2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
fiili olarak çalışmadıgın hıçbir gunu dogum ıznı olarak sonraya aktaramıyorsun o nedenle alamam..bilmiosan haberin olsun bunu cok konustuk burda ama kurumumun personel daıre baskanlıgından teyıt ettım

Bu da çok güzelmiş dışarda çok pahalıya satılıyor bunlar ne Güzel siz kendiniz yapıyosunuz kolaymı peki yapımı

savha Merhabalar ben 1 haftadır takip edemiyorum konular bayagi ilerlemiş yetisemiyorm birsey sormak istedim ramazan için tekrar Hatim yapıcaz mı?

arkadaşlar kokulu taş yapanlar kaç kilo malzeme almalıyız esans ve rengi nasıl seçicez bilenler var mı bende alıcam da kaç kilo almam gerekir bilmiyorum
Merhaba Güzel anne, ben 1 kilo kokulu taş tozu, 1 şişe koku ve bir kalıpla başladım işe. Tozu aldığım yer yakın ve merkezi olduğu için. Bittikçe alırım diye düşünüyorum. Emzik şeklinde kalıp aldım ben, fazla gelen karışımıda kalp şeklinde çikolata kalıbına döküp değerlendiriyorum. Bayramda teyze hala gibi büyüklere veririm diye düşündüm. Onlar da şu şekilde

Eklentiler

• kokulutas.webp
    91,7 KB · Görüntüleme: 102
Kızlar merhaba, uzun zamandır takip ediyorum ben de yaşadıklarımı, aldıklarımı paylasmak istedim.
6 ay problemim olmamıştı, rahat bir hamilelik geçiriyordum ki alerjik öksürük başladı, bebegimi aşağıya itmiş, zorlamış şimdi evde ayaklarımın altında yastıkla yatıyorum. Erken doğum riski oluşmuş progesterona başladım. Öksürük ve alerji ilacı kullanamadığım için öksürük devam ediyor, üzgünüm: (
Ben de daha çok şey almayanlar almayanlardanım. Bebek arabası (Kraft Twist RLX ), çanta (Lassig ), park yatak (Kraft )aldık. Oda takımı almayacagım şimdilik, taşınma ihtimalim var, kıyafetleri 1 günde halledeceğiz inşallah: )

Doğum da bunlar dan dağıt canım 40i çıkınca mevlid edersen o zaman da gül kokulu kolanya şişeleri ya da farklı bir şey yaparsın

Bu da çok güzelmiş dışarda çok pahalıya satılıyor bunlar ne Güzel siz kendiniz yapıyosunuz kolaymı peki yapımı
o kadar kolay ki anlatamam :) henüz ölçüyü tam tutturamadım ama artanlarını da değerlendiriyorum çikolata kalıplarında. 3-4 tatlı kaşığı tozun içerisine göz kararı az birşey su koyuyorum, birkaç damla koku esansı ilave edip homojen olana kadar karışıtırıp kalıba döküyorum. Sonrası ise donmasını beklemek. 2 dk sürmüyor toplam işlem :) kalıpta kurumasını beklemek ise 1 saat

Doğum da bunlar dan dağıt canım 40i çıkınca mevlid edersen o zaman da gül kokulu kolanya şişeleri ya da farklı bir şey yaparsın
Teşekkür ederim fikrin için Güzel anne. Mevlüdümüz olacak inşallah canım, normalde mevlütte bebeğimizin ismine özel yapılmış deri kaplı dua kitabı (yasin,tebareke,amme vb.) dağıtmayı düşünüyorduk. Fakat bu hafta içi apar topar araba aldık, araba alırken düşündüğümüz bütçenin üzerine çıktığımız için böyle bir hediye dağıtabilir miyiz çok emin değilim. Nasip nasılsa öyle olacak, bu araba nedeniyle bebeğimize almayı ve hazırlamayı planladığımız bazı şeyleri ertelemek zorunda kaldık. Yine de bebeğimiz öyle kısmetli geldi ki, doğduğunda da yapılır geri kalanlar diye düşünüyorum. Fikrini dikkate alıcam belki kolonyaları hastaneye gelenlere ikram ederim, olur mu ki?

ayyy canım bu da çok hoş olmuş, benim yaşadığım şehirde maalesef ki malzeme yok. ankaradan aldırcam sanırım. rengi de pudra PEMBE yapıcam inş güzelolur konuşuruz gene

O da olabilir canim ben de öyleküçük şişeleri kına gecemde dagitmistim üstüne sticker yaptırıp içine bonibon koymuştum.
O isme özel yasin dua kitaplar ni facebook de gördüm biraz maliyet li canım.
Çevreni sen daha iyi bilirsin gelen gidenin çok olursa ona göre plan yap.
Hastanede ben çikolata yaptıracağım hastane ziyaret ı kısa olur zaten eve gelenler é bir şey ler düşünüyorum kendi fikrim tabi .
insan her şey é hevesleniyor ama bütçe de önemli

ayyy canım bu da çok hoş olmuş, benim yaşadığım şehirde maalesef ki malzeme yok. ankaradan aldırcam sanırım. rengi de pudra PEMBE yapıcam inş güzelolur konuşuruz gene
teşekkür ederim canım, beyaz olan toz dada uygun fiyatlıydı ben o yüzden tercih ettim açıkçası. Bir arkadaşım sabun yapıyor, hammaddeler diye bir siteden alıyor bildiğim kadarıyla çokta memnun. Aklında olsun :)

kızlar bana hamile abiye lazım. kardeşimin ramazandan sonra düğünü var. nette bakıyorum ama pek bi fikir edinemedim. bildiğiniz güzel bir site varmı hamile abiye satan. en azından bir fikir olur

kızlar bana hamile abiye lazım. kardeşimin ramazandan sonra düğünü var. nette bakıyorum ama pek bi fikir edinemedim. bildiğiniz güzel bir site varmı hamile abiye satan. en azından bir fikir olur

canım sitelere bakmak yerine eğer İstanbul'daysan Ümraniye'ye git mutlaka birşey bulursun ayrıca bilmiorum bi bak istersen geçen gün lcw de gördüm çok abartıda değil gebelerede olabilecek bir elbise
http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Elbise/2315123/463432

canım ben de yaklasık doğumdan sonra kısmetse 5 ay kadar evdeyim o sürede emziriririm inşallah ama sonrası için malum gerekir dediğin ürüne bakayım canım sağ ol...

Canım hamıle abıye degılde..gogus altından aşagısı bol olan,altı tül ve kiloş olan bu tarz bır abıye alabılırsın...sonuçta karnın bundada bellı olur...hamıle abıyeyı bır kez kullanırsın belkı ama bunu daha sonra gerekırse daraltıp baska bır yerde kullanabılırsın...tabı bu elbıseyı de buyuk beden alıcan

Eklentiler

• abiye5-7705.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 99

izmirdeyim canım. burda da kemeraltında bişeyler bulurum diye düşünüyorum ama gezmek aramak o kadar gözümde büyüyor ki. bu sıcakta nasıl olacak bilmiyorum.

iyi fikir aslında bunu da değerlendireyim. sonuçta ne kilolu insanlar ne abiyeler giyiyor. bulurum heralde

canım zaten en çok tavsiye edilen bu 2 marka burda daha çok aventi alan arkadaslar hatırlıyorum iyi fikir oldu yazdıkların...kılıf olayını da yeni duydum zaten cam şişeiçin gerekir onu da aklımda tutayım da alayım bari...daha öğreneceğim çoook şey var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…