2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Evet senin durumun farklı biz kardeşlere hamak beşikle mama sandalyesini hediye yazdık. eşimin kardeşine bebek arabası almıştık bizde. Doğumu ailemin yanında yapıcam bende senin gibi, kardeşime dedim hamak beşiği sen al orada kalırken yatırırız diye. O hamile kalınca da ben hediye alırım artık istediği birşeyi. Halanlarla aranda geçen şeyler benimde annanemlerle geçti bebek için değil ama evlenirken bende onlardan hiç birşey istemedim mesela. Boşver zaten istersen de sonradan canını sıkarlar belki annenler en azından yanındalar bununla mutlu ol. bizde baya kıyafet aldık annemlerde aldı. İnşallah yeter bana kalsa 3-5 katını alırdım. Zaten kız olsa durduramazlardı o kadar çeşit varken kesin 40-50 takım falan alırdım o zaman. Bakalım doğumda hediye gelir diyorlar gelmezse yine alırım. Uzaktayız çünkü herkesten ailemde öyle iş nedeniyle bana göre çok gelen olmaz okuldan birkaç arkadaş gelir sadece. şimdi ne almak gerek bilmiyorum evde üstü raflı altı 4 çekmeceli gayet büyük şifonyerim var onu kullanıcam. Hiç oyuncak almadık yalnız ama acelesi yok herhalde onun çünkü baktıklarım hep 6 ay sonrası şeyler. Perde halı almıycam zaten kiracıyım ve seneye evimi değiştirmek istiyorum. Ateş ölçer almak lazım onu araştırıyorum şimdi. Deterjan, bakım ürünü ilk etapta yetecek kadar aldım, küvetini kovasını vs aldım. Şu sıra aklım durdu resmen ne almak lazım ki başka?

Bizde kıyafet konusunu çok abarttik baya oldu artık kesinlikle bişey almicam. Benim dolabim normale göre biraz daha büyük zaten sifonyer in bir cekmecesini ve dolapta benim tarafimin üst kısmını ayırdım. Gerçi o düzeni annem gelince sağlar :) benim de memlekette bir kaç arkadaşım ve annemin çevresi var. Çok hediye gelir mi bilmiyorum gerçi onlar zaten aralarında para topluyor. Bir Mevlüt takımı alıcam. oyuncak kısmına daha bakmadım ama 3 aydan sonra falan alınır sanırım. Banyo kuveti filesi annem hep A101 den almıştı nevresimleri de ordan almış. Çok guzellerdi. Ateş ölçer araştırıyorum kulaktan ölçüm yapanlar ilk 6 ay onerilmiyor dediler. Annemde hemşire dünya kadar verme onlara şu basit koltuk altından ölçüm yapanlar varya yine göstergeli onlar yeter diyor. Bende annemin yanına gidince şampuan deterjan vs alicam. Buhar makinesi alayım dedim karşı çıktılar evi nemlendirmek için petege bir tas su koy dediler. Bunu bir site de daha okudum. Termometre almayi düşündüm suyun ısısı için bir blogger dirsegin yanmazsa o su tamamdır diye yazmış :)) mantıklı geldi :)) bir adet biberon alicam hastane çantası için ilk etapta süt gelmezse biberon istiyorlarmis bebeğin aç kalmasi sariliga sebep olurmus. Vakit kaybetmeden doyurmak için çanta da olsun. Emzirme önlügü aldım. Başka ne lazım bilmiyorum bir miktarda bez stokladim :) birde bu aralar bir kehribar kolyeye takmış durumdayım. Bebeğin gaz sancısı için sanırım birde onu alicam en acil :))

kızlar günaydın dün akşamdan beri felakte diş ağrım var geçmiyo ne yapsamda parol içebilirsin demişlerdi daha önce içtim ama etkisi olmadı ne yapabilirim bu ağrı için

kızlar günaydın dün akşamdan beri felakte diş ağrım var geçmiyo ne yapsamda parol içebilirsin demişlerdi daha önce içtim ama etkisi olmadı ne yapabilirim bu ağrı için

