2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
iyi fikir aslında bunu da değerlendireyim. sonuçta ne kilolu insanlar ne abiyeler giyiyor. bulurum heralde
tabı canım....hamıle elbıselerı ne kadar kısa surelıyle abıyesı ondan daha kısa sure kullanımlı...bu tarz bı elbıse her yerde bulursun hemde

Bu haftalarda yatarken sağdan sola dönerken zorlanan varmı benmi zorlanıyorum anlamadım,sırt üstü kesinlikle yatamiyorum

Canim besiginiz gelmis gule gule kullanin cok cici olmus. Ben de senden gormustum, az once siparis ettim. Carsamba gelecek insallah.

Kizlar sezeryan dogumda anne sutu gec geliyormus bunu yeni ogrendim. Gerci benim henuz belli degil sezeryan olup olmuyacagim ama yinede hepimiz bilgilenelim..Doguma yakin neler yaparsak sutumuz erken gelir fikirleri olan tecrubeli anneler deneyimleriniz nelerdir

canım öncelikle bu süreci kolaylıkla atlatmanı dilerim..çalışma olayına gelince iş yerinin durumu nasıl çok fazla yol gidip gelmiyor ve işte de rahat ediyorsan çalışacağın kadar çalış ama bebişi de kendini de riske atmadan tabii ki de...bizim okuldaki arkadaslar son 3 hafta olana kadar geldiler sıkıntı yasamadan...ama yine de dr.una danısmalısın canım...

peki emzikleri aya göre değişiyor mu canım

Evet değişiyor. 0 numara yenidoğan akışı oluyormuş. ama arkadaşım memeyi bırakmasın, biberondan lıkır lıkır içmeye alışmasın diyerekten ek gıdaya kadar 0 numara kullanmış sıkıntı olmamış.. Ben bi biberonu 1 numara aldım diğerini 0. Olurda ihtiyacım olursa iki numaradan da olsun elimde diye düşündüm. Sonuçta ikisinin emzik kısmı birbirine uyuyor :)

anladım canım başlıklarını da alayım o zaman yedekte bulunsun...

Chek Merhaba sana birsey sormak istiyorum sende de kan uyuşmazlığı vardı sanırım tahlil yaptırmışmıydın? Bende bugün tahlil yaptırdım negatif çıktı. Sanırım igne doğumdan sonra yapılacak bu durumda değil mi

BENIM MAGNET ALDIGIM YERDEKI SATICI ADAM BIZZAT DEDIKI TEK TIP AL YOKSA HERKES ONDANDANDA ALAYIM BUNDANDA ALAYIM DER HEPSINDEN ALIR DEDİ:)TEK TİP YAP BENCE

anladım canım başlıklarını da alayım o zaman yedekte bulunsun...

Ekstradan almana gerek yok aslında. İhtiyaç oldukça gerekirse büyük numaralardan alırız ileride bence. Biberonun içerisinden zaten bi emziği çıkıyor ya onlara dikkat etsen yeter bence. Biberonun kutusunu ön yüzünde sağ üst köşesinde 0, 1, 2 diye yazıyor. O numaralara dikkat ederek alırsan tekrar başlık alman gerekmez. Emzik kısımları yedek almak istersen ikili satılıyor 22 liraydı jokerde. Ben küçük boy olanı sıfır numara aldım, büyük boy olanı da 1 numara aldım. Evde denedim küçük olanın emziği büyüğe uyuyor :)

Bu haftalarda yatarken sağdan sola dönerken zorlanan varmı benmi zorlanıyorum anlamadım,sırt üstü kesinlikle yatamiyorum
ah canım senin zorlanman neden ? benim aşırı derecede bacak ve kasık ağrım var bu sebeple sağa yada sola dönemiorum o kadar kötü ki. zar zor sırt üstü yatıp kalıyorum, bacaklarımı kıpırdatamıyorum. sırt üstü kesinlikle yatmasanda olur zaten, bebek için sağlıklı bir pozisyon değil .. yarın veya çarşamba kesin olarak doktorumla konuşucam bu ağrıları. sen niye zorlanıyosun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…