- 3 Kasım 2014
- 775
- 842
- 43
- 39
tabı canım....hamıle elbıselerı ne kadar kısa surelıyle abıyesı ondan daha kısa sure kullanımlı...bu tarz bı elbıse her yerde bulursun hemdeiyi fikir aslında bunu da değerlendireyim. sonuçta ne kilolu insanlar ne abiyeler giyiyor. bulurum heralde
iyi fikir aslında bunu da değerlendireyim. sonuçta ne kilolu insanlar ne abiyeler giyiyor. bulurum heralde
https://www.mordantel.com/etiketler/hamile-abiye-online-satisizmirdeyim canım. burda da kemeraltında bişeyler bulurum diye düşünüyorum ama gezmek aramak o kadar gözümde büyüyor ki.bu sıcakta nasıl olacak bilmiyorum.
Ben hepsiburada dan aldım 99 tl ye bakalım gelsin yorumlarimi paylaşırım. ...Bende gördüm bu modeli unnadoda çok beğendim 89 tlydi yanılmıyosam siz nerden ne kadara aldınız
peki emzikleri aya göre değişiyor mu canımcanım avent yeni doğan cam aldım ben
Öylemi ozaman sizi bulmuşken sorayım o balonları nasıl birbirinr birleştiriyoruz silikonlamı yoksa dikiyomuyuz
Alırken mobilya rengi gibi tekstil renginide seçiyorsun mesela marmara karyola beyaz- sevimli dostlar mavi aldım ben. bunun gibi isimleri hep ayrı ayrı. Gönlüne göre seçip siparişini veriyorsun. Mobilyasını görmüştüm zaten almadan önce satış yapan bir mağzada. İkea, yada mdf sunta beşiklere göre daha çok beğendim çünkü masif ahşap. İçine yatağını koyduktan sonra gönlümü rahat ettirecek kadar derinlik sağlıyor kenarları. Ayrıca yatağının kumaşı yetişkin yatakları gibi naylonlu değil pamuklu kumaş hemde fermuarlı demekki yıkanabiliyor. Benim içime sindi verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum tavsiye ederim yani.
Beşik nerde canım..bu arada güzel günlerde kullan çok zevkli bir tercih
Bu haftalarda yatarken sağdan sola dönerken zorlanan varmı benmi zorlanıyorum anlamadım,sırt üstü kesinlikle yatamiyorum
canım öncelikle bu süreci kolaylıkla atlatmanı dilerim..çalışma olayına gelince iş yerinin durumu nasıl çok fazla yol gidip gelmiyor ve işte de rahat ediyorsan çalışacağın kadar çalış ama bebişi de kendini de riske atmadan tabii ki de...bizim okuldaki arkadaslar son 3 hafta olana kadar geldiler sıkıntı yasamadan...ama yine de dr.una danısmalısın canım...kızlar yaa 37 hafta dolana kadar calısmayı goze aalan varmı? kafam okdar doluki tayınımızde cıktı eşim gidicek doguma yakın gelıceko gıtmeden meyil iznni olacak bielikte vakıt gecirmek için o arada rapor vs alayım dıyorum..sonuctan 32den sonra artık alamıyoruz calısacaksak dogumdan sonra ne kadar sürede toparlanırız acaba bır an once kendı ewıme gıtmek ıstıyorum aynı zamanda annemıde yanımda goturucem okdar cok sey dusnuyorumkiii ilişik kesmeler, dogum ızni, yeni iş yeri, yeni bir il, bebek, ev toplamak tasımak..... düşündükce çıkamıyorum işin içinden...bebek odasıda alamıyorum gıttıgımız yerde bakarım diyeee
peki emzikleri aya göre değişiyor mu canım
Canım çok güzelmiş, nerden ne Kadar'a aldın canım?Dolabımız geldii
anladım canım başlıklarını da alayım o zaman yedekte bulunsun...Evet değişiyor. 0 numara yenidoğan akışı oluyormuş. ama arkadaşım memeyi bırakmasın, biberondan lıkır lıkır içmeye alışmasın diyerekten ek gıdaya kadar 0 numara kullanmış sıkıntı olmamış.. Ben bi biberonu 1 numara aldım diğerini 0. Olurda ihtiyacım olursa iki numaradan da olsun elimde diye düşündüm. Sonuçta ikisinin emzik kısmı birbirine uyuyor :)
güle güle kullanın canım...maşallah senin alışveriş bitti sanırım ne güzel..kuzuma beşik ve arabasından sonra anakucağını ve mama sandalyesinide aldık :)
BENIM MAGNET ALDIGIM YERDEKI SATICI ADAM BIZZAT DEDIKI TEK TIP AL YOKSA HERKES ONDANDANDA ALAYIM BUNDANDA ALAYIM DER HEPSINDEN ALIR DEDİ:)TEK TİP YAP BENCE50 tane kokulu taş, 50 keçe süs, 50 tane de küçük şişe kolonyalardan yapmayı planlıyorum Sevgili Misk, yeter mi diye endişeliyim gerçi. Çok gelenimiz gidenimiz olur diye tahmin ediyorum. Bakalım nasıl olacak, teşekkür ederim
anladım canım başlıklarını da alayım o zaman yedekte bulunsun...
ah canım senin zorlanman neden ? benim aşırı derecede bacak ve kasık ağrım var bu sebeple sağa yada sola dönemiorum o kadar kötü ki. zar zor sırt üstü yatıp kalıyorum, bacaklarımı kıpırdatamıyorum. sırt üstü kesinlikle yatmasanda olur zaten, bebek için sağlıklı bir pozisyon değil .. yarın veya çarşamba kesin olarak doktorumla konuşucam bu ağrıları. sen niye zorlanıyosun ?Bu haftalarda yatarken sağdan sola dönerken zorlanan varmı benmi zorlanıyorum anlamadım,sırt üstü kesinlikle yatamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?