2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Günaydınn herkesee , bol tekmeli bol hareketli günlerr :)

bebek deterjanlarıyla ilgili olarak yeni doğan için Granül sabun öneriyorlar ama ne kadar yıkansada eşyalarda sabun kaldığını söyleyenler var. bu konuda bilgisi olan var mı ?

slm canım ..aynen çok gözlü ve hafif olması önemliymiş..araştırıyorum ben daha..bu arada bayadır yoktun sanki

En guzeli beypazari. Yillardir kizilayi bilirdim ankaraya tasininca beypazarini ogrendim daha once maden suyu icemezdim bunu icebiliyorum.hem magnezyumu falan da fazla

günaydın herkese

dün sağlık ocağından aramışlardı kontrolün var diye..gittim tahlil verdim tansiyonuma kiloma bakıldı.kalp atışını dinledik kuzumun...ebe şişliklerin çok dedi...maden suyunu kes dedi .normalde kesmiştim arada içiyordum yaklaşık iki haftadır..en fazla 2 tane içmişimdir..zorda kalmazsam içmicem.

ayrıca şişlikler için böbreklerinize baktırın.özellikle bebekelr sağ böbreğe baskı yapıyormuş böbrekte büyüme oluyormuş..buda şişliklere sebep oluyormuş...böbrekteki şişlik ilerlerse katater taklıyor böbreği boşaltmak için...geçen hafta gittiğimde doktorum baktı çok şükür sıkıntı yoktu...

Aynı benimkiler biz de bayramdan sonra başlıcakmışız hatta biz de tulumda yok :)

günaydın herkese benim bugün çok saçma bir sorunum var hava güzel diye ne zamandır giymediğim 36 beden hamile pantolonumu bu sabah giydim ve sonuç ben kocaman olmuşum... pantolon resmen sıkıyor, bebek sıkıştı içerde ne yapacağımı bilemiyorum

Ben oldum 2.dozu ya ilk i daha çok acimisti bunu hissetmedim bile ağrı falan da olmadı inşallah sende de olmaz

Canım ya benim ilk doz ertesi gün ağrı yaptı biraz ama çok küçük bi sertlik oluşturdu o bölgede zamanla geçecek herhalde. elimi gezdirirsem farkediyorum.

Canm korkmayin ben oldum kan uyusmazligi ignesini acitmiyr hafif illaki oluyr ama hemen geciyrr

Ay benimkide acımaz inşallah canım seninki gibi:))

ÜZÜLME TATLIM HEPİMİZ ÖLEYİZ BENDE LASTİĞİNİ KESTİM MAKASLA SIKTIĞI İÇİN POPİŞİMDEN DÜŞÜP DURUYO AMA YAPICAK BİŞE YOK

ÜZÜLME TATLIM HEPİMİZ ÖLEYİZ BENDE LASTİĞİNİ KESTİM MAKASLA SIKTIĞI İÇİN POPİŞİMDEN DÜŞÜP DURUYO AMA YAPICAK BİŞE YOK
benim lastik fln kalmadı zaten, pantolonda değilim de bebeğe zarar vereceğim diye üzüldüm, oturunca sıkışıyor resmen

benim lastik fln kalmadı zaten, pantolonda değilim de bebeğe zarar vereceğim diye üzüldüm, oturunca sıkışıyor resmen

yok cnm o kadardan bi zarar olmaz çok çok rahatsız olduysan izin al çok kötüyüm fln de eve dön kendini üzme bebişlerimiz o kadar korumasız değiller içerde :)

Günaydın arkadaşlar,
buaralar bnm de kafamda bi bebişin eşyalarını neyle yıkıcaz bir de bebek bakım çantasını nerden alıcaz soruları dönüyoor.. sanırım ben dalinin sıvı bebek deterjanı ve yumuşatıcısını alıcam çamaşır makinemin bebiş programı var o programda yıkıcam.. ama bebek bakım çantası ile ilgili en ufak bi fikrim bile yok.. hem kullanışlı hem hafif hem şık bşi sanırım yok :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…