2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Cnm adet agrisi gibi biesey yoktauzandim bende ama korkuyorum iste

Bend
bende bir araştıryayım canım senin için, haber vereceğim sana haberleşelim maksat birbirimize destek olmak.... İnşallah heyet de güzel geçer,,,,

benimki de aynı canım. ben göbeğime dokununca bile çocuğu rahatsız etme diyor. kendisi zaten dokunmuyor. çok pimpirikli. doğunca da böyle yapmaya devam ederse çok kavga ederiz. en gıcık Olduğum erkek tipi. ama öğrenecek o da o babaysa ben de anneyim

Ay kizlar benimkide oyle gece ustumu ayaklarimi acik biraksam hemen ortuyo ben diyorum cok sıcak o da diyo cocugu usutursun

Kizlar gebelikte t4 degerleri kac olmali mesela sizinki kacti? Googla arastirdim ama bi sonuc cikmadi merak ediyorum..
Ben endokrine gititm.ve ilaç başladık.
Önce yeniden tahlil yapıldı t4 0.58 tsh 2.90 çıktı. Tsh önemliymis hamililikte 2.20 altında olmaliymis. Doğumdan 1 ay sonraya kadar kullanicam ilacı. Ve her ay tahlil endokrin muayenesine gidicem.
İhmal etme çok önemli birseymis. Birde iyotlu tuz kullan.salgam ve karalahanadan uzak dur

Anladim canim benim Tsh degerim iyi.. sadece t4 degerimde 0.61 alt sinirda zaten 0.60 bende dedim benimkide dusuk biraz acaba bi tedaviye ihtiyac varmi dr.sorucam kontrolumde..

Aynen bende tavsiye ederim gebelik dışında da ben onu kullanıyorum cildim hassas diye çok memnunum..

yan yatış yastığı alan yada almayı düşünen varmı? ben alıp almamakta kararsız kaldım

Ben ilk bebeğimde artık içine sığmayana kadar kullanmıştım. Çok memnun kaldım. Fakat içine sığmayacak duruma gelince napcagimi bilemedim çok alışmışim. O zamanda küçük yastıklarla desteklemistim.sonra bebeğim alismisti zaten

Travel sistemlere o kadar para vermeye inanın ki gerek yok.benim 18 aylık bir oğlum var ben bir arkadaşımdan ödünç almıştım onun tavsiyesiyle bebek arabası almadim iyiki de almamisim.cunku trsvelmsistemler çok ağır ve araba bagajlarina zar zor giriyor. 4 ay kullandım. Arkadaşımın arabasını tek başıma arabaya binemiyordum.hemen baston araba aldım.
Benim tavsiyem chicco Lite WAY yada kraft baston araba almanız tamamen yatiyor.

Kizlarrrrr, bahar alerjisi olan var mi aranizda? Uc gundur burnum akiyo bogazim tahris oldu hapsirip duruyorum.... Benadryl kullanabilirsin dedi dr ama o da uyusturuyor insani. Burnumu temizliyorum, dinleniyorum ama tam gecti derken geri geliyor.. Agliycam...

Bendede var canim yapacak bisey yok sanirim ben hic ilac kullanmadim normalde ilacsiz geciremezdim ama tek care sabir sende tez zamanda atlatirsin insallah

Iyi gecelr arkadaslar sabah 10 da randevum var tam 1 ay oldu ogluşumu görmeyeli ama tekmeleriyle çok iyi hissettiriyor kendini 26+5 deyiz en son 526 gr dı bakalım yarın ne kadar büyümüş çok merak ediyorum inş saglıklı bir şekilde ilerlemiştir

Daha erken değil mi ? Annemde çoğu kiyafetimiz gelince bakarken yikarim demiştim erken dedi 32. Haftayı beklemeyi düşünüyorum :)
ben de 32de yıkamyı düşünüyorum. dolabımız gelsin kokusu çıksın sonra dalin kokan cicilerimizi asalım:) çok zevkli olacak[/QUOTE]
Benim oglusumun kıyafetleri annesinin ana ocaginda ki dolabinda :) oglusum ilk annesinin yatağında yatacak :) hatta oglusum inşallah annesinin doğduğu hastane de doğacak :)) yumuşatıcı konusunda kararsızım sadece deterjan yeter mi ?

Kızlar geceleri uyuyamıyorum kaburgamın ağrusından nefes dahi alamıyorum var mı benim gibi olanınız?

Ay kizlar benimkide oyle gece ustumu ayaklarimi acik biraksam hemen ortuyo ben diyorum cok sıcak o da diyo cocugu usutursun
Off o benimkinde de var ya yanıyorum be adam diyorum olsun sen ört diyo bi de azalıyor senin yüzünden gece 50 defa uyanıp üstünü örtüyorum diyor e örtme o zaman diyorum olmaz bebegim hastalanir diyo bazen otururken bebis hareketlendigi zaman gobegimi açıyorum seviyorum hem o da sevsin diye elini gezdiriyor karnimi sıkıp sarsıyor oğlum diye bağırıyor sonra da kapat karnını usuyecek diye karnimi kapatıyor

Kızlar geceleri uyuyamıyorum kaburgamın ağrusından nefes dahi alamıyorum var mı benim gibi olanınız?
Bazen kaburgalarim kürek kemiklerim acayip ağrıyor. Nefes alırken bile batıyor. Ama genel olarak böyle saat 2 ye 3 e kadar uyuyamiyorum üstelik yarın sabah erken kalkicam doktor kontrolum var

Benim bebisde hep aynı yerden oynuyor.hiç pozisyondegistrmiyo mu ne.bide hiç uyumuyo sanrm sürekli hareket halindee

Kızlar bugün bebeğim hic oynamadı diye simdi acilen gittik gerçektende doktor bile çok uğraştı da oynadı aslında iyisi ama tesadüfen gittiğim doktorda çok daha önemli bi sey i öğrendim meğer benim plesantamn sekli çocuğun esi asagidaymis başından beri kanaman olmamasına düşük yapmamama doktor şaşırdı riskli zamanları atlatmissn ama çok dikkat et ye iç dinlen kanaman olabilir dedi ilişkide yasak heyecanda çok uzuldm inanın kendi doktorumda herkesin övdüğü iyi bi doktor aslında sizce ne yapmalıyım bunca zaman bana bu tehlikeli hic söylememiş doktora devam mi etmeliyim? Çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…