2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Hayır, asitli hiçbirşey içmiyorum , maden suyuda dahil. Ayaklarımda ödem çok fazla ve maden suyununda ödemi arttırdığını okudum, o yüzden hiç içmiyorum
maden suyu asit degil ki baz bileşenlidir...hamılelıkte tuketılmesı faydalı dıye bılıyorum

Ay aynen ya canım sanki eşimin dediklerini duymuşsun gibi

merhaba hanımlar, birde hazırlıkları son aylara bırakanlardanız sanırım. Kıyafet konusunu tamamladık neredeyse, örgüler battaniyeler de tamam.. Ama hazırlıklar bir türlü bitmiyor. Evdeki boya badana işleri ramazan sonuna kaldı, doğal olarak hiç birşeye elimi süremiyorum şimdi. Annem pike ve nevresim için kıumaşları aldı, modelleri belirledi dikecek. Sadece bizim beşik ölçüsünü belirlememizi bekliyor. Mobilya konusunda daha önce yazmıştım yeğenimin beşik ve dolabını boyatıp kullanıcam bir iki yıl için diye. Maalesef olmadı, boyama işinin astarı yüzünden pahalıya gelecek. O yüzden eşimin müşterisi olan bir firmaya bu hafta içinde bir beşik ve dolap siparişi vereceğiz, öyle çok abartmak istemiyorum. Sonuçta çok uzun yıllar kullanılacak birşey olmayacak diye düşünüyorum. Bende bugün bebeğimi görmeye gelecek misafirlerimiz için kokulu taş yapmaya başladım, şuan donma aşamasında. Akşam üzeri eklerim fotografını. Biraz önce bir arkadaş balon şeklinde bir model gönderdi çok hoşuma gitti. Teşekkür ederim kendisine :)) Pembeli keçelerim var deneyeyim bakayım becerebilecek miyim. Olursa oğluma uygun renklerde alıcam. Ayy resmen 2 ay kaldı nerdeyse ve daha yapılacak çok şey var, inşallah yetişir

Evet canım ya baya pimpirikli benimki de. Bazen çok Hoşuma gidiyor, ama içimden diyorum acaba ilerde sıkıntı olur mu ki bu durum benimki de akşam işten gelince tekme atıyor mu, diye sorup duruyor.

lassingin postacı modelleri benimde hoşuma gidiyor kullanımı daha rahat gibi..bide fiyat olarakta kafam karışık..hani bi reklam varya kız beğeniyor yanındakide al işte diyor sonrasında da kız olmasada olur diyor benimki o hesap :))))

ya çanta alan yokmuuuuuuuuuuuuuu
var miskcimmmm fıyatı çok uygun geldi...özelliklerinide beğendimm
Renkli ve son derece kullanışlı tasarım.
Geniş iç hacim ve kullanışlı bölmeler
Kolay ulaşılabilir ve ergonomik dış cepler
Geniş ve ayarlanabilir omuz askıları
Su geçirmez ve silinebilir kumaş
Birinci sınıf aksesuar ve malzeme
Tasarımda kullanılan özel malzemeler nedeniyle hafiftir.
Ürün İçeriği:
Alt değiştirme bezi
Termostatlı biberon saklama kabı
Doğal ve geri dönüşümlü organik çanta muhafaza kılıfı
Kirli bez torbası

Eklentiler

• large.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 136
seninki nasıl buse

baktımda tek resim çekmişim, şuan da işteyim çantada evde ayrıntılı foto yok o yüzden. hem sırta takılıyor hem omuza. içinde çok göz var, ayrıca bebek bakım çantası gibi de durmuyor. ben hiç araştırmadım, hiç fiyat sormadım. ilk gördüğüm yerden aldım. pazarlıkla 70 tl. Eminönü/ havuzlu han :)

Eklentiler

• IMG_20150616_204749.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 160
ya geçen jokerde gördüm 50 tl indirimdeydi..kafam dalgındı biraz sonrasında acaba yanlışmı gördüm dedim..nette baktım bu fiyat değil :S acaba diyorum beşin önündeki 1'i görmedimmi :))) sen kaça nerde aldın..ben önü cepli olanını beğenmiştim

Benim tsh 3,05 lerde falandı 12. haftalarda ilaç falan vermedi doktorum ve bir dahada tsh için tahlil istemedi çarşamba günü randevum var gidince özellikle sorayım

Bir dönem yükselmesi normal dedi ama hangi dönemden bahsetti bilmiyorum.ama bundan sonraki zamanında 2.20 den fazla olmamali dedi.dusuk erken doğum bebekte zeka gelişimine etkisi varmış .Bence doktora gitmeden T3 t4 ve tsh tahlili yaptirip gidersen zamandan kazanmış olursun.

aşağıdaki linkte buldum aynısı.. yasak mı link paylaşmak bilmiyorum ??

http://www.e-bebek.com/babyes-lego-...BKCNT5108GRI?gclid=CILrj_GQo8YCFUcTwwodg6kBAA

çantaya bakacam derken yandaki bebişin cicilerine daldı gözlerim...evet normal kullanım çantası gibi duruyor..

ya geçen kimdi hatırlamıyorum biri demişti süslü püslü bişey aldım.foto atacaktı kaçırdımmı acaba

çok güzelmiş e-bebekte şuan 99 tl . bende büyük parçaları aldım geriye bu ufaklar ve kendi ihtiyaçlarım + bebişime kıyafet kaldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…