- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Canım bana ikinci için normal doğum olabilir demedi gerçi ben de sorup istemedim ama vajinal muayenede ameliyatlı yerinde rahmin ince çok fazla son haftalara bırakmamak daha iyi olur gibi bişey söyledi
kızlar merhaba. ellerimdeki şişlik ile ilgili yazmak istedim. yaklaşık 2 aydır zaten ayaklarımda fena ödem var, 38 den 40 numaraya çıktım şuan. elimde ise sadece sağ tarafta olan uyuşma ve şişlik beni endişelendirmişti. dr a sordum bebeğimin sağda olduğunu, ve bu yüzden kan dolaşımını etkilediğini, sinir sıkışması yaptığını vs söyledi. doğumdan sonra anca geçer dedi. tabii geçmeme ihtimali de varmış doğumdan sonra ameliyat olabilirim. anlaşılan o ki doğuma kadar elimde uyuşma ve şişlik devam edecek
Benimki de hala ters duruyor 28 haftalik henuz. Kan hapinida duzenli kullanmiyorum bir suru ilac aldigim icinKızlar merhaba, bugün kontrolümüz vardı, oğlum 1187 gr olmuş maaşallah, göbek haftasıyla uyumlu, baş ve bacak ölçümleri 1 hafta önde, doktor kiloyu boyuna almış, gayet iyi, babasına benzeyecek dedi
Birkaç haftadır bebeğin hareketlerini az ve derinden hissediyordum, bebek dönmemiş henüz, başı yukarda, ayakları kasıklarıma sıkışmış biraz, hareket alanı dar olduğu için hissedemiyormuşum.
Doktor kan hapından şurubuna geçti, ayrıca balık yağına başladık.
Bizden haberler böyle
Ah ah sormaAkılsız insan bi sorar ona mi kaldı sezeryan olup olmican
Canım bna doktor m günde en az en 10 hareket hissediyorsan sorun yok demişti
Benim de simdi ilk oldugundan uzun sure cikmaz kesin.ama cok komik duruyo bu defa da gobek deligimin alt tuysuz ustu tuylu.ya ayva tuyleri almak anlamsiz geliyo bana zaten.komple tum vucudu almamiz lazim oyleyseBen aldim agdayla canim tekrar da cikmadi henuz...
Sol tarafına yatarak sağ tarafını rahatlatmayı dene.. Bir de idrar problemin var mı ?kızlar merhaba. ellerimdeki şişlik ile ilgili yazmak istedim. yaklaşık 2 aydır zaten ayaklarımda fena ödem var, 38 den 40 numaraya çıktım şuan. elimde ise sadece sağ tarafta olan uyuşma ve şişlik beni endişelendirmişti. dr a sordum bebeğimin sağda olduğunu, ve bu yüzden kan dolaşımını etkilediğini, sinir sıkışması yaptığını vs söyledi. doğumdan sonra anca geçer dedi. tabii geçmeme ihtimali de varmış doğumdan sonra ameliyat olabilirim. anlaşılan o ki doğuma kadar elimde uyuşma ve şişlik devam edecek
Kızlar aynıyızBızimkiler benim hamile oldugumu duydugunda boyun kırıp hayırli olsun dediler o kadar heyecan filan sıfır heee üzerlerine düsen her seyi sonuna kadar yaparlar her ihtiyacim oldugunda yanımdalar ama o istahsız hal bile beni kırıyo
Annem de bu sabah bana bağırdı panik yapma diye :) büyüdükçe yeri daralacak eskisi gibi değil hareketleri kısıtlı olacak diye bağırdı durdu :) bende tatlilar yedim gobegimi salladım durttum durdum ama anca tepki verdi artık beni rahat bırak der gibi :)canım benimki 3 gün çok hareketsizdi. göbeği sallamalar mı dersin ha bire tatlı yemeler mi dersin.. sonunda hareketleri tekrar sertleşti ben de artık doktora gidecektim. pozisyonundan kaynaklanıyor. içini ferah tut. Bebeğin gayet iyi merak etme
Evet bende okudum dün internette 2 gün boyunca kontrol edip hareketleri dinlemek gerekirmis. Eğer günde 10 hareket hissedemezsen 3. Gün doktora gitmek gerekirmis.Akılsız insan bi sorar ona mi kaldı sezeryan olup olmican
Canım bna doktor m günde en az en 10 hareket hissediyorsan sorun yok demişti
Panik yapma hemen . Bende hissetmedim bu sabah halada hissetmiyorum onlarda uyuyup uyaniyor diyorlar tek tesellim o[QUOTE="LuckyLover, post: 41462353, member: 409olan varsa cevap versin lütfen bugün Bebegimin hareketlerini hiç hissetmedim neredeyse. Çok azdı ve cok hafif. Gideyim mi doktor a şimdi ? Tatlı da çok yedim. Ben normal de onun tekmeleri yle uyanirdim sabah hiç tekme atmadi. Gece bişeyler yetiştim acikmamistir diye düşündüm ama şimdi de tatlı yedim biraz yine hareket yok kafayı yemek üzereyim
Artık gündüz uykulari daha fazla olacakmış diye bildirim gelmişti gebelik uygulamamdan. Dün çok korkmustum bugün daha rahatım endişe etmeyin uyuyordur yine de uzanıp sol tarafa hareketlerini dinleyin[/QUOTE]Panik yapma hemen . Bende hissetmedim bu sabah halada hissetmiyorum onlarda uyuyup uyaniyor diyorlar tek tesellim o
Sol tarafa yatınca gerçekten minikte olsa hareketini hissediyorsun. Allah im sagsaglim kucagimiza almayi nasip etsin. Bende bugün bebeğin kıyafetlerini yıkayıp utuleyecegim hazır olacak artık:)))[/QUOTE]Artık gündüz uykulari daha fazla olacakmış diye bildirim gelmişti gebelik uygulamamdan. Dün çok korkmustum bugün daha rahatım endişe etmeyin uyuyordur yine de uzanıp sol tarafa hareketlerini dinleyin
Daha erken değil mi ? Annemde çoğu kiyafetimiz gelince bakarken yikarim demiştim erken dedi 32. Haftayı beklemeyi düşünüyorum :)[/QUOTE]Sol tarafa yatınca gerçekten minikte olsa hareketini hissediyorsun. Allah im sagsaglim kucagimiza almayi nasip etsin. Bende bugün bebeğin kıyafetlerini yıkayıp utuleyecegim hazır olacak artık:)))
kordon dolanması normal doğuma engel değil canım, doktor engel diyorsa emin ol sezeryan yanlısıdır.
Canım hemen yat ayaklarını kaldır bıraz uzan bak bakalım bebişin hareketlerıne kasılma falan hıssedersen gıt doktora panık yapma dınlenınce gecer inş ufak bı yorgunluktur bı ıkı saat bak ıyı hıssetmezsen kendını bı doktora gıdersın olmadı için rahatlasınKizlar bugun 10 .30 gibi evden alisveris icin ciktim az once eve geldik cok yurudum sanirim az once tuvelete gittim pembe renkli birsey vardi pecetede cok korkuyorum ben sanki kotu seyler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?