Günaydın canım. Benim de diş dolgum kırıldı bu hamilelikte ve 2 posta ağrı çektim. Kadınlar kulübünde hamile.bir arkadaş yazmış. Yarım çay bardağı sorke ile bir diş sarımsağı 3-4 dk kaynat. Gargara yap ara ara. Yutmamaya dikkat et. Bir de agzinda fazla tutma calkala agri yonune ve birak. Tahriş olmasın. Kabul edelim, kokusu berbat olacak. Ama gerçekten diş ağrısı bir gün belki daha kısa sürede geçiyor. Ben hiç ilaç içmeden bunu yaptım. Bir de sarımsak yuttum antibiyotik niyetine

Diş ağrısından kac gece ağladım bunu bulana kadar. Hatta arkadaşın eşine gittim, diş drna anestezi filan kullanma çek diye ağlaya ağlaya yalvardim. Ama Allah'tan beni dinlememiş. Bu arada yanlış yazmışım. SIRKE olacak o

canım tşk ederim bunuda denicem akşam kokusu belki beni kötü yapacak ama diş ağrısı çok kötü bişey inşallah etki eder

Geçmiş olsun benim de bi gece tutmuştu ağrıyan dişin üstüne karanfil çiğneyip koy bende işe yaramıştı umarım sana da faydası olur

günaydın kızlar. hava yağmurlu ve ben bugün denize girmeyi planlıyordum. artık kapı süsüne devam yapacak bir şey yok

Canım ben de tutuyorum istanbul dayım hava serin ama dr kendini çok zorlama kadir Gecesinde falan tutarsi n istersen dedi bende ara ara tutacağım

Canım ben de bayramda n sonra Ankara dan antalya ya gideceğim dr git birdaha bebek olunca gidemezsin dedi hatta ama ağustos dan sonra biyere gitme dedi yolculuk da mola verince yürü biraz dedi

Meraba canım annen mi bakacak sana doğum yapınca. Benim de kafam çok karışık ne yapsam bilemiyorum kendi doktorum Adana da ama annemler k.marasta doktorum güveniyorum ama marasta da gitmiştim bir doktora o yaptırır mi nasıl olur hiç bilmiyorum kafam karıştı

Merhaba canım adanada sin sanırım bende adanaliyim hangi dr.gidiyorsun

Merhaba canım adanada sin sanırım bende adanaliyim hangi dr.gidiyorsun
Meraba canım ben adananin Kozan ilçesinde Ortadoğu hastanesinde hüseyin beye gidiyorum. Sen hangisine gidiyorsun Kafam çok karışık ne yapsam acaba.

Pozisyonuna bağlıymış ama mutlaka yemeklerden sonra hareket bekleyin dedi Dr. En azından günde 1 defa Olmalı hareket dedi bana da ; canım inş çamur temizlenir; ben de bi daha ki gidişimde sorayım kısmetse hep gergin diye; benim de ağrım yok ama az bişey de yesem çatlıcak gibi gergin oluyor karnım

Canım ben de bayramda n sonra Ankara dan antalya ya gideceğim dr git birdaha bebek olunca gidemezsin dedi hatta ama ağustos dan sonra biyere gitme dedi yolculuk da mola verince yürü biraz dedi
Ben de anlamadım pek rahatlatmadı beni de gidip kalıcam diye belkide kanaman olursa en yakın hastaneyi sordu; artık hayırlısı deyip yola çıkarız tabi Allah yazmasın; sen de dinlene dinlene gidersin canım ; benim Dr Eylül'ü bulmaz diyo doğumun bebeğe göre telâşlandırıyor beni

Geçmiş olsun benim de bi gece tutmuştu ağrıyan dişin üstüne karanfil çiğneyip koy bende işe yaramıştı umarım sana da faydası olur
tşk ederim canım denedim karanfil zeytin çörek otu ve kekik yağı hepsini dediler ama olmadı halada devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…