- 4 Eylül 2012
- 1.402
- 689
- 123
Bazı doktorlar Allah tarafından bizi sinamak için gönderilmiş :)) bugün yaşadığım resmen beni çıldırtti. Elazığ a gidicem doğuma ve adam orda doğum mu yapılır oranın şartları böyle millet dogurmaya istanbul a geliyor. Sen gidiyorsun ya bebeğine orda bişey olursa ! Dedi daha ötesi var mıBebek erken donmus ne demek ya benim kizim 16. Haftadan beri bas asagi duruyor. Surekli hareketli icerde taklalr ator sonra yine bas sagi pozisyonda duruyor. E son carsmba gunu gittim dokora hala da bas asagi. Yani eegin bas asagi durmasi erken dogumla nasil iliskilendirilmis anlamadim. Bebek asagiya inmis kanala girmis vs. Dese anlayacaim. Bu doktorlar bazen hic anlailmiyor.
Pozitif çıkarsa yapılıyor galiba çünkü benim negatif çıktı. Doktor gerek duymadiCanım o testin sonucunda uyusmazlik iğnesi vuruyorlar kalça dan ben de geçen hafta yaptırdım. 7. Ayda yapılıyor
Pozitif çıkarsa yapılıyor galiba çünkü benim negatif çıktı. Doktor gerek duymadi
Aa beni aradılar hastaneden sonuç negatif bişey e gerek yok dedilerBenim ki n de de negatif yazıyor du ama vurdular bende anlamadım
canım benim alerjim yok ama önce boğazım ağrıdı hapşırık başladı şimdi de Öksürük var. öksrürken içimde bi Şeyler yırtılıyor sanki. bugün doktora gidicem.
Aa beni aradılar hastaneden sonuç negatif bişey e gerek yok dediler
Sağlıkla mutlulukla yatsın canım inşallah memnun kalırsın sende.Canim besiginiz gelmis gule gule kullanin cok cici olmus. Ben de senden gormustum, az once siparis ettim. Carsamba gelecek insallah.
Ya rabbim ne guzel motive etmisndimi. Anlamyorum bu doktorlari ben.Bazı doktorlar Allah tarafından bizi sinamak için gönderilmiş :)) bugün yaşadığım resmen beni çıldırtti. Elazığ a gidicem doğuma ve adam orda doğum mu yapılır oranın şartları böyle millet dogurmaya istanbul a geliyor. Sen gidiyorsun ya bebeğine orda bişey olursa ! Dedi daha ötesi var mı
öncelikle moralimiz iyi olmalı, inşallah sağlıkla doğururuz hepimiz. Ben kızımda oksitosin ampul almıştım. onu kırıp pamuğa döküp kokluyorsun. Birde hurmada oksitosin yüksek hurma yenilebilir.Kizlar sezeryan dogumda anne sutu gec geliyormus bunu yeni ogrendim. Gerci benim henuz belli degil sezeryan olup olmuyacagim ama yinede hepimiz bilgilenelim..Doguma yakin neler yaparsak sutumuz erken gelir fikirleri olan tecrubeli anneler deneyimleriniz nelerdir
Yarın olsun da tekrar ariym olmazsa bugün çok yoruldum zaten başım catliyor hiç arastiramicam şimdiBen kan testini ankara etlik lokman hekim de verdim ertesi gün gittim Dr sekreteri dr à göstermiş aşı yazdılar aynı hastanenin acilinde vuruldum hemen.
