Evet alıyorum ama ağrılarıma hiçbir faydası yokKalsiyum veya magnezyum desteği alıyor musun ?
cnm ben emzirmeyi düşünüyorum o yüzden çok üstünde durmadım bebedor cam biberon aldım.. emen bebekte çok gerek olmuyor biberona.. ama mama vereceksen aventin bir ürünü var gaz oluşumuna engel bir çubuk var içinde onu tavsiye ederim..biberon alan arkadaşlar hangi marka aldınız cam mı plastik mi kaç mm ve de kaç tane aldınız özellikle avent marka alan arkadaşlar vardı sanırım cevap yazarlarsa sevinirim...
Cevabınız için çok teşekkür ederim . Benim öncelikle maden suyuyla soda arasındaki farkı araştırmam gerek demek ki :) Tavsiyenizi mutlaka dikkate alıcam , ne kadar faydalı birşeymiş.slm cnm hoşgeldin.. bnm dr maden suyunu özellikle tavsiye etti günde iki tane içiyorum ama soda değil maden suyu bu önemli bir detay.. eklem ağrılarım olmadı hiç ayrıca ödem sorunu da yaşamıyorum sadece yorulunca şişiyor ayaklarım.. hem aklında olsun maden suyu süt yapıyor doğumdan sonrada içmeni tavsiye ederim içen arkadaşlar bebekte gaz soruñu olmadığını da söylüyorlar..
ya evet bende kabızlık sorunu vardı çok şükür içmeye başladığımdan beri oda kalmadı zaten dr tüm bunlara iyi geleceğini söyleyerek içmemi önerdi say say bitmiyor faydası..Cevabınız için çok teşekkür ederim . Benim öncelikle maden suyuyla soda arasındaki farkı araştırmam gerek demek ki :) Tavsiyenizi mutlaka dikkate alıcam , ne kadar faydalı birşeymiş.
biberon alan arkadaşlar hangi marka aldınız cam mı plastik mi kaç mm ve de kaç tane aldınız özellikle avent marka alan arkadaşlar vardı sanırım cevap yazarlarsa sevinirim...
Keçeden bitane model var çok beğeniyorum çokta basit bişeye benziyor ama kendime güvenemiyorum resmini yüklicem bi bakarmısın o altından sarkan ipleri nerden bulunur sencede göründüğü kadar kolaymı
Sağol canım bi bakayım bugün çıkıcam inş bulurum çben aldım gazı yavaş yawaş toparlayım malzemeleri bi deneyeyim inş güzel olurCanım bu ipler hem kırtasiyelerde hem de nalburda olabiliyor. Ben çok sık kullanıyorum bu ipi. En son nalburdan aldım :) evrak taşımak için diye isteyebilirsin kattinin dediği gibi. Ama iki tipi var sanırım. Yani en son nalburdan alırken iki tane gösterdi adam, birisinin dışı mumlanmış gibi sanki, diğeri daha kırçıllı doğal duruyordu. Kırçıllı olanlar bence daha çok yakışıyor keçe malzemeye :)
evet canım maden suyu ödemi artırıyor..bende denedim ..benim sürekli şişiyordu günlük içiyordum..sonra bikaç gün içmedim tesadüfi baktım ayaklar normal halinde..dün içmek zorunda kaldım..gece yatamayınca rahatlatıyor beni..şimdi yine bildiğin davul gibilerHayır, asitli hiçbirşey içmiyorum , maden suyuda dahil. Ayaklarımda ödem çok fazla ve maden suyununda ödemi arttırdığını okudum, o yüzden hiç içmiyorum
biberon alan arkadaşlar hangi marka aldınız cam mı plastik mi kaç mm ve de kaç tane aldınız özellikle avent marka alan arkadaşlar vardı sanırım cevap yazarlarsa sevinirim...
Normalde 90 tl ama bana 75 tlye yapıcak.. Arkadaşım da sdece çerçevenin pahalı olduğunu diğer harf gül ve kurdelelerin çok ucuz olduğunu söylediBunu ne kadara yapıyorlar benimde tam istediğim bu çerveyi bulamadım bir türlü ya çok büyük yada cok küçük bulduklarım
of yaaa neler çekmişsin cnm öyleinş benim öyle bir sıkıntım olmaz offf of
İşte bilemiyosun ki demek herkeste farklı etki gösteriyor. Başka bir arkadaşta çok tavsiye ediyor, kabızlığa filan iyi geliyomuş sürekl içiyomuş ayrıca ödemi filanda yokmuş. Demek her gebişte başka etki ..evet canım maden suyu ödemi artırıyor..bende denedim ..benim sürekli şişiyordu günlük içiyordum..sonra bikaç gün içmedim tesadüfi baktım ayaklar normal halinde..dün içmek zorunda kaldım..gece yatamayınca rahatlatıyor beni..şimdi yine bildiğin davul gibiler
ben başından beri içiyordum..kabızlığa çok iyi ağrılara sızılara vs. hatta burda bende çok kere tavsiye etmiştim..ödemim çok oluyordu tahlillerde normal çıkmıştı..bi gün içedim anında fark etti bende..şimdi çok zorlanırsam içiyorumİşte bilemiyosun ki demek herkeste farklı etki gösteriyor. Başka bir arkadaşta çok tavsiye ediyor, kabızlığa filan iyi geliyomuş sürekl içiyomuş ayrıca ödemi filanda yokmuş. Demek her gebişte başka etki ..
çook geçmiş olsun canım.. oğluşun şimdi dha iidir inş.. :)
inşallah canım
kiracı olduğum için mobilya düşünmüyorum zaten, park yatak ve iki kapılı bir dolap alıcam Allah izin verirse..
bebek arabası almayı düşünmüyorum.
hem dışarı çıkarıyım desem kışa denk gelecek, hemde zaten etrafımızda arabasız gidebileceğimiz hiçbiryer yok, o yüzden yalnızca oto koltuğu puset alcam.
gerisi üstü başı işte
Aynen canım benimki de öyle aklı çıkıyo bişey tasittirmiyo telefonu tableti kendi üzerinde taşıyor ufacık bi şeyde hemen doktora gidelim diyo biz hissediyoruz içimizde onlar hissedemiyo ya daha panikler Kıyamam yaaaa:)))Kızlar sizin eşleriniz bebek konusunda nasıllar? Benimki çok ama çok pimpiriklibiraz önce yatarken elimde tablette müzikli bi video izliyordum, karnımda kIzım birden sağ tarafıma toplandı, Orayı şişirip, hareketlenmeye başladı. Eşimin de aklı çıkıyor, bir şey olacak diye. Yapma lütfen çok şişti, bir şey olur diyor. Normalde karnıma bile dokunamıyor, bir şey olur zarar veririm diye düşünüyor.
Ben bi türlü beğenemedim. İçime sinenler çok pahalıydı. Sonra gittim bunu aldım iyimi ettim bilmiyorum..ya çanta alan yokmuuuuuuuuuuuuuu
ya çanta alan yokmuuuuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?