evet cnm denk gelemedik saat olarak.. nasılsın kuzucum bebiş nasılnasılsın katticim..uzun zamndır görüşemedik
canım hepsı copk guzel
besık sallanabılıyormu?
hayırlı olsun chek çok güzellr..güle güle kullanmak nasip olsun kuzuyaGünaydın hanımlar
Bu hafta sonu bebeğin eksiklerini aldık
Oda takımını Newjoyun bambaşka bir takımını düşünürken son anda karar değiştirip bunu aldık (Beşikte çiçek yok ama kızdan çok rica ettim beşiğin başına da gülden koyacak)
Eki Görüntüle 1562723
Shopping Fest den dolayı Özdilekte ev tekstilinde bir alana ikinci yarı fiyatına idi.. Bir fiyatına 2 tane bebek uyku seti aldım
Eki Görüntüle 1562726 Eki Görüntüle 1562727
Yine Özdilekten indirimden İki tane bambu bornoz seti aldım ama bayıldım yumuşacık havluları
Eki Görüntüle 1562729 Eki Görüntüle 1562730
Benim tsh 3,05 lerde falandı 12. haftalarda ilaç falan vermedi doktorum ve bir dahada tsh için tahlil istemediBen endokrine gititm.ve ilaç başladık.
Önce yeniden tahlil yapıldı t4 0.58 tsh 2.90 çıktı. Tsh önemliymis hamililikte 2.20 altında olmaliymis. Doğumdan 1 ay sonraya kadar kullanicam ilacı. Ve her ay tahlil endokrin muayenesine gidicem.
İhmal etme çok önemli birseymis. Birde iyotlu tuz kullan.salgam ve karalahanadan uzak dur
iyi günlerde sağlıkla kullanmak nasip olsun cnm çok güzel oda tkm..Günaydın hanımlar
Oda takımını Newjoyun bambaşka bir takımını düşünürken son anda karar değiştirip bunu aldık (Beşikte çiçek yok ama kızdan çok rica ettim beşiğin başına da gülden koyacak)
Eki Görüntüle 1562723
Shopping Fest den dolayı Özdilekte ev tekstilinde bir alana ikinci yarı fiyatına idi.. Bir fiyatına 2 tane bebek uyku seti aldım
Yine Özdilekten indirimden İki tane bambu bornoz seti aldım ama bayıldım yumuşacık havluları
hayırlı olsun chek çok güzellr..güle güle kullanmak nasip olsun kuzuya
iyidir vallaa nolsun.uğraş dur bu sıcakta :)bebişte iyi şükür.....evdesin demi geçtinmi yoksa yazlığaevet cnm denk gelemedik saat olarak.. nasılsın kuzucum bebiş nasıl
iyi günlerde sağlıkla kullanmak nasip olsun cnm çok güzel oda tkm..
Günaydın hanımlar
Eki Görüntüle 1562723
Çok güzelmişş güle güle kullanın , daha doğrusu bebiş kullansın :)
İnşallah zamma denk gelmezsiniz biraz geç kalmışsınız :)kızlar günaydın
biz daha hiçbirşey almadık, evet doğru duydunuz hiçbirşeyyy
annem eşim kayınvalidem, alınır daha erken diyee diye bu zamana getirdiler beni..
benim heveslenip aldığım bir iki tulumdan başka hiçbişeyi yok kızımın henüz..
size bakıyorum oda takımları, arabalar ana kucakları, bornozlar uyku setleri.. Allah ağız tadıyla sağlıkla kullanmayı nasip etsin hepinize
bizde bayramdan sonra alırmışızzz
almasaydık dedim, iyiydik böyle
yapacak bişey yok, kendileri kaşındılarİnşallah zamma denk gelmezsiniz biraz geç kalmışsınız :)
kızlar günaydın
annem eşim kayınvalidem, alınır daha erken diyee diye bu zamana getirdiler beni..
size bakıyorum oda takımları, arabalar ana kucakları, bornozlar uyku setleri.. Allah ağız tadıyla sağlıkla kullanmayı nasip etsin hepinize
evdeyim cnm ama yazlık suya düşebilir dr izin vermiyor yolculuğa yollardamı doğurmaya niyetlisin diyor ayvalık burdan 8 saat uzun ama yinede sen bilirsin diyor henüz karar vermedik eşimle bakalım zaten ablamı bekliyorum yurt dışından gelecek onunla gideceğim gidersem.. bebek şekerlerini bitirdim şükür şimdi kapı süsünde karar vermeye çalışıyorum.. alıştım evde kalmaya..iyidir vallaa nolsun.uğraş dur bu sıcakta :)bebişte iyi şükür.....evdesin demi geçtinmi yoksa yazlığa
Gule gule kullansin canim meleginÇok sağol canımmm:)) İnşallah sağlıkla gelir kullanır:)
canım yalnız değilsın ben de sadece bornoz ve nevresim takımı aldım o da english home da indirimdeydi de ondan heee pardon bir de aventin biberonunu aldım o kadar .Bu biraz tercih meselesi ben oglumda 8.ayımda aldım herseyi ve o bir ay gecmek bilmedi benim icin gidip gelip kıyafetlerine bakıyordum o yüzden bu defa 9. Ayında mı yapsam acaba diyorumkızlar günaydın
o tkm biraz spor bu tkmsa klasik ama ikiside çok güzel.. bunun bir benzeri alfemoda kızım için bakmıştık ama kızım başka bir tkm beğenmişti.. çok şık bence..Amin canım çok sağol :) Pink Birdy almaya girdik bunu aldık çıktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?