istanbulà gittiğimde bütün tahlil ve sonuçları mi götürmüştüm doğum ü orda düşündüğüm için orda fatma kasapoğlu na gittim o tahlilin de temiz çıkmış dedi ama bilemiyorum canim
canım geçmiş olsun.. inş doktor yanılmıştır, kendi doktoruna göründün mü? güzel haberlerini bekliyoruz..Kızlar doktor kontrol et iki gün daha oynamazsa boyle erken alicz dedi hareketleri bugün ultrasondada yoktu ntsdedeçok üzgünüm iki gün ye İc yat takip et dedi hala azsa hareketi bakicz kakasinimi yedi kordonumu dolandı dedi buda özelde başka doktor medicalde , eside asagidaymis ama sınırda değil dedi sadece doğum anında kanama olabilirmiş öyle canm çok sıkkın,
Bende anlamıyorum alt tarafı bir kan uyuşmazlığı için tahlil isticekti birde ucaga binebilir miyim rapor verecek ya adam nst bile istemiş aklına gelen bütün tahliller 488 tl ücret çıkardı. Hadi bunu geçtim ya elazig da doğuran yada daha Doğu da doğuran nasıl doğuruyor onlar insan değil mi ? Oralardan doğuma istanbul a geleni de ilk defa bunda duydum! Hayır yani oralarda ne oluyor ki Allah yazmamis olsun yeterYa rabbim ne guzel motive etmisndimi. Anlamyorum bu doktorlari ben.
Canim doguma nekadar kala kokladin peki. Dogumdan kac saat sonra sutun geldi..öncelikle moralimiz iyi olmalı, inşallah sağlıkla doğururuz hepimiz. Ben kızımda oksitosin ampul almıştım. onu kırıp pamuğa döküp kokluyorsun. Birde hurmada oksitosin yüksek hurma yenilebilir.
Arkadaşlar ben bugün jokerden bebek şampuanı aldım sebamed 500 ml 30 liraya düşmüş başka sitelerde çok övmüşler pişik kremindende çok memnunlar ben şuanlık şampuan aldım daha sonra pişik kremi de alacağım başka ne almalıyız sabununu annem mutlaka al dedi vucüdunu neyle yıkıcaz losyona felan o kadar gerekli mi acaba acaba acaba.... Kafamda deli sorular Birde Göğüs ucu kremi hangi marka alalım bilgisi olan ark cvp bekliyorum
Canim Bebegini hangi sıklikla hissediyordun ki.. Allahim sifalar versin canim zamaninda dogar insaAllah..Kızlar doktor kontrol et iki gün daha oynamazsa boyle erken alicz dedi hareketleri bugün ultrasondada yoktu ntsdedeçok üzgünüm iki gün ye İc yat takip et dedi hala azsa hareketi bakicz kakasinimi yedi kordonumu dolandı dedi buda özelde başka doktor medicalde , eside asagidaymis ama sınırda değil dedi sadece doğum anında kanama olabilirmiş öyle canm çok sıkkın,
Doğumum plansız oldu benim suyım geldi öyle gittim. doğumdan sonra yaptım hemen önce süt su gibi geliyor sonra koyulaşıyor. Bebek tutmazsa memeyi yanında kaşık olsun ona sütünü sık 1-2 damla olsa bebeğe damlalıkla vermeye çalış.oksitosin hormonunu bir araştır istersen nelerde var bide dikkat et doğumdan önce alman doğumun başlamasını tetikleyebilir.Canim doguma nekadar kala kokladin peki. Dogumdan kac saat sonra sutun geldi..
18 ay önce doğum yapmış ve 15 ay emzirmis ve sütum çok azken çoğalan biri olarak şöyle söyleyeyim.Kizlar sezeryan dogumda anne sutu gec geliyormus bunu yeni ogrendim. Gerci benim henuz belli degil sezeryan olup olmuyacagim ama yinede hepimiz bilgilenelim..Doguma yakin neler yaparsak sutumuz erken gelir fikirleri olan tecrubeli anneler deneyimleriniz nelerdir
Sabun tozunda tortu kaliyormus ne kadar durulama fazla yapılsa da. Ben dalin in deterjanini almayi düşünüyorum hassas ciltlere bile herhangi bir rahatsızlık vermiyormusBende yapicam onu bu aralar. Sabun tozu mu kullanicaksin yoksa makinede mi yikicaksin ben elimde yikicam galiba
Hepimiz sağlıcakla bebeklerimize kavusuruz, cicilerini de güzelce kullanırız inşallah: )Arkadaşlar alerji kaynaklı öksürügüm bir türlü azalmıyor, bebegimi de etkilediği için korkuyorum. Bildiğiniz bir çare var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?