2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
çoooooook sevinirim foto atarken beni etiketler misin ? her zaman girme imkanım olmuyor kaçırmak istemiyorum fotoları :) teşekkür ederimm şimdidenn :)
tabi etiketlerim becerebilirsem :9 daha çok yeniyimde buralarda. bu arada tahmini doğumumuzda aynı günmüş :) şimdiden hayırlı doğumlar dilerim :)

ooo ne güzel biz ufak tefek şeylerini alabildik henüz büyük eşyalara geçemedik. hayırlı olsun. güzel günlerde kullansın kuzun :)

çok teşekkür ettik teyzesi :) yarın zam geçeceği için aldık canım yoksa bizimde inan ki elle tutulur bişeyimiz yok. 32 haftalık falan gibi alırım diyordum ama ciddi zam dalgası hareketlendirdi :)

ya çanta alan yokmuuuuuuuuuuuuuu

ben avvio marka bir çanta almıştım oğlumda, tam anlamıyla tepe tepe kullandım :) hiçbişey olmadı:) artık sıkıldığım için dün redtag'de güzel bi çanta gördüm çok da ucuzdu baktım gözleri de var ve çok hafif onu aldım, dönüşümlü kullanırım

tatlım ben 37e kdr çalışmayı düşünüyorum ama şöyle birşey var.. ben üniversitede öğretim görevlisiyim.. akademik takvim içinde izin kullanamıyoruz, o yüzden 1 temmuzdan itibaren yıllık izinlerimi kullanıcam, 37. haftadan sonra da doğum iznimi başlatıcam.. doğum sonrası da çoğumuzun düşündüğü gibi önce jinekologumdan raporlar sonrasında bi heyet raporu alıp oğluşumu 6 aylığa getirip, 2016 bahar dönemi itibariyle işe dönücem.. planım bu inş planladığım gibi olur :)

nasipse hedefim 37 de ayrılmak canım. Allah sana kolaylık versin ev taşımak zor .

ben nasip olur da bir aksilik çıkmazsa 37 yi bekliycem. sonrası bebişime kalsın. çünkü ücretsiz izin almayı düşünmüyorum.

tabi etiketlerim becerebilirsem :9 daha çok yeniyimde buralarda. bu arada tahmini doğumumuzda aynı günmüş :) şimdiden hayırlı doğumlar dilerim :)

yaaa evet farketmemiştim inan ki :) böyle alıntı yapsan da olur canım nickimi yorumda yazsanda olur. aramıza hoşgeldin. senin meleğinin cinsiyeti ne ? Allah hepimize hayırlı doğumlar versin sağlıkla kucaklayalım :)

Allah kolaylık versin canım, 37 değil ama 35. haftaya kadar çalışacağım şartlar el verirse inşallah.
Ancak sonrasında bu işe geri dönüp/dönmeme konusunda bende kararsızım.
Net bi karar veremediğim için geri dönmeyeceğim de diyemiyorum, işyeri dönecek biliyor.
Bende çıkamıyorum işin içinden, kafamda deli sorular

gizemli_mor bende 37 ye kadar çalışmayı dusunuyorum allahtan bır mani olmazsa...evde sıkılırırım ben ..çalıştıgım ortam klımalı ne kadar geç gıdersem o kadar geç donerım mantıgı var bırazda

avm vs. gibi yerlerde sırt çantası iyi olur yada hem sırt hem kola alınabilcek tek bi çanta almakta mantıklı

avm vs. gibi yerlerde sırt çantası iyi olur yada hem sırt hem kola alınabilcek tek bi çanta almakta mantıklı

aynen canım çift kullanımlı arıyorum bende gün geliyor kot giyiyoruz onun üstüne güzel olur ama daha şık bir ortama girince sırt çantası olmaz. daha pratik olanını incelemek lazım.

canım 32 den sonra rapor alabilirsin.
Yalnızca Kadın Doğum bölümünden alamıyorsun.
32. haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra, dişin ağrıyabilir meselaa kulak burun boğazdan falan raporlu olabilirsin
ben öyle yapmayı düşünüyorum.

güle güle kulln canım..

bende bu şekilde düşünüyordum..bazı arkdaşlar olmaz dedi...bu şekilde yapan sayısıda fazla aslında

çok şirin olmuş ellerine sağlık canım..kaçtane yapmayı düşünüyorsun

Keçeden bitane model var çok beğeniyorum çokta basit bişeye benziyor ama kendime güvenemiyorum resmini yüklicem bi bakarmısın o altından sarkan ipleri nerden bulunur sencede göründüğü kadar kolaymı

ben bunu denedim canım gerçekten cok basit altından sarkan iplerde makrome ipi hobi malzemeleri satılan yerlerde bulabilirsin.

kız bebek bekliyoruz hayırlısıyla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…