Cnm netten bi arastir istersen sonucn negatif cikmasi gerekiyr pozitif olmasi sorun var demek oluyr negatif sorun yok demek.doktorum negatif cikinca bana zehirlenme olmamis demisti demekki pozitif olursa zehirlenme oluyrbendede kan uyusmazligi var benim bildigimde pozitifte igne yapiliyr
Bend
bende bir araştıryayım canım senin için, haber vereceğim sana haberleşelim maksat birbirimize destek olmak.... İnşallah heyet de güzel geçer,,,,
Keçiboynuzu pekmezini Ye ve kendisi çay gibi kaynatılıp içiliyor ama druna telefonda bi sor yine de ben pekmezini yiyorum hem allerjimi bastırıyor hem de kan yapıyorArkadaşlar alerji kaynaklı öksürügüm bir türlü azalmıyor, bebegimi de etkilediği için korkuyorum. Bildiğiniz bir çare var mı?
Doğumdan sonra yine yaparlar büyük ihtimalle. Çünkü bu iğne gebelik boyunca herhangi bir riske karşı yapılıyor diye okudum. 1 haftam kaldı şu hafta da bir geçsin inşallah kendi doktoruma gidip rahat rahat bilgi alıp gerekeni yapacağım :))Cnm sen bilirsn istersen dogumdan sonra yaptir her ikiside oluyrmus ben oldm kurtuldm aklimda skinti kalmadi en azindan
Ben saglik ocaginda hemsireye sormustum oda 28 haftalikken vurunduysan dogumdan sonra gerek yok dedi iki kere olunuyr mu bilmiyrmDoğumdan sonra yine yaparlar büyük ihtimalle. Çünkü bu iğne gebelik boyunca herhangi bir riske karşı yapılıyor diye okudum. 1 haftam kaldı şu hafta da bir geçsin inşallah kendi doktoruma gidip rahat rahat bilgi alıp gerekeni yapacağım :))
Yok zaten ben de B12 testi yaptırdım onda bi eksiklik yok. Bu bacagimdaki sıkıntı çok sorun yapmıyordu ta ki kendimi yorana kadar. Ayakta durmaktan oldu sanırım inşallah dinlenince geçer. Önemli bisey değildir umarımBenim de elektrik çarpar gibi oluyor işte.. Bana kesin teşhis koymadı doktorum sadece ben ısrarla bahsedince anlattıkların siyatik şikayetlerine benziyor dedi. Belki tesadüftür ama bebeğim hareketlenince başlamıştı kaybettiğim hamileliğimde de, bunda da aynı şekilde oğlum hareketlenmeye başladıktan sonra başladı bu şikayetlerim. B12 kullanıyordum ben hamileliğimin başında, bu şikayetlerimin başladığı dönemde de kullanıyordum ve tahlillerde eksikliğim çıkmamıştı da. Ya aslında ortopediye falan gitmemiz gerekiyor galiba kesin teşhis için ama şu an için çözüm bulmuş olduğumdan üzerine düşmedim açıkcası ben
canım senin alıntılanıp yazdığın mesaj için yazmıştım o yorumu :) yanlış mesajı alıntılamışımYok cnm erken dönmüş demedi yanlış anladın; bebek ters oturuyor dedi; yani bununla erken Doğumu bağdaştırmadı; döner zaten dedi; ama benden niye erken doğum bekliyor onu ben de anlamıyorum ; bildiği bişey var da söylemiyor mu ya da sezeryan diye riske atmak mı istemiyor onu anlamadım cnm
Günaydın hamişleeerrrr:) ben de şimdilik 37 ye kadar düşünüyorum ama inşAllah bir sorun çıkmazssaa. Baksanıza bu yagmurda 7:30 dan beri yoldayız daha işe ulasamadık bile. Vücut kaldırmazsa cok da kasmıcammnasipse hedefim 37 de ayrılmak canım. Allah sana kolaylık versin ev taşımak zor .
