- 3 Kasım 2014
- 775
- 842
- 43
- 39
yok keyfı yerındekı o kadar hareket edıyor sıkma canını...surda oglene ne kaldı azcık sık dısını az aşagı cek pantolonunuöğlen arasını bekliyorum canım hemen gidip alacağım bişey. bu şekilde akşama kadar duramam. bir de benim patatesim o kadar hareketli ki bugün acaba çok mu rahatsız ettim diye düşünüyorum..
günaydın canımm,Günaydın arkadaşlar,
buaralar bnm de kafamda bi bebişin eşyalarını neyle yıkıcaz bir de bebek bakım çantasını nerden alıcaz soruları dönüyoor.. sanırım ben dalinin sıvı bebek deterjanı ve yumuşatıcısını alıcam çamaşır makinemin bebiş programı var o programda yıkıcam.. ama bebek bakım çantası ile ilgili en ufak bi fikrim bile yok.. hem kullanışlı hem hafif hem şık bşi sanırım yok :/
öğlen arasını bekliyorum canım hemen gidip alacağım bişey. bu şekilde akşama kadar duramam. bir de benim patatesim o kadar hareketli ki bugün acaba çok mu rahatsız ettim diye düşünüyorum..
ilk zamnalr annem yanımda olacak muhtemelen o halleder yıkamayı sonrasında zaten ben direk makinaya. uğraşacak zamanımızda olmaz zaten..beğendiğimiz değişik model olursa paylaşalımmiskcim elde yıkamayla başa çıkılmaz gibi geliyor bana.. hele biz zamane hanımları ne zmn elde ne yıkadık ki bebiş kıyafeti yıkayalım :) ben vallahi yapamam.. makinemin bebek programı ekstra durulama yapıyor, ona güvenicem bir de güzel en az katkılı bebek deterjanı seçecim öyle yapıcam sanırım.. bebek bakım çantasına gelince inan aynı drmdayız hiçbi gördüğümü beğenmiorum, beğendiklerim de kullanışsız biliyorum.. işin içinden çıkamadım :/
dün byaa konuştuk canım çantaları.. bende attım resim. tabi tercih meselesi ama benimki şık,ucuz,kullanışlı,hafif :) aradığım herşeyi buldum bunda.. kullancağım günleri iple çekiyorum :)
http://www.e-bebek.com/babyes-lego-...rnativeCategorical-2&OM.zpc=15GBABKCNT5108GRI
baby-me yi önermiyorum canımm ya çokaz koy deterjanı yada renklileri yıkama onunla rengini aldı bi kaç kıyafetinhafta sonu baya alışveriş yaptım, bebek çamaşırlarını yıkamak için de e-bebekten baby me markasının sıvı deterjanını ve likit emzik biberon temizleyicisini aldım, sana da fikir olsun canım, istersen bi bak
ben ankaradayım cnm, suluhandan aldım malzemelerin çoğunu, bir de hammaddeler.com sitesinden. bayağı araştırdım malzemeleri alırken, silikon kalıplar çok önemli çünkü içerisinde bir parçacık çıkıntı kalsa şeklin bozuk çıkıyor.. benimkiler idare eder çıktılar :) o kadar çok malzeme aldım ki, toplam maliyetimi bilmiyorum ama mesela çerçeve kalıbı 35 TL, kokulu taş tozunun kilosu 5 TL, ayrıca başka modeller de yapıyorum, mesela küçük bebek eşyaları kalıplarım var, kelebekler var falan. her kalıbın fiyatı ayrı, 7 TL'den 35'e kadar işte. ama bu çerçeveli modelin tanesini 7,5 TL'ye satıyorlar bitmiş şekilde. ben 100 tane yaptıracaktım, bütçe dayanmaz! tahminimce toplam 300 TL'yi bulacak harcayacağı para..
e-bebekteki uyarıdan mı bahsediyosun canım..Kötü olmuş canım çünkü bugünden itibaren zamlı olacak bebek ürünleri.
