2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kalsiyum veya magnezyum desteği alıyor musun ?
Evet alıyorum ama ağrılarıma hiçbir faydası yok Kas mı, damar mı, kemik mi nerem ağrıyo onu da anlayamıyorum. Doktoruma kasık deyince en son hemen idrar yolu enfeksiyonu deyip tek doz ilaç verdi ama yok o da değilmiş, fayda etmedi.

biberon alan arkadaşlar hangi marka aldınız cam mı plastik mi kaç mm ve de kaç tane aldınız özellikle avent marka alan arkadaşlar vardı sanırım cevap yazarlarsa sevinirim...
cnm ben emzirmeyi düşünüyorum o yüzden çok üstünde durmadım bebedor cam biberon aldım.. emen bebekte çok gerek olmuyor biberona.. ama mama vereceksen aventin bir ürünü var gaz oluşumuna engel bir çubuk var içinde onu tavsiye ederim..

Cevabınız için çok teşekkür ederim . Benim öncelikle maden suyuyla soda arasındaki farkı araştırmam gerek demek ki :) Tavsiyenizi mutlaka dikkate alıcam , ne kadar faydalı birşeymiş.

Cevabınız için çok teşekkür ederim . Benim öncelikle maden suyuyla soda arasındaki farkı araştırmam gerek demek ki :) Tavsiyenizi mutlaka dikkate alıcam , ne kadar faydalı birşeymiş.
ya evet bende kabızlık sorunu vardı çok şükür içmeye başladığımdan beri oda kalmadı zaten dr tüm bunlara iyi geleceğini söyleyerek içmemi önerdi say say bitmiyor faydası..

Keçeden bitane model var çok beğeniyorum çokta basit bişeye benziyor ama kendime güvenemiyorum resmini yüklicem bi bakarmısın o altından sarkan ipleri nerden bulunur sencede göründüğü kadar kolaymı

Canım bu ipler hem kırtasiyelerde hem de nalburda olabiliyor. Ben çok sık kullanıyorum bu ipi. En son nalburdan aldım :) evrak taşımak için diye isteyebilirsin kattinin dediği gibi. Ama iki tipi var sanırım. Yani en son nalburdan alırken iki tane gösterdi adam, birisinin dışı mumlanmış gibi sanki, diğeri daha kırçıllı doğal duruyordu. Kırçıllı olanlar bence daha çok yakışıyor keçe malzemeye :)

Sağol canım bi bakayım bugün çıkıcam inş bulurum çben aldım gazı yavaş yawaş toparlayım malzemeleri bi deneyeyim inş güzel olur

Hayır, asitli hiçbirşey içmiyorum , maden suyuda dahil. Ayaklarımda ödem çok fazla ve maden suyununda ödemi arttırdığını okudum, o yüzden hiç içmiyorum
evet canım maden suyu ödemi artırıyor..bende denedim ..benim sürekli şişiyordu günlük içiyordum..sonra bikaç gün içmedim tesadüfi baktım ayaklar normal halinde..dün içmek zorunda kaldım..gece yatamayınca rahatlatıyor beni..şimdi yine bildiğin davul gibiler

biberon alan arkadaşlar hangi marka aldınız cam mı plastik mi kaç mm ve de kaç tane aldınız özellikle avent marka alan arkadaşlar vardı sanırım cevap yazarlarsa sevinirim...

Ben dr bronwn ve avent natural arasında kalmıştım. En son bi arkadaşım yenidoğan yani 0 numara akışlı olan avent natural serisini kullandığını ve kızının memeyi bırakmadığını söyleyince ben de avent aldım. Ama dr browndan da çok memnun olanı duydum. Bir de medela markanın calma biberonunu tavsiye etmişlerdi ama inceleyince temizlemesi zor geldi gözüme :) cam olanları tercih ettim ben, dışına kılıfları var aventin bir de o kılıflardan aldım. Bir tane büyük bir tane de küçük olan boydan aldım ben. İnşallah emerse çok ihtiyacım olmaz diye düşündüm ama elimin altında olması için ve de göğüs pompası ile de sağdığımı verebileyim diye aldım bakalım :)

Bunu ne kadara yapıyorlar benimde tam istediğim bu çerveyi bulamadım bir türlü ya çok büyük yada cok küçük bulduklarım
Normalde 90 tl ama bana 75 tlye yapıcak.. Arkadaşım da sdece çerçevenin pahalı olduğunu diğer harf gül ve kurdelelerin çok ucuz olduğunu söyledi çerçeveyi nerden bulduğunu sorarım

İşte bilemiyosun ki demek herkeste farklı etki gösteriyor. Başka bir arkadaşta çok tavsiye ediyor, kabızlığa filan iyi geliyomuş sürekl içiyomuş ayrıca ödemi filanda yokmuş. Demek her gebişte başka etki ..

ben başından beri içiyordum..kabızlığa çok iyi ağrılara sızılara vs. hatta burda bende çok kere tavsiye etmiştim..ödemim çok oluyordu tahlillerde normal çıkmıştı..bi gün içedim anında fark etti bende..şimdi çok zorlanırsam içiyorum

canım hiç endişe etme, alışveriş dediğin alacaklarının listesi olduktan sonra 2 haftasonunda biter. hele ki mobilya ve araba almayacaksan daha kolay.
kıyafet için unnadodan ve diğer alışveriş sitelerinden de sipariş verebilirsin, ebebekten sipariş verebilirsin, illa ki gitmen gerekmiyor.
sen öncesinde inceleyerek ne alacağının kararını vermeye çalış. o zaman daha kolay olur.

Aynen canım benimki de öyle aklı çıkıyo bişey tasittirmiyo telefonu tableti kendi üzerinde taşıyor ufacık bi şeyde hemen doktora gidelim diyo biz hissediyoruz içimizde onlar hissedemiyo ya daha panikler Kıyamam yaaaa:)))

ya çanta alan yokmuuuuuuuuuuuuuu

Ben onu da aldııımm :)) lassig ve okiedog markalarını gözüme kestirmiştim. Jokerde ikisi de vardı. Orda bir de maxi cosi nin çantasın gördüm :) yarım saat kadar inceledim sonunda messenger model lassig aldım :) kapağının değiştirelebilir olması, termos gözü, su geçirmez gözü, ek gıda için çıkarılabilir çıtçıtlı bi bölümü, iç gözlerinin çokluğu, bebek arabasına uyumu, arabaya asılabiliyor olması gibi sebeplerle hoşuma gitti :) lassig markanın bayan çantası gibi olan modelleri de var postacı model sevmeyenler için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…