- 4 Eylül 2012
- 1.402
- 689
- 123
Evet böyle düşününce şart oluyor gerçi ben pek sanmıyorum pek sosyal olacağımı :) şu zamlar etiketlere yansimadan alırız inşallah :)Benim de ilk bebeğim ama ben joie den memnunum arkadaşım 6 aylık bebeği var kullanıyorlar çok hoşuma gittiği için aldım zaten. Kışın lazım olmaz diye düşünüyordum bende ama bir yere gidilecek dışarıda cafe gibi vs... bebeği uyutmak vs... için çok kullanışlı olduğunu gördüm. Birde bizim arabamız yok 1-1.5 seneden önce de alamıycaz belki arabamız olsaydı bebek arabasına ihtiyaç duymazdım ama dediğim gibi sosyal bir ortamda dışarıda bebeğinle katılmak için en konforlusu bence. Hem yürüyüşe falan da çıkarım bebeğimle yağmurluğu falan da var.
Cok tsk ederim canim benim aminsağlıkla kullanmak nasip olsun cnm çok şık
Evet canim bi de sicak hava ufle,esi bakteri falan acisindan iyi olmuyo dediler.... Suya antibakteriyel dogal bikac damla yag falan karistirmayi dusunuyorum. Bu arada o kadar yorgunum ki bugunlerde sizde de basladi mi yorgunluk, gerci demir seviyem dusmus ona da bagliyorum dun demir hapina basladim bugun az biraz aha iyiyim sanki.Slm kızlar mevzu buhar makinalarından açılmışken hemşire olan kuzenim bende şu an sorayım dedim bebeğe sırf odanın nem dengesi için alınan makinaları önermedi bunların hem oksijen tazeleyen hem kötü kokuları yok edenleri varmış alınacaksa ondan alınmalı en uygunu 300 tlden başlıyormuş diger ucuz yollu olanları alacağına kışın peteğin üstüne bir kase su koy aynı görevi görüyor dedi ilgilenen arkadaşlar boşuna para vermesin diye yazayım dedim..
Braun kulaktan canımBen braun temassız alırım diye düşünüyodum sonra medisana temassızla ilgili güzel yorumlar aldım hemde fiyatı daha uygun teknosada da kampanya vardı 89 tlye medisana temassız aldım. Birde klasik ateş ölçer aldım yeterli diye düşünüyorum
Canım Allah kabul etsin ; bugün Dr a gittim drum artık bebek ilk doğduğundaki gibi senden sık sık besleniyor o yüzden açkalma 2-3 saatte bir az ama sık ye dedi; tabi sen bilirsin ama druna danış canım bence vakit geçirmeden suyun da azalmasınCumleten hayırlı cumalar..merak ettim de oruç tutabilen varmı? ben tutuyorum çok şükür hersey yolunda gidiyor ama doktorumla hiç konusmadim.bu aylarda tutmanın bebek açısından bi sorun olurmu acaba aklımda hep bebeğim var.bi bilgisi olan var mı?
