cicilerdende atabilirim istersen :)çantaya bakacam derken yandaki bebişin cicilerine daldı gözlerim...evet normal kullanım çantası gibi duruyor..
ya geçen kimdi hatırlamıyorum biri demişti süslü püslü bişey aldım.foto atacaktı kaçırdımmı acaba
evet yaa güzel indirmiş fiyatını valla bana :)bak iyi almışsın sen 100 liraymış
ben magazadan aldım 60 tl ama ınternette 59ya geçen jokerde gördüm 50 tl indirimdeydi..kafam dalgındı biraz sonrasında acaba yanlışmı gördüm dedim..nette baktım bu fiyat değil :S acaba diyorum beşin önündeki 1'i görmedimmi :))) sen kaça nerde aldın..ben önü cepli olanını beğenmiştim
lassingin postacı modelleri benimde hoşuma gidiyor kullanımı daha rahat gibi..bide fiyat olarakta kafam karışık..hani bi reklam varya kız beğeniyor yanındakide al işte diyor sonrasında da kız olmasada olur diyor benimki o hesap :))))
bende nette bakıyım dedim gördüm evet baya fiyat farkı var.çok güzelmiş e-bebekte şuan 99 tl . bende büyük parçaları aldım geriye bu ufaklar ve kendi ihtiyaçlarım + bebişime kıyafet kaldı..
evet baya genişti benim baktığımda...kesinlikle herşeyini dolduracaz :))ben magazadan aldım 60 tl ama ınternette 59
ıçi baya büyük benım ıcınde onemlı olan oydu ..cunku yerı gelıcek ıcıne battanıye tıkıştırıcaz
sen sırt çantası tercih etmişsin..benim az kullandığım bi sırt çantam vardı..gerekli yerlerde onu kullanacam..bide böyle normal bişey alayım dedim. fiyatı nedir..ayy hayırlı olsun demeden fiyat soruyorumVar canım dün siparişini verdim hattaEki Görüntüle 1562865
tabisi..biz bakmalara doyamayız bebiş eşyalarınacicilerdende atabilirim istersen :)
kızlar yaa 37 hafta dolana kadar calısmayı goze aalan varmı? kafam okdar doluki tayınımızde cıktı eşim gidicek doguma yakın gelıceko gıtmeden meyil iznni olacak bielikte vakıt gecirmek için o arada rapor vs alayım dıyorum..sonuctan 32den sonra artık alamıyoruz calısacaksak dogumdan sonra ne kadar sürede toparlanırız acaba bır an once kendı ewıme gıtmek ıstıyorum aynı zamanda annemıde yanımda goturucem okdar cok sey dusnuyorumkiii ilişik kesmeler, dogum ızni, yeni iş yeri, yeni bir il, bebek, ev toplamak tasımak..... düşündükce çıkamıyorum işin içinden...bebek odasıda alamıyorum gıttıgımız yerde bakarım diyeee
Tabi öyle olacak biz tutumlu annelerizzz teşekkür ederiz teyzesi benim tüm arkadaşlarım bunu tavsiye ettiler bunu aldık termos gözü beni cezbetti zaten inşallah memnun kalırım bi gelsin de gerceginin de fotosunu atarimsen sırt çantası tercih etmişsin..benim az kullandığım bi sırt çantam vardı..gerekli yerlerde onu kullanacam..bide böyle normal bişey alayım dedim. fiyatı nedir..ayy hayırlı olsun demeden fiyat soruyorumişimiz gücümüz para oldu..güzel günlerde kulan caanım
