- 10 Nisan 2015
- 1.213
- 811
- 73
Ben de anlamadım pek rahatlatmadı beni de gidip kalıcam diye belkide kanaman olursa en yakın hastaneyi sordu; artık hayırlısı deyip yola çıkarız tabi Allah yazmasın; sen de dinlene dinlene gidersin canım ; benim Dr Eylül'ü bulmaz diyo doğumun bebeğe göre telâşlandırıyor beni
Belki bi yanlış anlama olmuştur, ilk yıl sadece yatarak tedaviyi kapsayan en düşük teminatı yaptırıp, 2. Yıl aile planlaması teminatı ekletebiliyorsun..Tekrar Merhaba :)
Bende alianzla görüştüm ama bana ilk yıl poliçe nasılsa ikinci aynısı yapılacak dediler.İlk yıl düşük gösterip ikinci yıl primi yükseltmek en mantıklısı ama olumsuz cevap verdiler bana :S
Biz de 29+3 üçüz. 1400 olmuş bebeğim. MaşallahKizlar biz 28 haftaligiz bebeğimin kilosuda 1157 gr sizin bebislerde mi boyle ?
Bir güzel hakkından gelseydin yapanın sormadan nasıl Sürüyor ya ben sinir oldum gözümde canlandı valla yaptıgıBugun agdaya gittim paket icin uzandim gerizekali kiz agdayi cat diye gobek deligimin altina suruverdi ben gobegimi almiyorum diyene kadar gitti ordaki tuyler. Eve geldim agladim ya resmen
Hamilelikte cikmisti ve dogumdan sonra dokulur deniyo diye hic ellemiyodum ben onlari. Mal ya cat diye aliverdi. Ya simdi hic dokulmezse? Hep aldirmak zorunda kalirsam? Offff offff
Bn bugün doktordaydım, sat a göre 27 haftalık bebişim.. Ama usgde bi hafta önde çıkıyor ve 1150 gr şuanKizlar biz 28 haftaligiz bebeğimin kilosuda 1157 gr sizin bebislerde mi boyle ?
Bugun agdaya gittim paket icin uzandim gerizekali kiz agdayi cat diye gobek deligimin altina suruverdi ben gobegimi almiyorum diyene kadar gitti ordaki tuyler. Eve geldim agladim ya resmen
Hamilelikte cikmisti ve dogumdan sonra dokulur deniyo diye hic ellemiyodum ben onlari. Mal ya cat diye aliverdi. Ya simdi hic dokulmezse? Hep aldirmak zorunda kalirsam? Offff offff
Sırt üstü pek önerilmiyor.. Sağa ya da sola yatabiliriz ama o zmn da direk göbişimizin üstüne yatmayalım bencesağa yada sola yattığımda çok fazla hareket halinde oluyo ve sanki eziyomusum gibi canımı yakıyo valla napıcam bilmiyorum Allah yardımcımız olsun çoğu gitti azı kaldı :)
Sok oldum canim ya gobekten alt tarafi zaten goremedigimden oraya agdayi surmesiyle cekmesi bir oldu dur yapma diyene kadar.cok agladim.ama giden gitti malesef.27 yasindayim ilk defa alindi o tuylerBir güzel hakkından gelseydin yapanın sormadan nasıl Sürüyor ya ben sinir oldum gözümde canlandı valla yaptıgı
İnsallah olmaz ya cok uzgunum. Bidaha oraya gitmicem. Bide piskin piskin sezaryen olursan zaten jilet vuruyolar bisey olmaz diyoAyyh geçmiş olsun tatlım.. İnş bi kereden bşi olmaz..
Avene +50kizlar onerdiginiz gunes kremleri var mi mustela ve clinique arasinda kaldim
Karanfil köy üstüne en biraz ben 21 22. Hafta gibi iki disimi çektirmek zorunda kaldım o ara iltihap için tedavi görürken söylemişlerdi geçmiş olsunkızlar günaydın dün akşamdan beri felakte diş ağrım var geçmiyo ne yapsamda parol içebilirsin demişlerdi daha önce içtim ama etkisi olmadı ne yapabilirim bu ağrı için
Yeni okuyuorum yazdıklarını da tuzlu su dene çok abartma ama yanarsa bir de onun agrisini çekersin doktora sormuştum ben neden gebelikte dış çekilmez diye anne korkar erken doğum olursa diye çok desteklenmiyor dedi korkmuyorsan normalde bir görüş doktorunla tedaviyitşk ederim canım denedim karanfil zeytin çörek otu ve kekik yağı hepsini dediler ama olmadı halada devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?