2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar merhaba bende 26 haftalık hamileyim bi aksilik olmazsa eylül annesi oluyorum :)Eşimin tayini çıktı ve taşınmak zorundayız. Samsunda Amasyada yada çorumda yaşayan var mı?Yada önerebileceğiniz doktor var mı?

Kızlar merhaba, bugün kontrolümüz vardı, oğlum 1187 gr olmuş maaşallah, göbek haftasıyla uyumlu, baş ve bacak ölçümleri 1 hafta önde, doktor kiloyu boyuna almış, gayet iyi, babasına benzeyecek dedi
Birkaç haftadır bebeğin hareketlerini az ve derinden hissediyordum, bebek dönmemiş henüz, başı yukarda, ayakları kasıklarıma sıkışmış biraz, hareket alanı dar olduğu için hissedemiyormuşum.
Doktor kan hapından şurubuna geçti, ayrıca balık yağına başladık.
Bizden haberler böyle

Kızlar topic de olan varsa cevap versin lütfen bugün Bebegimin hareketlerini hiç hissetmedim neredeyse. Çok azdı ve cok hafif. Gideyim mi doktor a şimdi ? Tatlı da çok yedim. Ben normal de onun tekmeleri yle uyanirdim sabah hiç tekme atmadi. Gece bişeyler yetiştim acikmamistir diye düşündüm ama şimdi de tatlı yedim biraz yine hareket yok kafayı yemek üzereyim

Hafif te olsa hissettiysen sorun yoktur canım, zaman zaman daha az hareketli oluyorlar, pozisyonu nedeniyle daha az hissediliyor vs., hepimizin başına geliyor. Ama hiç hareket etmediyse, o zaman bir görünmende fayda var. Stres yapma, anne sıkıntılıyken hareketlerine yansıyor bebeklerin. Birşeyi yoktur Allahım izniyle..

Bugün Çok az hissettim kıpır kıpır olan bebek bir de öyle sert vuruşlar olur ki bugün hiç yapmadı. Akşam 5 te çıktık oturdugum zamanlarda da hissetmedim. Eve de geç geldik dinledim ama yine vurmadi ne yaptıysam Allah im kafayı yicektim. Daha yeni hareketlendi. Allah im sana emanet meleklerimiz sen koru

Çok şükür canım sen böyle yazınca merak etmiştim seni. Bazı günler üst üste kıpır kıpır oluyorlar. Hergün aynı hareketlilimte olmuyorlar biz kıpır kıpır olduğu hallerini arıyoruz o derece hareketlilik istiyoruz halbuki o da yoruluyor. Rabbim korusun Allah a emanetler

Çok şükür çok sağol. Ilk defa bu kadar tedirgin oldum. Geçen gün gebelik uygulamasindan da bildirim geldigin de daha az hareket edip daha çok uyuyacagini söylemişti. Ama işte insanın aklına bin türlü şey geliyor. Bir de internetten okuyunca tam bir felaket öyle şeyler yazıyor ki Allah korusun. Sipa şimdi hareketli de yarın da böyle birşey yasarsam doktor a gidicem

Iyi geceler kizlar sonunda bebek arabasinda karar verdik ve bugun aldik umarim dogru bir karar vermisimdir

Eklentiler

• 37111318_276624590.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 105
  • toscana-275-travel-sistem-2-l.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 99
Dogduklarinda isiralim onları :))). Bazen de çok internete bakmamak gerekiyor ya ben bunu sonradan anladım. Herkesin bünyesi bebeği farklı oluyor. Inşallah bir daha böyle korkutmaz annesini bebeğin. Inşallah bizde böyle birşey yasamaylim hergün hissedelim bebeklerimizi

Inşallah inşallah. Bu son bir kaç saatte hamileligi sıkıntılı olan anneleri düşündüm dua ettim şükrettim. Zaten internete baktığımız da öyle şeyler yazıyor ki en ufak bişey bile çok büyük bir tehlike gibi görünüyor. Çok nadir bakıyorum burda bile bazen öyle etkileniyorum ki annem bi yandan eşim bir yandan kızıyor :)

canım benimki 3 gün çok hareketsizdi. göbeği sallamalar mı dersin ha bire tatlı yemeler mi dersin.. sonunda hareketleri tekrar sertleşti ben de artık doktora gidecektim. pozisyonundan kaynaklanıyor. içini ferah tut. Bebeğin gayet iyi merak etme

Akılsız insan bi sorar ona mi kaldı sezeryan olup olmican

Canım bna doktor m günde en az en 10 hareket hissediyorsan sorun yok demişti

Ben aldim agdayla canim tekrar da cikmadi henuz...

Selam dr sordum normal ultrasyonda görmeyiz dedi ben ist dayım eğer ist isen hangi dr.a gidiyorsun. Cihazı daha iyi sanırım.

kordon dolanması normal doğuma engel değil canım, doktor engel diyorsa emin ol sezeryan yanlısıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…