Chek Merhaba sana birsey sormak istiyorum sende de kan uyuşmazlığı vardı sanırım tahlil yaptırmışmıydın? Bende bugün tahlil yaptırdım negatif çıktı. Sanırım igne doğumdan sonra yapılacak bu durumda değil mi
sagolsun bı arkadasımın arabası ıle gıdıp gelıyorum.ewden alıp eve bırakıo o konuda rahatım mılyonda bır otobuse bınıyorum.işimde aslında su sıraalar cokta rahat.doktorum tamamen bana bırakıo saglıgım konusunda bı problem gormuo ama ıstersen 32den sonra calısamazda verebılırım dıyo.sonuna kadar gelmekte ıstıyorum bazende işe gelmek zor gelio :) sanırım azda ben nazlanıyorum..tayin vs kafamı kurcalıyor işte eşim gitmeden birlikte vakit geçirme gibi durumlar dusunduruyor.canım öncelikle bu süreci kolaylıkla atlatmanı dilerim..çalışma olayına gelince iş yerinin durumu nasıl çok fazla yol gidip gelmiyor ve işte de rahat ediyorsan çalışacağın kadar çalış ama bebişi de kendini de riske atmadan tabii ki de...bizim okuldaki arkadaslar son 3 hafta olana kadar geldiler sıkıntı yasamadan...ama yine de dr.una danısmalısın canım...
anne gögsüne yakın geniş ağızlı zaten tek tip var yenidoğan dapeki emzikleri aya göre değişiyor mu canım
Anladım ben de haftaya annemin yanına gideceğim geç kalmış olmamak için hem rapor hemde igneyi sorayım dedim. Negatif çıktı sekreter de şimdi arayıp birsey e gerek olmadığını söyledi. Ben daha önce hiç bu konuyla ilgili tahlil de yaptirmamistimEvet canım bizde kan uyuşmazlığı var
İlk aylar bi kan testi yapmıştı ondan sonra yapmadı
Bu perşembe randevum var canım o zaman bi daha yapacak sanırım testi konuşmadık ama
Doktorum bana baştan 28. haftada iğne olacaksın demişti test yapıcaz onun sonucuna göre değişir demedi ilk zamanlar
Ama işte perşembe gittiğimde kesinleşir durum canım.
ah canım senin zorlanman neden ? benim aşırı derecede bacak ve kasık ağrım var bu sebeple sağa yada sola dönemiorum o kadar kötü ki. zar zor sırt üstü yatıp kalıyorum, bacaklarımı kıpırdatamıyorum. sırt üstü kesinlikle yatmasanda olur zaten, bebek için sağlıklı bir pozisyon değil .. yarın veya çarşamba kesin olarak doktorumla konuşucam bu ağrıları. sen niye zorlanıyosun ?
Canım çok güzelmiş, nerden ne Kadar'a aldın canım?
Anladım ben de haftaya annemin yanına gideceğim geç kalmış olmamak için hem rapor hemde igneyi sorayım dedim. Negatif çıktı sekreter de şimdi arayıp birsey e gerek olmadığını söyledi. Ben daha önce hiç bu konuyla ilgili tahlil de yaptirmamistim
Aslında sırt üstü yatmanın da çözümü var. Ben sırt üstü yatıyorum, yan yattığımda baskı daha fazla oluyor gibi geliyor. Erken doğum riskim olduğunda da doktorum sırt üstü yatıp, dizlerimi hafif kıracak şekilde baldırlarımın altına yastık koymamı tavsiye etmişti. Şimdi de öyle yatıyorum. Kazara sağa yada sola dönsem gece oğlumun tekmeleriyle uyanıyorum zaten.. Ama tabi gene kişiye göre değişiyor bu sırt üstü yatmanın güvenilirliği. Doktorum bazı hastalarımızda damarlarla ilgili problem oluyor, hatta doğumda bile sırt üstü yatırırken dikkatli oluyoruz demişti. Çok şükür bizim öyle bir sıkıntımız yok. Yan yatmama karşı aşırı tepkili bi oğlum var sadece içimde :)
Bu arada şikayetlerinizi okumuştum sabah ama doktora gidecektim cevap verememiştim.. Benim de iki aydan fazla bir süredir özellikle sol tarafımda belimden ayağıma kadar hissettiğim bi ağrım var. Sanki iğne batırıyorlarmış gibi oluyordu, yattığım yerden doğrulmak işkenceydi.. Ağrı hem bacağımı hem belimi inanılmaz acıtıyordu ki ağrıya dayanıklı biri olmama rağmen oturup ağladım olmuştu. Doktoruma anlattığımda siyatiğe benziyor şikayetin dedi. Ben de internetten siyatiğe ne iyi gelir diye bakmıştım ve çok ağrım olursa ağrıyan tarafıma yatıyorum, ani hareketten kaçınıyorum. Gerçekten işe yaradı. Bir de soda içmeye başladığımdan beri kemik ağrılarıma faydasını gördüm diyebilirim. Şikayetlerinize çözüm olur mu bilemem ama bana iyi geldi bunlar :)
kusura bakmayın bir sorum olucak bunla ilgili. . sodayla maden suyu arasındaki farkı alamam gerek demiştim ve araştırıp anladımda ... sizden sonra başkalarıda önerdi. içtiğiniz ve faydasını görmüş olduğunuz maden suyu marka adı verebilirmisiniz ?slm cnm hoşgeldin.. bnm dr maden suyunu özellikle tavsiye etti günde iki tane içiyorum ama soda değil maden suyu bu önemli bir detay.. eklem ağrılarım olmadı hiç ayrıca ödem sorunu da yaşamıyorum sadece yorulunca şişiyor ayaklarım.. hem aklında olsun maden suyu süt yapıyor doğumdan sonrada içmeni tavsiye ederim içen arkadaşlar bebekte gaz soruñu olmadığını da söylüyorlar..
