2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

günaydın canım, cenk beye gidecektin en son, nasıldı, inşallah memnun kalmışssındır, pek takip edemedim forumu, doğum fiyatı şekli vs konuştun mu, ne dediler

Günaydın arkadaşlar, ben de oğlum için yaptığım kokulu taş modelini sizlerle paylaşmak istedim. Etiketi eksik bir tek, yapmadı çok zevkli tavsiye ederim! Satabilebiliriz :) tülünden cıkarınca asılabiliyor ayrıca..

Eklentiler

• image.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 155
  • image.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 150

hafta sonu baya alışveriş yaptım, bebek çamaşırlarını yıkamak için de e-bebekten baby me markasının sıvı deterjanını ve likit emzik biberon temizleyicisini aldım, sana da fikir olsun canım, istersen bi bak

çok çok güzel olmuş arkadaşım, eline sağlık

günaydın canım, cenk beye gidecektin en son, nasıldı, inşallah memnun kalmışssındır, pek takip edemedim forumu, doğum fiyatı şekli vs konuştun mu, ne dediler
Günaydın canım :) eveet nihayet cumtesi cenk beye gidebildim.. doktoru sevdim, ilk izlenimim sakin, ilgili, bilgili bi doktor.. bnmkinin başı aşağı dönmüş, çok ekstrem bi drm olmazsa normal doğum yapabilirz dedi ama yine de henüz erken bu kdr erken doğum konuşup anneyi strese sokmayalım dedi :)
doğum ücretleri için de görevliyle görüştük.. acıbademin resmen yarı fiyatına doğum yapılabiliyor.. epidural normal doğum 4500, epidural sezaryen 5500 tl imiş.. bu fiyata normal doğumda 1 gece, sezeryanda 2 gece yatış dahil, doğumdan sonra ufak sürpriz ikramları oluyormuş (pasta, lohusa şerbeti, meyve tabağı), hastanenin görevli fotografçısı 10 poz çekip ücretsiz veriyormuş ve yine hastanenin görevli kuaförü doğum sonrası anneye makyaj ve saç yapıyormuş :)

Çok güzel olmuş bayıldım bende izine çıkınca kızım için pembe yapmayı düşünüyorum

memnun kalmana cok sevindim canım, ben de memnun bir halde devam ediyorum cenk beye :) bana da 3500 normal, 4000 sezeryan demişlerdi ama görevli bayan devamlı hastamız olduğunuz için zamlı fiyat vermiyorum demişti, acıbademle de kıyaslayınca sana verilen fiyatta gayet uygun olmuş. Evet doğum sonrası ikramlar, saç makyaj fotoğraf vs bana da aynısını söylediler, keşke bi de oda süslemesi olsaydı, o zman süper olacaktı

aynen tatlım devamlı hastalara dha da uygun olduğunu ben de duymuştum.. bakalım ben de bundan sonra cenk beye devam edeceğim için belki doğuma yakın fiyatı tekrar gözden geçirtiriz :) ama dediğin gbi acıbademden sonra o kdr uygun geldi ki eşim hiiç pazarlığa bile girişmedi.. hastane de bnm içime sindi, odalarını gösterdiler, gayet güzel.. cenk bey normal doğumu da kendisi yapıyormuş bu da çok hoşuma gitti :) oda süslemesi ile ilgili de girişte bi yer vardı, oraya sorduk 200 tl +kdv ye bi sürü şey yapıyolardı.. fiyat çok uygun geldi ama kapı süsü, lohusa tacı çok klasik ben pek beğenmedim.. belki eşyalarımı kendim getirip, onlara süsletebilirim diye düşündüm ama ona dha vakit var

slm cry..bu sorular benimde kafamda..annem ilk zamanlar elde yıkanır diyor bebeğin eşyaları..:S çanta ve detrejan konusu benimde kafamda ..çantaya da karar veremiyorum

canım merhaba. zevkimiz tamamen aynı :) bende bu model çerçeveyi düşündüm ama içini isimle mi doldursam yoksa fotoğrafını mı koysam emin olamadım ( mevlüt için düşünüyorum) malzemeleri nerden aldın ne kadar tuttu bilgi verir misin?

