ben tutmuyorum canım ama bu çok önemli bi şey sonuçta mutlaka biran önce doktoruna sormalısın. açlıkta susuzlukta bebek için önemli olablir hele ki 14 saat gibi bi süreden bahsediyoruz. mutlaka danışCumleten hayırlı cumalar..merak ettim de oruç tutabilen varmı? ben tutuyorum çok şükür hersey yolunda gidiyor ama doktorumla hiç konusmadim.bu aylarda tutmanın bebek açısından bi sorun olurmu acaba aklımda hep bebeğim var.bi bilgisi olan var mı?
Cumleten hayırlı cumalar..merak ettim de oruç tutabilen varmı? ben tutuyorum çok şükür hersey yolunda gidiyor ama doktorumla hiç konusmadim.bu aylarda tutmanın bebek açısından bi sorun olurmu acaba aklımda hep bebeğim var.bi bilgisi olan var mı?
g.olsun cnm olumsuz düşünme uyuşmalar doğum sonrası normale dönüyor kızımda bende yaşadım hatta o kadar yoğundu ki kalpten şüphelenip ona bile baktırmıştı dr doğum sonrası geçti şükür.. sende de geçecektir eminim..
Cumleten hayırlı cumalar..merak ettim de oruç tutabilen varmı? ben tutuyorum çok şükür hersey yolunda gidiyor ama doktorumla hiç konusmadim.bu aylarda tutmanın bebek açısından bi sorun olurmu acaba aklımda hep bebeğim var.bi bilgisi olan var mı?
ben e-bebekten aldım canım Joie Aire Luxx Travel Sistem şimdi indirimde 500 tl hafifliğini sürüşünü yıkanabilir tekstil ürünlerini beğendim. Bir bak istersen. hatta olduğun şehirde ebebek mağzası varsa git dene derim.Kizlar bebek arabasi konusunda cok cok kararsixim kafayi yemek uzereyim diyebilirim simdiye kadar hep kraft aura travel sistem dusunuyordum hatta yarin almaya gidecektik bugun tekrar bi incelefim biraz hantal geldi ya yarina kadar bi model begenmem lazim siz aldiniz mi hangi modelleri onerirsiniz fiyat olarak da 600, 700 civari dusunuyorum.
Canim ben tutuyorum sekerim sinirdaydi cok iyi geldi yurt disinda yasiyorum doktorum sekerin olmasaydi dene derdim sana burakirdim diyabete iyi gelmez dedi ama iyi gidiyo simdilik orucumu acinca su ihtiyacimi fazlasiyla aliyorum suanda bir sorun yok normalde cok susardim oructa ama simdi oyle bir sorunda yok normalden daha iyi dayanabiliyorum bu gidisle seker pesimi burakacak gibi :)Cumleten hayırlı cumalar..merak ettim de oruç tutabilen varmı? ben tutuyorum çok şükür hersey yolunda gidiyor ama doktorumla hiç konusmadim.bu aylarda tutmanın bebek açısından bi sorun olurmu acaba aklımda hep bebeğim var.bi bilgisi olan var mı?
allahım bu bebişlerde neye sevineceğini hareketleneceğini şaşırıyor:)çok çiğnemiyosan zararı yk bence ya ona kalırsan yediğimiz herşeyde hormon tatlandırıcı birsürü zararlı şey varaklıma bısı takıldı ...ben bugunlerde vividentın cıleklı sakızlarına dadandımben cıgnedıkce bebiş hareketlenıyor sonuçta tatlandırıcı falan var zararı olurmu kı acep
canım dün kontrolüm vardı ısrarla oruç tutma ve sık sık yemek ye dedi doktorum.son aylar bebeğin en çok kilo aldığı aylar çünki.Cumleten hayırlı cumalar..merak ettim de oruç tutabilen varmı? ben tutuyorum çok şükür hersey yolunda gidiyor ama doktorumla hiç konusmadim.bu aylarda tutmanın bebek açısından bi sorun olurmu acaba aklımda hep bebeğim var.bi bilgisi olan var mı?
hafif kokla istersen havalar sıcaksa sizin orda ekşime yapmış olabilirKonuyla baya alakasız olacak ama
Dün yemek yaparken yağla salça kavurmuştum gözüme salça çok geldi küçük saklama kabına bir kısmını almıştım
Onu dolaba koymayı unutup dışarıda unutmuşum salça bozulmuş mudur
Yemek yapsam bir şey olur mu onunla
ben dışarda unuttum seylerı dırekt cope atıyorumKonuyla baya alakasız olacak ama
Dün yemek yaparken yağla salça kavurmuştum gözüme salça çok geldi küçük saklama kabına bir kısmını almıştım
Onu dolaba koymayı unutup dışarıda unutmuşum salça bozulmuş mudur
Yemek yapsam bir şey olur mu onunla
Joie den memnun musunuz? Joie yada soo baby düşünüyorum. Aslında doğumdan sonra da bir süre ailemin yanında kalicam 40 I ni çıkarıp geleyim diyorum. E malum kış araba çok gerekli olur mu ? Yaza doğru alsam arabayi diyorum ama siz daha tecrubelisiniz hatırladığım kadarıyla ? Ne onerirsinizben e-bebekten aldım canım Joie Aire Luxx Travel Sistem şimdi indirimde 500 tl hafifliğini sürüşünü yıkanabilir tekstil ürünlerini beğendim. Bir bak istersen. hatta olduğun şehirde ebebek mağzası varsa git dene derim.
hafif kokla istersen havalar sıcaksa sizin orda ekşime yapmış olabilir
ben dışarda unuttum seylerı dırekt cope atıyorum
bısey olmasa bıle psıkolojıkmen zehırlenırım kesın
Fiyati ne kadardi canimbende çok araştırmıştım canım , doğrumu yaptım bilmiyorum onu kullanınca anlayacağız ama. Casual Cadillac Air aldım , Travel set olarak.
Kafayi yedim arabayla canim ya cok zor gercekten sende bir an once almaya xalis bence su gumruk vergisine gelen zamdan dolayi butun ithal urunlere % 25-% 80 arasinda zam gelicek hatta coguna geldi bile bende 2 hafta sonra alicaktim baktim cogu magaza zamlari yansitmis urunlere yarin araba ve besig7 alicamcanım aynı durum bende de geçerli, çok mu abartıyorum diye düşünüyorum ama su puset ve bebek arabası çok kararsızım
canım ben de en çok chicco lite way travel sistemi beğendim ama eşim beğenmiyor. bakalım birazdan konuşcam tekrar.Kizlar bebek arabasi konusunda cok cok kararsixim kafayi yemek uzereyim diyebilirim simdiye kadar hep kraft aura travel sistem dusunuyordum hatta yarin almaya gidecektik bugun tekrar bi incelefim biraz hantal geldi ya yarina kadar bi model begenmem lazim siz aldiniz mi hangi modelleri onerirsiniz fiyat olarak da 600, 700 civari dusunuyorum.
Tekrar Merhaba :)Bnm allianz sigortam var ama aile planlaması teminatı için 1 yıllık aigortalı olup poliçeyi 2. Yıl için yenilemek gerekiyor.. Yani bu yaz sigorta yaptırırsan, haziran 2016dan sonraki doğumda sigortadan faydalanabiliyorsun ki aile planlaması poliçesi ilk yıl en az 1000 tl 2. Yıl 6500 tl oluyor.. Toplayınca o fiyata zaten nerdeyse acıbademde doğum yapılıyor..
Umarım faydalı olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?