2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

var mı şekerlerin resmi :)

oo okadar uzaksa bence de gitme katti .8 saat nasıl dayanacan.
oh ne güzel bitmiş şekerler..kapı süsünü nasıl yapmayı düşünüyorsun

o tkm biraz spor bu tkmsa klasik ama ikiside çok güzel.. bunun bir benzeri alfemoda kızım için bakmıştık ama kızım başka bir tkm beğenmişti.. çok şık bence..

Pink Birdy nin büyüyen yatak kısmındaki gri renk biraz rahatsız etti bizi
Çünkü biz en az 6 sene falan kullanalım diyoruz o gri rengi kız çocuğu beğenmez gibi geldi
Bir de odamız küçük beyaz renk daha ferah olur dediler aklıma yattı benimde:))

Benim tsh 3,05 lerde falandı 12. haftalarda ilaç falan vermedi doktorum ve bir dahada tsh için tahlil istemedi çarşamba günü randevum var gidince özellikle sorayım
Ben hamile kalmadan önce endokrindeki diktor bebek olursa mutlaka gel ilac başlamalısın dedi ki tsh 4 tü hamile kaldıgımı ogrenince hemen gittm tahlil yapıldı ve ilaca baslandı suan 1.9 ve ben hala devam ediyorum ilaca her ay asm de kan tahlili yaptırıp devlet hastanesine randevu almadan gidiyorum zira gebelerin onceligi var eger oyle olmasa 1 aydan once randevu verilmiyo. Doktor bana tsh 4 olasında normalde ilac vermiyoruz ama gebelik te 2 nin ustune cikmasını tercih etmiyoruz demisti bence mutlaka sormalısın bu durumu doktoruna

of yaaa neler çekmişsin cnm öyle inş benim öyle bir sıkıntım olmaz offf of

idrar testi 2 gün önce yaptırdım cnm 3 ünde kontrole gittiğimde sonucu öğrenicem. idrarımı yaparken yanma falan yok çok şükür. sol tarafa da yatıyorum hiç fayda etmiyor. inş doğumdan sonra geçer inşşş

oo okadar uzaksa bence de gitme katti .8 saat nasıl dayanacan.
oh ne güzel bitmiş şekerler..kapı süsünü nasıl yapmayı düşünüyorsun
cnm netten bunları buldum ikisinden birini yapacağım henüz karar vermedim sence hangisi

Eklentiler

• 10985404_10153415612767458_1221128904615077694_n.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 159
  • 11252773_10153415612837458_6222103779043586699_n.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 162
Canım çok tatlı olmuşlar :) , kapı süsünü de kendin mi yapacaksın ? bende kapı süsü arayışındayım keçeden düşünüyorum
teşekkürler cnm bende keçeden yaptım evet kapı süsünüde kendim yapacağım miske rsm attım şimdi ikisinden birini yapmayı düşünüyorum nette seçenek çok karar vrmek zor..

teşekkürler cnm bende keçeden yaptım evet kapı süsünüde kendim yapacağım miske rsm attım şimdi ikisinden birini yapmayı düşünüyorum nette seçenek çok karar vrmek zor..

evet canım bende baktım hepsi çok güzel , ama benim aklım ay dedelide kaldı sanırım ondan yapacağım :)

benim her günüm bakmakla geçiyor ya,
inan mesaiyi google görsellerde başlayıp, yine orda bitiriyorum
bi başlasam hayrlısıyla, içim gidiyo herşeye..
bende bayramdan sonra 8 in içinde başlıycam işte - sanıyorum-

Arkadaşlar selam,
Bi haftalık rapordan sonra yeniden ünideyim.. Bi hafta dha çalışıp izne ayrılıcam sanırım.. Dha fazla çalışmak istemiyorum
Üniversitedeki yakın bi arkadaşım oğluşuma kendi elleriyle hastane çıkışı hazırlamış, bayıldım o kdr mutlu oldum ki..
Fikir vermesi açısından fotosunu yolluorm :)

Eklentiler

• image.webp
    58 KB · Görüntüleme: 163
günaydın , biraz geç kalmışsınız sanki canım ya

alırken karar vermekte zaman alıyor çünkü , kolay karar veren biriysen sorun olmaz belki.. :)
bana kalsa 5. ay itibariyle başlardım ben,
bizimkiler hep daha erken daha erken diye tuttular beni bunca zaman..
bayramdan sonra 33. haftada oluyorum, o halde nerden ne alırsam artık
kafamda belirledim ama dediğin gibi çarşı pazar görüp dokunup almak başka bişey..
Allah işimi kolaylaştırır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…