Bu aralar az hissetme hepimizde oldu sanırım kızlar.. Bende bugün 29+1 oldum. Ben de geçen hafta 2-3 gün kadar az hissettim, korktum da baya.sonra tekrar normale döndü gibi. Zaten benim kız aşırı hareketli değil, sakin sakin hareket ediyorcanim sadece karinda settlik vardi kadin dogum muayelerinde sikinti olmayinca dahiliyeye yonlendirdi, dahiliyede yapilan batin ultrasyonunda camur oldugu soylendi insallah sonradan gecer...bu arada ben de kizimi son zamanlarda dsha az hissediyordum senin muayene sonucunu okuyunca rahatladim...
Canım. Çok güzel olmuş, bi çok hazır şeyden daha da güzel bence, ellerinize sağlık. Tülleri nerden aldın canım? Daha doğrusu bu tülleri sorarken ne. Diyeceğiz, adı ne?Ablamla kapi susu yaptik ogluma..Daha dogrusu ablam yapti ben baktim :)
Terlikle taca geldi sira.Bursa'dayim kapali carsinin altini ustune getirdim..Bakalim neye benzicekler yapinca onlari da eklerim.
Evet canım. Biz istanbul da oturuyoruz ve burda hiç kimsemiz yok üstelik burda doğum fiyatları vs de çok yüksek. Annem de o kadar uzun süreli izne ayrilamayacak. Bende mecbur gideceğim. Orda tanidigimiz insanlar doktorlar vs var burda yalnız kalmam çok saçma olur. Sende araştır istersen Maraş ta ki doktorlari içine sinen birini bulursun insallahMeraba canım annen mi bakacak sana doğum yapınca. Benim de kafam çok karışık ne yapsam bilemiyorum kendi doktorum Adana da ama annemler k.marasta doktorum güveniyorum ama marasta da gitmiştim bir doktora o yaptırır mi nasıl olur hiç bilmiyorum kafam karıştı
Canim benim doktorum solenta pregne onerdi ben onu kullaniyorum hamileler icinmis. Cok memnunum yuz icin kullaniyorum ben gunese onu sürmeden cikmiyorum yuzum lekeye cok meyilli cok beyaz oldugum icin ama hic leke filan olmadi simdiye kadsr cok sukur tavsiye ederim.kizlar onerdiginiz gunes kremleri var mi mustela ve clinique arasinda kaldim
Tesekkur ederim canim:) tullerin adini bilmiyorum ama sus malzemeleri satan yerlerde oluyo genelde sadece tulin ustundeki delikler kucuk olsun buyuk delikliler kaba duruyo benceCanım. Çok güzel olmuş, bi çok hazır şeyden daha da güzel bence, ellerinize sağlık. Tülleri nerden aldın canım? Daha doğrusu bu tülleri sorarken ne. Diyeceğiz, adı ne?
Canım benim tercihim şüphesiz clinique Cıty blok 25 fktrkizlar onerdiginiz gunes kremleri var mi mustela ve clinique arasinda kaldim
Benim 7. haftada tsh yüksek çıktı diye ilaca başladım. Yapay hormonmuş hamilelik boyunca kullanacağım. hatta hamilelikten sonra takibim yapılacak.Merhaba kızlar. Dün kontrol vardı. Bebeğim 1 kilo olmuş. 27 haftalığız.
Tsh hormonum biraz yüksek çıktı ve ilaç tedavisine başladık. 7 kilo almışım toplamda doktor kilo alımını yavaşlat dedi bana. Artık daha dikkatli olmam lazım. Mesela artık gece beslenmesi olmayacak.
Bu arada hergün yürüyüş yapıyorum. Haftada bir hamile yogası ve fırsat buldukça da yüzme.
Sanırım bunları yapmasam daha fazla kilo alırdım.
Aranızda tsh yüksek çıkıpta ilaca başlayan var mı?
Canim ben hamileligimin ilk gununden beri kullaniyorum zaten guatr hastasiyim..dr kullanmazsan sıkıntı olur dedi simdiye kadar cok sukur bi problem olmadiMerhaba kızlar. Dün kontrol vardı. Bebeğim 1 kilo olmuş. 27 haftalığız.
Tsh hormonum biraz yüksek çıktı ve ilaç tedavisine başladık. 7 kilo almışım toplamda doktor kilo alımını yavaşlat dedi bana. Artık daha dikkatli olmam lazım. Mesela artık gece beslenmesi olmayacak.
Bu arada hergün yürüyüş yapıyorum. Haftada bir hamile yogası ve fırsat buldukça da yüzme.
Sanırım bunları yapmasam daha fazla kilo alırdım.
Aranızda tsh yüksek çıkıpta ilaca başlayan var mı?
Canım ben adana merkezdeyim bende burdaki ortadoğu Hastanesi levent toksöz é gidiyorum ben memnunumMeraba canım ben adananin Kozan ilçesinde Ortadoğu hastanesinde hüseyin beye gidiyorum. Sen hangisine gidiyorsun Kafam çok karışık ne yapsam acaba.
Canım bencede annelerin ordan araştır dr.dogumu orda yapCanım ben adana merkezdeyim bende burdaki ortadoğu Hastanesi levent toksöz é gidiyorum ben memnunum
Galiba bana yazdın bunu:)) ilk aylar annemin yanında kalmıştım orda birkaç kez gittiğim doktor var da yapar mı acaba telefonla arayıp konuşacağım. Yaparım derse bayramdan önce gidip yüzyüze konuşuruz diye düşünüyorumCanım bencede annelerin ordan araştır dr.dogumu orda yap
Doktor bana sırtüstü yatmak yok artık dedi, ya saga ya sola mecbur.. Yine de araştır istersenmerabalaarr artık sol tarafıma yatamıyorum bebeğim rahat edemiyo sırt üstü bi problem olmazdimi yaa
Meraba canım bende sola ya da sağa yatınca sirtim ağrıyor. Sırt üstü de yatmiyorum birsey olur diye. Ben arkama iki yastık koyuyorum birde boynuma küçük yastık oturur pozisyonda uyuyorum:))))merabalaarr artık sol tarafıma yatamıyorum bebeğim rahat edemiyo sırt üstü bi problem olmazdimi yaa
Doktor bana sırtüstü yatmak yok artık dedi, ya saga ya sola mecbur.. Yine de araştır istersen
Meraba canım bende sola ya da sağa yatınca sirtim ağrıyor. Sırt üstü de yatmiyorum birsey olur diye. Ben arkama iki yastık koyuyorum birde boynuma küçük yastık oturur pozisyonda uyuyorum:))))
Tabi canım biraz katlanacagiz bunlar güzel telaşlar. Zaten sürekli tuvalete kalktigimizdan uyku sürekli bölünüyorAllah yardımcımız olsun artık napalım bunlar güzel acılar her türlü şeyi deneyeceğim :)
Bencede görüş canım annen daha iyi bakarGaliba bana yazdın bunu:)) ilk aylar annemin yanında kalmıştım orda birkaç kez gittiğim doktor var da yapar mı acaba telefonla arayıp konuşacağım. Yaparım derse bayramdan önce gidip yüzyüze konuşuruz diye düşünüyorum
Aynı dert bendede var sola yatmaya çalışıyorum ama gece kendimi sırt üstü yatmış buluyorum belim ağrıyor o yuzdendeMeraba canım bende sola ya da sağa yatınca sirtim ağrıyor. Sırt üstü de yatmiyorum birsey olur diye. Ben arkama iki yastık koyuyorum birde boynuma küçük yastık oturur pozisyonda uyuyorum:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?