2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bana kalsıyum ve magnezyum eksıgı gıbı geldı..doktorun ne dıyor bu duruma
bu arada hoşgelidn aramıza

ben bebek arabasını doğum sonrasına bıraktım..uyku setinede karar veremedim.erkek bebek olunca seçenek azmış gibi geliyor renkler vs.

Canım oda vs yapmayacaksan, park yatak dolabı bir günde halledersiniz
Sen gezdikçe bak yine de, almasan bile hangi mağazada neyi beğendiğini not al
Bayramdan sonra da gider mağazalara hemen 2 dk da alırsınız:)
Kıyafetlerde de 2 takım hastane çıkışın bir kaç tane çıtçıtlı body , bir tane banyo havlusu acil durum için alırsın diğerlerini yavaş yavaş tamamlarsın :)

merhabalar canlar nasılsınız bende uzunbi araştırmadan sonra bebek arabasını ve puseti aldım . inş memnun kalırım. gören herkes beğendi ama baston mu alsaydım diye düşünüyor insan

Eklentiler

• 32798821841708139890.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 105
Bunu ne kadara yapıyorlar benimde tam istediğim bu çerveyi bulamadım bir türlü ya çok büyük yada cok küçük bulduklarım

kattiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiciiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm ikinci yani hayvanlı olana bayıldım bayıldımmmm

canım bazı arkadaslar önceden ufak ufak alıp tamamladılar ve de çok ıyı yapmışlar gercekten...cumartesi cıkıp kıyafetlerini aldık bır anda alınca gercekten zor oluyor kararsızlıkta kalabiliyorsun keske ben de önceden ufak ufak alsaydım diyorum çünki hepsini birden alamak hakıkaten yorucu oluyormuş...inşallah biz de en kısa zamanda tamamlarız...

Canım maden suyu içiyor musun , bacak ağrılarına maden suyunun iyi geldiğini söylüyorlar. seninki kramp gibi değilmiş ama belki faydası olur

Hayır, asitli hiçbirşey içmiyorum , maden suyuda dahil. Ayaklarımda ödem çok fazla ve maden suyununda ödemi arttırdığını okudum, o yüzden hiç içmiyorum

kızlarrrr alakasız ama bişey soracağım tatilvillamdan villa kiralayan bir arkadaş vardı unuttum ona bi kaç soru sormak istiyorum da görürse dönebilir miii

Keçeden bitane model var çok beğeniyorum çokta basit bişeye benziyor ama kendime güvenemiyorum resmini yüklicem bi bakarmısın o altından sarkan ipleri nerden bulunur sencede göründüğü kadar kolaymı
Cnm çok basit bu yaparsın.. O ipleri ben evrak arşivlerken kullanıyordum kırtasiyelerde bulunur kanımca..

bana kalsıyum ve magnezyum eksıgı gıbı geldı..doktorun ne dıyor bu duruma
bu arada hoşgelidn aramıza
Öncelikle hoşbuldum, çok teşekkür ederim.. :) doktorumda magnezyum, kalsiyum eksiği dedi. takviye verdi toz halinde . onu içiyorum ama bacak ağrılarıma bi faydasını görmedim. Sürekli testler, tahliller istiyo. Yaptırıyorum tüm değerlerim her zaman normal çıkıyo çok şükür. Son 2 haftaya kadarda hiçbir sıkıntım yoktu. Doktorum idrar yolundan şüphelendi ondada bi sıkıntı çıkmadı. Bir de gebeler doktorumun çokta umrunda değiller. Bebek sağlıklıysa onun için sorun yok ama ben artık dayanamıyorum.

merhabalar canlar nasılsınız bende uzunbi araştırmadan sonra bebek arabasını ve puseti aldım . inş memnun kalırım. gören herkes beğendi ama baston mu alsaydım diye düşünüyor insan
canım güle güle kullanın..şu araba modellerindeki kararsızlık hepimizde var neredeyse:)

biberon alan arkadaşlar hangi marka aldınız cam mı plastik mi kaç mm ve de kaç tane aldınız özellikle avent marka alan arkadaşlar vardı sanırım cevap yazarlarsa sevinirim...

Canım geçmiş olsun. Bende kollarımda benzer ağrılar çektim. Bilemedik ne olduğunu sonra iltihaplı romatizma çıktı. Doktorum kortizona başladı. İnşallah seninki ciddi birşey değildir...
Size de büyük geçmiş olsun, cevabınız için çok teşekkür ederim.

Hayır, asitli hiçbirşey içmiyorum , maden suyuda dahil. Ayaklarımda ödem çok fazla ve maden suyununda ödemi arttırdığını okudum, o yüzden hiç içmiyorum
slm cnm hoşgeldin.. bnm dr maden suyunu özellikle tavsiye etti günde iki tane içiyorum ama soda değil maden suyu bu önemli bir detay.. eklem ağrılarım olmadı hiç ayrıca ödem sorunu da yaşamıyorum sadece yorulunca şişiyor ayaklarım.. hem aklında olsun maden suyu süt yapıyor doğumdan sonrada içmeni tavsiye ederim içen arkadaşlar bebekte gaz soruñu olmadığını da söylüyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…