Kuzum dusuk derken erken dogumu kastettin degil mi? 20. Haftadan sonra bebisler dusmuyor tibben doguyolar. Haftan da riskli degil cok sukur. Ama tabi ne kadar gec gelirse o kadar iyi minigin. Hakkina hayirlisi olsun.Kızlar merhaba
Bugün heyetimiz vardı bebek hala 2 hafta geriden geliyor ama olumlu bakıyorlar. Yalnız acil cvs yaptırmak zorunda kaldım bebeğimin kordonundan Parça aldılar eve geçiyorum dinlenmem Lazım düşük tehlikem var. Benim iki Yasinim vardı bugün okuyacaktım her hafta okuyorum bu hafta okuyamayacağım benim yerime biri okuyabilir mi ? Bu haftalık birinden rica ediyorum @miskamber
Çok güzelmiş canım rengine de bayıldım sağlıkla kullanın inşTeyzeleri bu da bnm oğluşumun arabası :) bugün üşenmedim, kutusundan çıkardım, kurdum, fotosunu çektimiçinde gezdirdiğimiz zamanları da görürüz inş
Buarada ilk iki fotoda ana kucağı takılı, son fotoda kendi puseti takılı
Canım geçmediyse drunu arasan canım benimki de bugün yalancı sancıdan bahsetti ama dinlenince geçer uzun sürmez dediKızlar bugün sabahtan beri belimde adet sancısı gibi kasılma var nefesim kesiliyor kasılma oldukça bu yalancı sancımı oluyor yada ne olabilir sabahtan beri geçmedi ne olabilr sizce
Benim mutlaka gideceğim yerler olur zaten evde kalırsam depresyona girerim. Ama tabi zam gelmeden almak çok mantıklı olur sonuçta alacağız bir şekilde. Ben alalı 1,5-2 ay olduğundan zam kısmı aklıma gelmiyor açıkçası.Evet böyle düşününce şart oluyor gerçi ben pek sanmıyorum pek sosyal olacağımı :) şu zamlar etiketlere yansimadan alırız inşallah :)
Canım hiç duymadım çok geçmiş olsun; benim de karnım çok sert ilk hamileliğimde böyle değildi sanki druma da sormadım ama hep gergin; ağrın var mıydı canım , umarım basit bişeydir doğumdan sonra temizlenirhayırlı cumalar kızlar Rabbim okuduğumuz yasinleri kabul etsin inşallah...herkes iyidir insallah...
bayadır giremedim okullar kapanınca son 1 haftadır evi temizledik anca bitti şükür...
bu arada karnım sürekli sert diye dert yanıyordum dahiliyeye gittim safra kesemde yoğun miktarda çamur varmış doğumdan sonra tedavi olmam gerekiyor su an için de yağlı gıdalar yumurta kızartma vs.den uzak durmam gerekiiyormuş...bu çamur olayını ilk defa duydum etrafınızda geebelikte safra çamuru olan duydunuz mu?
Sağol canım cvp için Doktorum yurtdışına çıktı arayamıyorum da devam ederse acile gidicemCanım geçmediyse drunu arasan canım benimki de bugün yalancı sancıdan bahsetti ama dinlenince geçer uzun sürmez dedi
canim sadece karinda settlik vardi kadin dogum muayelerinde sikinti olmayinca dahiliyeye yonlendirdi, dahiliyede yapilan batin ultrasyonunda camur oldugu soylendi insallah sonradan gecer...bu arada ben de kizimi son zamanlarda dsha az hissediyordum senin muayene sonucunu okuyunca rahatladim...Canım hiç duymadım çok geçmiş olsun; benim de karnım çok sert ilk hamileliğimde böyle değildi sanki druma da sormadım ama hep gergin; ağrın var mıydı canım , umarım basit bişeydir doğumdan sonra temizlenir
Yasal sonlandirma suresi için o haftaları soyluyorlarmis ben yaptırmadım doktorum istemedi diye sonra bir uzmanla görüştüm o anlattı 30. Haftaya kadar net görüntü alabiliriz ama gebeligi sonlandiramazsin dediSelam eylül anneleri. Hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum. Hepimiz sağlıjla kucağımıza alalım bebişleri inş :)
Ben bugün 20+2 yim. Ayrıntılı ultrason için 6temmuzda gitmeyi düşünüyorum çünkü öğretmenim kpssye hazırlanıyorum. Günde 10saat çalışıyorum. Eğer 6temmuzda gidersem 22+6 oluyorum yada 23. Ayrıntılı ultrason için geç kalmış olur muyum diye soracaktım.
Biz daha yatak araba vs işlerine hiç girmedik her gün birseyler bakıp gösteriyorum sevgili babamiza ama bakarız alırız deyip duruyor zamlı almak daha hoşuna gidecek galiba :))Benim mutlaka gideceğim yerler olur zaten evde kalırsam depresyona girerim. Ama tabi zam gelmeden almak çok mantıklı olur sonuçta alacağız bir şekilde. Ben alalı 1,5-2 ay olduğundan zam kısmı aklıma gelmiyor açıkçası.
