2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
hayırlı olsun chek çok güzellr..güle güle kullanmak nasip olsun kuzuya

Benim tsh 3,05 lerde falandı 12. haftalarda ilaç falan vermedi doktorum ve bir dahada tsh için tahlil istemedi çarşamba günü randevum var gidince özellikle sorayım

iyi günlerde sağlıkla kullanmak nasip olsun cnm çok güzel oda tkm..

Çok güzelmişş güle güle kullanın , daha doğrusu bebiş kullansın :)

kızlar günaydın
biz daha hiçbirşey almadık, evet doğru duydunuz hiçbirşeyyy
annem eşim kayınvalidem, alınır daha erken diyee diye bu zamana getirdiler beni..
benim heveslenip aldığım bir iki tulumdan başka hiçbişeyi yok kızımın henüz..
size bakıyorum oda takımları, arabalar ana kucakları, bornozlar uyku setleri.. Allah ağız tadıyla sağlıkla kullanmayı nasip etsin hepinize
bizde bayramdan sonra alırmışızzz
almasaydık dedim, iyiydik böyle

İnşallah zamma denk gelmezsiniz biraz geç kalmışsınız :)

günaydın , biraz geç kalmışsınız sanki canım ya

alırken karar vermekte zaman alıyor çünkü , kolay karar veren biriysen sorun olmaz belki.. :)

iyidir vallaa nolsun.uğraş dur bu sıcakta :)bebişte iyi şükür.....evdesin demi geçtinmi yoksa yazlığa
evdeyim cnm ama yazlık suya düşebilir dr izin vermiyor yolculuğa yollardamı doğurmaya niyetlisin diyor ayvalık burdan 8 saat uzun ama yinede sen bilirsin diyor henüz karar vermedik eşimle bakalım zaten ablamı bekliyorum yurt dışından gelecek onunla gideceğim gidersem.. bebek şekerlerini bitirdim şükür şimdi kapı süsünde karar vermeye çalışıyorum.. alıştım evde kalmaya..

canım yalnız değilsın ben de sadece bornoz ve nevresim takımı aldım o da english home da indirimdeydi de ondan heee pardon bir de aventin biberonunu aldım o kadar .Bu biraz tercih meselesi ben oglumda 8.ayımda aldım herseyi ve o bir ay gecmek bilmedi benim icin gidip gelip kıyafetlerine bakıyordum o yüzden bu defa 9. Ayında mı yapsam acaba diyorum

Amin canım çok sağol :) Pink Birdy almaya girdik bunu aldık çıktık
o tkm biraz spor bu tkmsa klasik ama ikiside çok güzel.. bunun bir benzeri alfemoda kızım için bakmıştık ama kızım başka bir tkm beğenmişti.. çok şık bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…