- 3 Ağustos 2014
- 916
- 844
- 158
Cnm adet agrisi gibi biesey yoktauzandim bende ama korkuyorum isteCanım hemen yat ayaklarını kaldır bıraz uzan bak bakalım bebişin hareketlerıne kasılma falan hıssedersen gıt doktora panık yapma dınlenınce gecer inş ufak bı yorgunluktur bı ıkı saat bak ıyı hıssetmezsen kendını bı doktora gıdersın olmadı için rahatlasın
bende bir araştıryayım canım senin için, haber vereceğim sana haberleşelim maksat birbirimize destek olmak.... İnşallah heyet de güzel geçer,,,,Inşallah canim cikar Allahin izniyle. Bize 2 temmuz dediler heyet icin inşallah normal gider herşey. Haberleselim canim bi de ben yeni doktor hastane arayisindayim öğrenmeden onceki doktoruma gitmedim sonradan hic. Simdi de dogduktan sonra bu konuda yardim edip oglumu beslemede yardim edebilecek deneyimli calisanlarin oldugu bir hastane arayacagim. Bulursam tabi
benimki de aynı canım. ben göbeğime dokununca bile çocuğu rahatsız etme diyor. kendisi zaten dokunmuyor. çok pimpirikli. doğunca da böyle yapmaya devam ederse çok kavga ederiz. en gıcık Olduğum erkek tipi. ama öğrenecek o da o babaysa ben de anneyimKızlar sizin eşleriniz bebek konusunda nasıllar? Benimki çok ama çok pimpiriklibiraz önce yatarken elimde tablette müzikli bi video izliyordum, karnımda kIzım birden sağ tarafıma toplandı, Orayı şişirip, hareketlenmeye başladı. Eşimin de aklı çıkıyor, bir şey olacak diye. Yapma lütfen çok şişti, bir şey olur diyor. Normalde karnıma bile dokunamıyor, bir şey olur zarar veririm diye düşünüyor.
Ay kizlar benimkide oyle gece ustumu ayaklarimi acik biraksam hemen ortuyo ben diyorum cok sıcak o da diyo cocugu usutursunbenimki de aynı canım. ben göbeğime dokununca bile çocuğu rahatsız etme diyor. kendisi zaten dokunmuyor. çok pimpirikli. doğunca da böyle yapmaya devam ederse çok kavga ederiz. en gıcık Olduğum erkek tipi. ama öğrenecek o da o babaysa ben de anneyim
Ben endokrine gititm.ve ilaç başladık.Kizlar gebelikte t4 degerleri kac olmali mesela sizinki kacti? Googla arastirdim ama bi sonuc cikmadi merak ediyorum..
Anladim canim benim Tsh degerim iyi.. sadece t4 degerimde 0.61 alt sinirda zaten 0.60 bende dedim benimkide dusuk biraz acaba bi tedaviye ihtiyac varmi dr.sorucam kontrolumde..Ben endokrine gititm.ve ilaç başladık.
Önce yeniden tahlil yapıldı t4 0.58 tsh 2.90 çıktı. Tsh önemliymis hamililikte 2.20 altında olmaliymis. Doğumdan 1 ay sonraya kadar kullanicam ilacı. Ve her ay tahlil endokrin muayenesine gidicem.
İhmal etme çok önemli birseymis. Birde iyotlu tuz kullan.salgam ve karalahanadan uzak dur
Aynen bende tavsiye ederim gebelik dışında da ben onu kullanıyorum cildim hassas diye çok memnunum..Canim benim doktorum solenta pregne onerdi ben onu kullaniyorum hamileler icinmis. Cok memnunum yuz icin kullaniyorum ben gunese onu sürmeden cikmiyorum yuzum lekeye cok meyilli cok beyaz oldugum icin ama hic leke filan olmadi simdiye kadsr cok sukur tavsiye ederim.
yan yatış yastığı alan yada almayı düşünen varmı? ben alıp almamakta kararsız kaldım
Kafayi yedim arabayla canim ya cok zor gercekten sende bir an once almaya xalis bence su gumruk vergisine gelen zamdan dolayi butun ithal urunlere % 25-% 80 arasinda zam gelicek hatta coguna geldi bile bende 2 hafta sonra alicaktim baktim cogu magaza zamlari yansitmis urunlere yarin araba ve besig7 alicam
Amin canımTeşekkür ederim canım darısı başına. Sağlıkla yatsınlar hepsi.
Bendede var canim yapacak bisey yok sanirim ben hic ilac kullanmadim normalde ilacsiz geciremezdim ama tek care sabir sende tez zamanda atlatirsin insallahKizlarrrrr, bahar alerjisi olan var mi aranizda? Uc gundur burnum akiyo bogazim tahris oldu hapsirip duruyorum.... Benadryl kullanabilirsin dedi dr ama o da uyusturuyor insani. Burnumu temizliyorum, dinleniyorum ama tam gecti derken geri geliyor.. Agliycam...
ben de 32de yıkamyı düşünüyorum. dolabımız gelsin kokusu çıksın sonra dalin kokan cicilerimizi asalım:) çok zevkli olacak[/QUOTE]Daha erken değil mi ? Annemde çoğu kiyafetimiz gelince bakarken yikarim demiştim erken dedi 32. Haftayı beklemeyi düşünüyorum :)
Off o benimkinde de var ya yanıyorum be adam diyorum olsun sen ört diyoAy kizlar benimkide oyle gece ustumu ayaklarimi acik biraksam hemen ortuyo ben diyorum cok sıcak o da diyo cocugu usutursun
Bazen kaburgalarim kürek kemiklerim acayip ağrıyor. Nefes alırken bile batıyor. Ama genel olarak böyle saat 2 ye 3 e kadar uyuyamiyorum üstelik yarın sabah erken kalkicam doktor kontrolum varKızlar geceleri uyuyamıyorum kaburgamın ağrusından nefes dahi alamıyorum var mı benim gibi olanınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?