slm canım ..aynen çok gözlü ve hafif olması önemliymiş..araştırıyorum ben daha..bu arada bayadır yoktun sankiSUHAN selam canım, bikaç gün önce süslü bebek çantası alan vardı ama hatırlayamadım demişsin, süslü çantayı biz konuşmuştuk :) daha almadım o yüzden foto koyamıyorum. Ama dün bi mağazada baktım, normal bebek bakım çantası, çok fazla gözü vs var ve satıcı kadın bebek çantasında en önemli 2 özellik hafif olması ve yıkanabilmesi dedi ki düşününce çokta mantıklı geldi. Benim baktığım süslü çantaların ne çok gözü var ne hafif ne de yıkanabilir, kararsızım :/
benimde sağ göğsümün altı önceleri daha çoktu bildiğin bıcak saplanıyor gibiydiAma agrilarla ilgili buyuk sorunum sag gogsumun altindaki cukurda hissettigim agri.gobegim buyudukce orasi cukurlasti yani.yemek yedirtmiyo bana ya bu agri
En guzeli beypazari. Yillardir kizilayi bilirdim ankaraya tasininca beypazarini ogrendim daha once maden suyu icemezdim bunu icebiliyorum.hem magnezyumu falan da fazlakusura bakmayın bir sorum olucak bunla ilgili. . sodayla maden suyu arasındaki farkı alamam gerek demiştim ve araştırıp anladımda ... sizden sonra başkalarıda önerdi. içtiğiniz ve faydasını görmüş olduğunuz maden suyu marka adı verebilirmisiniz ?
Aynen ya nasil oturacagimi sasiriyorumbenimde sağ göğsümün altı önceleri daha çoktu bildiğin bıcak saplanıyor gibiydi
kesinlikle bende tavsiye ediyorum beypazarınıEn guzeli beypazari. Yillardir kizilayi bilirdim ankaraya tasininca beypazarini ogrendim daha once maden suyu icemezdim bunu icebiliyorum.hem magnezyumu falan da fazla
slm canım ..aynen çok gözlü ve hafif olması önemliymiş..araştırıyorum ben daha..bu arada bayadır yoktun sanki
Aynı benimkiler biz de bayramdan sonra başlıcakmışız hatta biz de tulumda yok :)kızlar günaydın
biz daha hiçbirşey almadık, evet doğru duydunuz hiçbirşeyyy
annem eşim kayınvalidem, alınır daha erken diyee diye bu zamana getirdiler beni..
benim heveslenip aldığım bir iki tulumdan başka hiçbişeyi yok kızımın henüz..
size bakıyorum oda takımları, arabalar ana kucakları, bornozlar uyku setleri.. Allah ağız tadıyla sağlıkla kullanmayı nasip etsin hepinize
bizde bayramdan sonra alırmışızzz
almasaydık dedim, iyiydik böyle
Allah işimizi kolaylaştırsın canımAynı benimkiler biz de bayramdan sonra başlıcakmışız hatta biz de tulumda yok :)
Ben oldum 2.dozu ya ilk i daha çok acimisti bunu hissetmedim bile ağrı falan da olmadı inşallah sende de olmaz
Canm korkmayin ben oldum kan uyusmazligi ignesini acitmiyr hafif illaki oluyr ama hemen geciyrr
günaydın herkese benim bugün çok saçma bir sorunum var hava güzel diye ne zamandır giymediğim 36 beden hamile pantolonumu bu sabah giydim ve sonuç ben kocaman olmuşum... pantolon resmen sıkıyor, bebek sıkıştı içerde ne yapacağımı bilemiyorum
benim lastik fln kalmadı zaten, pantolonda değilim de bebeğe zarar vereceğim diye üzüldüm, oturunca sıkışıyor resmenÜZÜLME TATLIM HEPİMİZ ÖLEYİZ BENDE LASTİĞİNİ KESTİM MAKASLA SIKTIĞI İÇİN POPİŞİMDEN DÜŞÜP DURUYO AMA YAPICAK BİŞE YOK
benim lastik fln kalmadı zaten, pantolonda değilim de bebeğe zarar vereceğim diye üzüldüm, oturunca sıkışıyor resmen
yakınlarda defacto yada waikiki falan varsa gıt ıkı dakıkda hamıle pantolunu al..tabı musaitsenbenim lastik fln kalmadı zaten, pantolonda değilim de bebeğe zarar vereceğim diye üzüldüm, oturunca sıkışıyor resmen
Kötü olmuş canım çünkü bugünden itibaren zamlı olacak bebek ürünleri.Aynı benimkiler biz de bayramdan sonra başlıcakmışız hatta biz de tulumda yok :)
tmm canım dün kızlar baya model attı..Karar verirsek bi çantada, haberleşelim canım. Evet bi süredir çok fazla giremedim, işler yoğundu, bi de yorgunluk ve uykusuzluk peşimi bırakmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?