Hayırlısı olsun inşallah bi sorun çıkmaz ben iğneden çok korkuyordum şimdilik yirttim :)Bende çok detaylı bilmiyorum canım bu haftalarda konuşuruz dedi doktor sormadım da
Perşembe günü işte konuşacağım bakalım
Mantıklı bir düşünce, gerçi çok ayıp gelir bana on tane şey almak. Bir tane alırsın hatıra kalır. Herkes aynı düşüncede olmuyor tabiki :)BENIM MAGNET ALDIGIM YERDEKI SATICI ADAM BIZZAT DEDIKI TEK TIP AL YOKSA HERKES ONDANDANDA ALAYIM BUNDANDA ALAYIM DER HEPSINDEN ALIR DEDİ:)TEK TİP YAP BENCE
ozaman sanıyorum kurumdan kuruma farklılık gösterebiliyor..fiili olarak çalışmadıgın hıçbir gunu dogum ıznı olarak sonraya aktaramıyorsun o nedenle alamam..bilmiosan haberin olsun bunu cok konustuk burda ama kurumumun personel daıre baskanlıgından teyıt ettım
canım demek kurumlar arası farklılık gösteriyor..bende bu şekilde düşünüyordum..bazı arkdaşlar olmaz dedi...bu şekilde yapan sayısıda fazla aslında
çok güzel olmuş bende kendim yapmak istiyorum nerden aldınız malzemeleri ne kadara maal olduBiraz önce yazmistim oğlumu görmeye gelen misafirlerimiz için kokulu tas yapıyorum diye, ilki dondu. İkinci donuyor simdi. Tek kalıpla uğraştıracak biraz ama daha da zaman var :) nasıl olmuş sizce Eki Görüntüle 1562871
çok çok teşekkür ederimmm cevabınıza. aynı bendeki ağrı ve şikayetler, yalnız olmadığı bilmek çok güzel :) burada birkaç kişi daha önerdi, kimisi soda diyor, kimisi soda değil maden suyu diyor. size iyi gelen hangisiydi ? bildiğimiz kızılay,akmina,beypazarı,uludağ,freşa,sarıkız,özkaynak gibi markaları olan, meyveli çeşitleride bulunan sodalar mı ?
Kızlar doktor kontrol et iki gün daha oynamazsa boyle erken alicz dedi hareketleri bugün ultrasondada yoktu ntsdedeçok üzgünüm iki gün ye İc yat takip et dedi hala azsa hareketi bakicz kakasinimi yedi kordonumu dolandı dedi buda özelde başka doktor medicalde , eside asagidaymis ama sınırda değil dedi sadece doğum anında kanama olabilirmiş öyle canm çok sıkkın,
ne alaka ya anlamadım..hareketlerı az dıye bunlar mı oluyormuş hemen...bence farklı bır doktora daha gorun..yerı ve pozısyonuyla alakalı da olabılır..burda hepımızın bebegı bazı gunler az hareket edıyor...hem kordon sorunu yada kakasını yemesı gıbı bır ihtimal varsa bunu nıye ıkı gune bekletıyor..sinirlendim akşam akşamKızlar doktor kontrol et iki gün daha oynamazsa boyle erken alicz dedi hareketleri bugün ultrasondada yoktu ntsdedeçok üzgünüm iki gün ye İc yat takip et dedi hala azsa hareketi bakicz kakasinimi yedi kordonumu dolandı dedi buda özelde başka doktor medicalde , eside asagidaymis ama sınırda değil dedi sadece doğum anında kanama olabilirmiş öyle canm çok sıkkın,
Hayırlısı olsun inşallah bi sorun çıkmaz ben iğneden çok korkuyordum şimdilik yirttim :)
Kızlar doktor kontrol et iki gün daha oynamazsa boyle erken alicz dedi hareketleri bugün ultrasondada yoktu ntsdedeçok üzgünüm iki gün ye İc yat takip et dedi hala azsa hareketi bakicz kakasinimi yedi kordonumu dolandı dedi buda özelde başka doktor medicalde , eside asagidaymis ama sınırda değil dedi sadece doğum anında kanama olabilirmiş öyle canm çok sıkkın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?