canımj kısmetse bende 37 ye kadar izin almayı düşünmüyorum, sonrasında daha lazım bebek için zaten azıcık izin var.sonrasında rapor yıllık izin 6 aya tamamalrız.kızlar yaa 37 hafta dolana kadar calısmayı goze aalan varmı? kafam okdar doluki tayınımızde cıktı eşim gidicek doguma yakın gelıceko gıtmeden meyil iznni olacak bielikte vakıt gecirmek için o arada rapor vs alayım dıyorum..sonuctan 32den sonra artık alamıyoruz calısacaksak dogumdan sonra ne kadar sürede toparlanırız acaba bır an once kendı ewıme gıtmek ıstıyorum aynı zamanda annemıde yanımda goturucem okdar cok sey dusnuyorumkiii ilişik kesmeler, dogum ızni, yeni iş yeri, yeni bir il, bebek, ev toplamak tasımak..... düşündükce çıkamıyorum işin içinden...bebek odasıda alamıyorum gıttıgımız yerde bakarım diyeee
sıcaklarda yok canım ya ben göze alamıyorum..düşünüp kafanı kurcalama canım...zaten doğumun hemen sonrasında gidersin evine..eşya işide kolay para olduktan sonra...yavaş yavaş toparlarsın evinide ohh mis..yeni ev yeni iş yeni bebek güzel yerlerden bak olaya..bir haftada herşey düzelirkızlar yaa 37 hafta dolana kadar calısmayı goze aalan varmı? kafam okdar doluki tayınımızde cıktı eşim gidicek doguma yakın gelıceko gıtmeden meyil iznni olacak bielikte vakıt gecirmek için o arada rapor vs alayım dıyorum..sonuctan 32den sonra artık alamıyoruz calısacaksak dogumdan sonra ne kadar sürede toparlanırız acaba bır an once kendı ewıme gıtmek ıstıyorum aynı zamanda annemıde yanımda goturucem okdar cok sey dusnuyorumkiii ilişik kesmeler, dogum ızni, yeni iş yeri, yeni bir il, bebek, ev toplamak tasımak..... düşündükce çıkamıyorum işin içinden...bebek odasıda alamıyorum gıttıgımız yerde bakarım diyeee
sen sırt çantası tercih etmişsin..benim az kullandığım bi sırt çantam vardı..gerekli yerlerde onu kullanacam..bide böyle normal bişey alayım dedim. fiyatı nedir..ayy hayırlı olsun demeden fiyat soruyorumişimiz gücümüz para oldu..güzel günlerde kulan caanım
bize soran yok kuzum yaaa...hatta dün eltimle konuşuyoruz..şunları şunları al diye tavsiyede bulunuyor ama hiç gerekli bişey varmı diye sormuyor..aman sormasında zaten : P aşırıya kaçmadan yavaş yavaş yapıyorum biyandan ben bi yandan annem..tabi toplasan dünya bi para yapıyorBen biz de bebeğe birşeyler alalım diyen herkese bölüştürdüm beğendiklerimikendi alacaklarımı da böldüm parça parça aldım eşim pek masrafı olmadı diye dolanıyor ama herşeyi bi toplasa sanırım bombayı patlatır Tavsiye ederim :))
sen sırt çantası tercih etmişsin..benim az kullandığım bi sırt çantam vardı..gerekli yerlerde onu kullanacam..bide böyle normal bişey alayım dedim. fiyatı nedir..ayy hayırlı olsun demeden fiyat soruyorumişimiz gücümüz para oldu..güzel günlerde kulan caanım
yakın bir arkadaşım var kesinlikle sırt çantası al diyo benimde kafam karıştı her ortamada sırt çantası olmaz.bus_e arkadaşın aldığı babyes modelini çok beğendim indirimini takip edicem. sırt çantası oluyor demiştin dimi ?
evettt hem sırta hem omuza takılıyor. beni de en çok cezbeden bu özelliği oldu zaten.. ayrıntılı foto akşam çekebilirim sırtımda duruşunu filan
ooo ne güzel biz ufak tefek şeylerini alabildik henüz büyük eşyalara geçemedik. hayırlı olsun. güzel günlerde kullansın kuzun :)kuzuma beşik ve arabasından sonra anakucağını ve mama sandalyesinide aldık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?