Güle güle kullanın canım, ben de bu tarz beyaz dolap-şifonyer- beşik istiyorum bebeğimin odası için. Sanırım sen de bursadaydın, fiyatını da çok uygun almışssın, nerden aldığını yazabilir misin?
inşallah düşürürler canım ama muhasebedeki bayan bize verdiği fiyatı bilgisayarına not ediyor ve sonra tekrar görüşmeniz durumunda da aynı fiyatı veriyor sanırım. Çünkü biz başka bişey sormak için aynı bayanın yanına gittiğimizde, bilgisayaını açıp size şu fiyatları vermişiz demişti direkben odalarını göremedim henüz ama bi arkadaşım orda doğum yapmıştı, ordan hatırlıyorum odasını, gayet geniş, ferah aydınlık bi odaydı. Cenk bey 7/24 nerdeyse hastanede bulunuyomus, o açıdan ben de hiç strese girmiyorum, gerçi ben normal istemiyorum çünkü korkuyorum, muhtemelen epidural sezeryan olacak ama mümkün olduğu kadar da bebek anne karnında gelişsin istiyorum yani 38. haftada bebeği almasınlar, sancılarım gelsin, bebek artık doğuma hazır olsun öyle sezeryana alınayım istiyorum. Cenk beye de söyledim, sen hic bu yüzden strese girme, herşey istediğin gibi olacak dedi ki kendisinin de bebeğin mümkün olduğu kadar anne karnında gelişmesinden yana olduğunu söyledi. Evet o girişteki yeri ben de gördüm ama hiç içeri girip konuşmadım, süslerini kendim hazırlamak istiyorum ama bebek erken gelirse ve acil doğuma girersem ne olur bilmiyorum, ben de daha karar vermiş değilim yani :)
içimi rahatlattın teşekkür ederim :) çektim çektim baya aşağıya..yok keyfı yerındekı o kadar hareket edıyor sıkma canını...surda oglene ne kaldı azcık sık dısını az aşagı cek pantolonunu
Sadece e-bebek değil cnm tüm bebek ürünleri satan yerler. İthal bebek ürünlerin vergilerinde %50 zam oldu gazetede okudum bugünden itibaren diye.e-bebekteki uyarıdan mı bahsediyosun canım..
baby-me yi önermiyorum canımm ya çokaz koy deterjanı yada renklileri yıkama onunla rengini aldı bi kaç kıyafetin
Gelincik çarşısından aldık canm hani kuyumcular çarşısınn altında mobilya satan bi yer varya ordan yorgancilar carsisina cikiliyor ordan aldık :) belis bebeden.suan kampanya varmisy bu modelde lake, normalde lakelerin fiyatı biraz daha yuksekti ben çok sevdim tavsiye ederm bulamam dersen tel numarasını verebilirin dukkann :)
aynen tecrübe oldu.. heps değil H6M lere bişey olmamış ebebek ürünlerimizin rengi gitmiş biras, sağlık olsun bi daha alırım ben kızıma:)aa tmm canım cok sağol bilgilendirdiğin için, ben de ona göre yıkarım o zaman. İnşallah seninkiler de çok kötü olmamıştır ama en azından tecrübe etmişssin insan kendisi denemeden biçok şeyi farkedemiyo
öğlen arasını bekliyorum canım hemen gidip alacağım bişey. bu şekilde akşama kadar duramam. bir de benim patatesim o kadar hareketli ki bugün acaba çok mu rahatsız ettim diye düşünüyorum..
anladm canmmmSadece e-bebek değil cnm tüm bebek ürünleri satan yerler. İthal bebek ürünlerin vergilerinde %50 zam oldu gazetede okudum bugünden itibaren diye.
çok güzellerr,harika...Bu arada duvar kağıdı seçtim hafta sonu ben çok beğendim :)
Beşiğin dayandığı duvar bundan
Eki Görüntüle 1563506
Diğer duvarlar bundan olacak
Eki Görüntüle 1563507
çok güzellerr,harika...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?