- 2 Aralık 2014
- 611
- 547
- 63
- 40
Canım sen yine norml doktoruna git başına geleni anlat ve o doktorun dediklerini söyle. Çünkü bazen bazı doktorlar abartıp bizleri korkutabiliyorlar. Kendi doktorunun şimdiye kadar sana ne kadar bilgi verdiğini sen tart ve karar ver. Ve en önemlisi kendini üzme çünkü en büyük stresi biz üzüldüğümüzde yaşıyor bebeklerimiz. Gerekirse için rahat edene kadar soru sor doktoruna. Bu eşin aşağıda olması da derece derece olan birşey. Bu konuya çok rast geldim kk'da yabi öyle her eşi aşağıda olan düşük yapmıyor rahim ağzında eşi olup sağlıkla bebeğine kavuşanlar var. Üzme kendini.Kızlar bugün bebeğim hic oynamadı diye simdi acilen gittik gerçektende doktor bile çok uğraştı da oynadı aslında iyisi ama tesadüfen gittiğim doktorda çok daha önemli bi sey i öğrendim meğer benim plesantamn sekli çocuğun esi asagidaymis başından beri kanaman olmamasına düşük yapmamama doktor şaşırdı riskli zamanları atlatmissn ama çok dikkat et ye iç dinlen kanaman olabilir dedi ilişkide yasak heyecanda çok uzuldm inanın kendi doktorumda herkesin övdüğü iyi bi doktor aslında sizce ne yapmalıyım bunca zaman bana bu tehlikeli hic söylememiş doktora devam mi etmeliyim? Çok üzgünüm
Bu çok önemli bişey doktorun zamanında bunu görüp söylemeliydi çünkü hamileliğin başlarında özellikle ciddi kanamalara yol açıyor ve çok kolay tespit ediliyor yani bu gittiğin doktorda yanılmış olabilr böyle de bir ihtimal var o yüzden kendi doktorunla açık açık konuşmak en iyisi eğer hakkaten böyle bir durum varsa ve söylemediyse değiştirmek düşünülebilirKızlar bugün bebeğim hic oynamadı diye simdi acilen gittik gerçektende doktor bile çok uğraştı da oynadı aslında iyisi ama tesadüfen gittiğim doktorda çok daha önemli bi sey i öğrendim meğer benim plesantamn sekli çocuğun esi asagidaymis başından beri kanaman olmamasına düşük yapmamama doktor şaşırdı riskli zamanları atlatmissn ama çok dikkat et ye iç dinlen kanaman olabilir dedi ilişkide yasak heyecanda çok uzuldm inanın kendi doktorumda herkesin övdüğü iyi bi doktor aslında sizce ne yapmalıyım bunca zaman bana bu tehlikeli hic söylememiş doktora devam mi etmeliyim? Çok üzgünüm
canım benim alerjim yok ama önce boğazım ağrıdı hapşırık başladı şimdi de Öksürük var. öksrürken içimde bi Şeyler yırtılıyor sanki. bugün doktora gidicem.Kizlarrrrr, bahar alerjisi olan var mi aranizda? Uc gundur burnum akiyo bogazim tahris oldu hapsirip duruyorum.... Benadryl kullanabilirsin dedi dr ama o da uyusturuyor insani. Burnumu temizliyorum, dinleniyorum ama tam gecti derken geri geliyor.. Agliycam...
ben de dün baktım bir sürü modele ve aynısından almaya karar verdim ben gri düşüyordum ama kırmızı da çok hoş olmuş. güle güle kullanın...Çook teşekkürler arkAdaşlar :) araba stokke xplory ana kucağı stokke izi go2si de jokerde var ama fiyAt diğer modellere göre biraz fazla ne yazık ki :/ jokerin web sitesinden bakabilirsiniz
Aaaaa bizim bebişler arabadaş oldu desene :) grisi de güzel ama kırmızı dha bi canlı renk ya o yüzden kırmızı aldıkben de dün baktım bir sürü modele ve aynısından almaya karar verdim ben gri düşüyordum ama kırmızı da çok hoş olmuş. güle güle kullanın...
Bi katta normal doğum oluyor dedi cnm zaten % 30 u kordonlu doğuyorms ama 3kat ve fazlası sezeryan dedi bnde araştırdm bu konuyu suan doktorumun dediği doğru gibi gözüküyor aman sağlıklı olsunda doğumu gözden çıkardım yeterki kordon daha fazla dolanmasn
cnm benim plesentam da asagida rahim agzini kapamiyo ama.oyuzden bebisi gec hissettm ve bazen 2-3 gun bhissetmedgm oluyodu simdiye kadar.bnde iki -uç kez acile yada baska dra gittm .bu plesentayi kimi dr onemsemeyip soylemedi bile.gecn kndi dr um soykedi ama onmli olmadgni soykedi.yani oyle sana dedigi gibi cok onmli bi durummys gibi konusmadi.bilmym artk.hangi dr dogru soyluyoKızlar bugün bebeğim hic oynamadı diye simdi acilen gittik gerçektende doktor bile çok uğraştı da oynadı aslında iyisi ama başka üfen gittiğim doktorda çok daha önemli bi sey i öğrendim meğer benim plesantamn sekli çocuğun esi asagidaymis başından beri kanaman olmamasına düşük yapmamama doktor şaşırdı riskli zamanları atlatmissn ama çok dikkat et ye iç dinlen kanaman olabilir dedi ilişkide yasak heyecanda çok uzuldm inanın kendi doktorumda herkesin övdüğü iyi bi doktor aslında sizce ne yapmalıyım bunca zaman bana bu tehlikeli hic söylememiş doktora devam mi etmeliyim? Çok üzgünüm
günaydın miskim ve tüm kızlar bereketli huzurlu ağrısız bir hafta olsun herkese günaydıngünaydın
canım hepsı copk guzelGünaydın hanımlar
Bu hafta sonu bebeğin eksiklerini aldık
Oda takımını Newjoyun bambaşka bir takımını düşünürken son anda karar değiştirip bunu aldık (Beşikte çiçek yok ama kızdan çok rica ettim beşiğin başına da gülden koyacak)
Eki Görüntüle 1562723
Shopping Fest den dolayı Özdilekte ev tekstilinde bir alana ikinci yarı fiyatına idi.. Bir fiyatına 2 tane bebek uyku seti aldım
Eki Görüntüle 1562726 Eki Görüntüle 1562727
Yine Özdilekten indirimden İki tane bambu bornoz seti aldım ama bayıldım yumuşacık havluları
Eki Görüntüle 1562729 Eki Görüntüle 1562730
nasılsın katticim..uzun zamndır görüşemedikgünaydın miskim ve tüm kızlar bereketli huzurlu ağrısız bir hafta olsun herkese günaydın
g.olsun cnm dikkat et kendine ballı süt iç öksürüğüne iyi gelir..canım benim alerjim yok ama önce boğazım ağrıdı hapşırık başladı şimdi de Öksürük var. öksrürken içimde bi Şeyler yırtılıyor sanki. bugün doktora gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?