Arkadaşlar ben bugün jokerden bebek şampuanı aldım sebamed 500 ml 30 liraya düşmüş başka sitelerde çok övmüşler pişik kremindende çok memnunlar ben şuanlık şampuan aldım daha sonra pişik kremi de alacağım başka ne almalıyız sabununu annem mutlaka al dedi vucüdunu neyle yıkıcaz losyona felan o kadar gerekli mi acaba acaba acaba.... Kafamda deli sorular Birde Göğüs ucu kremi hangi marka alalım bilgisi olan ark cvp bekliyorum
Dolabımız geldii
güle güle kullanın canım...maşallah senin alışveriş bitti sanırım ne güzel..
Benim hem yaş 35 oldu hemde bu dördüncü gebelik bir evladimi kaybetmiştim bunu isteyerek vede kız olursa diye yaptık diğer hamileliklerim kolay olmuştu bunda kasıklarimdan yürüyemiyorum hemenen yoruluyorum
Evet bunu biliyorum da bilmediğim 28.hafta da yapılan tahlildi çünkü artık onun sonucuna göre gebelik te de iğne yapılıyordu. Benim tahlilim negatif çıktı şimdi baktım da zaten negatif çıkarsa iğne yapılması gerekiyormuş. Kafam çok karıştı sabah olsun da bi tekrar doktorla goruseyim.
Evet cnm tahlil negatif cikinca yapiliyr isterseniz dogumdan sonrada yapilabiliyrmus
bendede kan uyusmazligi var benim bildigimde pozitifte igne yapiliyr
Benim oglan da ayni yan yattigimda karnimin yataga degen kismini deli gibi tekmeliyo. Bi de isim yorucu oldugundan butun gun sirtim agriyo gece genelde sirtustu yatiyormusum esim uyandiriyo yan don diye cogu zaman.yada sirtima yaslaniyo donmeyeyim diyeAslında sırt üstü yatmanın da çözümü var. Ben sırt üstü yatıyorum, yan yattığımda baskı daha fazla oluyor gibi geliyor. Erken doğum riskim olduğunda da doktorum sırt üstü yatıp, dizlerimi hafif kıracak şekilde baldırlarımın altına yastık koymamı tavsiye etmişti. Şimdi de öyle yatıyorum. Kazara sağa yada sola dönsem gece oğlumun tekmeleriyle uyanıyorum zaten.. Ama tabi gene kişiye göre değişiyor bu sırt üstü yatmanın güvenilirliği. Doktorum bazı hastalarımızda damarlarla ilgili problem oluyor, hatta doğumda bile sırt üstü yatırırken dikkatli oluyoruz demişti. Çok şükür bizim öyle bir sıkıntımız yok. Yan yatmama karşı aşırı tepkili bi oğlum var sadece içimde :)
Bu arada şikayetlerinizi okumuştum sabah ama doktora gidecektim cevap verememiştim.. Benim de iki aydan fazla bir süredir özellikle sol tarafımda belimden ayağıma kadar hissettiğim bi ağrım var. Sanki iğne batırıyorlarmış gibi oluyordu, yattığım yerden doğrulmak işkenceydi.. Ağrı hem bacağımı hem belimi inanılmaz acıtıyordu ki ağrıya dayanıklı biri olmama rağmen oturup ağladım olmuştu. Doktoruma anlattığımda siyatiğe benziyor şikayetin dedi. Ben de internetten siyatiğe ne iyi gelir diye bakmıştım ve çok ağrım olursa ağrıyan tarafıma yatıyorum, ani hareketten kaçınıyorum. Gerçekten işe yaradı. Bir de soda içmeye başladığımdan beri kemik ağrılarıma faydasını gördüm diyebilirim. Şikayetlerinize çözüm olur mu bilemem ama bana iyi geldi bunlar :)
Bende de aynı ağrı oluyor sağ tarafta olmasının sebebi de karaciğer artık yukarı baskı yaptığından dolayıymış.Ama agrilarla ilgili buyuk sorunum sag gogsumun altindaki cukurda hissettigim agri.gobegim buyudukce orasi cukurlasti yani.yemek yedirtmiyo bana ya bu agri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?