Bizim babamızda bakarız diyordu ama benim duygusallığıma dayanamadı galiba. Alamıycaz beşik diye ağlamışlığım var. Birde ben durmadım hiç sürekli beğendiklerimin linkleriyle facebook yağmuruna tutup sonra arıyordum gördün mü yolladıklarımı diye.Biz daha yatak araba vs işlerine hiç girmedik her gün birseyler bakıp gösteriyorum sevgili babamiza ama bakarız alırız deyip duruyor zamlı almak daha hoşuna gidecek galiba :))
Her gün yiyorum kafasının etini ama adam rahat ya. Birde zaten alsakta 2 ay annemin yanında olacağım için rahat sanırım bilemedim. Enin de sonunda alacaksın alalım işte diyorum acele etme diyor. Benim gitmemi bekliyor galiba ayrıntılı usg cd sini acamadik uğraş yap diyorum yok diyo kafayı yiceksin diye korkuyorum diyor :) bebisin renkli görüntüsünü basucuma koymustum sakladı her gün bakıp seviyorum elimden düşmüyor diye :) benden korkuyor galiba :)Bizim babamızda bakarız diyordu ama benim duygusallığıma dayanamadı galiba. Alamıycaz beşik diye ağlamışlığım var. Birde ben durmadım hiç sürekli beğendiklerimin linkleriyle facebook yağmuruna tutup sonra arıyordum gördün mü yolladıklarımı diye.
Renkli foto benimde baş ucumda çerçevedeHer gün yiyorum kafasının etini ama adam rahat ya. Birde zaten alsakta 2 ay annemin yanında olacağım için rahat sanırım bilemedim. Enin de sonunda alacaksın alalım işte diyorum acele etme diyor. Benim gitmemi bekliyor galiba ayrıntılı usg cd sini acamadik uğraş yap diyorum yok diyo kafayı yiceksin diye korkuyorum diyor :) bebisin renkli görüntüsünü basucuma koymustum sakladı her gün bakıp seviyorum elimden düşmüyor diye :) benden korkuyor galiba :)
Aslında hevesi çok tekmeler artık sertlesti ya birde dışarıdan da belli hemen gelir gelmez resmen muhabbet ediyor konuşuyor seviyor karnimi. Kıyafetleri alırken o da kendini kaybetti mesela. Ben normal de kararsız kaldığım da ikisini de almak isterim ve zorla seçim yaptırır bebek için alırken ikisini de alalım diyodu :)) zaten artık kıyafet alışverişini de bitirdim hem ben hem annem bir sürü kıyafet almış olduk. Hediye olarak istemeyi düşündüm aslında bazı şeyleri halam lar dan. Hamile olduğumu öğrenince aa onu alicam bunu alicam yapıp durdular bugün oldu daha birgün neye ihtiyacın var demedi ler. Sorsalar istediğim arabayi almam için destek olun yada hamak mama sandalyesi tarzı şeyler düşündüm. Annem de kimseden bekleme bişey biz yaparız diyor. Diğer tarafta hiç gorusmedigim eşimin ailesi.. ortalıkta babaanne oluyoruz dede oluyoruz diye konuşuyorlar ama daha birşeye ihtiyaç var mı diye sormadı lar. Bazen eşime diyorum bak eğer maddi olarak sıkıntı yapıyorsan ara babanı. Konusacagina icraat yapsın diyorum. Bakalım artıkRenkli foto benimde baş ucumda çerçevedeNe zaman dışarı çıksak bir parçada olsa aldırıyorum bişeyler. O mağzalarda bizimki de azıcık kendini kaybediyo, tekmelerini hissettiriyorum arada öyle öyle aldırıdım beşiği. Dünden beri gidip gidip beşiğe bakıyoruz beraber tabi azıcık benim zorumla. Babalar günü videoları da izletiyorum ki alınacaklara hız versin diye gerçi bizim artık zamlılar çok kalmadı. Mama sandalyesi ile hamak beşiğimizi hediye alacaklar. Sende birilerinden hediye olarak almasını iste ben kardeşimden istedim mesela belki eve gelince hediye olarak eşin de heveslenir.
Teyzeleri bu da bnm oğluşumun arabası :) bugün üşenmedim, kutusundan çıkardım, kurdum, fotosunu çektimiçinde gezdirdiğimiz zamanları da görürüz inş
Buarada ilk iki fotoda ana kucağı takılı, son fotoda kendi puseti takılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?