2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Niye canım senin eylül u bulmaz diyor.
Bana da dr bebek erken dönmüş erken doğum olur bi ihtimalle dedi çok yorma dedi kendini ama aynı doktor ağustos da bir yere gitme dedi ağustos à kadar gidebilir sin dedi büyük ihtimalle ağustosta bekliyor dogumu

Bugun agdaya gittim paket icin uzandim gerizekali kiz agdayi cat diye gobek deligimin altina suruverdi ben gobegimi almiyorum diyene kadar gitti ordaki tuyler. Eve geldim agladim ya resmen
Hamilelikte cikmisti ve dogumdan sonra dokulur deniyo diye hic ellemiyodum ben onlari. Mal ya cat diye aliverdi. Ya simdi hic dokulmezse? Hep aldirmak zorunda kalirsam? Offff offff

Belki bi yanlış anlama olmuştur, ilk yıl sadece yatarak tedaviyi kapsayan en düşük teminatı yaptırıp, 2. Yıl aile planlaması teminatı ekletebiliyorsun..
Buarada bn şunu farkettim hastaneler özel sağlık sigortalarına dha yüksek, bireysel olarak gelen müşteriye dha uygun fiyat veriyorlar.. Biz allianza ilk yıl 1000 küsür tl ödedik, 2. Yıl da ortalama 6500 tl ödenir denmişti.. Bu drmda toplamda 7500 tl ödüyorsun zaten.. Bu fiyat sadece acıbadem ve memorial ın doğum ücretlerinden 1-2 bin tl ucuz.. Diğer birçok hastane bu fiyattan dha uygun zaten
Yine de sen bilirsin tabi ama sırf doğum niyetiyle özel sigorta yaptırmak çok da avantajlı değil bence..

Bir güzel hakkından gelseydin yapanın sormadan nasıl Sürüyor ya ben sinir oldum gözümde canlandı valla yaptıgı

Kızlarcım selam :)
Bugün nihayet yeni doktoruma gittim.. Bursada olanlar bilir acıbademden jimere geçiş yaptım.. Cenk beyin adını çok duyuyordum ondan randevu aldım, çok da memnun kaldım.. Doğum fiyatı acıbademin resmen yarısı onun dışında oda süslemesi, doğum sonrası anneye makyaj ve saç yapımı, odaya sürpriz ikramlar gibi güzellikler fiyata dahil

Bebişim de iyi çok şükür, başı aşağı dönmüş, allah korusun ters giden bi drm olmazsa doğumum epidural normal olabilecek

Kizlar biz 28 haftaligiz bebeğimin kilosuda 1157 gr sizin bebislerde mi boyle ?
Bn bugün doktordaydım, sat a göre 27 haftalık bebişim.. Ama usgde bi hafta önde çıkıyor ve 1150 gr şuan
Bebişlerimize maşallah allahım nazardan saklasın

Ayyh geçmiş olsun tatlım.. İnş bi kereden bşi olmaz..

sağa yada sola yattığımda çok fazla hareket halinde oluyo ve sanki eziyomusum gibi canımı yakıyo valla napıcam bilmiyorum Allah yardımcımız olsun çoğu gitti azı kaldı :)
Sırt üstü pek önerilmiyor.. Sağa ya da sola yatabiliriz ama o zmn da direk göbişimizin üstüne yatmayalım bence

Bir güzel hakkından gelseydin yapanın sormadan nasıl Sürüyor ya ben sinir oldum gözümde canlandı valla yaptıgı
Sok oldum canim ya gobekten alt tarafi zaten goremedigimden oraya agdayi surmesiyle cekmesi bir oldu dur yapma diyene kadar.cok agladim.ama giden gitti malesef.27 yasindayim ilk defa alindi o tuyler

kızlar günaydın dün akşamdan beri felakte diş ağrım var geçmiyo ne yapsamda parol içebilirsin demişlerdi daha önce içtim ama etkisi olmadı ne yapabilirim bu ağrı için
Karanfil köy üstüne en biraz ben 21 22. Hafta gibi iki disimi çektirmek zorunda kaldım o ara iltihap için tedavi görürken söylemişlerdi geçmiş olsun

tşk ederim canım denedim karanfil zeytin çörek otu ve kekik yağı hepsini dediler ama olmadı halada devam ediyor
Yeni okuyuorum yazdıklarını da tuzlu su dene çok abartma ama yanarsa bir de onun agrisini çekersin doktora sormuştum ben neden gebelikte dış çekilmez diye anne korkar erken doğum olursa diye çok desteklenmiyor dedi korkmuyorsan normalde bir görüş doktorunla tedaviyi

Son düzenleme:
enuya, post: 41460339, member: 450103"]Biz de 29+3 üçüz. 1400 olmuş bebeğim. Maşallah [/QUOTE]
Masallah canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

[QUOl, post: 41460431, member: 294805"]Bn bugün doktordaydım, sat a göre 27 haftalık bebişim.. Ama usgde bi hafta önde çıkıyor ve 1150 gr şuan
Bebişlerimize maşallah allahım nazardan saklasın [/QUOTE]
Ooo seninkide cok iyiymis 27 haftaliga goreamin canim pamuk onlar bazen sevip tekrar karnimin icine koyasim geliyor bir gorsen halimi

Kizlar 2-3gundur rahim agrim var neden oluyoki acaba aranizda yasayan varmi ozellikle sabahlari oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…