2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bazı doktorlar Allah tarafından bizi sinamak için gönderilmiş :)) bugün yaşadığım resmen beni çıldırtti. Elazığ a gidicem doğuma ve adam orda doğum mu yapılır oranın şartları böyle millet dogurmaya istanbul a geliyor. Sen gidiyorsun ya bebeğine orda bişey olursa ! Dedi daha ötesi var mı

Aynenn bugun oksuruk debasladi zaten nefesim yetersiz gibi geliyor. Cok sinir bozucu... Ben de dr a gidicem iki gune gecmezse
canım benim alerjim yok ama önce boğazım ağrıdı hapşırık başladı şimdi de Öksürük var. öksrürken içimde bi Şeyler yırtılıyor sanki. bugün doktora gidicem.

Aa beni aradılar hastaneden sonuç negatif bişey e gerek yok dediler

Ben kan testini ankara etlik lokman hekim de verdim ertesi gün gittim Dr sekreteri dr à göstermiş aşı yazdılar aynı hastanenin acilinde vuruldum hemen.
istanbulà gittiğimde bütün tahlil ve sonuçları mi götürmüştüm doğum ü orda düşündüğüm için orda fatma kasapoğlu na gittim o tahlilin de temiz çıkmış dedi ama bilemiyorum canim

Ya rabbim ne guzel motive etmisndimi. Anlamyorum bu doktorlari ben.

öncelikle moralimiz iyi olmalı, inşallah sağlıkla doğururuz hepimiz. Ben kızımda oksitosin ampul almıştım. onu kırıp pamuğa döküp kokluyorsun. Birde hurmada oksitosin yüksek hurma yenilebilir.

Yarın olsun da tekrar ariym olmazsa bugün çok yoruldum zaten başım catliyor hiç arastiramicam şimdi

canım geçmiş olsun.. inş doktor yanılmıştır, kendi doktoruna göründün mü? güzel haberlerini bekliyoruz..

Ya rabbim ne guzel motive etmisndimi. Anlamyorum bu doktorlari ben.
Bende anlamıyorum alt tarafı bir kan uyuşmazlığı için tahlil isticekti birde ucaga binebilir miyim rapor verecek ya adam nst bile istemiş aklına gelen bütün tahliller 488 tl ücret çıkardı. Hadi bunu geçtim ya elazig da doğuran yada daha Doğu da doğuran nasıl doğuruyor onlar insan değil mi ? Oralardan doğuma istanbul a geleni de ilk defa bunda duydum! Hayır yani oralarda ne oluyor ki Allah yazmamis olsun yeter

öncelikle moralimiz iyi olmalı, inşallah sağlıkla doğururuz hepimiz. Ben kızımda oksitosin ampul almıştım. onu kırıp pamuğa döküp kokluyorsun. Birde hurmada oksitosin yüksek hurma yenilebilir.
Canim doguma nekadar kala kokladin peki. Dogumdan kac saat sonra sutun geldi..

pişik kremine para vermeyin kızlar eniyisi hametan krem dr.unuza söyleyin pişik teşhisiyle size yazar sonrada çocuk dr. yazar.Ben boşa para vermişim kızımdan kalma sudocrem ve chicco hala duruyor. Ben kızımda sebamed şampuan, banyo köpüğü ve losyonu kullandım sadece. Losyon gerekli bence yağlı kremler bebeğin cilt gözeneklerini tıkıyormuş.

Bide konusu geçmedi ama doğum öncesi (32. haftadan sonra) yataklarınıza sıvı geçirmez alez sermenizi tavsiye ederim.Suyunuz gelirse yatağınızı korumuş olursunuz. Birde kullan at bebek alt açmalarındandan alı bir paket, yine suyunuz gelmiş bir şekilde hastaneye gitmeniz gerekirse aracınızda kullanırsınız. Tecrübelerimden...

Canim Bebegini hangi sıklikla hissediyordun ki.. Allahim sifalar versin canim zamaninda dogar insaAllah..

Canim doguma nekadar kala kokladin peki. Dogumdan kac saat sonra sutun geldi..
Doğumum plansız oldu benim suyım geldi öyle gittim. doğumdan sonra yaptım hemen önce süt su gibi geliyor sonra koyulaşıyor. Bebek tutmazsa memeyi yanında kaşık olsun ona sütünü sık 1-2 damla olsa bebeğe damlalıkla vermeye çalış.oksitosin hormonunu bir araştır istersen nelerde var bide dikkat et doğumdan önce alman doğumun başlamasını tetikleyebilir.

18 ay önce doğum yapmış ve 15 ay emzirmis ve sütum çok azken çoğalan biri olarak şöyle söyleyeyim.
Önce beyin sütün çok çok fazla olduğu hayal edin sütum çok çabuk gelecek taşıcak sağmak zorunda kalcam diye düşünün.
Sonra ten tene temas çok önemli. Doğumdan sonra 1 saat bebek koynunuzda göğüste olmalı .bebek emdikce süt bitmez gelir .yiyecek dersen hurma su dereotu rezene kimyon isirganotu çayı. Dinlenmek uyumak ve sıcak banyo.
Hepimizin bol sütü olsun inşallah.
Ben iki tane emzircem allah nasip ederse .

Arkadaşlar alerji kaynaklı öksürügüm bir türlü azalmıyor, bebegimi de etkilediği için korkuyorum. Bildiğiniz bir çare var mı?

Bende yapicam onu bu aralar. Sabun tozu mu kullanicaksin yoksa makinede mi yikicaksin ben elimde yikicam galiba
Sabun tozunda tortu kaliyormus ne kadar durulama fazla yapılsa da. Ben dalin in deterjanini almayi düşünüyorum hassas ciltlere bile herhangi bir rahatsızlık vermiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…