2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ben tutmuyorum canım ama bu çok önemli bi şey sonuçta mutlaka biran önce doktoruna sormalısın. açlıkta susuzlukta bebek için önemli olablir hele ki 14 saat gibi bi süreden bahsediyoruz. mutlaka danış

Ben çarşamba günü konuştum herkesin yapısı farklı bu konuda bişey diyemem ama kendim için sordum onermedi çünkü bebeğin suya ihtiyacı var dedi günlerde çok uzun hiç birakmadm bu zamana kadar ama bebeğim için napaym sonra tutucam tutmana bişey diyemem ama sıcak günlerde bebeğini zorlama derim kazası var çok şükür

sağol cnm çok tşk ederim içimi rahatlattın

Canım doktoruna sormadan keşke tutmasaydın
Az buz bi zaman değil aç ve susuz kaldığın süre bir de sıcak var
Orucun kazası var, kolaylık sağlanmış emzirenlere ve hamilelere
Ama şu an bebeğinde bi sorun oluşursa onun telafisi yok

ben e-bebekten aldım canım Joie Aire Luxx Travel Sistem şimdi indirimde 500 tl hafifliğini sürüşünü yıkanabilir tekstil ürünlerini beğendim. Bir bak istersen. hatta olduğun şehirde ebebek mağzası varsa git dene derim.

Canim ben tutuyorum sekerim sinirdaydi cok iyi geldi yurt disinda yasiyorum doktorum sekerin olmasaydi dene derdim sana burakirdim diyabete iyi gelmez dedi ama iyi gidiyo simdilik orucumu acinca su ihtiyacimi fazlasiyla aliyorum suanda bir sorun yok normalde cok susardim oructa ama simdi oyle bir sorunda yok normalden daha iyi dayanabiliyorum bu gidisle seker pesimi burakacak gibi :)

aklıma bısı takıldı ...ben bugunlerde vividentın cıleklı sakızlarına dadandımben cıgnedıkce bebiş hareketlenıyorsonuçta tatlandırıcı falan var zararı olurmu kı acep

aklıma bısı takıldı ...ben bugunlerde vividentın cıleklı sakızlarına dadandımben cıgnedıkce bebiş hareketlenıyorsonuçta tatlandırıcı falan var zararı olurmu kı acep
allahım bu bebişlerde neye sevineceğini hareketleneceğini şaşırıyor:)çok çiğnemiyosan zararı yk bence ya ona kalırsan yediğimiz herşeyde hormon tatlandırıcı birsürü zararlı şey var

Konuyla baya alakasız olacak ama
Dün yemek yaparken yağla salça kavurmuştum gözüme salça çok geldi küçük saklama kabına bir kısmını almıştım
Onu dolaba koymayı unutup dışarıda unutmuşum salça bozulmuş mudur
Yemek yapsam bir şey olur mu onunla

canım dün kontrolüm vardı ısrarla oruç tutma ve sık sık yemek ye dedi doktorum.son aylar bebeğin en çok kilo aldığı aylar çünki.

hafif kokla istersen havalar sıcaksa sizin orda ekşime yapmış olabilir

ben dışarda unuttum seylerı dırekt cope atıyorum
bısey olmasa bıle psıkolojıkmen zehırlenırım kesın

Joie den memnun musunuz? Joie yada soo baby düşünüyorum. Aslında doğumdan sonra da bir süre ailemin yanında kalicam 40 I ni çıkarıp geleyim diyorum. E malum kış araba çok gerekli olur mu ? Yaza doğru alsam arabayi diyorum ama siz daha tecrubelisiniz hatırladığım kadarıyla ? Ne onerirsiniz

ben dışarda unuttum seylerı dırekt cope atıyorum
bısey olmasa bıle psıkolojıkmen zehırlenırım kesın

Bende normalde dışarıda bıraktıklarımı atarım
Ama salça zaten dışarıda satılıyor diye koydum yemeğe bu seferlik

canım aynı durum bende de geçerli, çok mu abartıyorum diye düşünüyorum ama su puset ve bebek arabası çok kararsızım
Kafayi yedim arabayla canim ya cok zor gercekten sende bir an once almaya xalis bence su gumruk vergisine gelen zamdan dolayi butun ithal urunlere % 25-% 80 arasinda zam gelicek hatta coguna geldi bile bende 2 hafta sonra alicaktim baktim cogu magaza zamlari yansitmis urunlere yarin araba ve besig7 alicam

canım ben de en çok chicco lite way travel sistemi beğendim ama eşim beğenmiyor. bakalım birazdan konuşcam tekrar.

Tekrar Merhaba :)
Bende alianzla görüştüm ama bana ilk yıl poliçe nasılsa ikinci aynısı yapılacak dediler.İlk yıl düşük gösterip ikinci yıl primi yükseltmek en mantıklısı ama olumsuz cevap verdiler bana :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…