tabi etiketlerim becerebilirsem :9 daha çok yeniyimde buralarda. bu arada tahmini doğumumuzda aynı günmüş :) şimdiden hayırlı doğumlar dilerim :)çoooooook sevinirim foto atarken beni etiketler misin ? her zaman girme imkanım olmuyor kaçırmak istemiyorum fotoları :) teşekkür ederimm şimdidenn :)
ooo ne güzel biz ufak tefek şeylerini alabildik henüz büyük eşyalara geçemedik. hayırlı olsun. güzel günlerde kullansın kuzun :)
ya çanta alan yokmuuuuuuuuuuuuuu
kızlar yaa 37 hafta dolana kadar calısmayı goze aalan varmı? kafam okdar doluki tayınımızde cıktı eşim gidicek doguma yakın gelıceko gıtmeden meyil iznni olacak bielikte vakıt gecirmek için o arada rapor vs alayım dıyorum..sonuctan 32den sonra artık alamıyoruz calısacaksak dogumdan sonra ne kadar sürede toparlanırız acaba bır an once kendı ewıme gıtmek ıstıyorum aynı zamanda annemıde yanımda goturucem okdar cok sey dusnuyorumkiii ilişik kesmeler, dogum ızni, yeni iş yeri, yeni bir il, bebek, ev toplamak tasımak..... düşündükce çıkamıyorum işin içinden...bebek odasıda alamıyorum gıttıgımız yerde bakarım diyeee
nasipse hedefim 37 de ayrılmak canım. Allah sana kolaylık versin ev taşımak zor .
kızlar yaa 37 hafta dolana kadar calısmayı goze aalan varmı? kafam okdar doluki tayınımızde cıktı eşim gidicek doguma yakın gelıceko gıtmeden meyil iznni olacak bielikte vakıt gecirmek için o arada rapor vs alayım dıyorum..sonuctan 32den sonra artık alamıyoruz calısacaksak dogumdan sonra ne kadar sürede toparlanırız acaba bır an once kendı ewıme gıtmek ıstıyorum aynı zamanda annemıde yanımda goturucem okdar cok sey dusnuyorumkiii ilişik kesmeler, dogum ızni, yeni iş yeri, yeni bir il, bebek, ev toplamak tasımak..... düşündükce çıkamıyorum işin içinden...bebek odasıda alamıyorum gıttıgımız yerde bakarım diyeee
tabi etiketlerim becerebilirsem :9 daha çok yeniyimde buralarda. bu arada tahmini doğumumuzda aynı günmüş :) şimdiden hayırlı doğumlar dilerim :)
Bende gördüm bu modeli unnadoda çok beğendim 89 tlydi yanılmıyosam siz nerden ne kadara aldınızVar canım dün siparişini verdim hattaEki Görüntüle 1562865
ben nasip olur da bir aksilik çıkmazsa 37 yi bekliycem. sonrası bebişime kalsın. çünkü ücretsiz izin almayı düşünmüyorum.
Allah kolaylık versin canım, 37 değil ama 35. haftaya kadar çalışacağım şartlar el verirse inşallah.kızlar yaa 37 hafta dolana kadar calısmayı goze aalan varmı? kafam okdar doluki tayınımızde cıktı eşim gidicek doguma yakın gelıceko gıtmeden meyil iznni olacak bielikte vakıt gecirmek için o arada rapor vs alayım dıyorum..sonuctan 32den sonra artık alamıyoruz calısacaksak dogumdan sonra ne kadar sürede toparlanırız acaba bır an once kendı ewıme gıtmek ıstıyorum aynı zamanda annemıde yanımda goturucem okdar cok sey dusnuyorumkiii ilişik kesmeler, dogum ızni, yeni iş yeri, yeni bir il, bebek, ev toplamak tasımak..... düşündükce çıkamıyorum işin içinden...bebek odasıda alamıyorum gıttıgımız yerde bakarım diyeee
avm vs. gibi yerlerde sırt çantası iyi olur yada hem sırt hem kola alınabilcek tek bi çanta almakta mantıklıyakın bir arkadaşım var kesinlikle sırt çantası al diyo benimde kafam karıştı her ortamada sırt çantası olmaz.bus_e arkadaşın aldığı babyes modelini çok beğendim indirimini takip edicem. sırt çantası oluyor demiştin dimi ?
avm vs. gibi yerlerde sırt çantası iyi olur yada hem sırt hem kola alınabilcek tek bi çanta almakta mantıklı
canım 32 den sonra rapor alabilirsin.kızlar yaa 37 hafta dolana kadar calısmayı goze aalan varmı? kafam okdar doluki tayınımızde cıktı eşim gidicek doguma yakın gelıceko gıtmeden meyil iznni olacak bielikte vakıt gecirmek için o arada rapor vs alayım dıyorum..sonuctan 32den sonra artık alamıyoruz calısacaksak dogumdan sonra ne kadar sürede toparlanırız acaba bır an once kendı ewıme gıtmek ıstıyorum aynı zamanda annemıde yanımda goturucem okdar cok sey dusnuyorumkiii ilişik kesmeler, dogum ızni, yeni iş yeri, yeni bir il, bebek, ev toplamak tasımak..... düşündükce çıkamıyorum işin içinden...bebek odasıda alamıyorum gıttıgımız yerde bakarım diyeee
güle güle kulln canım..ben avvio marka bir çanta almıştım oğlumda, tam anlamıyla tepe tepe kullandım :) hiçbişey olmadı:) artık sıkıldığım için dün redtag'de güzel bi çanta gördüm çok da ucuzdu baktım gözleri de var ve çok hafif onu aldım, dönüşümlü kullanırım
bende bu şekilde düşünüyordum..bazı arkdaşlar olmaz dedi...bu şekilde yapan sayısıda fazla aslındacanım 32 den sonra rapor alabilirsin.
Yalnızca Kadın Doğum bölümünden alamıyorsun.
32. haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra, dişin ağrıyabilir meselaa kulak burun boğazdan falan raporlu olabilirsin
ben öyle yapmayı düşünüyorum.
çok şirin olmuş ellerine sağlık canım..kaçtane yapmayı düşünüyorsunBiraz önce yazmistim oğlumu görmeye gelen misafirlerimiz için kokulu tas yapıyorum diye, ilki dondu. İkinci donuyor simdi. Tek kalıpla uğraştıracak biraz ama daha da zaman var :) nasıl olmuş sizce Eki Görüntüle 1562871
kuzuma beşik ve arabasından sonra anakucağını ve mama sandalyesinide aldık :)
Keçeden bitane model var çok beğeniyorum çokta basit bişeye benziyor ama kendime güvenemiyorum resmini yüklicem bi bakarmısın o altından sarkan ipleri nerden bulunur sencede göründüğü kadar kolaymı
kız bebek bekliyoruz hayırlısıyla :)yaaa evet farketmemiştim inan ki :) böyle alıntı yapsan da olur canım nickimi yorumda yazsanda olur. aramıza hoşgeldin. senin meleğinin cinsiyeti ne ? Allah hepimize hayırlı doğumlar versin sağlıkla kucaklayalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?