2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
öğlen arasını bekliyorum canım hemen gidip alacağım bişey. bu şekilde akşama kadar duramam. bir de benim patatesim o kadar hareketli ki bugün acaba çok mu rahatsız ettim diye düşünüyorum..
yok keyfı yerındekı o kadar hareket edıyor sıkma canını...surda oglene ne kaldı azcık sık dısını az aşagı cek pantolonunu

günaydın canımm,
ben e-bebekten bebek deterjanı almıştım, yıkadım kuzumun cicilerini, beyazlarda sıkıntı yok ama renklilerin bi kaçının rengini soldurmuş çok üzüldüm..yani yeni gibi değil yıkandıktan sonra. o yüzden hacışakirin toz sabununu alıcam,, bilginiz olsun..
bir de yıkayıp cicileri yerleştirdim o kadar az gibi geldi ki bana bomboş kaldı,, galiba eksiğim çok dedim. o kadar göreceli ve farklıki internette dolanan yada arkadaşlardan aldığım listeler.. herkesin kendine göre işte.. ve bende çıldırcam eksiğim ne bilmiyorum..

öğlen arasını bekliyorum canım hemen gidip alacağım bişey. bu şekilde akşama kadar duramam. bir de benim patatesim o kadar hareketli ki bugün acaba çok mu rahatsız ettim diye düşünüyorum..

sanırım azıcık sıkıştılar mı kendilerini dha çok hissettiriyolar aynı şey bana da oluyor bence endişelenme içerde o kdr korunaklı ki o hiiçbşi olmaz ama için rahat edicekse ve fırsatın varsa dediğin gbi öğle arasında hızlıca bşi alır değiştirirsin tatlım

ilk zamnalr annem yanımda olacak muhtemelen o halleder yıkamayı sonrasında zaten ben direk makinaya. uğraşacak zamanımızda olmaz zaten..beğendiğimiz değişik model olursa paylaşalım

baby-me yi önermiyorum canımm ya çokaz koy deterjanı yada renklileri yıkama onunla rengini aldı bi kaç kıyafetin

aynen öyle canım arkadaşım var sabun ve taş işi yapıyor aşağı yukarı maliyeti tahmin ediyordum bende 100 tane yapıcam o yüzden malzemeyi kendim alıp kendim yapıcam çünkü cidden çerçeve büyük ve maliyetli. instagramda kalıpçıları araştırıyorum. ya paraya kıyıp bu büyük çerçeveyi alıcam yada daha mantıklı olup küçük çerçeve alıp daha az maliyetle bu işin içinden çıkıcam :) (diğer küçük çerçeve bu kare olan)

Eklentiler

• 11647299_10153380850513360_806703270_n.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 101

Gelincik çarşısından aldık canm hani kuyumcular çarşısınn altında mobilya satan bi yer varya ordan yorgancilar carsisina cikiliyor ordan aldık :) belis bebeden.suan kampanya varmisy bu modelde lake, normalde lakelerin fiyatı biraz daha yuksekti ben çok sevdim tavsiye ederm bulamam dersen tel numarasını verebilirin dukkann :)

tatlım senden duyduklarım içimi dha da rahatlattı.. bana da cenk bey güven verdi, doğuma kdr iice alışırız birbirimize diye umuyorum :) bebişlerimiz vakitlice sağlıkla gelsinler de normal sezeryan çok da önemli değil ama sezeryan olmasına rağmen sancı bekleyip, dünyaya geliş zamanını bebişe bırakmak bence çok insani ve güzel bi fikir.. seni kesinlikle destekliyorum

baby-me yi önermiyorum canımm ya çokaz koy deterjanı yada renklileri yıkama onunla rengini aldı bi kaç kıyafetin

aa tmm canım cok sağol bilgilendirdiğin için, ben de ona göre yıkarım o zaman. İnşallah seninkiler de çok kötü olmamıştır ama en azından tecrübe etmişssin insan kendisi denemeden biçok şeyi farkedemiyo

gelincik çarşısını hiç duymadım canım, inan doğma büyüme bursalıyım ama kapalı çarşıyı hala çözemedim :) belis bebeyi duydum ama, her ihtimale karşı numarasını verirsen cok sevinirim, burdan da yazabilirsin özelden de , hic farketmez

aynen tecrübe oldu.. heps değil H6M lere bişey olmamış ebebek ürünlerimizin rengi gitmiş biras, sağlık olsun bi daha alırım ben kızıma:)

36 bedene zorlada olsa girebilmene sevindim ama bebegin sıkışmıştr ben iç giyimime kadar degistirdim ki sende böyle olacağını bilsen giymezdin bebek için sakıncalı bnce canm imkan varsa hemen al :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…