2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım bana ikinci için normal doğum olabilir demedi gerçi ben de sorup istemedim ama vajinal muayenede ameliyatlı yerinde rahmin ince çok fazla son haftalara bırakmamak daha iyi olur gibi bişey söyledi

benim dr vajinal muayene etmedi normal doğum olabilir dedi, ssvd grubunda incelmiş denen var mı bi sorayım sağol canım

canım benim de ilk doğumdan 9 ay sonra aniden sanki incinmiş gibi ağrı başladı, doktor bakar bakmaz dequerven tendinit dedi, doğum sonrası çok sık oluyor dedi, krem veremediler süte geçtiği için. atel taktım, ateli de bebekten dolayı sürekli takmak imkansız zaten. aylarca ağrı çektim sonra dayanamadım kortizon iğnesi vurdular. 3 ay rahat ettim sonra daha şiddetli geri döndü. yine aylarca ağrı çektim. velhasılı 1,5 sene sonra ameliyat oldum, doktor ameliyattaönce acaba 1 kortizon daha yapsamıydık dedi ama ben ydışına taşınacam devam ederse gelemem dedim.. ameliyattan sonra geldi, benim yapısal olarak sinirleri çevreleyen kılıfın 2 kere sardığını bu yüzden de iyileşmesinin imkansız olduğunu söyledi, iyi ki ameliyat etmişiz dedi. ameliyattan 1 hafta sonra herşey geçti gitti, öyle rahatladım ki. tam 1,5 sene ağrı çektim. inşallah senin devam etmez. sinir sıkışması daha farklı bi durum, benim siniri çevreleyen kılıfla ilgiliydi.

Benimki de hala ters duruyor 28 haftalik henuz. Kan hapinida duzenli kullanmiyorum bir suru ilac aldigim icin

[QUOTE="LuckyLover, post: 41462353, member: 409olan varsa cevap versin lütfen bugün Bebegimin hareketlerini hiç hissetmedim neredeyse. Çok azdı ve cok hafif. Gideyim mi doktor a şimdi ? Tatlı da çok yedim. Ben normal de onun tekmeleri yle uyanirdim sabah hiç tekme atmadi. Gece bişeyler yetiştim acikmamistir diye düşündüm ama şimdi de tatlı yedim biraz yine hareket yok kafayı yemek üzereyim [/QUOTE]
Panik yapma hemen . Bende hissetmedim bu sabah halada hissetmiyorum onlarda uyuyup uyaniyor diyorlar tek tesellim o

Sol tarafına yatarak sağ tarafını rahatlatmayı dene.. Bir de idrar problemin var mı ?
İdrara çıkınca ağrı oluyor mu?
Bende de var ödem doktor ilaç verdi bana.. Ve sol tarafa yatacaksın hep dedi.. İnşallah geçer kalıcı birşey değildir çoğu kişi doğumdan sonra geçtiğini söylüyor..

Kızlar aynıyız benm de kardesimle aramda 10 hafta var annem bnmkine bakmayaCakken aınunkine bakmam için taa abd ye gitcekmiş ben de işe dönemem tabi öyle olursa çok iyi
Anlıyorum sizi ((

Annem de bu sabah bana bağırdı panik yapma diye :) büyüdükçe yeri daralacak eskisi gibi değil hareketleri kısıtlı olacak diye bağırdı durdu :) bende tatlilar yedim gobegimi salladım durttum durdum ama anca tepki verdi artık beni rahat bırak der gibi :)

Akılsız insan bi sorar ona mi kaldı sezeryan olup olmican

Canım bna doktor m günde en az en 10 hareket hissediyorsan sorun yok demişti
Evet bende okudum dün internette 2 gün boyunca kontrol edip hareketleri dinlemek gerekirmis. Eğer günde 10 hareket hissedemezsen 3. Gün doktora gitmek gerekirmis.

