliyor ama bizim. inşallah meleğin önce Allahın izniyle son senin güçlü duruşunla sağlıkla dünyaya gelecek. madem annesi ufak tefek kuzu da annesine çekmiş olamaz mı :) elma ağacının dibine armut düşer mi :) artık güzel düşün artık pozitif ol. zaten olmaya gayret ediyosun ama bir tık daha gayret et. heyete girceğin zaman tanıştığın insanlar orda kaldı sen unutmak zorundasın. Rabbim herkesin yar ve yardımcısı bunu biliyosun. artık gül yüzünüz gülsün.

Canım benim, hiç üzülme o anneler için. Allah onlara sabrını da veriyor merak etme. Kaldı ki onların evlatları o kadar hayırlı evlatlarki cenneti müjdeliyorlar annelerine, şefaatçi olacaklar inşallah. Seçilmiş anneler, herkese nasip olmaz. Şimdi acı çekiyorlar, çekecekler de bir ömür ama olsun fani dünya 3 günlük değil mi? Ebedi hayatta hep kucağında olacak yavrusu düşünsene.. Tevkkül ettikten sonra gerçekleri görüyor gözün canım. Zor elbet, zor bir sınav ama dayanılıyor canım, hasretle yanıyorsun sadece..
Allah yardım edecek onlara, sen hiç kendini de karnındaki bebeğini de üzme annesi.. Bak senin sonuçlar da hep iyi çıkıyor, minik kuzun sağsalim gelecek zamanında inşallah. Öpüyorum.

Hayırlı cumalar..

canım kesinlikle kalıyordur o kadar para...benim doktorun asistanı 5.500 dr. kendisi alıyor diye net bir şekilde söyledi hastane ücretini de ayrı alıyorlar...

hayırlı cumalar kızlar Rabbim okuduğumuz yasinleri kabul etsin inşallah...herkes iyidir insallah...
bayadır giremedim okullar kapanınca son 1 haftadır evi temizledik anca bitti şükür...
bu arada karnım sürekli sert diye dert yanıyordum dahiliyeye gittim safra kesemde yoğun miktarda çamur varmış doğumdan sonra tedavi olmam gerekiyor su an için de yağlı gıdalar yumurta kızartma vs.den uzak durmam gerekiiyormuş...bu çamur olayını ilk defa duydum etrafınızda geebelikte safra çamuru olan duydunuz mu?

Kizlar bebek arabasi konusunda cok cok kararsixim kafayi yemek uzereyim diyebilirim simdiye kadar hep kraft aura travel sistem dusunuyordum hatta yarin almaya gidecektik bugun tekrar bi incelefim biraz hantal geldi ya yarina kadar bi model begenmem lazim siz aldiniz mi hangi modelleri onerirsiniz fiyat olarak da 600, 700 civari dusunuyorum.

Kizlar bebek arabasi konusunda cok cok kararsixim kafayi yemek uzereyim diyebilirim simdiye kadar hep kraft aura travel sistem dusunuyordum hatta yarin almaya gidecektik bugun tekrar bi incelefim biraz hantal geldi ya yarina kadar bi model begenmem lazim siz aldiniz mi hangi modelleri onerirsiniz fiyat olarak da 600, 700 civari dusunuyorum.

bende çok araştırmıştım canım , doğrumu yaptım bilmiyorum onu kullanınca anlayacağız ama. Casual Cadillac Air aldım , Travel set olarak.

Cumleten hayırlı cumalar..merak ettim de oruç tutabilen varmı? ben tutuyorum çok şükür hersey yolunda gidiyor ama doktorumla hiç konusmadim.bu aylarda tutmanın bebek açısından bi sorun olurmu acaba aklımda hep bebeğim var.bi bilgisi olan var mı?

canım aynı durum bende de geçerli, çok mu abartıyorum diye düşünüyorum ama su puset ve bebek arabası çok kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…