2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım sen yine norml doktoruna git başına geleni anlat ve o doktorun dediklerini söyle. Çünkü bazen bazı doktorlar abartıp bizleri korkutabiliyorlar. Kendi doktorunun şimdiye kadar sana ne kadar bilgi verdiğini sen tart ve karar ver. Ve en önemlisi kendini üzme çünkü en büyük stresi biz üzüldüğümüzde yaşıyor bebeklerimiz. Gerekirse için rahat edene kadar soru sor doktoruna. Bu eşin aşağıda olması da derece derece olan birşey. Bu konuya çok rast geldim kk'da yabi öyle her eşi aşağıda olan düşük yapmıyor rahim ağzında eşi olup sağlıkla bebeğine kavuşanlar var. Üzme kendini.

Bu çok önemli bişey doktorun zamanında bunu görüp söylemeliydi çünkü hamileliğin başlarında özellikle ciddi kanamalara yol açıyor ve çok kolay tespit ediliyor yani bu gittiğin doktorda yanılmış olabilr böyle de bir ihtimal var o yüzden kendi doktorunla açık açık konuşmak en iyisi eğer hakkaten böyle bir durum varsa ve söylemediyse değiştirmek düşünülebilir

kızlar günaydın :) cumartesi miniğim fıkır fıkırdı resmen oyun oynadık birlikte. o tekme attı bende dürttüm cvp verdi falan çok eğlenceliydi :) dalgalanmalara falan başladı. derken dün nerdeyse hiç oynamadı dicek kadar az kıpırdandı tabi insan ister istemez panik oluyor alışmışım hareketli olmasına dün çok dinlendim oda hep uyudu heralde bilemiyorum acaba sizce niye öyle oldu sabah iş başı yaptım oda kalktı şuan yine hissettiriyor kendini çok şükür Rabbime.

canım benim alerjim yok ama önce boğazım ağrıdı hapşırık başladı şimdi de Öksürük var. öksrürken içimde bi Şeyler yırtılıyor sanki. bugün doktora gidicem.

Çook teşekkürler arkAdaşlar :) araba stokke xplory ana kucağı stokke izi go 2si de jokerde var ama fiyAt diğer modellere göre biraz fazla ne yazık ki :/ jokerin web sitesinden bakabilirsiniz
ben de dün baktım bir sürü modele ve aynısından almaya karar verdim ben gri düşüyordum ama kırmızı da çok hoş olmuş. güle güle kullanın...

ben de dün baktım bir sürü modele ve aynısından almaya karar verdim ben gri düşüyordum ama kırmızı da çok hoş olmuş. güle güle kullanın...
Aaaaa bizim bebişler arabadaş oldu desene :) grisi de güzel ama kırmızı dha bi canlı renk ya o yüzden kırmızı aldık siz de ii günlerde kullanın canım.. Bnm çok arkadaşım, akrabam, tanıdık vs kullanıyor ve memnun olmayan duymadım biz de severek kullanırız inş

günaydın hanımlar
varmı benım gıbı el ayak ateslenmesınden ve wc ye 10 kere gıtmekten uyuyamayan

benim ilk oğlum da 30.hafta civarında doladı kordonu boynuna. üstüne bir de besleyen damarın biri yoktu. 41.haftada bu şekilde doğdu:) açılabilir bile hiç endişe etme..

günaydın herkese çoook güzel bir gün diliyorum.

dün gece oğlum gece aniden uyandı wcye gitmek istedi, eşim götürdü orada aniden kusmuş ama nasıl bir kusma, banyoda batmayan tek yer kalmamış. korktu baya oğluşum, önce onu teskin edip yıkayıp sakinleştirdim babası uyuttu sonra banyoya bir giriştim, yatarken saat 3tü... temizlerken kendim de dayanamadım, bi yandan temizleyip bi yandan çıkardım, sersem gibiyim şimdi.. ilk çocuk hakkaten daha kolaymış, gebelikte bile çok farkediyor. sabah ben kahvaltı yaparken uyanmış, kolumu okşamayı çok sever, annemin kolu nerdeeee diye mızlayarak geldi yanıma:) evlat çok tatlı kızlar, her halleri ayrı güzel. büyüdükçe bişeyler paylaştıkça size sevgilerini gösterdikçe daha bir başka oluyor..

cnm benim plesentam da asagida rahim agzini kapamiyo ama.oyuzden bebisi gec hissettm ve bazen 2-3 gun bhissetmedgm oluyodu simdiye kadar.bnde iki -uç kez acile yada baska dra gittm .bu plesentayi kimi dr onemsemeyip soylemedi bile.gecn kndi dr um soykedi ama onmli olmadgni soykedi.yani oyle sana dedigi gibi cok onmli bi durummys gibi konusmadi.bilmym artk.hangi dr dogru soyluyo)

Günaydın hanımlar
Bu hafta sonu bebeğin eksiklerini aldık
Oda takımını Newjoyun bambaşka bir takımını düşünürken son anda karar değiştirip bunu aldık (Beşikte çiçek yok ama kızdan çok rica ettim beşiğin başına da gülden koyacak )

Shopping Fest den dolayı Özdilekte ev tekstilinde bir alana ikinci yarı fiyatına idi.. Bir fiyatına 2 tane bebek uyku seti aldım

Yine Özdilekten indirimden İki tane bambu bornoz seti aldım ama bayıldım yumuşacık havluları

Eklentiler

• 27706dcd48b9ef3215c584f71bbddc4fLaura.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 140
  • 0848900632449862745.webp
    26 KB · Görüntüleme: 117
canım hepsı copk guzel
besık sallanabılıyormu?

canım benim alerjim yok ama önce boğazım ağrıdı hapşırık başladı şimdi de Öksürük var. öksrürken içimde bi Şeyler yırtılıyor sanki. bugün doktora gidicem.
g.olsun cnm dikkat et kendine ballı süt iç öksürüğüne iyi gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…