Panik yapma hemen . Bende hissetmedim bu sabah halada hissetmiyorum onlarda uyuyup uyaniyor diyorlar tek tesellim o [/QUOTE]
Artık gündüz uykulari daha fazla olacakmış diye bildirim gelmişti gebelik uygulamamdan. Dün çok korkmustum bugün daha rahatım endişe etmeyin uyuyordur yine de uzanıp sol tarafa hareketlerini dinleyin

Panik yapma hemen . Bende hissetmedim bu sabah halada hissetmiyorum onlarda uyuyup uyaniyor diyorlar tek tesellim o
Artık gündüz uykulari daha fazla olacakmış diye bildirim gelmişti gebelik uygulamamdan. Dün çok korkmustum bugün daha rahatım endişe etmeyin uyuyordur yine de uzanıp sol tarafa hareketlerini dinleyin[/QUOTE]
Sol tarafa yatınca gerçekten minikte olsa hareketini hissediyorsun. Allah im sagsaglim kucagimiza almayi nasip etsin. Bende bugün bebeğin kıyafetlerini yıkayıp utuleyecegim hazır olacak artık:)))

bugün bebeğimizin odası için boyacı çağırdık. yarın boyaya başlanacak. ben de komşularda takılacam artık :) daha Öncesinde kiler olarak kullandığımız oda bakalım eşyalarla nasıl olacak.

Artık gündüz uykulari daha fazla olacakmış diye bildirim gelmişti gebelik uygulamamdan. Dün çok korkmustum bugün daha rahatım endişe etmeyin uyuyordur yine de uzanıp sol tarafa hareketlerini dinleyin
Sol tarafa yatınca gerçekten minikte olsa hareketini hissediyorsun. Allah im sagsaglim kucagimiza almayi nasip etsin. Bende bugün bebeğin kıyafetlerini yıkayıp utuleyecegim hazır olacak artık:)))[/QUOTE]
Daha erken değil mi ? Annemde çoğu kiyafetimiz gelince bakarken yikarim demiştim erken dedi 32. Haftayı beklemeyi düşünüyorum :)

Sol tarafa yatınca gerçekten minikte olsa hareketini hissediyorsun. Allah im sagsaglim kucagimiza almayi nasip etsin. Bende bugün bebeğin kıyafetlerini yıkayıp utuleyecegim hazır olacak artık:)))
Daha erken değil mi ? Annemde çoğu kiyafetimiz gelince bakarken yikarim demiştim erken dedi 32. Haftayı beklemeyi düşünüyorum :)[/QUOTE]
ben de 32de yıkamyı düşünüyorum. dolabımız gelsin kokusu çıksın sonra dalin kokan cicilerimizi asalım:) çok zevkli olacak

kordon dolanması normal doğuma engel değil canım, doktor engel diyorsa emin ol sezeryan yanlısıdır.

Bi katta normal doğum oluyor dedi cnm zaten % 30 u kordonlu doğuyorms ama 3kat ve fazlası sezeryan dedi bnde araştırdm bu konuyu suan doktorumun dediği doğru gibi gözüküyor aman sağlıklı olsunda doğumu gözden çıkardım yeterki kordon daha fazla dolanmasn

Hareket konusu çok konuşulms bnde artık bebeklerin günün çoğunluğunu uykuda gecirdiklerini okudum bizdede hareketsiz arttı bazen çok hareketli bazen ne yapsam tık yok ama benim durum farklı yazmstm kordon konusunu doktorum hareket olmadığında gel dedi şu son 2 ay geçse hepimiz rahatlıcaz çokk derin bi oh çekicez

Kızlar sizin eşleriniz bebek konusunda nasıllar? Benimki çok ama çok pimpirikli biraz önce yatarken elimde tablette müzikli bi video izliyordum, karnımda kIzım birden sağ tarafıma toplandı, Orayı şişirip, hareketlenmeye başladı. Eşimin de aklı çıkıyor, bir şey olacak diye. Yapma lütfen çok şişti, bir şey olur diyor. Normalde karnıma bile dokunamıyor, bir şey olur zarar veririm diye düşünüyor.

Kizlar bugun 10 .30 gibi evden alisveris icin ciktim az once eve geldik cok yurudum sanirim az once tuvelete gittim pembe renkli birsey vardi pecetede cok korkuyorum ben sanki kotu seyler olacak

Kizlar bugun 10 .30 gibi evden alisveris icin ciktim az once eve geldik cok yurudum sanirim az once tuvelete gittim pembe renkli birsey vardi pecetede cok korkuyorum ben sanki kotu seyler olacak
Canım hemen yat ayaklarını kaldır bıraz uzan bak bakalım bebişin hareketlerıne kasılma falan hıssedersen gıt doktora panık yapma dınlenınce gecer inş ufak bı yorgunluktur bı ıkı saat bak ıyı hıssetmezsen kendını bı doktora gıdersın olmadı için rahatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…