- 3 Aralık 2014
- 916
- 1.294
- 83
- 31
Güle güle kullanın canım çok güzeller . bende mama sandalyesi almadım , zamda gelecek ama yapacak bişey yok
Ellerine sağlık çok güzel olmuş.. Arkadaşım aynısını açıklı koyulu değişik mavi ve pembe tonlarında yapıyor.. Uçlarına mavi ya da pembe püsküllü kurdela takıyor, aynı renk şık bir kutuya koyuyor üzerine hoşgeldin efe gibi tatlış bir sticker yapıştırıyor ve tanesini 5 tlden instagramda satıyorBiraz önce yazmistim oğlumu görmeye gelen misafirlerimiz için kokulu tas yapıyorum diye, ilki dondu. İkinci donuyor simdi. Tek kalıpla uğraştıracak biraz ama daha da zaman var :) nasıl olmuş sizce Eki Görüntüle 1562871
kız bebek bekliyoruz hayırlısıyla :)
aminnn inşallah :)Allah sağ sağlim kavuştursun miniklerimize :)
Beşik nerde canım..bu arada güzel günlerde kullan çok zevkli bir tercihDolabımız geldii
canım çok güzel olmuş bende yapıcam inş. ama ne kadar malzeme aldın ne kadardan ne kadar çıkıyor@gizemli_mor bende 37 ye kadar çalışmayı dusunuyorum allahtan bır mani olmazsa...evde sıkılırırım ben ..çalıştıgım ortam klımalıne kadar geç gıdersem o kadar geç donerım mantıgı var bırazda
50 tane kokulu taş, 50 keçe süs, 50 tane de küçük şişe kolonyalardan yapmayı planlıyorum Sevgili Misk, yeter mi diye endişeliyim gerçi. Çok gelenimiz gidenimiz olur diye tahmin ediyorum. Bakalım nasıl olacak, teşekkür ederimçok şirin olmuş ellerine sağlık canım..kaçtane yapmayı düşünüyorsun
aynen öyle canım ücretsiz izin alma imkanım yok
doktoruna mutlaka danış bu konuyu bence..kızlar bayramdan sonra 33 haftalık olucaz ya.33. 34. haftada tatile gidebilir miyiz sizce.ona göre rezervasyon yaptırcaz. maksimum kaç saat araba yolculuğu yapabiliriz ki.
kızlar bayramdan sonra 33 haftalık olucaz ya.33. 34. haftada tatile gidebilir miyiz sizce.ona göre rezervasyon yaptırcaz. maksimum kaç saat araba yolculuğu yapabiliriz ki.
teşekkür ederim canım, o kadar kolay ki yapımı. Tanesine 5 lira vermek bana çok geldiği için yapılışını öğrendim. Süsleme şekline henüz karar vermedim, dediğin gibi de olur. Birkaç fikir var aklımda karar verdiğimde burda da paylaşıcam.Ellerine sağlık çok güzel olmuş.. Arkadaşım aynısını açıklı koyulu değişik mavi ve pembe tonlarında yapıyor.. Uçlarına mavi ya da pembe püsküllü kurdela takıyor, aynı renk şık bir kutuya koyuyor üzerine hoşgeldin efe gibi tatlış bir sticker yapıştırıyor ve tanesini 5 tlden instagramda satıyor
Sen kendi emeğinie yapmışsın tebrik ederim
benim ilk oğlum da 30.hafta civarında doladı kordonu boynuna. üstüne bir de besleyen damarın biri yoktu. 41.haftada bu şekilde doğdu:) açılabilir bile hiç endişe etme..
kızlar bayramdan sonra 33 haftalık olucaz ya.33. 34. haftada tatile gidebilir miyiz sizce.ona göre rezervasyon yaptırcaz. maksimum kaç saat araba yolculuğu yapabiliriz ki.
50 tane kokulu taş, 50 keçe süs, 50 tane de küçük şişe kolonyalardan yapmayı planlıyorum Sevgili Misk, yeter mi diye endişeliyim gerçi. Çok gelenimiz gidenimiz olur diye tahmin ediyorum. Bakalım nasıl olacak, teşekkür ederim
Öylemi ozaman sizi bulmuşken sorayım o balonları nasıl birbirinr birleştiriyoruz silikonlamı yoksa dikiyomuyuzben bunu denedim canım gerçekten cok basit altından sarkan iplerde makrome ipi hobi malzemeleri satılan yerlerde bulabilirsin.
Evet orası da var canım, bilmiyorum ki belki hepsini bundan yaparım. Zamana bağlı aslında. 15 dk da donuyor yazmışlar forumlarda ama benimki anca 1 saatte kuruyor :) bugün başladım. 3.yü yaptım. Hızlı giderse hepsini bundan da yapabilirimCanım her gelen her modelden almak isterse sorun yasayabilirsin, çeşit fazla olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?