- 3 Kasım 2014
- 775
- 842
- 43
- 39
maden suyu asit degil ki baz bileşenlidir...hamılelıkte tuketılmesı faydalı dıye bılıyorumHayır, asitli hiçbirşey içmiyorum , maden suyuda dahil. Ayaklarımda ödem çok fazla ve maden suyununda ödemi arttırdığını okudum, o yüzden hiç içmiyorum
Ay aynen ya canımcanım bizim babamız da öyle karnıma dokunamıyor bile ben zorlayınca da anca tişörtün üstünden elleyeyim diyor bir şey olurmuş ellerse...hatta ben bazen göbüşümü açıp hareketlerini izliyorum anında uyarı geliyor kapat diye...yani sizin baba modeli tek değil canım:)
Aslında bunu beğenmiştim ama satışta değil.ya çanta alan yokmuuuuuuuuuuuuuu
ben aldımmm harika bi çanta. çok sevdim. iyi günlerde kullanmak nasip olsun.ya çanta alan yokmuuuuuuuuuuuuuu
bunun pembesini görmüştüm ben..hayırlı olsun canım güle güle kullanBen bi türlü beğenemedim. İçime sinenler çok pahalıydı. Sonra gittim bunu aldım iyimi ettim bilmiyorum..
Evet canım ya baya pimpirikli benimki de. Bazen çok Hoşuma gidiyor, ama içimden diyorum acaba ilerde sıkıntı olur mu ki bu durumAynen canım benimki de öyle aklı çıkıyo bişey tasittirmiyo telefonu tableti kendi üzerinde taşıyor ufacık bi şeyde hemen doktora gidelim diyo biz hissediyoruz içimizde onlar hissedemiyo ya daha panikler Kıyamam yaaaa:)))
lassingin postacı modelleri benimde hoşuma gidiyor kullanımı daha rahat gibi..bide fiyat olarakta kafam karışık..hani bi reklam varya kız beğeniyor yanındakide al işte diyor sonrasında da kız olmasada olur diyor benimki o hesap :))))Ben onu da aldııımm :)) lassig ve okiedog markalarını gözüme kestirmiştim. Jokerde ikisi de vardı. Orda bir de maxi cosi nin çantasın gördüm :) yarım saat kadar inceledim sonunda messenger model lassig aldım :) kapağının değiştirelebilir olması, termos gözü, su geçirmez gözü, ek gıda için çıkarılabilir çıtçıtlı bi bölümü, iç gözlerinin çokluğu, bebek arabasına uyumu, arabaya asılabiliyor olması gibi sebeplerle hoşuma gitti :) lassig markanın bayan çantası gibi olan modelleri de var postacı model sevmeyenler için :)
hımm buda güzelmişAslında bunu beğenmiştim ama satışta değil.
seninki nasıl buseben aldımmm harika bi çanta. çok sevdim. iyi günlerde kullanmak nasip olsun.
var miskcimmmmya çanta alan yokmuuuuuuuuuuuuuu
seninki nasıl buse
ya geçen jokerde gördüm 50 tl indirimdeydi..kafam dalgındı biraz sonrasında acaba yanlışmı gördüm dedim..nette baktım bu fiyat değil :S acaba diyorum beşin önündeki 1'i görmedimmi :))) sen kaça nerde aldın..ben önü cepli olanını beğenmiştimvar miskcimmmmfıyatı çok uygun geldi...özelliklerinide beğendimm
Renkli ve son derece kullanışlı tasarım.
Geniş iç hacim ve kullanışlı bölmeler
Kolay ulaşılabilir ve ergonomik dış cepler
Geniş ve ayarlanabilir omuz askıları
Su geçirmez ve silinebilir kumaş
Birinci sınıf aksesuar ve malzeme
Tasarımda kullanılan özel malzemeler nedeniyle hafiftir.
Ürün İçeriği:
Alt değiştirme bezi
Termostatlı biberon saklama kabı
Doğal ve geri dönüşümlü organik çanta muhafaza kılıfı
Kirli bez torbası
Benim tsh 3,05 lerde falandı 12. haftalarda ilaç falan vermedi doktorum ve bir dahada tsh için tahlil istemediçarşamba günü randevum var gidince özellikle sorayım
baktımda tek resim çekmişim, şuan da işteyim çantada evde ayrıntılı foto yok o yüzden. hem sırta takılıyor hem omuza. içinde çok göz var, ayrıca bebek bakım çantası gibi de durmuyor. ben hiç araştırmadım, hiç fiyat sormadım. ilk gördüğüm yerden aldım. pazarlıkla 70 tl. Eminönü/ havuzlu han :)
ya geçen jokerde gördüm 50 tl indirimdeydi..kafam dalgındı biraz sonrasında acaba yanlışmı gördüm dedim..nette baktım bu fiyat değil :S acaba diyorum beşin önündeki 1'i görmedimmi :))) sen kaça nerde aldın..ben önü cepli olanını beğenmiştim
çantaya bakacam derken yandaki bebişin cicilerine daldı gözlerim.baktımda tek resim çekmişim, şuan da işteyim çantada evde ayrıntılı foto yok o yüzden. hem sırta takılıyor hem omuza. içinde çok göz var, ayrıca bebek bakım çantası gibi de durmuyor. ben hiç araştırmadım, hiç fiyat sormadım. ilk gördüğüm yerden aldım. pazarlıkla 70 tl. Eminönü/ havuzlu han :)
baktımda tek resim çekmişim, şuan da işteyim çantada evde ayrıntılı foto yok o yüzden. hem sırta takılıyor hem omuza. içinde çok göz var, ayrıca bebek bakım çantası gibi de durmuyor. ben hiç araştırmadım, hiç fiyat sormadım. ilk gördüğüm yerden aldım. pazarlıkla 70 tl. Eminönü/ havuzlu han :)
bak iyi almışsın sen 100 liraymışLink yasak mı bilmiyorum. benim aldığım bu.
http://www.e-bebek.com/babyes-lego-...BKCNT5108GRI?gclid=CILrj_GQo8YCFUcTwwodg6kBAA
canım avent yeni doğan cam aldım benbiberon alan arkadaşlar hangi marka aldınız cam mı plastik mi kaç mm ve de kaç tane aldınız özellikle avent marka alan arkadaşlar vardı sanırım cevap yazarlarsa sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?