2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bir ara bakmistim o modele e bebekte aslinda joie ve kraft arasindagidip geliyorum canim dedigin gibi hafifligi surusu felan cok iyiydi ama o zama travel degildi tek satiliyordu modelini tam hatirlayamadim ama ayni aire benziyordu. Yarin e bebege de giicem zaten csnim gordum indirimi insallah bir karsr verebilirim

canım ayak desteği varmı onun yoksa bebek ayakları aşagı salık mı oluyor?
ben ona dıkkat edıyorum ozellıkle
ayak desteği yok sanırım. ön Barı da yok ama Alıp takabiliyorsun. benim düşüncem de şu zaten kış bebeği kullanacağım yer alışveriş merkezi olacak. zaten yazın da yaşına girmiş olacak ve çocuk ağırlaşacak. bu araba baston ve çok hafif. sanırım 6.5 kg. bir de bizim en büyük kriterimiz arabamızın bagajı çok küçük olduğu ve arabayı en az bir sene daha kullanmak zorunda olduğumuz için az yer kaplayan bir araba Bakıyoruz. bakalım eşimle ortak paydada nasıl buluşacaz.

Mamas papas armadillo modeline baktınız mı? Ben başka bir araba aldım ama bu modeli de çok beğenmiştim. Ayak desteği sormuşsunuz bu modelde vardı mesela. Kapanınca baya küçük oluyordu. 700 küsürdü sanırım e bebekte indirimli fiyatı. Normalde 1000e yakın fiyatı. Kriterlerinizi bilemiyorum ama hoşuma giden bi modeldi ve çevremde kullanıp memnun kalan bi arkadaşım var :) isterseniz bakın :)

Teyzeleri bu da bnm oğluşumun arabası :) bugün üşenmedim, kutusundan çıkardım, kurdum, fotosunu çektim içinde gezdirdiğimiz zamanları da görürüz inş
Buarada ilk iki fotoda ana kucağı takılı, son fotoda kendi puseti takılı

Eklentiler

• image.webp
    72,7 KB · Görüntüleme: 285
  • image.webp
    71,8 KB · Görüntüleme: 268
  • image.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 261
çokk güzelll ...saglıklı guzel gunlerde kullanın canım
marka ve fıyat bılgısı alabılırmıyız?

Guzel bi modelmis canim e bebege gidicem yarin bakicam bu modele de

hayırlı olsun bende marka ve fıyatını ogrenebılır mıyım acaba

çokk güzelll ...saglıklı guzel gunlerde kullanın canım
marka ve fıyat bılgısı alabılırmıyız?
hayırlı olsun bende marka ve fıyatını ogrenebılır mıyım acaba

Çook teşekkürler arkAdaşlar :) araba stokke xplory ana kucağı stokke izi go 2si de jokerde var ama fiyAt diğer modellere göre biraz fazla ne yazık ki :/ jokerin web sitesinden bakabilirsiniz

ben tutmuyorum canım ama bu çok önemli bi şey sonuçta mutlaka biran önce doktoruna sormalısın. açlıkta susuzlukta bebek için önemli olablir hele ki 14 saat gibi bi süreden bahsediyoruz. mutlaka danış
Şeker yuklemesi 12 kadar sürmüştü ben bayilacaktim artık çok kötü oldum bebekte büyüyor o yüzden daha çok acikiyoruz

Hic bişe olmaz bence

Cevap yazan arkadaşlarım Çoklu Alıntı yapamadım ama çok teşekkürler ; bugün kontrolüm vardı Meğerse oğlum terse dönmüş o yüzden az hissedersin dedi Dr; başı yukarda rahime poposuyla oturmuş bu haftada başaşağı olması lazım dedi ama döner herhalde; bi sıkıntı yok çok şükür; ama 1 temmuzda tatile çıkıyorum bu tarihi biraz geç buldu yolculuk için illa istiyorsan git ama dedi ben tam onaylamıyorum sana kalmış dedi annemlerin yanına yazlığa gidecektim bayrama kadar 4 saatlik yola; bakalım artık bakıcam duruma göre biranönce git gel diyo; oğlum tüm kış yazı bekledi ona da kıyamıyorum iple çekiyor gitmeyi; bi karar veririz hayırlısıyla sağlık yerinde olsun da bunlar dert değil; herkese çok sevgiler sağlıklı tekmeler :)

Ateş ölçer alan var mı arkadaşlar ? önereceğiniz model/marka var mıdır ?
Ben braun temassız alırım diye düşünüyodum sonra medisana temassızla ilgili güzel yorumlar aldım hemde fiyatı daha uygun teknosada da kampanya vardı 89 tlye medisana temassız aldım. Birde klasik ateş ölçer aldım yeterli diye düşünüyorum

güle güle kullanın cnm..

Benim de ilk bebeğim ama ben joie den memnunum arkadaşım 6 aylık bebeği var kullanıyorlar çok hoşuma gittiği için aldım zaten. Kışın lazım olmaz diye düşünüyordum bende ama bir yere gidilecek dışarıda cafe gibi vs... bebeği uyutmak vs... için çok kullanışlı olduğunu gördüm. Birde bizim arabamız yok 1-1.5 seneden önce de alamıycaz belki arabamız olsaydı bebek arabasına ihtiyaç duymazdım ama dediğim gibi sosyal bir ortamda dışarıda bebeğinle katılmak için en konforlusu bence. Hem yürüyüşe falan da çıkarım bebeğimle yağmurluğu falan da var.

Kızlar bugün sabahtan beri belimde adet sancısı gibi kasılma var nefesim kesiliyor kasılma oldukça bu yalancı sancımı oluyor yada ne olabilir sabahtan beri geçmedi ne olabilr sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…