evdeyim cnm ama yazlık suya düşebilir dr izin vermiyor yolculuğa yollardamı doğurmaya niyetlisin diyor ayvalık burdan 8 saat uzun ama yinede sen bilirsin diyor henüz karar vermedik eşimle bakalım zaten ablamı bekliyorum yurt dışından gelecek onunla gideceğim gidersem.. bebek şekerlerini bitirdim şükür şimdi kapı süsünde karar vermeye çalışıyorum.. alıştım evde kalmaya..
oo okadar uzaksa bence de gitme katti .8 saat nasıl dayanacan.evdeyim cnm ama yazlık suya düşebilir dr izin vermiyor yolculuğa yollardamı doğurmaya niyetlisin diyor ayvalık burdan 8 saat uzun ama yinede sen bilirsin diyor henüz karar vermedik eşimle bakalım zaten ablamı bekliyorum yurt dışından gelecek onunla gideceğim gidersem.. bebek şekerlerini bitirdim şükür şimdi kapı süsünde karar vermeye çalışıyorum.. alıştım evde kalmaya..
cnm rsm atmıştım ama senin için tekrar atayım geçen çekip faceye de koymuştum dur onu kopyala yapıştır yapayımvar mı şekerlerin resmi :)
o tkm biraz spor bu tkmsa klasik ama ikiside çok güzel.. bunun bir benzeri alfemoda kızım için bakmıştık ama kızım başka bir tkm beğenmişti.. çok şık bence..
ben aldım emzırdıkten sonra cok gereklı oldugunu dusunuyorum bogulmalara karsı.allah korusunyan yatış yastığı alan yada almayı düşünen varmı? ben alıp almamakta kararsız kaldım
Ben hamile kalmadan önce endokrindeki diktor bebek olursa mutlaka gel ilac başlamalısın dedi ki tsh 4 tü hamile kaldıgımı ogrenince hemen gittm tahlil yapıldı ve ilaca baslandı suan 1.9 ve ben hala devam ediyorum ilaca her ay asm de kan tahlili yaptırıp devlet hastanesine randevu almadan gidiyorum zira gebelerin onceligi var eger oyle olmasa 1 aydan once randevu verilmiyo. Doktor bana tsh 4 olasında normalde ilac vermiyoruz ama gebelik te 2 nin ustune cikmasını tercih etmiyoruz demisti bence mutlaka sormalısın bu durumu doktorunaBenim tsh 3,05 lerde falandı 12. haftalarda ilaç falan vermedi doktorum ve bir dahada tsh için tahlil istemediçarşamba günü randevum var gidince özellikle sorayım
canım benim de ilk doğumdan 9 ay sonra aniden sanki incinmiş gibi ağrı başladı, doktor bakar bakmaz dequerven tendinit dedi, doğum sonrası çok sık oluyor dedi, krem veremediler süte geçtiği için. atel taktım, ateli de bebekten dolayı sürekli takmak imkansız zaten. aylarca ağrı çektim sonra dayanamadım kortizon iğnesi vurdular. 3 ay rahat ettim sonra daha şiddetli geri döndü. yine aylarca ağrı çektim. velhasılı 1,5 sene sonra ameliyat oldum, doktor ameliyattaönce acaba 1 kortizon daha yapsamıydık dedi ama ben ydışına taşınacam devam ederse gelemem dedim.. ameliyattan sonra geldi, benim yapısal olarak sinirleri çevreleyen kılıfın 2 kere sardığını bu yüzden de iyileşmesinin imkansız olduğunu söyledi, iyi ki ameliyat etmişiz dedi. ameliyattan 1 hafta sonra herşey geçti gitti, öyle rahatladım ki. tam 1,5 sene ağrı çektim. inşallah senin devam etmez. sinir sıkışması daha farklı bi durum, benim siniri çevreleyen kılıfla ilgiliydi.
cnm rsm atmıştım ama senin için tekrar atayım geçen çekip faceye de koymuştum dur onu kopyala yapıştır yapayım
Sol tarafına yatarak sağ tarafını rahatlatmayı dene.. Bir de idrar problemin var mı ?
İdrara çıkınca ağrı oluyor mu?
Bende de var ödem doktor ilaç verdi bana.. Ve sol tarafa yatacaksın hep dedi.. İnşallah geçer kalıcı birşey değildir çoğu kişi doğumdan sonra geçtiğini söylüyor..
cnm netten bunları buldum ikisinden birini yapacağım henüz karar vermedim sence hangisioo okadar uzaksa bence de gitme katti .8 saat nasıl dayanacan.
oh ne güzel bitmiş şekerler..kapı süsünü nasıl yapmayı düşünüyorsun
teşekkürler cnm bende keçeden yaptım evet kapı süsünüde kendim yapacağım miske rsm attım şimdi ikisinden birini yapmayı düşünüyorum nette seçenek çok karar vrmek zor..Canım çok tatlı olmuşlar :) , kapı süsünü de kendin mi yapacaksın ? bende kapı süsü arayışındayım keçeden düşünüyorum
Gule gule kullansin canim meleginhepsi cok guzel.
teşekkürler cnm bende keçeden yaptım evet kapı süsünüde kendim yapacağım miske rsm attım şimdi ikisinden birini yapmayı düşünüyorum nette seçenek çok karar vrmek zor..
bende karar verirsem yarın yapmaya başlarım.. snde rsm at yapınca..evet canım bende baktım hepsi çok güzel , ama benim aklım ay dedelide kaldı sanırım ondan yapacağım :)
benim her günüm bakmakla geçiyor ya,
canım yalnız değilsın ben de sadece bornoz ve nevresim takımı aldım o da english home da indirimdeydi de ondan heee pardon bir de aventin biberonunu aldım o kadar .Bu biraz tercih meselesi ben oglumda 8.ayımda aldım herseyi ve o bir ay gecmek bilmedi benim icin gidip gelip kıyafetlerine bakıyordum o yüzden bu defa 9. Ayında mı yapsam acaba diyorum
bana kalsa 5. ay itibariyle başlardım ben,günaydın , biraz geç kalmışsınız sanki canım ya
alırken karar vermekte zaman alıyor çünkü , kolay karar veren biriysen sorun olmaz belki.. :)
gözlerde iri olacak heralde maşallah çok tatlıIyi günler hanımlar kontrolden geldik benim 8 kilo almam haricinde hiçbir sıkıntı yok şükür oglum 940 gr 33cm olmuş çokta güzel poz verdi bize çenesi aynı ben
Maşallah çok çok güzelIyi günler hanımlar kontrolden geldik benim 8 kilo almam haricinde hiçbir sıkıntı yok şükür oglum 940 gr 33cm olmuş çokta güzel poz verdi bize çenesi aynı ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?