2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
BEN DE ALMADIM DAHA AMA NELER ALACAĞIMI BELİRLEDİM MERAK ETME YALNIZ DEĞİLSİN :)

bende karar verirsem yarın yapmaya başlarım.. snde rsm at yapınca..
Katticim selam :) benim ne yazık ki elimden bu işler gelmiyor ama bnm için yapabilecek zevkli bir arkadaşım var, onun portföyünden oğluşum için seçtiğim kapı süsünün fotosunu gönderiorum, size de fikir olur bnmkinde ayna harflerle efe yazıcak baştaki e harfi taçlı olucak

Eklentiler

• image.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 130

çook geçmiş olsun canım.. oğluşun şimdi dha iidir inş.. :)

hepsi birbirinden güzel chekcim, ii günlerde sağlıkla kullanın inş

çok güzel cnm güle güle kullan.. ama ben malzeme aldım keçeden yapacağım bitirince rsm atarım..

Kızlar Merhaba.. Ben uzun zamandır üyeyim fakat aktif bi üye değilim. Fakat bundan sonra bende aranızda olucam aktif bi şekilde, hatta pişmanım keşke daha önce aranıza katılsaymışım.. Kızlar gebelikle ilgili birkaç küçük derdim var ki bir çare bulamıyorum. Baktım ki burada benim gibi "Eylül Anneleri" var. Belki bana benim gibi bir anne adayının yardımı dokunur. Belki benim yaşadığım ağrıyı yaşayan vardır diye düşündüm. Çok fazla mesaj yazılmış elbette hepsini okuyamadım ama bu konudan bahsedildiyse de affınıza sığınarak tekrar sormak istiyorum. Bacaklarımda aşırı derecede ağrı var. Neresi ağırıyo göster deseler gösteremiyorum tam belli bi bölge değil, tam bacağın başladığı yerden,kasıklardan başlayan bir ağrı her iki bacağıma da yayılıyor. Kramp tarzı değil kasılma gibi ağrı var. Bu ağrı beni yürütmüyor, oturtmuyor, yatırmıyor, uyutmuyor, kaldırtmıyor. Her hareketimde bacaklarıma (kasıktan itibaren) bıçaklar saplanıyor. Yaklaşık 2 haftadır mahfoldum. Daha bebişimin doğru düzgün birşeyi yok, yapmam gereken çok iş var ama bu ağrılarla nasıl ? Araştımalarım sonucu çatı kemiği ağrısı denen birşeye rastladım ama o da daha çok ilerleyen haftalarda olurmuş, daha bu ağrılar için çok erken. Lütfen buna benzer bi durum yaşayan varsa paylaşabilir mi ?

Kalsiyum veya magnezyum desteği alıyor musun ?

canım bazen geç zamana bırakınca dha kolay haloluyor işler.. çok kararsız kalmadan alıverirsiniz siz de, hiçbirşeyi eksik kalmaz bebişinizin merak etme

Çok güzel olmuş ben beceremiyorun böyle şeyler ama bende bebek kurabiyesi deniycem bugün malzemelerim geldi şeker hamuru kalıp vs güzel olursa paylaşırım :)
olur olur niye olmasın.. bebek kurabiyesi yapan bir arkadaşım var benimkileri o yapacak en azından o konuda kafam rahat

canım bazen geç zamana bırakınca dha kolay haloluyor işler.. çok kararsız kalmadan alıverirsiniz siz de, hiçbirşeyi eksik kalmaz bebişinizin merak etme
inşallah canım
kiracı olduğum için mobilya düşünmüyorum zaten, park yatak ve iki kapılı bir dolap alıcam Allah izin verirse..
bebek arabası almayı düşünmüyorum.
hem dışarı çıkarıyım desem kışa denk gelecek, hemde zaten etrafımızda arabasız gidebileceğimiz hiçbiryer yok, o yüzden yalnızca oto koltuğu puset alcam.
gerisi üstü başı işte

Canım geçmiş olsun. Bende kollarımda benzer ağrılar çektim. Bilemedik ne olduğunu sonra iltihaplı romatizma çıktı. Doktorum kortizona başladı. İnşallah seninki ciddi birşey değildir...

olur olur niye olmasın.. bebek kurabiyesi yapan bir arkadaşım var benimkileri o yapacak en azından o konuda kafam rahat
Keçeden bitane model var çok beğeniyorum çokta basit bişeye benziyor ama kendime güvenemiyorum resmini yüklicem bi bakarmısın o altından sarkan ipleri nerden bulunur sencede göründüğü kadar kolaymı

Eklentiler

• Screenshot_2015-05-08-18-15-25.webp
    24 KB · Görüntüleme: 183

Canım parça parça almanın avantajı oluyor aslında eşin pişman olacak ileride
Çünkü bütün harcamanız iki aya sığacak çok zorlar bütçeyi
Küçücük eşyalara deli gibi paralar istiyorlar, bir de zam geliyor ürünlere
Arada indirim falan yakalayıp uyguna getirmeye çalışıyoruz
Ama tabi bunları sen değil eşin düşünecek artık :))

sen zaten kafanda ne alıcaksın nerden alabilirsin diye bakmış araştırmışın :) sadece alması kalmış bebişlerimiz sağlıkla hayırlısıyla gelsin de gerisi halolur zaten

ben çok söyledim canım..
çıktıkça alalım, gördükçe alalım diye..
cevabı hep aynı oldu : daha alırız, daha bakarız vs vs
yumurta kapıya gelmek üzere
eşim bir sabah çıkıp akşama kadar herşeyini alıp dönebileceğimizi düşünüyo..

Canım maden suyu içiyor musun , bacak ağrılarına maden suyunun iyi geldiğini söylüyorlar. seninki kramp gibi değilmiş ama belki faydası olur

canım bizim babamız da öyle karnıma dokunamıyor bile ben zorlayınca da anca tişörtün üstünden elleyeyim diyor bir şey olurmuş ellerse...hatta ben bazen göbüşümü açıp hareketlerini izliyorum anında uyarı geliyor kapat diye...yani sizin baba modeli tek değil canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…