Eklentiler

• 11640462_10153380832088360_1599325318_o.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 106
  • 11651179_10153380833018360_736900592_n.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 141
gördüm canım çoğunu ama ben hiçbirini beğenemiyorum iste, ya gidip beğendiğim ama bebek için kullanışsız bişey alıcam ya da kullanışlı ama beğenmediğim bişey
farklı bişey istiyorum bende..cici şirin bişey

çok şık olmuş canım ellerine sağlık

kızlarrrr battaniye nasıl olmuş sizce :) bu battaniyeden alıp işlemeciye aynen böyle Emirimin adını işleticem :) internette mutlaka taşlı isimli modelleri görmüşsünüzdür onların yıkanırken çok uygun olmayacağıını ve biraz daha kız işi bulduğum için işlemeliyi daha çok beğendim sizede fikir olur..

Eklentiler

• 11655390_10153380832993360_170252741_n.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 132
yakınlarda defacto yada waikiki falan varsa gıt ıkı dakıkda hamıle pantolunu al..tabı musaitsen
bende sıkan bırseyde rahat edemezdım...
öğlen arasını bekliyorum canım hemen gidip alacağım bişey. bu şekilde akşama kadar duramam. bir de benim patatesim o kadar hareketli ki bugün acaba çok mu rahatsız ettim diye düşünüyorum..

inşallah düşürürler canım ama muhasebedeki bayan bize verdiği fiyatı bilgisayarına not ediyor ve sonra tekrar görüşmeniz durumunda da aynı fiyatı veriyor sanırım. Çünkü biz başka bişey sormak için aynı bayanın yanına gittiğimizde, bilgisayaını açıp size şu fiyatları vermişiz demişti direk ben odalarını göremedim henüz ama bi arkadaşım orda doğum yapmıştı, ordan hatırlıyorum odasını, gayet geniş, ferah aydınlık bi odaydı. Cenk bey 7/24 nerdeyse hastanede bulunuyomus, o açıdan ben de hiç strese girmiyorum, gerçi ben normal istemiyorum çünkü korkuyorum, muhtemelen epidural sezeryan olacak ama mümkün olduğu kadar da bebek anne karnında gelişsin istiyorum yani 38. haftada bebeği almasınlar, sancılarım gelsin, bebek artık doğuma hazır olsun öyle sezeryana alınayım istiyorum. Cenk beye de söyledim, sen hic bu yüzden strese girme, herşey istediğin gibi olacak dedi ki kendisinin de bebeğin mümkün olduğu kadar anne karnında gelişmesinden yana olduğunu söyledi. Evet o girişteki yeri ben de gördüm ama hiç içeri girip konuşmadım, süslerini kendim hazırlamak istiyorum ama bebek erken gelirse ve acil doğuma girersem ne olur bilmiyorum, ben de daha karar vermiş değilim yani :)

dün byaa konuştuk canım çantaları.. bende attım resim. tabi tercih meselesi ama benimki şık,ucuz,kullanışlı,hafif :) aradığım herşeyi buldum bunda.. kullancağım günleri iple çekiyorum :)
http://www.e-bebek.com/babyes-lego-...rnativeCategorical-2&OM.zpc=15GBABKCNT5108GRI

ben ankaradayım cnm, suluhandan aldım malzemelerin çoğunu, bir de hammaddeler.com sitesinden. bayağı araştırdım malzemeleri alırken, silikon kalıplar çok önemli çünkü içerisinde bir parçacık çıkıntı kalsa şeklin bozuk çıkıyor.. benimkiler idare eder çıktılar :) o kadar çok malzeme aldım ki, toplam maliyetimi bilmiyorum ama mesela çerçeve kalıbı 35 TL, kokulu taş tozunun kilosu 5 TL, ayrıca başka modeller de yapıyorum, mesela küçük bebek eşyaları kalıplarım var, kelebekler var falan. her kalıbın fiyatı ayrı, 7 TL'den 35'e kadar işte. ama bu çerçeveli modelin tanesini 7,5 TL'ye satıyorlar bitmiş şekilde. ben 100 tane yaptıracaktım, bütçe dayanmaz! tahminimce toplam 300 TL'yi bulacak harcayacağı para..

slm cry..bu sorular benimde kafamda..annem ilk zamanlar elde yıkanır diyor bebeğin eşyaları..:S çanta ve detrejan konusu benimde kafamda ..çantaya da karar veremiyorum
miskcim elde yıkamayla başa çıkılmaz gibi geliyor bana.. hele biz zamane hanımları ne zmn elde ne yıkadık ki bebiş kıyafeti yıkayalım :) ben vallahi yapamam.. makinemin bebek programı ekstra durulama yapıyor, ona güvenicem bir de güzel en az katkılı bebek deterjanı seçecim öyle yapıcam sanırım.. bebek bakım çantasına gelince inan aynı drmdayız hiçbi gördüğümü beğenmiorum, beğendiklerim de kullanışsız biliyorum.. işin içinden çıkamadım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…