2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bendede kan uyusmazligi var benim bildigimde pozitifte igne yapiliyr
Cnm netten bi arastir istersen sonucn negatif cikmasi gerekiyr pozitif olmasi sorun var demek oluyr negatif sorun yok demek.doktorum negatif cikinca bana zehirlenme olmamis demisti demekki pozitif olursa zehirlenme oluyr

Bend

bende bir araştıryayım canım senin için, haber vereceğim sana haberleşelim maksat birbirimize destek olmak.... İnşallah heyet de güzel geçer,,,,

Sağol canım inşallah. Bu arada senin test de temiz çıkacak bence onlar da sonucu biliyorlar ama emin olmak için herşeyi istiyorlar bizim de öyle olmuştu senin de öyle olacak

Arkadaşlar alerji kaynaklı öksürügüm bir türlü azalmıyor, bebegimi de etkilediği için korkuyorum. Bildiğiniz bir çare var mı?
Keçiboynuzu pekmezini Ye ve kendisi çay gibi kaynatılıp içiliyor ama druna telefonda bi sor yine de ben pekmezini yiyorum hem allerjimi bastırıyor hem de kan yapıyor

Cnm sen bilirsn istersen dogumdan sonra yaptir her ikiside oluyrmus ben oldm kurtuldm aklimda skinti kalmadi en azindan
Doğumdan sonra yine yaparlar büyük ihtimalle. Çünkü bu iğne gebelik boyunca herhangi bir riske karşı yapılıyor diye okudum. 1 haftam kaldı şu hafta da bir geçsin inşallah kendi doktoruma gidip rahat rahat bilgi alıp gerekeni yapacağım :))

Ben saglik ocaginda hemsireye sormustum oda 28 haftalikken vurunduysan dogumdan sonra gerek yok dedi iki kere olunuyr mu bilmiyrm

Arkadaşlar biz biberonlar için philips avent sterilizatör almaya karar verdik ancak Philips Avent SCF284/02 3ü 1 arada Buharlı Sterilizatör ile Philips Avent SCF284/03 3'ü 1 Arada Sterilizatör arasındaki farkın ne olduğunu çözemedik. Tüm özellikleri aynı görülüyor ancak arada 50 liralık fark var bu farkın ne olduğunu biliyor musun?

Yok zaten ben de B12 testi yaptırdım onda bi eksiklik yok. Bu bacagimdaki sıkıntı çok sorun yapmıyordu ta ki kendimi yorana kadar. Ayakta durmaktan oldu sanırım inşallah dinlenince geçer. Önemli bisey değildir umarım

canım senin alıntılanıp yazdığın mesaj için yazmıştım o yorumu :) yanlış mesajı alıntılamışım

nasipse hedefim 37 de ayrılmak canım. Allah sana kolaylık versin ev taşımak zor .
Günaydın hamişleeerrrr:) ben de şimdilik 37 ye kadar düşünüyorum ama inşAllah bir sorun çıkmazssaa. Baksanıza bu yagmurda 7:30 dan beri yoldayız daha işe ulasamadık bile. Vücut kaldırmazsa cok da kasmıcamm

canım ben de sebamedin ürünlerini aldım hafta sonu; şampuan, sabun, pişik kremi ve bebek yağı, sanırım başka bi ürün almama gerek kalmaz. Çok araştırdım en son sebamedde karar kıldım, inşallah bebeğime alerji fln yapmaz. Bi de göğüs ucu kremi olarakta lansinoh aldım, şimdiden sürmeye başladım ve iyi geldiğini düşünüyorum, göğüs ucumda çatlaklar vardı, 1 seferde geçirdi onları

güle güle kullanın canım...maşallah senin alışveriş bitti sanırım ne güzel..

teşekkürler canım . büyük eşyası bitti beşik araba ana kucağı ve mama sandalyesi aldık. yatak odasının durumuna göre de şifonyer alıcaz bakalım bi o kaldı büyük eşya olarak. kıyafet açısından elle tutulur hiçbişey yok ama o kolay :)

Benim hem yaş 35 oldu hemde bu dördüncü gebelik bir evladimi kaybetmiştim bunu isteyerek vede kız olursa diye yaptık diğer hamileliklerim kolay olmuştu bunda kasıklarimdan yürüyemiyorum hemenen yoruluyorum

hayırlı,sağlıklı bir gebelik ve doğum geçirmenizi dilerim.. size doktorunuz bir şey dedi mi peki ağrılarla ilgili ? bir çözümü varmıymış ?

Evet cnm tahlil negatif cikinca yapiliyr isterseniz dogumdan sonrada yapilabiliyrmus

bendede kan uyusmazligi var benim bildigimde pozitifte igne yapiliyr

bizimde uyuşmazlık var da doktorum negatif çıkarsa sorun yok pozitif çıkarsa iğne yapılcak demişti. şimdi elifahsen sen öyle diyince kafam karıştı ....

Kızlar günaydın, birkaç gündür ağrılardan fln bahsedilmiş, benim de belimde çok ağrı oluyor ama sebebi öncesinde bel fıtığı problemim olması, şimdi kilo da alınca ağrılarım arttı. Sizlere şunu sormak istiyorum, bel fıtığı olması normal doğum ya da epidural doğuma engel midir, sonuçta normal doğumda ıkınma vs derken belimi daha da zorlamak istemiyorum, epiduralde de belden iğne vurdukları için tereddüt ettim. Doktoruma henüz sormadım, sizin bilginiz var mı bu konu hakkında

Benim oglan da ayni yan yattigimda karnimin yataga degen kismini deli gibi tekmeliyo. Bi de isim yorucu oldugundan butun gun sirtim agriyo gece genelde sirtustu yatiyormusum esim uyandiriyo yan don diye cogu zaman.yada sirtima yaslaniyo donmeyeyim diye

Ama agrilarla ilgili buyuk sorunum sag gogsumun altindaki cukurda hissettigim agri.gobegim buyudukce orasi cukurlasti yani.yemek yedirtmiyo bana ya bu agri

@miskamber selam canım, bikaç gün önce süslü bebek çantası alan vardı ama hatırlayamadım demişsin, süslü çantayı biz konuşmuştuk :) daha almadım o yüzden foto koyamıyorum. Ama dün bi mağazada baktım, normal bebek bakım çantası, çok fazla gözü vs var ve satıcı kadın bebek çantasında en önemli 2 özellik hafif olması ve yıkanabilmesi dedi ki düşününce çokta mantıklı geldi. Benim baktığım süslü çantaların ne çok gözü var ne hafif ne de yıkanabilir, kararsızım :/

günaydın hanımlar nasılsınız... benimde kemik ağrılarım fena halde arttı saga dönsem sağ kaburgam sola dönsem sol kaburgam sanki sıkıştırılıyor gibi ağrıyor bebeğimde bir kaç gündür eskiye nazaran hareketsiz yazılanları okuyunca korkmaya başladım acaba doktora gitsem mi

Ama agrilarla ilgili buyuk sorunum sag gogsumun altindaki cukurda hissettigim agri.gobegim buyudukce orasi cukurlasti yani.yemek yedirtmiyo bana ya bu agri
Bende de aynı ağrı oluyor sağ tarafta olmasının sebebi de karaciğer artık yukarı baskı yaptığından dolayıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…