2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Evet böyle düşününce şart oluyor gerçi ben pek sanmıyorum pek sosyal olacağımı :) şu zamlar etiketlere yansimadan alırız inşallah :)

Evet canim bi de sicak hava ufle,esi bakteri falan acisindan iyi olmuyo dediler.... Suya antibakteriyel dogal bikac damla yag falan karistirmayi dusunuyorum. Bu arada o kadar yorgunum ki bugunlerde sizde de basladi mi yorgunluk, gerci demir seviyem dusmus ona da bagliyorum dun demir hapina basladim bugun az biraz aha iyiyim sanki.

Braun kulaktan canım

Canım Allah kabul etsin ; bugün Dr a gittim drum artık bebek ilk doğduğundaki gibi senden sık sık besleniyor o yüzden açkalma 2-3 saatte bir az ama sık ye dedi; tabi sen bilirsin ama druna danış canım bence vakit geçirmeden suyun da azalmasın

Kuzum dusuk derken erken dogumu kastettin degil mi? 20. Haftadan sonra bebisler dusmuyor tibben doguyolar. Haftan da riskli degil cok sukur. Ama tabi ne kadar gec gelirse o kadar iyi minigin. Hakkina hayirlisi olsun.

Çok güzelmiş canım rengine de bayıldım sağlıkla kullanın inş

Kızlar bugün sabahtan beri belimde adet sancısı gibi kasılma var nefesim kesiliyor kasılma oldukça bu yalancı sancımı oluyor yada ne olabilir sabahtan beri geçmedi ne olabilr sizce
Canım geçmediyse drunu arasan canım benimki de bugün yalancı sancıdan bahsetti ama dinlenince geçer uzun sürmez dedi

Evet böyle düşününce şart oluyor gerçi ben pek sanmıyorum pek sosyal olacağımı :) şu zamlar etiketlere yansimadan alırız inşallah :)
Benim mutlaka gideceğim yerler olur zaten evde kalırsam depresyona girerim. Ama tabi zam gelmeden almak çok mantıklı olur sonuçta alacağız bir şekilde. Ben alalı 1,5-2 ay olduğundan zam kısmı aklıma gelmiyor açıkçası.

Canım hiç duymadım çok geçmiş olsun; benim de karnım çok sert ilk hamileliğimde böyle değildi sanki druma da sormadım ama hep gergin; ağrın var mıydı canım , umarım basit bişeydir doğumdan sonra temizlenir

canim sadece karinda settlik vardi kadin dogum muayelerinde sikinti olmayinca dahiliyeye yonlendirdi, dahiliyede yapilan batin ultrasyonunda camur oldugu soylendi insallah sonradan gecer...bu arada ben de kizimi son zamanlarda dsha az hissediyordum senin muayene sonucunu okuyunca rahatladim...

Yasal sonlandirma suresi için o haftaları soyluyorlarmis ben yaptırmadım doktorum istemedi diye sonra bir uzmanla görüştüm o anlattı 30. Haftaya kadar net görüntü alabiliriz ama gebeligi sonlandiramazsin dedi

Biz daha yatak araba vs işlerine hiç girmedik her gün birseyler bakıp gösteriyorum sevgili babamiza ama bakarız alırız deyip duruyor zamlı almak daha hoşuna gidecek galiba :))

Biz daha yatak araba vs işlerine hiç girmedik her gün birseyler bakıp gösteriyorum sevgili babamiza ama bakarız alırız deyip duruyor zamlı almak daha hoşuna gidecek galiba :))
Bizim babamızda bakarız diyordu ama benim duygusallığıma dayanamadı galiba. Alamıycaz beşik diye ağlamışlığım var. Birde ben durmadım hiç sürekli beğendiklerimin linkleriyle facebook yağmuruna tutup sonra arıyordum gördün mü yolladıklarımı diye.

Her gün yiyorum kafasının etini ama adam rahat ya. Birde zaten alsakta 2 ay annemin yanında olacağım için rahat sanırım bilemedim. Enin de sonunda alacaksın alalım işte diyorum acele etme diyor. Benim gitmemi bekliyor galiba ayrıntılı usg cd sini acamadik uğraş yap diyorum yok diyo kafayı yiceksin diye korkuyorum diyor :) bebisin renkli görüntüsünü basucuma koymustum sakladı her gün bakıp seviyorum elimden düşmüyor diye :) benden korkuyor galiba :)

Renkli foto benimde baş ucumda çerçevede Ne zaman dışarı çıksak bir parçada olsa aldırıyorum bişeyler. O mağzalarda bizimki de azıcık kendini kaybediyo, tekmelerini hissettiriyorum arada öyle öyle aldırıdım beşiği. Dünden beri gidip gidip beşiğe bakıyoruz beraber tabi azıcık benim zorumla. Babalar günü videoları da izletiyorum ki alınacaklara hız versin diye gerçi bizim artık zamlılar çok kalmadı. Mama sandalyesi ile hamak beşiğimizi hediye alacaklar. Sende birilerinden hediye olarak almasını iste ben kardeşimden istedim mesela belki eve gelince hediye olarak eşin de heveslenir.

Aslında hevesi çok tekmeler artık sertlesti ya birde dışarıdan da belli hemen gelir gelmez resmen muhabbet ediyor konuşuyor seviyor karnimi. Kıyafetleri alırken o da kendini kaybetti mesela. Ben normal de kararsız kaldığım da ikisini de almak isterim ve zorla seçim yaptırır bebek için alırken ikisini de alalım diyodu :)) zaten artık kıyafet alışverişini de bitirdim hem ben hem annem bir sürü kıyafet almış olduk. Hediye olarak istemeyi düşündüm aslında bazı şeyleri halam lar dan. Hamile olduğumu öğrenince aa onu alicam bunu alicam yapıp durdular bugün oldu daha birgün neye ihtiyacın var demedi ler. Sorsalar istediğim arabayi almam için destek olun yada hamak mama sandalyesi tarzı şeyler düşündüm. Annem de kimseden bekleme bişey biz yaparız diyor. Diğer tarafta hiç gorusmedigim eşimin ailesi.. ortalıkta babaanne oluyoruz dede oluyoruz diye konuşuyorlar ama daha birşeye ihtiyaç var mı diye sormadı lar. Bazen eşime diyorum bak eğer maddi olarak sıkıntı yapıyorsan ara babanı. Konusacagina icraat yapsın diyorum. Bakalım artık

çookk beğendim cnm allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…